doktorpajchivo 07.10.05, 15:56 zastępca wlapa37 pewnie zadowolony, że może kasować posty /// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bielszczanin Re: znikające posty ... 07.10.05, 16:05 Na pewno wcześniej się kontaktuje z Łapą, a on południka zerowego udziela jej/mu błogosławieństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: znikające posty ... 07.10.05, 16:06 śmiem wątpić bielszczaninie w to co piszesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: znikające posty ... 07.10.05, 18:14 Doktorku widzisz i Ciebie dotknela choroba zanikajacego posta.Bywa i tak niestety.Ale skoro zastepca ma z tego zabawe to moze kupmy mu grabki i wiaderko a kasowaniem postow niech zajmie sie ktos odpowiedzialny? Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: znikające posty ... 07.10.05, 19:03 Czytaj khaki posty, dr-owi nic nie zniknęło Odpowiedz Link Zgłoś
kastrula Re: znikające posty ... 07.10.05, 20:07 Więc ten gostek dba o prawomyślność i dlatego mój postek musiał zniknąć.A czy żle go sformułowałem to sprawa dyskusyjna. Nikogo nie obraziłem.To był chhhuuuit martetindody. kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: znikające posty ... 07.10.05, 20:50 Jestem przeciw cenzurze. Co to za zwyczaj? I to uskuteczniany przez nieobecnego permanentnie admina. Odpowiedz Link Zgłoś
wlap37 Re: znikające posty ... 07.10.05, 22:00 Skasowałem post o "nieszczęśliwym tytule" autorstwa kastruli. Miejmy nadzieję że było to jedynie jego nieszczęśliwe sformułowanie a "wywołany" po nazwisku nie obrazi się i nie poda go do odpowiedzialności przed Temidą. Nawoływać w tytule wątku do spalenia jak w średniowieczu konkretnej osoby, kimkolwiek by była i co zrobiła - wybaczcie, ale to zakrawa na nawoływanie do linczu. Poza tym sam tekst wątku nie wnosił nic nowego do dyskusji na forum. Informacyjnie: w przypadku kasowania pierwszego wpisu, kasowany jest cały wątek, niezależnie od woli administratora, przy kasowaniu pierwszego wpisu skasowany został automatycznie cały wątek. Jeśli forumowicze się nie opamietają i nie przestaną rzucać nazwiskami i wyzwiskami, będę kasował więcej postów, niezależnie od tego kto je napisze. Postaram się do jutra rana nadrobić zaległości i przeczytać wszystkie posty z ostatniego tygodnia i zrobić porządek. Jeśli macie jakieś konkretne propozycje co do "wątpliwych" postów, proszę o wiadomośc na maila wlap37@gazeta.pl lub wpisanie na forum np. do wątku pt: POSTY DO SKASOWANIA Jest jeszcze inna możliwość dla pieniaczy. Oddzielny wątek, w którym mogą sobie obrzucać się błotem do woli. Rano będę czyścił wątek, tak by mogli znów przez cały dzień się wyżywać ;). Co o tym sądzicie? z-ca wlapa37 Odpowiedz Link Zgłoś
agroturystyczny Re: znikające posty ... 07.10.05, 22:33 Moim zdaniem posty może jedynie kasować wlap a nie zastępca. Z tego co wiem za granicą też jest internet. Wszystko to powienien robić wlap a nie pseudo zastępca. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: znikające posty ... 07.10.05, 22:49 zza granicy to musi się włamać do systemu ! coś w rodzaju działania na Hakera ! może wlap37 wyjaśni osobiście , czy tak może zza kanału La Manche ? Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: znikające posty ... 07.10.05, 23:40 Może tak ośla łączka to nie byłby zły pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś