psychoanja 28.02.05, 00:39 zapraszam na treningi Taekwon-do czyli koreańskiej sztuki samoobrony... hmmm z pytaniami do mnie prosze sie zgłaszac... wtedy powiem dokaldniej ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stasss Re: Zapraszam na treningi TaeKwon-Do 28.02.05, 01:32 a kto je prowadzi ?? ty ?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Zapraszam na treningi TaeKwon-Do 28.02.05, 07:19 psychoanja napisała: > zapraszam na treningi Taekwon-do czyli koreańskiej sztuki samoobrony... hmmm z > pytaniami do mnie prosze sie zgłaszac... wtedy powiem dokaldniej ;] masz uprawnienia na prowadzenie treningow, czyli przynajmniej tytul instruktora lub trenera II klasy, nalezysz do polskiego zwiazku, prowadzisz dzialalnosc gospodarcza, jesli nie spelniasz ktoregos yz tych wzmogow to uwazaj, bo toje dzialania nie sa legalne Odpowiedz Link Zgłoś
psychoanja Re: Zapraszam na treningi TaeKwon-Do 01.03.05, 22:15 nie jestem instruktorem... ja tylko trenuje... hmm ale w grupie jest niewiele osob... trener dojerzdza az z bielska i jesli bedzie nadal tak malo osob to nie bedzie sensu zeby przyjezdzal... dlatego chciałam zachecic ludzi do trenowania.. osoba kttora nas trenuje ma uprawnienia instruktora i ma spelnione wszytkie wymagania... poprostu chce aby Taekwon-do w Hajnówce sie utrzymało bo jest to naprawde interesujaca sztuka samooborny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: Zapraszam na treningi TaeKwon-Do 02.03.05, 02:27 a pozniej baba faceta bije ... oj :-) ale to i tak lepiej niz odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś