jaszal 01.09.05, 10:26 Wielu bielskich internautów nie wie o istnieniu forum. Może reklamować w sklepach komputerowych ? Kto by sie tym zajął ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwer11 Re: Reklama naszego forum 09.09.05, 00:20 Zbieram na baner z witryną naszej strony ! 5 zł kto dałby na ten cel ! Drukarnia z Kazanowskiego jest chętna wykonąć taką ! Gdzie ją rozwiesimy ? wymiary 500x100 . Potrzeba 200zł Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Reklama naszego forum 09.09.05, 08:17 ludzie nie robcie tego. teraz jest fajnie, kulturalnie, spokojnie. a jak rozreklamujecie to sie zrobi to samo co z forum Bialystok : chamstwo, pyskowki i wyzwiska ... zastanowcie sie. siedze na roznych forach od 2001 roku i niejedno widzialam (((( Odpowiedz Link Zgłoś
spoko444 Re: Reklama naszego forum 09.09.05, 18:21 Ale te forum wygląda jakby było z lat 90-tych. Zero przejrzystości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Reklama naszego forum 09.09.05, 20:10 Dobrze czy mam odwołać zamiary , któe wcześniej sami zaproponowaliśmy ? mam jeszcze jeden pomysł , aby koledzy informatycy w szkołach Bielska nakierowali na nasze Forum ! Co Pan na to Panie Sławku N.? może młodzież wniesie genialne wątki na poziomie 2010 nie z lat 90-tych . Odpowiedz Link Zgłoś
kastrula Re: Reklama naszego forum 09.09.05, 20:54 zgadzam się z tobą.choć nowych pomyslów nigdy zawiele. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Reklama naszego forum 09.09.05, 22:16 Im wiecej osob tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Reklama naszego forum 10.09.05, 09:22 zgoda jeszcze poczekajmy . widzimy coraz więcej nowych na forum . pewnie po wyborach będzie nas jeszcze więcej uszczęśliwionych . Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Reklama naszego forum 12.09.05, 22:49 Tak, poważnie rozmawiałem z Edkiem "Kopcem" chce od 60 do 180 zł . Wszystko zależy od wymiarów tzw. banera . Proszę tylko o pomoc w jego lokalizacji . myślę ,że po 5zł możemy zanieść do Drukarni na tytuł "Baner Forum Bielska " wszystko będzie inco gnito i wszystko gra ! Mam znajomego ,który ma długą drabinę i chętnie zawiesi nam w ustalonym miejscu np. nad Pubem Blues Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Reklama naszego forum 12.09.05, 22:52 Doloze sie jak bede w Bielsku. Ale lepiej byloby w okolicy rynku. Choc bardzo lubie Blues-Pub. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Reklama naszego forum 12.09.05, 23:05 czekamy na następne propozycję . Jeszcze nie zapadła klamka gdzie ? czy możemy nazbierać kilkadziesiąt złotych ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaszal Re: Reklama naszego forum 15.09.05, 16:12 Gdzie ta drukarnia i Edek Kopiec ? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Reklama naszego forum 15.09.05, 16:56 Drukarnia Kopczyńscy ul.Kazanowskiego obok Przedszkola 9 Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Reklama naszego forum 16.09.05, 08:00 próbujemy coś zacząć hansie zacznij nowy nowy wątek z zapytaniem ja od strony technicznej zapewniam pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
jaszal Re: Reklama naszego forum 16.09.05, 16:37 Zostawiłem parę złotych w drukarni. Techniczne wykonanie pozostawiam Wam. Odpowiedz Link Zgłoś
domjanka Re: Reklama naszego forum 16.09.05, 17:42 Tylu ludzi jast tutaj ktoś zajmie się tym. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Reklama naszego forum 16.09.05, 23:56 Obserwer11 zajmie się tym i zadba o zawieszenie jej w odpowiednim dla nas miejscu Bielska Podlaskiego ! dobrowolna ofiara na cel nie mniej jednak niz 5zł płatne w drukarni Koczyńskich ul Kazanowskiego obok Przedszkola nr 9 Odpowiedz Link Zgłoś
wlap37 Podaj numer Konta ! 16.09.05, 17:35 Podaj mi numer konta to wplace troche. Ale jak baner bedzie to trzeba bedzie o niego dbac: po zlym zawieszeniu ktos moze go zniszczyc i caly wysilek bedzie jednodniowy; wiatr, dzieciaki inne lobuzy, no i wlascicielowi sciany moze sie znudzic albo przestac nas lubic. Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
stryjekadama Re: Podaj numer Konta ! 16.09.05, 23:41 Gdzie chciałbyś go umieścić ? Zawiesimy go na wysokości ok 5,50 od jezdni taki przepis ! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Podaj numer Konta ! 16.09.05, 23:45 Czy oprócz strony , można jakieś informacje umieścić np. wlap 37 filar lub moderator załozyciel , lub też sponsorów ! podpowiedz co sobie życzysz ? założę za Ciebie jak wrócisz oddasz ! Odpowiedz Link Zgłoś
domjanka Re: Podaj numer Konta ! 16.09.05, 23:50 Może bez konta ? Zostaw gotówkę w drukarni i ok. Odpowiedz Link Zgłoś
skara jestem przeciw 17.09.05, 01:27 Jak w temacie, myślę, że jak będzie dużo osób to zrobi się straszny śmietnik. Zaczną się wyzwiska, pyskówki itd. Przecież forum można rozpropagować wśród znajomych, dołączyć link do sygnaturki (przecież nie tylko na Bielsku siedzimy). Naprawdę wierzycie, że ktoś spojrzy na banner i wejdzie na forum? Ja raczej nie... Wpadł mi do głowy pomysł banneru - samoróbki, żeby zobaczyć czy to zda egzamin. Kasy mi nie szkoda, ale forum mi szkoda. Nie składam się, wybaczcie... Odpowiedz Link Zgłoś
wlap37 Re: Podaj numer Konta ! 17.09.05, 13:21 Nie moge zostawic gotowki w drukarni. Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: Reklama naszego forum 17.09.05, 07:36 >Obserwer11 pisze:,,...Obserwer11 zajmie się tym i zadba o zawieszenie jej w odpowiednim dla nas miejscu Bielska Podlaskiego!...'' a moze na magistracie miasta nad budkami telefonicznymi lub na szkole 5 pod transparentem w obronie szkoły ...o tak tam jest fajne miejsce,takie widoczne! Odpowiedz Link Zgłoś
komentator11 Re: Reklama naszego forum 17.09.05, 08:33 Ciekawe czy ktokolwiek z dyskutantów zastanawiał się nad treścią banneru. Czy pomysłodawca wyobraża sobie taki napis na bannerze: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=252 i kto to z bannera spisze! Skara ma rację, lepiej link umieszczać w mailach w sygnaturce, czy wysyłac rozmówcom gg czy tez innych komunikatorów Nie dołożę się na banner, choc mnie stać. Głupoty nie będę popierać! Odpowiedz Link Zgłoś
firmajanka Re: Reklama naszego forum 17.09.05, 09:06 Proponuję: SPOTKAJMY SIĘ ! I TU ADRES.................... Nawet początkującemu to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Reklama naszego forum 17.09.05, 14:00 Pomysl dobry.Mozna jeszcze wyslac poprzez gg,e-mail,albo znajomym opowiedziec na live.reklama bedzie super.Ale trzeba pamietac o tym ze jak juz sie nazbiera pelno ludzi to moze zaczac sie cos takiego,ze kazdy kazdemu bedzie skakal.A wtedy nie bedzie juz milo.Ale miejmy nadzieje ze w Bialksu mieszka wiecej kulturalnych osob niz nam sie wydaje:) A text Spotkajmy sie jest dobry.Pozdrawiam i zycze milej soboty :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaszal Re: Reklama naszego forum 17.09.05, 17:30 Trochę odwagi ! Wulgarne typy prędko zrezygnują.Forum będzie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: Reklama naszego forum 18.09.05, 00:32 spotkajmy się w ,,odnowie'' Odpowiedz Link Zgłoś
jaszal Re: Reklama naszego forum 18.09.05, 15:46 Wasze gadanie to przeżuwanie szmat.Bez akceptacji niektórych zrobię na własny koszt banner: Duże litery: Spotkajmy się ! Też duże: www.gazeta.pl ---Białystok - Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Reklama naszego forum 18.09.05, 15:52 Podtrzymuję pomysł ! komu nie po drodze niech wysiada ! komentator11 - obiecał iż wklei naszą stronę w onecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
komentator11 Re: Reklama naszego forum 18.09.05, 18:48 obserwer11 napisał: > Podtrzymuję pomysł ! komu nie po drodze niech wysiada ! > komentator11 - obiecał iż wklei naszą stronę w onecie ? Chyba coś ci się pokićkało szanowny obserwerze! Odpowiedz Link Zgłoś
stryjekadama Re: Reklama naszego forum 18.09.05, 21:12 w taki sposób nic nie wyjdzie ! Każdy w swoja stronę . jak tu z takim forum wspólny mianownik ? Odpowiedz Link Zgłoś
stryjekadama Re: Reklama naszego forum 18.09.05, 21:15 przepraszam to nie komentator11 , tylko kolega z onetu zaproponował mi taką usługę kontrakton11 Szanownego komentatora11 publicznie przepraszam ! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Reklama naszego forum 18.09.05, 21:21 Tak to stryjekadama wprowadził zamieszanie dzwoniąc do mnie wcześniej powiedział o swoim koledze z onetu i jego propozycji . Nie usłyszałem dokładnie i puściłem kaczkę ! dlatego poprosiłem stryjka o przeprosiny komentatora11 Odpowiedz Link Zgłoś
komentator11 Re: OBSERWERZE DLACZEGO KŁAMIESZ???! 18.09.05, 21:26 obserwer11 napisał: > Tak to stryjekadama wprowadził zamieszanie dzwoniąc do mnie wcześniej > powiedział o swoim koledze z onetu i jego propozycji . > Nie usłyszałem dokładnie i puściłem kaczkę ! dlatego poprosiłem stryjka o > przeprosiny komentatora11 Odpowiedz Link Zgłoś
komentator11 Re: Reklama naszego forum 18.09.05, 21:24 Obserwer napisał wcześniej: w wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=28465404&wv.x=2&a=29206445 >Autor: obserwer11 >Data: 18.09.05, 15:52 >Podtrzymuję pomysł ! komu nie po drodze niech wysiada ! >komentator11 - obiecał iż wklei naszą stronę w onecie ? stryjekadama napisał: > przepraszam to nie komentator11 , tylko kolega z onetu zaproponował mi taką > usługę kontrakton11 > Szanownego komentatora11 publicznie przepraszam ! OBSERWRZE vel STRYJKUADAMA - jeśli chcesz zachować wiarygodność nie okłamuj użytkowników forum - przyznaj sie ze jesteście ta samą osobą Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Reklama naszego forum 18.09.05, 23:20 Jak to ! jak mogę KŁAMAĆ ! Tu na Forum nikt nie KŁAMIE ! Wszyscy zgadzaja się ze sobą A każdy robi to co chce ! Kuba Sienkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
komentator11 Re: Reklama naszego forum 19.09.05, 09:51 obserwer11 napisał: > Jak to ! jak mogę KŁAMAĆ ! Tu na Forum nikt nie KŁAMIE ! > Wszyscy zgadzaja się ze sobą > A każdy robi to co chce ! Kuba Sienkiewicz W świetle ostatnich wypowiedzi szanownego obserwera11 zmieniam zdanie, bo przekonał mnie nimi, że jednak warto rozreklamować NASZE forum. Jeszcze dzisiaj wpłacę pewną kwotę na banner w Drukarni u E.K. na Kazanowskiego. Wszyscy poznają wówczas również "złote myśli" naszego szanownego obserwera11 vel stryjekadama vel ... - może kiedyś uda mu się zostać radnym albo posłem z Bielska albo Łap? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=27934008&wv.x=2&a=29222571 <Lubię elektryków> Odpowiedz Link Zgłoś
skara Wszyscy zgadzają się ze sobą... 19.09.05, 11:55 a będzie dalej tak jak jest. I co ja robię tu? Odpowiedz Link Zgłoś
wlap37 Czy komentator11 moglby przestac pieprzyc ? 19.09.05, 14:18 Czy komentator11 moglby przestac pieprzyc od rzeczy? i razem z obserwerem skonczyc glupie pyskowki ? Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge OBSERWRZE vel STRYJKUADAMA 19.09.05, 23:20 stryjek nigdy nie istniał!!!ale plama!!!uuuu,ale zabolało!!! niezły blin z tego wyszedł!!!TOSZTOOOSZOKKK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: OBSERWRZE vel STRYJKUADAMA 20.09.05, 07:31 jak to nie istniał ? Cały czas istnieje ! Odpowiedz Link Zgłoś
domjanka Re: Reklama naszego forum 14.10.05, 18:25 Reklama forum wisi na słupach ogłoszeniowych! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Reklama naszego forum 28.11.05, 21:29 jak donoszą wiarygodne źródła , będą kalendarzyki na 2006 rok na których umieszczona będzie stronka naszego Forum Bielska ! Ci , którzy chcą przyczynić się do reklamy naszego Forum prosimy o odwiedzenie Drukarni EJ ul. Kazanowskiego obok Przedszkola Leśna Polana w celu wsparcia , byc może wybiorą coś sobie osobiście wraz z reklamą ! serwispodlasia też mógłby coś od siebie skoro korzysta z naszego Forum ! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Reklama naszego forum 29.11.05, 00:07 A moze podacie numer konta? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Reklama naszego forum 29.11.05, 08:37 myślę ,że Bielszczanin pomoże on dużo wie (w tym temacie ) Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Reklama naszego forum 29.11.05, 19:26 No dobra, postaram się nabyc kalendarzyk. Nie dokuczaj mi. Odpowiedz Link Zgłoś
stryjanek Re: Reklama naszego forum 29.11.05, 19:35 bielszczanin napisał: > No dobra, postaram się nabyc kalendarzyk. > Nie dokuczaj mi. TO NIE TAK !! kalendarzyki są już zapłacone.Postaraj sie rozprowadzić wśród potencjalnych Forumowiczów /Forumowców?/ Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Reklama naszego forum 29.11.05, 20:09 sorry bielszczanin ! to miało być tak : zapytaj stryjana On wie dużo na ten temat /ma bardzo duży wkład w tym celu !/ Odpowiedz Link Zgłoś