Gość: ona IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 22:57 Czy nie doskwiera Wam jej brak? A może jesteście lepsi od Lublina i posiadacie takie udogodnienie nocnego życia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: Komunikacja nocna IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 20:58 Nie mamy nocnej komunikacji , bo nie ma takiej potrzeby . Bielsk mozna przejsc spacerkiem w pol godziny , chyba ,ze ma sie problemy z nawigacja .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Komunikacja nocna IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 21:24 To ja się chyba do Was przeprowadzę. Mi droga z domu do centrum na piechotę, przy bardzo dobrej nawigacji, zajmuje ok. 1,30 godz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Komunikacja nocna IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 21:28 .. chyba nie chodzisz po Lubline sama w nocy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Komunikacja nocna IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 21:35 często chodzę sama, ale jestem po bardzo dobrej szkole życia. Moi kuzyni mnie przeszkolili. Odpowiedz Link Zgłoś