Dodaj do ulubionych

Syn grubego Romka

28.08.18, 21:56
- Prawdopodobnie pochodzi z okolic Bielska Pdl.a grsuje w Bialymstoku - naciaga na chwilowe pozyczenie pieniedzy. Zawsze powoluje sie na znajomosc poprzez swego zmarlego ojca- ojcem tym jest raz gruby Romek,albo chudy Franek,czy dlugi Bronek.Nigdy nie wymienia nazwiska
tego ojca,jedynie ksywe.Naprowadza rozmowe na wspomnienia,pyta o zdrowie o swoim mowi,ze ma problemy.Po takiej rozmowie prosi o chwilowe pozyczenie niewielkiej kwoty,gdyz pilnie musi wplacic by otrzymac jakis dokument.Pozyczke zwroci jeszcze tego samego dnia,przyniesie do domu,ale prosi o podanie numeru mieszkania a wie w ktorej klatce mieszka pozyczkodawca.
Prawdopodobnie grasuje w grupie,zdaza sie,ze ktorys z grupy zna upatrzona ofiare,stad powoluje sie na wspolne sytuacje z okolicy zamieszkania.Bierze na litosc,wprost blaga o chwilowa pomoc. Jesli ktos spotkal tego delikwenta,lub z jego szajki(posadzam,ze dzialaja na zmiane),piszmy o tych zdarzeniach.Ja zetknalem sie z tym na ul Swietojanskiej w poblzu Zakladu Energetycznego. Mam na komorce zdjecie,ale jest zrobione z daleka,tym samym trudne do rozpoznania. Mam nadzieje,ze rozpoznam go,mam pamiec wzrokowa,a ta sylwetka z komorki bedzie mi bardzo pomocna.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka