atak.spawacza 21.08.07, 13:27 Powtórka z syfu jaki mamy obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prof.penduszko Nie obrażaj PRL porównując Ją z tym goownem ! 21.08.07, 18:28 Zachowaj proporcje ! Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Nie obrażaj PRL porównując Ją z tym goownem ! 21.08.07, 18:30 prof.penduszko napisał: > Zachowaj proporcje ! ================================================================ Znów matołkom cuś nie pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Nie obrażaj PRL porównując Ją z tym goownem ! 21.08.07, 18:41 No właśnie.W PRL-u był na czele jeden sekretarz tylko,a teraz mamy dwa nieszczęścia na czele,na raz!Od przybytku podobno głowa nie boli,a mnie w tym wypadku boli,ogromnie!I jeszcze Sorceress jako First Lady na dodatek.Zostanie po nich tylko smród i głuchy,drwiący śmiech pokoleń!! Odpowiedz Link Zgłoś
prof.penduszko Re: Nie obrażaj PRL porównując Ją z tym goownem ! 22.08.07, 09:57 440417mz napisał: > No właśnie.W PRL-u był na czele jeden sekretarz tylko,a teraz mamy dwa > nieszczęścia na czele,na raz!Od przybytku podobno głowa nie boli,a mnie w tym > wypadku boli,ogromnie!I jeszcze Sorceress jako First Lady na dodatek.Zostanie p > o > nich tylko smród i głuchy,drwiący śmiech pokoleń!! IV RP to najbardziej haniebny i żałosny czasookres w całej historii Polski ! Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kowalik5 Re: Nie obrażaj PRL porównując Ją z tym goownem ! 22.08.07, 14:34 prof.penduszko napisał: > 440417mz napisał: > > > No właśnie.W PRL-u był na czele jeden sekretarz tylko,a teraz mamy > dwa > > nieszczęścia na czele,na raz!Od przybytku podobno głowa nie boli,a > mnie w tym > > wypadku boli,ogromnie!I jeszcze Sorceress jako First Lady na > dodatek.Zostanie p > > o > > nich tylko smród i głuchy,drwiący śmiech pokoleń!! > > IV RP to najbardziej haniebny i żałosny czasookres w całej historii > Polski ! Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś