Dodaj do ulubionych

Kielce w częstochowskim

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:08
a może w częstochowsko-kielecko-radomskim:)

nowy podział administarcyjny:)))
Obserwuj wątek
    • hamsterek Re: Kielce w częstochowskim 09.11.05, 15:11
      Bo marzenia, bo marzenia są do tego,
      aby bawić się, aby bawić się na całego...
      • hamsterek Re: Kielce w częstochowskim 09.11.05, 15:15
        To fantazja była nie marzenia ale i tak nie zmienia to sensu rzeczy :-)
    • Gość: megadeth Re: Kielce w częstochowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:28
      Gość portalu: Częstochowianka napisał(a):

> a może w częstochowsko-kielecko-radomskim:)
      >
      > nowy podział administarcyjny:)))

To był dobry pomysł.
      Pn, Śr, Pt - województwo jasnokrzyskie
      Wt, Czw, So - woj. świętogórskie
      nie - dla odprężenia woj. radomskie ;)))

a tak na poważnie to Radom jest teraz Neogrójcem, Cz-wa podobnie - przy Kielcach
      wszyscy by wyszli na tym podziale dużo lepiej
      • Gość: Radomiak Re: Kielce w częstochowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 16:23
        Kielce pod Kraków!
        • Gość: zazdrościsz? Re: Kielce w częstochowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 19:07
          radom pod Białobrzegi, w przeciwieństwie od was maBiałobrzegi mają obwodnicę
          • Gość: Kielczanin Re: Kielce w częstochowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 19:13
            Byłem ostatnio w Radomiu. Jaka tam bieda, aż piszczy. Myślałem, że to u nas
            jest koniec świata, ale naprawdę tamto miasto jest jeszcze gorsze. Jeżeli mogę
            coś poradzić, to omijajcie Radom z daleka.
            • Gość: Ajgor Re: Kielce w częstochowskim IP: *.pu.kielce.pl 10.11.05, 11:17
              Ludzie czy wy naprawdę nie macie innych problemów tylko opluwać się nawzajem jak
              małe dzieci? A ja to jestem lepszy bo z Kielc! A wcale nie bo ja z Radomia
              jestem lepszy! Jakie to ma znaczenie? Żadne z was nic dla tych miast nie robi,
              nie są one efektem waszych wysiłków a podskakujecie jak gó..arze w piaskownicy.
              Kultywujecie najgorszego rodzaju "kibolsko-dresiarskie" tradycje rodem z Zadupia
              Dolnego, maskując kompleksy pluciem na innych. Żenujące.
              • Gość: kamil Re: Kielce w częstochowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:04
                o co w ogóle w tej dyskusji chodzi?
        • Gość: Jaaaaaaaaa Re: Kielce w częstochowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:52
          Czy wy kielczanie za duzo sobie nie wyobrazacie?? Narzekacie, iz WY nie chcecie
          pod Krakow bo to i tamto. ALE ZAUWAZCIE, ZE KRAKOW WAS TEZ NIE CHCE!!!! Bo po co
          komu rzadzic zadupiem Europy??? Niech zadupie sie samo rzadzi. Jezeli Krakow
          mialby pochlonac jakies wojewodztwo, to tylko i wylacznie Podkarpackie, ze
          wzgledow historycznych i gospodarczych. Ale to sie nie stanie, gdyz badz co badz
          mniejszy Rzeszow na pewno miastem wojewodzkim zostanie, bo jest dynamiczniejszy
          i o wiele szybciej sie rozwija. A Kielce..... Ehhhhhhh......
          • Gość: max Re: Kielce w częstochowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:59
            a Kielce to potęga i ty to wiesz...
          • Gość: budda Re: Kielce w częstochowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:04
            HAHAHAHAHAHA
            A to dobre,buahahaha!!!
            na pewno mieszkańcy Kielc za dużo sobie nie wyobrażają.
            Poza tym nie sądzę, żeby Rzeszów ( z całym szacunkiem dla mieszkańców tego
            pięknego miasta) rozwijał się szybciej i był bardziej dynamiczny, poza tym
            niektóre sprawy są niezależne od mieszkańców Kielc, tylko rząd blokuje rozwój
            miasta, chociażby pomijając Kielce w planie budowy dróg ekspresowych i
            autostrad. Ta sytuacja dotyczy zresztą nie tylko Kielc, podobnie jest chociażby
            w nieodległym od Kielc Radomiu
            Poza tym proszę Cię drogi Jaaaaaaaaa spójrz na statystyki,a zobaczysz, że mimo
            wszystko Podkarpacie jest większym zadupiem niż Świętokrzyskie.
            Pozdrowienia z Wrocławia
            • Gość: Gość Re: Kielce w częstochowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:12
              Kupa idiotów. Żyją w jednym kraju, a gotowi sie pozabijać. Zamiast sie
              jednoczyć. Mamy jedną Polskę. Chociaż uszanujcie święto narodowe zaprzestając
              regionalnych waśni. Wartość człowieka wynika z jego postępowania a nie miejsca
              zamieszkania. Opanujcie sie.
              • Gość: bubak Re: Kielce w częstochowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:23
                Jakby mieli oddać komuś Kielce to albo pod Łódź, w ostateczności pod Katowice.
                Przy Krakowie to miasto by zginęło jak Radom przy Warszawie
            • Gość: RT Re: Kielce w częstochowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:37
              Gość portalu: budda napisał(a):

> Poza tym proszę Cię drogi Jaaaaaaaaa spójrz na statystyki,a zobaczysz, że mimo
              > wszystko Podkarpacie jest większym zadupiem niż Świętokrzyskie.

Chyba w statystykach opracowanych przez Ciebie bo w tych oficjalnych pisze co
              innego.

Pozdrowiania z Podkarpacia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka