agadodo 10.05.05, 12:48 co sadzicie na temat punktow sprzedazy telefonow komorkowych?obsluga, zaopatrzenie? pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agadodo Re: telefony komórkowe 10.05.05, 12:49 dodam, ze chodzi mi o punkty ery, ideii i plusa, nie o komisy aga Odpowiedz Link Zgłoś
skandal123 Re: telefony komórkowe 12.05.05, 08:33 nie wiem nigdy nie byłem w salonie w Hanoi i nie kupowałem telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: telefony komórkowe 11.05.05, 21:27 agadodo napisała: > co sadzicie na temat punktow sprzedazy telefonow komorkowych?obsluga, > zaopatrzenie? > pozdrawiam > aga w dużych miastach salony firmowe różnych sieci komórkowych są profesjonalnie przygotowane na oczekiwania klienta lepiej pojechać kilka kilometrów i być zadowolonym z obsługi jeśli nie mam racji, to wyprowadźcie mnie z błędu Odpowiedz Link Zgłoś
agadodo Re: telefony komórkowe 12.05.05, 10:59 no tak, przepraszam, nie podalam ze chodzi mi o punkty w naszej kochanej Hajnowce, co sadzicie o tych punktach?? aga Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: telefony komórkowe 13.05.05, 18:33 kuna00 napisał: > > w dużych miastach salony firmowe różnych sieci komórkowych są profesjonalnie > przygotowane na oczekiwania klienta A czy w Hajnówce jest inaczej? > lepiej pojechać kilka kilometrów i być zadowolonym z obsługi Myślę, że chyba w przypadku kupna telefonu komórkowego nie zachodzi taka konieczność, by jechać gdzieś dalej. W zasadzie firmy prowadzą taką intensywną kampanię propagandową, że klient idąc do punktu sprzedaży, wie czego szukać.Telefon posiadam od kilku lat i wszystko załatwiam z operatorem przez niego, więc nie potrafię powiedzieć, czy sprzedający w Hajnówce są niezorientowani w tym, co przyszło im robić. Raz tylko wszedłem do punktu Idei, by zapytać o baterię, której jeszcze nie zamierzałem kupić, a wyszedłem z nową, bo pracująca tam osoba była tak przekonująca... > jeśli nie mam racji, to wyprowadźcie mnie z błędu Przejdź się po tych punktach i sam będziesz wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś