Dodaj do ulubionych

CO SLYCHAC W BIELSKU?

IP: 207.241.43.* 27.07.01, 20:37
NIE BYLEM W BIELSKU SIEDEM LAT.
CZY COS SIE ZMIENILO NA LEPSZE?
Obserwuj wątek
    • Gość: Janusz Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 23:28
      OJ , sporo sie zmienilo ,oprocz tego , ze Bielsk to dziura.Przez tydzien jak
      mnie nie bylo nikt tu nawet gęby nie otworzyl ..Jedyne hobby bielszczen to
      chyba chlanie browara , k***a ich mać..
      • Gość: Fucka Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 01:14
        taaaaaaaaaaaa.... BROWAR!!!!!!!!!!!ja chce browca.....bleeeeee....
        a w Bielu nic sie nie dzieje.... wiec dla tego wyrwalem sie stad na
        tydzien....ale juz jestem....
        • Gość: janusz . Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 19:48
          Ileż można pić...? Dlaczego zmieniles NIcka i miejsce ...?
          • Gość: Fucka Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 22:42
            nicka zmienilem bo teraz brzmi prawie jak FOKA (FAKA?).... a miejsce bo sie
            boje przesladowan...;)
            • Gość: ARO Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: 207.241.43.* 15.08.01, 13:34
              WIDZE, ZE NIC SIE NIE ZMIENILO!
              • Gość: janusz . Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 15.08.01, 22:17
                Co moze slychac w Bielsku jak forumopwicze tylko zadaja pytania ... , a to ze
                ostatnio nikt nikogo nie zamordowal , nikt nikogo nie zgwalcil i nastapila
                esksalacja wlaman ..normalka , to samo co wszedzie..ale..jeden gosc skoczyl z
                komona ., drugi sie powiesil ,a trzeci idiota postanowil kandydowac do
                Sejmu ..i taki to lokalny koloryt ..
                • Gość: Fucka Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 23:11
                  ......co fakt to fakt.......A co sie zmienilo od 7 lat???...czlowiek, ktory
                  przebywa tu praktycznie bez przerwy nie zwraca uwagi na powolne zmiany tu
                  zachodzace.... ale ARO jezeli przyjechalby tu to pewnie dostrzeglby ich cale
                  mnostwo....tak to juz jest..........
                • Gość: MICHAL Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.skane.se 08.09.01, 04:14
                  Chetnie bym do Bielska wpadl.Szkoda , ze nikogo tam nie znam.
                  • Gość: MICHAL Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.skane.se 08.09.01, 04:15
                    Chetnie bym do Bielska wpadl.Szkoda , ze nikogo tam nie znam.
                    • Gość: Fucka Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 19:52
                      a skad wlasciwie jestes?????????
                      • Gość: MICHAL Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.skane.se 13.09.01, 06:21
                        Gość portalu: Fucka napisał(a):

> a skad wlasciwie jestes?????????

Z SE..............

• Gość: Janusz Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 13.09.01, 19:28
                          a to niezla zagadka ,moglbys chociaz ostatnia literke podac ; Seattle ?
                          • Gość: Fucka Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 23:31
                            ... a moze Serbia, albo inna Hercegowina...
                            • Gość: Janusz Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 14:56
                              Sewastopol ?
              • Gość: MICHAL Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.skane.se 05.09.01, 06:36
                C
                • Gość: Janusz Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:23
                  Co ma znaczyc to C .... Calujcie mnie w nos ?
      • cooller11 Re: CO SLYCHAC W BIELSKU??? 14.05.02, 19:27
        Co do tego chlania to się zgadzam!!!
        Ale i też niektórzy przecież dobrze się tu bawią ... ???
    • Gość: Jacek Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.*.*.* 31.08.01, 16:07
      Tak Tak, co slychac jest w Bielsku? Chcialem powiedziec ze po 10-letniej
      nieobecnosci w Bielsku (miescie moich urodzin) w koncu udalo mi w tamte wakacje
      odwiedzic. Miasto jest po prostu wspaniale. Duzo sie zmienilo ale tradycja
      jest taka sama. Rynek nadal jest w czwartek, ELA zbiera puszki, a Andrzejek
      Szulc pali papierosy w parku. hehe... Jak ktos zna ARTURA B. to powinnien byc
      dumny. Nie ma takiego chlopaka jak Artur. Bardzo bym prosil zeby kazdy dbal o
      moja najukochanszo babcie ktura mieszka na MYSLIWSKIEJ. KOCHAM CIE BABCIU!
      • Gość: Janusz Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 21:07
        pOZDRAWIAM JACKA . gDYBYS COS WIECEJ POWIEDZIAL O BABCI ... , BO JA MIESZKAM
        BARDZO BLISKO ,NNA STUDZIWODZKIEJ..TOBYM RZUCIL OKIEM CZY WSZYSTKO U BABCI OK...
        • Gość: Jacek Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.*.*.* 04.09.01, 14:09
          Witam Janusza i dziekuje za rzucanie okiem na babcie. Moze nie powinienem
          ujawniac adresu babci, szczegolnie na internecie ale jak mieszkasz kolo
          PeZeDeLu to tam nie daleko jest taki kolorowy domek. Tam wlasnie babcia
          mieszka. Najfajniejsza babcia na swiecie.
          • Gość: Janusz Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 21:37
            Masz racje . Babcie sa wrte w zlocie tyle co ważą..ale w koncu odchodzą z tego
            swiata i to jest najgorsze ..
            • Gość: Fucka Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 14:11
              ta taki dom z bocianami i innymi rzeczemi na scianach i ogrodzeniu???? a Janusz
              mieszkasz na Studziwodzkiej???ja tez w Parku.... bywasz w
              FONTEX`ie...???? ;)))))
              • Gość: Jacek Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.*.*.* 05.09.01, 15:33
                Tak z bocianami. Dziadek mial bujna wyobraznie ale juz nie jest z nami od kilku
                lat a babcia nie jest uzdolnien malarskich. Znacie moze "bialego" z obozowej?
                Spoko chlopak
              • Gość: Janusz Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:22
                Raczej rzadko , a browarek biore na wynos ..
                • Gość: Fucka Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 23:23
                  Bialy nie mieszka na obozowej tylko na Koszarowej... a to dwie przecznice
                  dalej.... a ja kiedys przesiadywalem w `u Fonki` calymi dniami....nigdy nie
                  zapomne tego fetoru smierdzacych od fajek ubran( no i moich wlosow...dlugich
                  zreszta)... Janusz: w ktorym miejscu wlasciwie mieszkasz... jezeli to nie
                  tajemnica... masz SDI czy co???........
                  • Gość: Aro Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: 207.241.43.* 24.09.01, 14:22
                    I ja znam Fonke. Czesto tam chodzilismy po treningach i meczach "TURA".
                    A tak wogole to w kturej lidze gra TUR?
                    • Gość: Janusz Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 18:38
                      Acha to juz wiem dlaczego Tur nigdy nie mogl przebic sie do 3 ligi. Wszystkiemu
                      winiem jest Fonka ...:)Tur jest w 4 lidze, ale cienko przedzie takze nie
                      wiadomo czy w przyszlym sezonie nie bedzie derby Tur vs LZS Piliki..
                      • Gość: Aro Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: 207.241.43.* 26.09.01, 14:14
                        no,to nie ciekawie!
            • Gość: stopiq Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.csk.pl 21.03.02, 19:47
              Jacek kurda ciebie blade uczylismy sie kiedys w jednej klasie ;)), tylko ze
              teraz to juz pewnie tutaj nie zajrzysz szybko, ale jakby jednak to napisz na
              php3@wp.pl
      • Gość: Qba Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 20.10.01, 17:08
        Gość portalu: Jacek napisał(a):
        > ELA zbiera puszki, a Andrzejek Szulc pali papierosy w parku. hehe...

Elę ostanio widziałem tylko z kartonami, a nie z puszkami czy butelkami.
        Andzej Sulc został przykładnym i porządnym obywatelem. Co niedziela ubiera
        marynarkę do dresów i przychodzi do cerkwi. Siada przed wejściem i zarabia
        pieniądze... W tygodniu włóczy się po mieście z kolegą Krzysiem Kilometrem.
        • Gość: debil Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 20.10.01, 21:17
          Cóż tam porabiają bielscy policjanci?
          • Gość: janusz Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 21:37
            Przewaznie nic , oprocz przeganiania Kaczeluka z dworca PKP, i jak zwykle ostro
            chlaja ...
            • Gość: Jacek Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.*.*.* 20.11.01, 16:57
              Ale luz. to ja w bielsku nie bylem 10 lat ale Kaczeluka to znam bardzo dobrze..
              Moj tatus z panem kaczelukiem sa przyjaciulmi od buteleczki
              • Gość: janusz Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 22:36
                no to , nie wiem czy to takie zle ....,nie jestem pewien czy gdyby Kaczeluk
                mial dostep do kompa nie zostalby np. Prezydentem RP .,,lub przynajmniel
                wicemarszalkiem sejmu..:)
                • Gość: Janek Re: CO SLYCHAC W BIELSKU? IP: *.csk.pl 21.03.02, 19:57
                  ooo Janek nie ma dostepu do kompa? a to to czyj numer gadu gadu 3229644 ?? :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka