Gość: Częstochowianka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:08 a może w częstochowsko-kielecko-radomskim:) nowy podział administarcyjny:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hamsterek Re: Kielce w częstochowskim 09.11.05, 15:11 Bo marzenia, bo marzenia są do tego, aby bawić się, aby bawić się na całego... Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Kielce w częstochowskim 09.11.05, 15:15 To fantazja była nie marzenia ale i tak nie zmienia to sensu rzeczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megadeth Re: Kielce w częstochowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:28 Gość portalu: Częstochowianka napisał(a): > a może w częstochowsko-kielecko-radomskim:) > > nowy podział administarcyjny:))) To był dobry pomysł. Pn, Śr, Pt - województwo jasnokrzyskie Wt, Czw, So - woj. świętogórskie nie - dla odprężenia woj. radomskie ;))) a tak na poważnie to Radom jest teraz Neogrójcem, Cz-wa podobnie - przy Kielcach wszyscy by wyszli na tym podziale dużo lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomiak Re: Kielce w częstochowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 16:23 Kielce pod Kraków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazdrościsz? Re: Kielce w częstochowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 19:07 radom pod Białobrzegi, w przeciwieństwie od was maBiałobrzegi mają obwodnicę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Kielce w częstochowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 19:13 Byłem ostatnio w Radomiu. Jaka tam bieda, aż piszczy. Myślałem, że to u nas jest koniec świata, ale naprawdę tamto miasto jest jeszcze gorsze. Jeżeli mogę coś poradzić, to omijajcie Radom z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajgor Re: Kielce w częstochowskim IP: *.pu.kielce.pl 10.11.05, 11:17 Ludzie czy wy naprawdę nie macie innych problemów tylko opluwać się nawzajem jak małe dzieci? A ja to jestem lepszy bo z Kielc! A wcale nie bo ja z Radomia jestem lepszy! Jakie to ma znaczenie? Żadne z was nic dla tych miast nie robi, nie są one efektem waszych wysiłków a podskakujecie jak gó..arze w piaskownicy. Kultywujecie najgorszego rodzaju "kibolsko-dresiarskie" tradycje rodem z Zadupia Dolnego, maskując kompleksy pluciem na innych. Żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Kielce w częstochowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:04 o co w ogóle w tej dyskusji chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaaaaaaaa Re: Kielce w częstochowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:52 Czy wy kielczanie za duzo sobie nie wyobrazacie?? Narzekacie, iz WY nie chcecie pod Krakow bo to i tamto. ALE ZAUWAZCIE, ZE KRAKOW WAS TEZ NIE CHCE!!!! Bo po co komu rzadzic zadupiem Europy??? Niech zadupie sie samo rzadzi. Jezeli Krakow mialby pochlonac jakies wojewodztwo, to tylko i wylacznie Podkarpackie, ze wzgledow historycznych i gospodarczych. Ale to sie nie stanie, gdyz badz co badz mniejszy Rzeszow na pewno miastem wojewodzkim zostanie, bo jest dynamiczniejszy i o wiele szybciej sie rozwija. A Kielce..... Ehhhhhhh...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Kielce w częstochowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:59 a Kielce to potęga i ty to wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budda Re: Kielce w częstochowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:04 HAHAHAHAHAHA A to dobre,buahahaha!!! na pewno mieszkańcy Kielc za dużo sobie nie wyobrażają. Poza tym nie sądzę, żeby Rzeszów ( z całym szacunkiem dla mieszkańców tego pięknego miasta) rozwijał się szybciej i był bardziej dynamiczny, poza tym niektóre sprawy są niezależne od mieszkańców Kielc, tylko rząd blokuje rozwój miasta, chociażby pomijając Kielce w planie budowy dróg ekspresowych i autostrad. Ta sytuacja dotyczy zresztą nie tylko Kielc, podobnie jest chociażby w nieodległym od Kielc Radomiu Poza tym proszę Cię drogi Jaaaaaaaaa spójrz na statystyki,a zobaczysz, że mimo wszystko Podkarpacie jest większym zadupiem niż Świętokrzyskie. Pozdrowienia z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kielce w częstochowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:12 Kupa idiotów. Żyją w jednym kraju, a gotowi sie pozabijać. Zamiast sie jednoczyć. Mamy jedną Polskę. Chociaż uszanujcie święto narodowe zaprzestając regionalnych waśni. Wartość człowieka wynika z jego postępowania a nie miejsca zamieszkania. Opanujcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubak Re: Kielce w częstochowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:23 Jakby mieli oddać komuś Kielce to albo pod Łódź, w ostateczności pod Katowice. Przy Krakowie to miasto by zginęło jak Radom przy Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RT Re: Kielce w częstochowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:37 Gość portalu: budda napisał(a): > Poza tym proszę Cię drogi Jaaaaaaaaa spójrz na statystyki,a zobaczysz, że mimo > wszystko Podkarpacie jest większym zadupiem niż Świętokrzyskie. Chyba w statystykach opracowanych przez Ciebie bo w tych oficjalnych pisze co innego. Pozdrowiania z Podkarpacia Odpowiedz Link Zgłoś