ryszard_kosynier 21.09.05, 19:24 Po latach spotyka się dwóch hitlerowców,jak sie masz pyta jeden? .Całkiem dobrze,mam firmę, dom ,luksusowy samochód, konto, a co u ciebie?. Też nieźle niedawno zostałem papieżem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kastrula Re: dow-cipy 21.09.05, 19:51 Analogia.Mój znajomy zomowiec na pytanie czy był w zomo odpowiedział: coś ty , ja tylko kierowcą byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
pawello20 Re: dow-cipy 21.09.05, 22:11 Wiejska zabawa, na którą przyjechał 30 letni facet, żeby pozbyć się cnotki... Dorwał jedną laskę, gadka-szmatka, bajerek itd. W końcu poszli do samochodu i pobzykali się trochę ;) Facet mówi do laski: Jesteś moją Ewą Laska pyta:Dlaczego?? - Bo byłaś pierwsza - odpowiada facet. Laska mówi: Jesteś moim Peguotem! Dlaczego???- pyta facet. - Bo byłeś 406 - odpowiada laska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
texciarz Skąd się biorą takie dowcipy? 22.09.05, 09:40 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=7950214 Odpowiedz Link Zgłoś
obuszek Re: Skąd się biorą takie dowcipy? 22.09.05, 10:07 Zarządzenie Ministra Zdrowia w związku ze zbliżającą się ptasią grypą ... .. nie brać cudzych ptaków do buzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Skąd się biorą takie dowcipy? 22.09.05, 18:27 Dlaczego dzisiaj w Centrum Miasta nasz Szanowny Redaktor Serw.... Podl.... we własnej osobie rozklejał plakaty wyborcze towarzysza Zenobiusza Golonko (Unia Pracy )na słupie obok byłego Marketu ! kto wie co to znaczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Skąd się biorą takie dowcipy? 22.09.05, 18:29 to znaczy, że pismak dorabia sobie do pensji ... do tego rozklejając plakaty przegranych ;P Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Skąd się biorą takie dowcipy? 22.09.05, 18:30 myślałem , ze jest on prawicowcem ! a tu niespodzianka o 11 rano ! Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Skąd się biorą takie dowcipy? 22.09.05, 18:36 prawicowcem ??? i zapraszał Ikonowicza .... obserwerze11 no co Ty >>> Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Skąd się biorą takie dowcipy? 22.09.05, 19:01 Kondrat szuka swojego muiejsca w Unii Pracy ! nie wiem dlaczego ? Oni nie mają większych szans ! Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Skąd się biorą takie dowcipy? 22.09.05, 19:03 to już zmartwienie pana K. >>> Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_kosynier Re: Skąd się biorą takie dowcipy? 22.09.05, 19:06 To widno człowiek sprzedajny, nieważne kto płaci ,byle by płacił.Kogoś mi to przypomina, ale one przynajmniej nie udają świętych. Odpowiedz Link Zgłoś
kastrula Re: Skąd się biorą takie dowcipy? 22.09.05, 20:00 Spotkałem go dzisiaj w Arhelanie z owymi plakatami i zawołałem: dawaj tą golonkę na stoisko mięsne! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Skąd się biorą takie dowcipy? 22.09.05, 20:04 i co dał ? napewno miał okulary nad czołem w czuprynie ! ja też mam chęć na golonkę ! katar mnie męczy ! chorela może jak sobacza grypa ? Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Skąd się biorą takie dowcipy? 22.09.05, 21:36 Golonko to chyba Polska Partia Socjalistyczna (!) a startuje z listy Polskiej Parti Pracy. Pan Redaktor nie tylko plakatuje miasto, ale i jeździ busiekiem zielonym po miescie z plakatami PPP "na masce" ;) a to taka ciekawostka mała: www.partiapracy.pl/2005/09/14/102,0,1,0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Skąd się biorą takie dowcipy? 22.09.05, 22:52 oj tam chłop po prostu chce zarobić i tyle ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: dow-cipy 22.09.05, 23:40 No Rysiu Kosynierze kawał a papieżu może czyjeś uczucia religijne obraził? A już na pewno pewnego ważnego dla (milionów) ludzi człowieka. Zastanów się! Odpowiedz Link Zgłoś