wiosennynik To jest Forum Bielsk Podlaski 02.11.12, 16:44 Musiałeś zaniedbać . forum.gazeta.pl/forum/w,252,140122222,140122222,coraz_blizej_swieta_.html W punktach wylicz, co Ci się nie podoba , rzecz jasna pomijając moje wpisy i szpili komentarze . Jak szpila się wnerwi , to zrezygnuje i będzie rzeczywiście koniec forumna . Zakładam , że zakładasz zamach w Smoleńsku , (jesteś pewien) , na okoliczność czego nie mamy takich samych poglądów i nie osiwiałem na okoliczność . Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 02.11.12, 16:48 ..ale w jakim stylu...i przyznasz że z obu stron jest chamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennynik Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 02.11.12, 17:01 siwy62 napisał: > ..ale w jakim stylu...i przyznasz że z obu stron jest chamstwo ========================================== Ale o jakich stronach rzeczesz ? Wojna religijna ? Nie jestem zanadto religijnym i pewnie mało ludzi z forum . PiS -PO ? Niewielu formowiczów pewnie składki partyjne płaci , albo żaden . W czym więc rzecz ? Jakie obie strony ? Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 02.11.12, 17:56 nie walaj durnia niku i nie wymądrzaj się,,,wiesz o co chodzi lepiej niż ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zimija Re: To juz nie jest Forum Bielsk Podlaski 02.11.12, 17:26 a ja powiem od kiedy to się stało: od czasu gdy pojawił sie lesio Odpowiedz Link Zgłoś
konfederata Re: To juz nie jest Forum Bielsk Podlaski 02.11.12, 21:37 moja odpowiedź to od kiedy : www.youtube.com/watch?v=fq62gtr-_LU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: To juz nie jest Forum Bielsk Podlaski 03.11.12, 19:23 zmija pisze; a ja powiem od kiedy to się stało: od czasu gdy pojawił sie lesio A ja Ci polecam Orwela 1984.Ministerstwo Prawdy zawsze wyznacza swojego Goldsteina.Tutaj na tym forum ja pelnie ta role.Wszyscy wokol to golabki pokoju ktorzy chca sie bratac a to z katolikami a to z oszolomami sluchajacymi Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: To juz nie jest Forum Bielsk Podlaski 07.11.12, 10:39 Masz absolutna rację "siwy"...Czasami tutaj zaglądam, od czasu do czasu pojawia się jakiś neutralny wątek...Już myślę, że to światełko w tunelu ale ... Sam wiesz, że jest tutaj kilka osób, które nawet z wątku o pierwszych zwiastunach wiosny potrafią zrobić swoją Wojenkę... Dlatego coraz rzadziej tu bywam i prawie nie piszę...Szkoda :(( Ps. Pozdrawiam wszystkich, którym też jest żal "starego" Forum... Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: To juz nie jest Forum Bielsk Podlaski 07.11.12, 21:31 A od kogo to wszystko zależy ja-alutko? Od nas samych. Trzeba tylko chcieć, a nie szukać pretekstu do usprawiedliwień! Muszę przyznać, że czasy obecnie takie, że ani partizan, ani pawlozsiul, ani to_ja8 ani wielu wielu innych starych forumowiczów widocznie nie mają czasu (a może chęci) na pisanie na forum. Widzę czasem na forum np proffeta i wielu wielu innych, zaglądają, zerkną lecz nie piszą. Ale jak najdzie ochota ... ;) - Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: To juz nie jest Forum Bielsk Podlaski 07.11.12, 21:37 Ale jak najdzie ochota, to i się weźmie niewymiarowego szprota! :P To miłe, Szpilo, że mnie jeszcze pamiętasz..:) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: To juz nie jest Forum Bielsk Podlaski 07.11.12, 22:24 a mnie nie :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: To juz nie jest Forum Bielsk Podlaski 08.11.12, 06:39 że o sobie już nie wspomnę :) Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 08.11.12, 07:24 Buraki wszystkich Forów łączcie się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 08.11.12, 08:49 A czy Serwis dalej preferuje warkę czerwoną nad inne piwa? Bo ostatnio i mi się to rzuciło.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 08.11.12, 10:02 A może Serwis sam napisze? Daaawno z nim piwka nie piłem. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 09.11.12, 21:14 Ze mną też dawno nie piłeś, co? :P Odpowiedz Link Zgłoś
konfederata Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 08.11.12, 23:50 Warka biało/czerwona jest 1478, my life Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 09.11.12, 21:16 Dodaje skrzydeł. Husarskich - sztuk dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kahuna11 Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 09.11.12, 21:24 A mi smakuje Bartnik miodowy Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 09.11.12, 21:27 Wypiłem w życiu dwa. Pierwszym się zachwyciłem, a drugi już mnie jakoś nie porwał i tak moja przygoda z tym bro się skończyła. Póki co, ofkors. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 10.11.12, 13:41 Miałem podobne odczucia po pierwszym Bartniku. Gdy kupiłem drugi, przy pomocy lupy odcyfrowałem zawarte składniki i odeszła mi na niego ochota. Teraz sprawdzam skład każdego nowego rodzaju piwa przed zakupem. Wielce pouczające. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
nikdeszczowy Re: To się zdecydujcie 09.11.12, 16:55 jest to forum Bielsk Podlaski , czy nie jest ? Same miałkie jak dotąd reakcje , abo ja wiem , abo mało nas a opzycja pisze , abo my jesteśmy opozycją , a ci prawi piszą , abo jutro obaczym , abo nie chcę się nikomu narazić , bo mam jakieś poglądy . Lechowski51 ma jakieś poglądy , pisze i się nie boi . W sprawach kontrowersyjnych spotyka się czasami z jakimiś paskudnymi komentarzami , ale od tego jest Forum. Nikizimowe i inne tak samo . Co innego spotkać się przy flaszece ( w mordę , nie uzywam , ale symbolicznie ) , a co innego wyrazić pogląd i poczekać na reakcję "opozycji " . W dobie informatyzacji jakiś link ze strony "opozycji" do porządnej oceny sytuacji na jakiejść mądrej stronie niekoniecznie musi przekonać , ale daje się analizować . Nie ma człowieka , który by posiadł całą wiedzę . Każdy na forum wnosi jakąś wartość intelektualną . Całe życie się uczymy , nawet bezwiednie od tych których uważamy za ... , albo nie uważamy ... Konkretne zatem pytanie : Czy to jest Forum Gazety Wyborczej Bielsk Podlaski ? Odpowiedż binarna : Tak / Nie . Na konkretne pytanie trzeba konkretnie odpowiadać . Odpowiedz Link Zgłoś
zimija Re: To juz nie jest Forum Bielsk Podlaski 10.11.12, 20:37 Spójrzcie na to z góry jak pięknie Bielsk wyglada www.youtube.com/watch?v=ESgbtD4ie8g Lesio niech w końcu zobaczy w jakim pięknym miescie mieszkamy i z naszego forum pójdzie w pizdu i nie będzie mącił Odpowiedz Link Zgłoś