Dodaj do ulubionych

Cykliści -łączmy się!

23.03.05, 14:59
Lubię jeździć rowerem. Może da się zebrać jakąś grupęi wspólnie organizować
przejażżki po Puszczy?
Obserwuj wątek
    • toovo Re: Cykliści -łączmy się! 23.03.05, 15:15
      Pomysl dobry. Rower jest w Hajnowce bardzo popularnym sprzętem. Przydalyby sie
      też jakies ciekawe zawody, nie koniecznie zaraz wielki wyścig, ale cokolwiek.
      • bacik606 Re: Cykliści -łączmy się! 23.03.05, 15:33
        Zawody - no jasne!!!! Tylko jak je zorganizować??? Ja bardzo chetnie pomoge i
        wezme udział:)))
        Pozdrawiam im do zobaczenia na trasie!!!!
      • wicakolarz Re: Cykliści -łączmy się! 23.03.05, 15:46
        Zgadzam się z Tobą całkowicie.Może w końcu coś się ruszy w tym kierunku.
      • bacik606 Re: Cykliści -łączmy się! 17.06.05, 10:38
        Chciałbym poinformować wszystkich zainteresowanych, iż Rajd Rowerowy o którym
        wcześniej pisaliśmy odbędzie sie zgodnie z planami - 25.06.2005r o godz. 10:30,
        start na stadionie OSiR-u. Długosć trasy to ok. 30-40km, na zakończenie
        wszystkim uczestnikom zapewniamy darmowe kiełbaski, pieczywo, napoje i
        oczywiście ognisko, które odbędzie się na terenie OSiR-u gdzie tego dnia będą
        sie także odbywały zawody sportowe "Spartakiada". Warunkiem jest wcześniejsze
        zapisanie sie na listę ucestnikow, pocta elektroniczna na adres:
        bacik606@wp.pl, w biurze HDK lub telefonicznie: 668-173-203.
        ZAPRASYAMY!!!!
        • hajnowkaforever Re: Cykliści -łączmy się! 18.06.05, 09:26
          czy można się zapisać w sobotę tuż przed rajdem, czy to by było za późno?
      • wiciakolarz Re: Cykliści -łączmy się! 18.06.05, 10:21
        Witam wszystkich cyklistów!Możecie się zapisywać na Rajd,który będzie w
        sobotę25.06.Start rozpocznie się o 10:30 ze stadionu OSiR.Zrobimy ok.40km. po
        lesie i wrócimy na stadion na kiełbaski przy ognisku.Zapisy w HDK.
    • bacik606 Re: Cykliści -łączmy się! 23.03.05, 15:28
      Witam!!!!
      Super pomysł - wkońcu jakiś rowerzysta:))))
      Bardzo chetnie sie przyłącze i nie tylko ja, bo znam wiele osób, które kochaja
      jazdę rowerem. Tak w ogóle to dziwne, ze sie jeszcze nie znamy jeśli dużo
      jeżdzisz rowerem...???
      Pozdrawiam!!!!
    • wicakolarz Re: Cykliści -łączmy się! 23.03.05, 15:43
      Fajnie,że jest taki pomysł.Z wycieczkami nie będzie problemu,ale trzeba to
      zorganizować.Uwielbiam jeżdzić rowerem ,po Puszczy też.Jednym słowem jestem
      chętny-jak najbardziej.Znam też odpowiednich ludzi którzy jak ja uwielbiają
      jeżdzić rowerami.Z organizacją pomoglibyśmy chętnie.
    • wiciakolarz Re: Cykliści -łączmy się! 30.03.05, 14:55
      Witam kolarzy!!!Jeśli macie czas,oraz chęci,to zapraszam wszystkich bikerów do
      wspólnej jazdy rowerowej.Spotykamy się codziennie,koło Orlenu o
      godz.16:00,niezależnie od pogody.Fajnie byłoby pojeżdzić w większej grupie.
      Trzymajcie się(kierownicy).
      • kuna00 Re: Cykliści -łączmy się! 30.03.05, 19:32
        załużcie jakiś klub albo stowarzyszenie, będzie łatwiej rozmawiać z władzami na
        temat pieniędzy

powodzenia
        • bacik606 Re: Cykliści -łączmy się! 05.04.05, 15:08
          Tak - załóżcie... Tylko jak??? Juz próbowalismy, ale niestety władze
          maja "ważniejsze" sprawy.
          A poza tym sami jakos sobie radzimy, tylko poszukujemy nowych osób, chcacych
          jezdzic rowerem po Hajnówce, puszczy i okolicach. Im nas wiecej - tym lepiej:)
          Pozdrawiam rowerzystów!!!!
          • hajnowkaforever Re: Cykliści -łączmy się! 05.04.05, 16:44
            Cze ść! Fajnie że tyle osób się odzywa! Przepraszam za zwłokę w odpowiedzi, ale
            miałem problemy z dostępem do sieci. Myślę,że na początek można by zorganizować
            jakąś przejażkę po Puszczy. Proponuję termin 24 kwietnia (jeśli nie będzie
            padać) o 1200 na stadionie leśnym. Mam pewin pomysł, gdzie by można było
            pojechać, ale może ktoś wymuyśli coś lepszego. Co wy na to?
            • kuna00 Re: Cykliści -łączmy się! 08.04.05, 19:50
              dobra organizacja, to połowa sukcesu
              może przedstawiciela władz tez byście zaprosili na przejazdzkę i np. jakies
              ognisko??
              • bacik606 Re: Cykliści -łączmy się! 09.04.05, 08:42
                Wątpie w taki pomysł - władze i ognisko z rowerzystami; juz to widzę...
                No ale moze kiedys cos sie uda...
              • bacik606 Rowerzyści - kontra Policja.... 09.04.05, 08:54
                Nasza hajnowska Policja.... no cóż, niby skuteczna ale nie tam gdzie powinna...
                Dostałem ostatnio mandat(50zł) - za jazdę obok drugiego uczestnika ruchu, w tym
                wypadku mojego kolegi i to w dzień pogrzebu Jana P. II. Jak widać nasi dzielni
                struze prawa są nieczuli na wszelkie narodowe uroczystości i tak podniosłe dni
                jak ten. Dodam tylko, że jechaliśmy oświetlonymi w 100% sprawnymi rowerami,
                ruch był znikomy, puste ulice - wiadomo dlaczego... Tylko nasza dzielna Policja
                na straży prawa postanowiła "wziąć sie" za niebezpiecznych, groznych dla
                otoczenia i stwarzajacych ogromne zagrozenie biednych rowerzystów - bo trzeba
                przeciez cos robić... A to, co wyprawia się w centrum, szczególnie na ul.3maja,
                to juz tylko problem mieszkańców i oni powinni sie uporać z wszechobecnym na
                codzień pijaństwem, zakłocaniem spokoju, rozrubami i innego rodzaju
                niebezpiecznymi sytuacjami; ale to juz temat na odrębne forum....
                Przestrzegam wszystkich rowerzystów przed naszymi hajnowskimi policjantami,
                którym nie brak odwagi, aby ukarać amatorów dwóch kólek ale brak jej tam gdzie
                Policja powinna coś robić....
                Pozdrawiam!!!!
            • bacik606 Re: Cykliści -łączmy się! 09.04.05, 09:01
              24 kwietnia, hmmm... no nie wiem czy bede miał wolny termin, bo moge miec
              zjazd na uczelni, ale jakby co to sie odezwę. Oczywiscie postaram sie być.
              A dokad planujesz pojechać???
              Pomysłow i miejsc do których mozna pojechac jest wiele...
              Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie!!!!

• wiciakolarz Re: Cykliści -łączmy się! 12.04.05, 13:44
              Jeśli masz pomysł,gdzie pojechać na wycieczkę rowerową,to podziel się nim.My
              spotykamy się codziennie o godz.16:00 koło Orlenu-zapraszamy!!!!Może byś kiedyś
              wpadł?Jeśli masz możliwość,to napisz w jakim jesteś wieku,bo w naszej grupie są
              rowerzyści w wieku od 16 do 38 lat.
              Pozdrawiam!!!!!
              • hajnowkaforever Re: Cykliści -łączmy się! 13.04.05, 16:00
                Można by pojechać na Topiło, Kosy Most lub do Białowieży albo Narewki. Wszystko
                zależy od tego kto przybędzie na umówione spotkanie i czy to będą osoby
                wytrwałe w jeżdzeniu czy też początkujący lub mający ograniczony czas. Mam 27
                lat i narazie niezbyt wiele czasu Dzięki za zaproszenie! Termin wyznaczyłem
                taki, aby trochę ludzi się zebrało. Jeśli się uda to mogłoby to zostać. Ja też
                nie zawsze mogę w niedziele. Chodzi mi o to by zainteresować maximum osób i by
                móc ustalić stałą godzinę, którą można by stopniowo rozpropagowywać w
                internecie lub na tablicach z ogłoszeniami. Poza tym , najważniejsze by byli
                chętni..
                Czy Wy, którzy zbieracie się koło Orlenu jesteście z Lipowej? Gdzie jeździcie?
                • wiciakolarz Re: Cykliści -łączmy się! 19.04.05, 14:09
                  Jesteśmy z różnych okolic w Hajnówce.Nasz wiek to od 16 do 38 lat.Jeżdzimy
                  naprawdę wszędzie,od Puszczy Białowieskiej po Białystok,Bielsk
                  Podlaski,Siemiatycze,Supraśl,Narew aż po Bobrowniki i Czeremchę.Znamy
                  praktycznie każde miejsce w lasach Puszczy Białowieskiej,byliśmy wzędzie,gdzie
                  to tylko możliwe.Wszędzie chętnie pojedziemy.Pozdrawiamy,i zapraszamy jak co
                  dzień o 16:00 na Orlen.Hej!!!
                  • hajnowkaforever Re: Cykliści -łączmy się! 22.04.05, 14:31
                    Ja aż tak daleko nie jeździłem. Mój rekord to 90 km. Może dziś będę koło Orlenu
                    (dawny CPN?) jak się wyrobię..
                    Narazie!
                • bacik606 Re: Cykliści -łączmy się! 21.04.05, 13:44
                  Ja niestety w niedzielę nie przyjadę, bo mam zajęcia na uczelki ale z tego co
                  wiem to moi znajomi maja zamiar przyjechać.
                  Poza tym my zawsze-codziennie spotykamy się o 16:00 kolo Orlenu i jeździmy
                  niemal wszędzie: po lesie, po mieście, w dalsze trasy - Białystok, Bielsk P.
                  itd.
                  A więc do zobaczenia na trasie!!!
                  Pozdrawiam!!!
      • miszka36 Re: Cykliści -łączmy się! 08.06.05, 12:14
        Witaj wiciokolarzu!!!

Mam do Ciebie pytanie:
        Czy ja też mógłbym przyjechać na wasze spotkanie rowerowe koło Orlenu, tylko w
        tym problem że mam niestety 12 lat

PozDro
        • wiciakolarz Re: Cykliści -łączmy się! 13.06.05, 11:19
          Nie ważne,ile masz lat,możesz śmiało przyjeżdżać,weż też kolegów,i nie ma się
          czego bać,jesteśmy normalnymi porządnymi ludżmi.Pozdrawiam.
    • kuna00 Re: Cykliści -łączmy się! 23.04.05, 02:08
      w pełni popieram wasza inicjatywę
      • hajnowkaforever Re: Cykliści -łączmy się! 29.04.05, 12:58
        to może się dołączysz? zbiórki w niedziele o 10 koło żubra lub codziennie o 16
        koło stacji paliw Orlen?
        • kuna00 Re: Cykliści -łączmy się! 04.05.05, 23:53
          hajnowkaforever napisał:

> to może się dołączysz? zbiórki w niedziele o 10 koło żubra lub codziennie o
          16
          > koło stacji paliw Orlen?

chetnie ale:
          primo po pierwsze nie mam wehikułu
          primo po drugie z miejsca gdzie mieszkam trudno by mi było do was dotrzeć
          (troche to daleko)
        • bacik606 Re: Cykliści -łączmy się! 10.05.05, 13:34
          Tak - właśnie, zapraszamy na Orlen codziennie o 16;00.
          Pozdrawiam wszystkich rowerzystów!!!
          • wiciakolarz Re: Cykliści -łączmy się! 12.05.05, 12:14
            Jakoś nikt nie przyjeżdza na Orlen!Jeżeli są tu prawdziwi rowerzyści,a nie
            tylko niedzielni,tacy co naprawdę lubią jezdzić,a nie kisić się w domu,lub
            siedząc w barze popijając browar niech się nie boją i przyjadą na Orlen o
            16:00.Pozdrawiam wszystkich rowerzystów(i tylko rowerzystów)nikogo więcej.
            • kuna00 Re: Cykliści -łączmy się! 12.05.05, 14:54
              wiciakolarz napisał:

> Jakoś nikt nie przyjeżdza na Orlen!Jeżeli są tu prawdziwi rowerzyści,a nie
              > tylko niedzielni,tacy co naprawdę lubią jezdzić,a nie kisić się w domu,lub
              > siedząc w barze popijając browar niech się nie boją i przyjadą na Orlen o
              > 16:00.Pozdrawiam wszystkich rowerzystów(i tylko rowerzystów)nikogo więcej.

he, he, he...... a ja pozdrawiam WSZYSTKICH LUDZI Z HAJNÓWKI
              • wiciakolarzsmierdzi Re: Cykliści -łączmy się! 12.05.05, 20:59
                wicia smierdzisz gnojem i jebie ci z ryja masz perfidne dresy i wogule zjebany
                rower ja mam Kellysa salamandera i smigam lepiej od ciebie za stary na rower
                jestes masz juz prawie 32 lata i jestes szczerbaty i wozisz szyny na zlom
                buheheheheehheheheh
                • skandal123 Re: Cykliści -łączmy się! 13.05.05, 07:57
                  kurde człowieku nie obrażaj nikogo bo nie oto tu chodzi chcesz mu to powiedziec
                  to się z nim na piwo ustaw i miej odwagę w twarz mu to powiedzieć pozdrawiam i
                  wiecej szacunku innym
                  • wiciakolarzsmierdzi Re: Cykliści -łączmy się! 13.05.05, 09:57
                    A Ty nie chcesz w pierdol? Sram na Ciebie bezzębny debilu!
                    • wiciakolarzsmierdzi Re: Cykliści -łączmy się! 13.05.05, 10:03
                      Ty pizdo wiem ze jestes szczerbaty i masz drelichy z latexu i pada deszcz
                      • wiciakolarzsmierdzi Re: Cykliści -łączmy się! 16.05.05, 15:17
                        Tematem sa cyklisci a dyskutujemy tu wlasnie na poziomie o znanym szczerbatym
                        pedale (cykliscie) wici
                        • kuna00 Re: Cykliści -łączmy się! 17.05.05, 23:08
                          wiciakolarzsmierdzi napisał:

> Tematem sa cyklisci a dyskutujemy tu wlasnie na poziomie o znanym szczerbatym
                          > pedale (cykliscie) wici

grzeczniej proszę !!!!
                          • wiciakolarzsmierdzi Re: Cykliści -łączmy się! 21.05.05, 13:47
                            Zamknij morde ty debilu jebany jesteś gównogębną szmatą, łechtaj stryja
                            wyciekarczko nasienia. zapiździała dupo, masz ryj jak stara szopa. zrobie ci z
                            dupy jesień średniowiecza. masz nos jak klamka od zachrystii ty azbestowa gnido.
                            jesteś zasyfiałą dziwką, powiedz starej żeby nie nosiła krótkich sukienek bo jej
                            jaja widać szmato. co, już srasz w majteczki? zrobie ci z dupska chińską czape
                            ty cipo z ukrainy. twój stary jest saperem że masz ryj jak niewypał? twoja stara
                            ma suty jak wentyle od jelcza! masz rozjechaną autostrade zamiast dupy ty
                            wygrzmocona kurwo bez szkoły. obrzygana parówo, masz pizde jak wiadro
                            skurwysyńska lesbo z głębi rosji. fajny ryj, kupiłaś go na ruskim bazarze z
                            bronią chemiczną? . zrobie ci z ryja parking dla ciężarówek ty trędowata brudna
                            kurwo. zapierdalaj tik taka łysa ladacznico Abdullaha Muhmada Alhazifa drylowana
                            przez bułgarskiego alfonsa.
                            • hajnowkarules Re: Cykliści -łączmy się! 22.05.05, 10:30
                              a co na to moderator forum?
                            • wiciakolarz Re: Cykliści -łączmy się! 24.05.05, 11:32
                              Słuchaj no Salamanderze!Po pierwsze jesteś źle wychowany,po drugie kto ci dał
                              prawo pisać na Forum takie rzeczy o mnie,czyli o wicikolarzu.Poza tym,mieć
                              lepszy rower nie wystarczy, żeby dobrze jeżdzić,a poza tym takich rzeczy nie
                              pisze się na Forum.Jeśli jesteś taki dobry,to nie ma sprawy,ale nie obrażaj
                              innych.Twoje słownictwo świadczy o Twojej inteligencji.Zastanów się nad tym co
                              piszesz.Pozdrawiam.
    • hajnowkaforever Re: Cykliści -łączmy się! 16.05.05, 14:46
      Czy aby nie odbiegliśmy za daleko od pierwotnego tematu tego wątku?
      • hajnowkarules Re: Cykliści -łączmy się! 22.05.05, 10:35
        przeczytajcie!
        www.hajnowka.pl/aktualnosci/2005/maj/02/r.php
        niezwykli ludzie są wśród nas! Gratulacje i dalszych sukcesów!
        • kuna00 Re: Cykliści -łączmy się! 22.05.05, 10:38
          hajnowkarules napisał:

> przeczytajcie!
          > www.hajnowka.pl/aktualnosci/2005/maj/02/r.php
          > niezwykli ludzie są wśród nas! Gratulacje i dalszych sukcesów!

oj tak
          • bacik606 Re: Cykliści -łączmy się! 24.05.05, 11:39
            No ładnie, miało być forum pt. "Cykliści łączmy się...",itd. a co się
            zrobiło...???
            Zamiast się łączyć, to jedni obrażają drugich...
            Chyba w Hajnówce rowerzyści muszą sami sobie radzić, bo nie ma zadnej jednoći i
            wsparcia i zamiast sie jednoczyć to(niektórzy) sami sobie "smrodzą"
            Niestety w H-ce nie da sie pokazac ludziom, że rowerzyści są, i ze jest ich
            całkiem sporo, skoro jedni wyzywaja drugich - żałosne!!!!!!!!
            Nadal potwierdza sie przekonanie, ze Hajnówka to "wiocha", z powodu ludzi i ich
            mentalności - niestety...
            Chciałem tylko dodać, że 25 czerwca odbędzie sie w Hajnówce Rajd Rowerowy po
            Puszczy Białowieskiej w dwóch wariantach, tzn. Turysrycznym (dla
            wszystkich...), oraz sportowy, takze dla wszystkich chętnych - tylko sportowej
            rywalizacji i chęci zmierzenia się z innymi:)
            Trasa wyscigu będzie liczyć ok. 34km i zapewniam, że będzie bardzo ciekawa i
            dosyć trudna jak na nasze warunki... Natomiast wariant turystyczny, to ok. 20km
            i równie ciekawa trasa. Na zakończenie dla wszystkich uczestników odbędzie się
            ognisko na Starej Białowieży, gdzie będzie meta. Wszyscy uczestnicy będą mieli
            zapewnione darmowe posiłki, ubezpieczenie NW, oraz numerki startowe - pod
            warunkiem wcześniejszego zapisania sie na listę.
            Więcej informacji już wkrótce....
            Pozdrawiam!!!
            • kuna00 Re: Cykliści -łączmy się! 24.05.05, 21:18
              słuchajcie ludkowie, niejaki "wiciakolarzśmierdzi" odkrył stronę na której są
              bluzgi,
              on jest za tepy na tego rodzaju rzeczy a tylko posiłkuje się gotowymi wzorcami

nie przejmujcie się z tych stron korzystają ludzie barzo ale to bardzo mali.....

pozdrawiam
              wszystkich cyklistów i a wiciękolarza w szczególności :-)
              • wiciakolarzsmierdzi Re: Cykliści -łączmy się! 26.05.05, 19:56
                a jednak boli cie to i dobrze ze ci to lezy na swiadomosci wiedz ze jestes
                smierdzacym, bezzebnym witkiem
              • wiciakolarz Re: Cykliści -łączmy się! 02.06.05, 10:05
                Dzięki Kuna za pozdrowienia i za słowa otuchy.My cykliści powinniśmy trzymać
                się razem.Nie zwracajmy uwagi na takich"zerowych palantów" jak ten co obraża
                innych.W zasadzie to powinienem mu wytoczyć proces,ale jeszcze dam mu
                szansę.Pogadajmy lepiej o rowerach.Jak wiecie 25.06 organizujemy z kumplem 1
                Hajnowski Rajd Rowerowy.Będzie jazda po puszczy a na koniec ognisko.Oczywiście
                wszystkich zapraszamy.Pozdrawiam(szczególnie Kunę).
    • kuna00 Re: Cykliści -łączmy się! 27.05.05, 01:27
      widzicie mili mpaństwo ktoś się w końcu opamiętał i uspokoił
      nie warto obrażać innych, lepiej konwersować

pozdro

kuna00
      • hajnowkaforever Re: Cykliści -łączmy się! 27.05.05, 09:37
        ciekawy pomysł z tym rajdem 25 czerwca! musiecie to nagłłośnić! A gdzie sie
        zapisywać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka