Dodaj do ulubionych

To juz nie jest Forum Bielsk Podlaski

02.11.12, 16:26
.............. :(
Obserwuj wątek
    • wiosennynik To jest Forum Bielsk Podlaski 02.11.12, 16:44
      Musiałeś zaniedbać .
      forum.gazeta.pl/forum/w,252,140122222,140122222,coraz_blizej_swieta_.html
      W punktach wylicz, co Ci się nie podoba , rzecz jasna pomijając moje wpisy i szpili komentarze .
      Jak szpila się wnerwi , to zrezygnuje i będzie rzeczywiście koniec forumna .
      Zakładam , że zakładasz zamach w Smoleńsku , (jesteś pewien) , na okoliczność czego nie mamy takich samych poglądów i nie osiwiałem na okoliczność .
      • siwy62 Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 02.11.12, 16:48
        ..ale w jakim stylu...i przyznasz że z obu stron jest chamstwo
        • wiosennynik Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 02.11.12, 17:01
          siwy62 napisał:
          > ..ale w jakim stylu...i przyznasz że z obu stron jest chamstwo
          ==========================================
          Ale o jakich stronach rzeczesz ?
          Wojna religijna ? Nie jestem zanadto religijnym i pewnie mało ludzi z forum .
          PiS -PO ? Niewielu formowiczów pewnie składki partyjne płaci , albo żaden .
          W czym więc rzecz ? Jakie obie strony ?
          • siwy62 Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 02.11.12, 17:56
            nie walaj durnia niku i nie wymądrzaj się,,,wiesz o co chodzi lepiej niż ja ;)
    • zimija Re: To juz nie jest Forum Bielsk Podlaski 02.11.12, 17:26
      a ja powiem od kiedy to się stało:

od czasu gdy pojawił sie lesio
      • konfederata Re: To juz nie jest Forum Bielsk Podlaski 02.11.12, 21:37
        moja odpowiedź to od kiedy :

www.youtube.com/watch?v=fq62gtr-_LU&feature=related
        • lechowski51 Re: To juz nie jest Forum Bielsk Podlaski 03.11.12, 19:23
          zmija pisze;
          a ja powiem od kiedy to się stało:

od czasu gdy pojawił sie lesio

A ja Ci polecam Orwela 1984.Ministerstwo Prawdy zawsze wyznacza swojego Goldsteina.Tutaj na tym forum ja pelnie ta role.Wszyscy wokol to golabki pokoju ktorzy chca sie bratac a to z katolikami a to z oszolomami sluchajacymi Radia Maryja.
    • ja-alutka Re: To juz nie jest Forum Bielsk Podlaski 07.11.12, 10:39
      Masz absolutna rację "siwy"...Czasami tutaj zaglądam, od czasu do czasu pojawia się jakiś neutralny wątek...Już myślę, że to światełko w tunelu ale ... Sam wiesz, że jest tutaj kilka osób, które nawet z wątku o pierwszych zwiastunach wiosny potrafią zrobić swoją Wojenkę... Dlatego coraz rzadziej tu bywam i prawie nie piszę...Szkoda :((
      Ps. Pozdrawiam wszystkich, którym też jest żal "starego" Forum...
      • szpila555 Re: To juz nie jest Forum Bielsk Podlaski 07.11.12, 21:31
        A od kogo to wszystko zależy ja-alutko?
        Od nas samych. Trzeba tylko chcieć, a nie szukać pretekstu do usprawiedliwień!
        Muszę przyznać, że czasy obecnie takie, że ani partizan, ani pawlozsiul, ani to_ja8 ani wielu wielu innych starych forumowiczów widocznie nie mają czasu (a może chęci) na pisanie na forum. Widzę czasem na forum np proffeta i wielu wielu innych, zaglądają, zerkną lecz nie piszą.
        Ale jak najdzie ochota ...
        ;)
        -
        • partizan79 Re: To juz nie jest Forum Bielsk Podlaski 07.11.12, 21:37
          Ale jak najdzie ochota, to i się weźmie niewymiarowego szprota! :P To miłe, Szpilo, że mnie jeszcze pamiętasz..:)
          • 11rewresbo Re: To juz nie jest Forum Bielsk Podlaski 07.11.12, 22:20
            i mnie :)
            • baam1 Re: To juz nie jest Forum Bielsk Podlaski 07.11.12, 22:24
              a mnie nie :((((
              • markochmeleski.1 Re: To juz nie jest Forum Bielsk Podlaski 08.11.12, 06:39
                że o sobie już nie wspomnę :)
                • burak-cukrowy Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 08.11.12, 07:24
                  Buraki wszystkich Forów łączcie się ;)
                  • partizan79 Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 08.11.12, 08:49
                    A czy Serwis dalej preferuje warkę czerwoną nad inne piwa? Bo ostatnio i mi się to rzuciło..
                    • szpila555 Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 08.11.12, 10:02
                      A może Serwis sam napisze?
                      Daaawno z nim piwka nie piłem.
                      • partizan79 Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 09.11.12, 21:14
                        Ze mną też dawno nie piłeś, co? :P
                    • konfederata Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 08.11.12, 23:50
                      Warka biało/czerwona jest 1478, my life
                      • partizan79 Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 09.11.12, 21:16
                        Dodaje skrzydeł. Husarskich - sztuk dwa.
                        • kahuna11 Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 09.11.12, 21:24
                          A mi smakuje Bartnik miodowy
                          • partizan79 Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 09.11.12, 21:27
                            Wypiłem w życiu dwa. Pierwszym się zachwyciłem, a drugi już mnie jakoś nie porwał i tak moja przygoda z tym bro się skończyła. Póki co, ofkors.
                            • szpila555 Re: To jest Forum Bielsk Podlaski 10.11.12, 13:41
                              Miałem podobne odczucia po pierwszym Bartniku.
                              Gdy kupiłem drugi, przy pomocy lupy odcyfrowałem zawarte składniki i odeszła mi na niego ochota.
                              Teraz sprawdzam skład każdego nowego rodzaju piwa przed zakupem. Wielce pouczające. Polecam.
    • nikdeszczowy Re: To się zdecydujcie 09.11.12, 16:55
      jest to forum Bielsk Podlaski , czy nie jest ?
      Same miałkie jak dotąd reakcje , abo ja wiem , abo mało nas a opzycja pisze , abo my jesteśmy opozycją , a ci prawi piszą , abo jutro obaczym , abo nie chcę się nikomu narazić , bo mam jakieś poglądy .
      Lechowski51 ma jakieś poglądy , pisze i się nie boi . W sprawach kontrowersyjnych spotyka się czasami z jakimiś paskudnymi komentarzami , ale od tego jest Forum.
      Nikizimowe i inne tak samo . Co innego spotkać się przy flaszece ( w mordę , nie uzywam , ale symbolicznie ) , a co innego wyrazić pogląd i poczekać na reakcję "opozycji " .
      W dobie informatyzacji jakiś link ze strony "opozycji" do porządnej oceny sytuacji na jakiejść mądrej stronie niekoniecznie musi przekonać , ale daje się analizować .
      Nie ma człowieka , który by posiadł całą wiedzę . Każdy na forum wnosi jakąś wartość intelektualną . Całe życie się uczymy , nawet bezwiednie od tych których uważamy za ... , albo nie uważamy ...
      Konkretne zatem pytanie :
      Czy to jest Forum Gazety Wyborczej Bielsk Podlaski ?
      Odpowiedż binarna : Tak / Nie .
      Na konkretne pytanie trzeba konkretnie odpowiadać .
    • zimija Re: To juz nie jest Forum Bielsk Podlaski 10.11.12, 20:37
      Spójrzcie na to z góry jak pięknie Bielsk wyglada

www.youtube.com/watch?v=ESgbtD4ie8g
      Lesio niech w końcu zobaczy w jakim pięknym miescie mieszkamy i z naszego forum pójdzie w pizdu i nie będzie mącił
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka