Gość: ARO IP: 207.241.43.* 27.07.01, 20:37 NIE BYLEM W BIELSKU SIEDEM LAT. CZY COS SIE ZMIENILO NA LEPSZE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 23:28 OJ , sporo sie zmienilo ,oprocz tego , ze Bielsk to dziura.Przez tydzien jak mnie nie bylo nikt tu nawet gęby nie otworzyl ..Jedyne hobby bielszczen to chyba chlanie browara , k***a ich mać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fucka Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 01:14 taaaaaaaaaaaa.... BROWAR!!!!!!!!!!!ja chce browca.....bleeeeee.... a w Bielu nic sie nie dzieje.... wiec dla tego wyrwalem sie stad na tydzien....ale juz jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz . Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 19:48 Ileż można pić...? Dlaczego zmieniles NIcka i miejsce ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fucka Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 22:42 nicka zmienilem bo teraz brzmi prawie jak FOKA (FAKA?).... a miejsce bo sie boje przesladowan...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARO Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: 207.241.43.* 15.08.01, 13:34 WIDZE, ZE NIC SIE NIE ZMIENILO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz . Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 15.08.01, 22:17 Co moze slychac w Bielsku jak forumopwicze tylko zadaja pytania ... , a to ze ostatnio nikt nikogo nie zamordowal , nikt nikogo nie zgwalcil i nastapila esksalacja wlaman ..normalka , to samo co wszedzie..ale..jeden gosc skoczyl z komona ., drugi sie powiesil ,a trzeci idiota postanowil kandydowac do Sejmu ..i taki to lokalny koloryt .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fucka Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 23:11 ......co fakt to fakt.......A co sie zmienilo od 7 lat???...czlowiek, ktory przebywa tu praktycznie bez przerwy nie zwraca uwagi na powolne zmiany tu zachodzace.... ale ARO jezeli przyjechalby tu to pewnie dostrzeglby ich cale mnostwo....tak to juz jest.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.skane.se 08.09.01, 04:14 Chetnie bym do Bielska wpadl.Szkoda , ze nikogo tam nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.skane.se 08.09.01, 04:15 Chetnie bym do Bielska wpadl.Szkoda , ze nikogo tam nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fucka Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 19:52 a skad wlasciwie jestes????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.skane.se 13.09.01, 06:21 Gość portalu: Fucka napisał(a): > a skad wlasciwie jestes????????? Z SE.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 13.09.01, 19:28 a to niezla zagadka ,moglbys chociaz ostatnia literke podac ; Seattle ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fucka Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 23:31 ... a moze Serbia, albo inna Hercegowina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 14:56 Sewastopol ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:23 Co ma znaczyc to C .... Calujcie mnie w nos ? Odpowiedz Link Zgłoś
cooller11 Re: CO SLYCHAC W BIELSKU??? 14.05.02, 19:27 Co do tego chlania to się zgadzam!!! Ale i też niektórzy przecież dobrze się tu bawią ... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.*.*.* 31.08.01, 16:07 Tak Tak, co slychac jest w Bielsku? Chcialem powiedziec ze po 10-letniej nieobecnosci w Bielsku (miescie moich urodzin) w koncu udalo mi w tamte wakacje odwiedzic. Miasto jest po prostu wspaniale. Duzo sie zmienilo ale tradycja jest taka sama. Rynek nadal jest w czwartek, ELA zbiera puszki, a Andrzejek Szulc pali papierosy w parku. hehe... Jak ktos zna ARTURA B. to powinnien byc dumny. Nie ma takiego chlopaka jak Artur. Bardzo bym prosil zeby kazdy dbal o moja najukochanszo babcie ktura mieszka na MYSLIWSKIEJ. KOCHAM CIE BABCIU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 21:07 pOZDRAWIAM JACKA . gDYBYS COS WIECEJ POWIEDZIAL O BABCI ... , BO JA MIESZKAM BARDZO BLISKO ,NNA STUDZIWODZKIEJ..TOBYM RZUCIL OKIEM CZY WSZYSTKO U BABCI OK... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.*.*.* 04.09.01, 14:09 Witam Janusza i dziekuje za rzucanie okiem na babcie. Moze nie powinienem ujawniac adresu babci, szczegolnie na internecie ale jak mieszkasz kolo PeZeDeLu to tam nie daleko jest taki kolorowy domek. Tam wlasnie babcia mieszka. Najfajniejsza babcia na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 21:37 Masz racje . Babcie sa wrte w zlocie tyle co ważą..ale w koncu odchodzą z tego swiata i to jest najgorsze .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fucka Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 14:11 ta taki dom z bocianami i innymi rzeczemi na scianach i ogrodzeniu???? a Janusz mieszkasz na Studziwodzkiej???ja tez w Parku.... bywasz w FONTEX`ie...???? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.*.*.* 05.09.01, 15:33 Tak z bocianami. Dziadek mial bujna wyobraznie ale juz nie jest z nami od kilku lat a babcia nie jest uzdolnien malarskich. Znacie moze "bialego" z obozowej? Spoko chlopak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:22 Raczej rzadko , a browarek biore na wynos .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fucka Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 23:23 Bialy nie mieszka na obozowej tylko na Koszarowej... a to dwie przecznice dalej.... a ja kiedys przesiadywalem w `u Fonki` calymi dniami....nigdy nie zapomne tego fetoru smierdzacych od fajek ubran( no i moich wlosow...dlugich zreszta)... Janusz: w ktorym miejscu wlasciwie mieszkasz... jezeli to nie tajemnica... masz SDI czy co???........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aro Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: 207.241.43.* 24.09.01, 14:22 I ja znam Fonke. Czesto tam chodzilismy po treningach i meczach "TURA". A tak wogole to w kturej lidze gra TUR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 18:38 Acha to juz wiem dlaczego Tur nigdy nie mogl przebic sie do 3 ligi. Wszystkiemu winiem jest Fonka ...:)Tur jest w 4 lidze, ale cienko przedzie takze nie wiadomo czy w przyszlym sezonie nie bedzie derby Tur vs LZS Piliki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aro Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: 207.241.43.* 26.09.01, 14:14 no,to nie ciekawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stopiq Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.csk.pl 21.03.02, 19:47 Jacek kurda ciebie blade uczylismy sie kiedys w jednej klasie ;)), tylko ze teraz to juz pewnie tutaj nie zajrzysz szybko, ale jakby jednak to napisz na php3@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 20.10.01, 17:08 Gość portalu: Jacek napisał(a): > ELA zbiera puszki, a Andrzejek Szulc pali papierosy w parku. hehe... Elę ostanio widziałem tylko z kartonami, a nie z puszkami czy butelkami. Andzej Sulc został przykładnym i porządnym obywatelem. Co niedziela ubiera marynarkę do dresów i przychodzi do cerkwi. Siada przed wejściem i zarabia pieniądze... W tygodniu włóczy się po mieście z kolegą Krzysiem Kilometrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 20.10.01, 21:17 Cóż tam porabiają bielscy policjanci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 21:37 Przewaznie nic , oprocz przeganiania Kaczeluka z dworca PKP, i jak zwykle ostro chlaja ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.*.*.* 20.11.01, 16:57 Ale luz. to ja w bielsku nie bylem 10 lat ale Kaczeluka to znam bardzo dobrze.. Moj tatus z panem kaczelukiem sa przyjaciulmi od buteleczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 22:36 no to , nie wiem czy to takie zle ....,nie jestem pewien czy gdyby Kaczeluk mial dostep do kompa nie zostalby np. Prezydentem RP .,,lub przynajmniel wicemarszalkiem sejmu..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.csk.pl 21.03.02, 19:57 ooo Janek nie ma dostepu do kompa? a to to czyj numer gadu gadu 3229644 ?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś