Dodaj do ulubionych

znikające posty ...

07.10.05, 15:56
zastępca wlapa37 pewnie zadowolony, że może kasować posty ///
Obserwuj wątek
    • bielszczanin Re: znikające posty ... 07.10.05, 16:05
      Na pewno wcześniej się kontaktuje z Łapą, a on południka zerowego udziela
      jej/mu błogosławieństwa.
      • doktorpajchivo Re: znikające posty ... 07.10.05, 16:06
        śmiem wątpić bielszczaninie w to co piszesz ...
    • khaki3 Re: znikające posty ... 07.10.05, 18:14
      Doktorku widzisz i Ciebie dotknela choroba zanikajacego posta.Bywa i tak
      niestety.Ale skoro zastepca ma z tego zabawe to moze kupmy mu grabki i wiaderko
      a kasowaniem postow niech zajmie sie ktos odpowiedzialny?
      • bielszczanin Re: znikające posty ... 07.10.05, 19:03
        Czytaj khaki posty,
        dr-owi nic nie zniknęło
        • kastrula Re: znikające posty ... 07.10.05, 20:07
          Więc ten gostek dba o prawomyślność i dlatego mój postek musiał zniknąć.A czy żle go sformułowałem to sprawa dyskusyjna. Nikogo nie obraziłem.To był chhhuuuit martetindody. kropka.
          • hansgrubber Re: znikające posty ... 07.10.05, 20:50
            Jestem przeciw cenzurze. Co to za zwyczaj? I to uskuteczniany przez nieobecnego
            permanentnie admina.
            • wlap37 Re: znikające posty ... 07.10.05, 22:00
              Skasowałem post o "nieszczęśliwym tytule" autorstwa kastruli. Miejmy
              nadzieję że było to jedynie jego nieszczęśliwe sformułowanie a "wywołany" po
              nazwisku nie obrazi się i nie poda go do odpowiedzialności przed Temidą.
              Nawoływać w tytule wątku do spalenia jak w średniowieczu konkretnej osoby,
              kimkolwiek by była i co zrobiła - wybaczcie, ale to zakrawa na nawoływanie do
              linczu. Poza tym sam tekst wątku nie wnosił nic nowego do dyskusji na forum.
              Informacyjnie: w przypadku kasowania pierwszego wpisu, kasowany jest cały
              wątek, niezależnie od woli administratora, przy kasowaniu pierwszego wpisu
              skasowany został automatycznie cały wątek.

Jeśli forumowicze się nie opamietają i nie przestaną rzucać nazwiskami i
              wyzwiskami, będę kasował więcej postów, niezależnie od tego kto je napisze.
              Postaram się do jutra rana nadrobić zaległości i przeczytać wszystkie posty z
              ostatniego tygodnia i zrobić porządek.

Jeśli macie jakieś konkretne propozycje co do "wątpliwych" postów, proszę o
              wiadomośc na maila wlap37@gazeta.pl lub wpisanie na forum np. do wątku pt:
              POSTY DO SKASOWANIA
              Jest jeszcze inna możliwość dla pieniaczy. Oddzielny wątek, w którym mogą sobie
              obrzucać się błotem do woli. Rano będę czyścił wątek, tak by mogli znów przez
              cały dzień się wyżywać ;).
              Co o tym sądzicie?

z-ca wlapa37
              • agroturystyczny Re: znikające posty ... 07.10.05, 22:33
                Moim zdaniem posty może jedynie kasować wlap a nie zastępca. Z tego co wiem za
                granicą też jest internet. Wszystko to powienien robić wlap a nie pseudo
                zastępca.
                • obserwer11 Re: znikające posty ... 07.10.05, 22:49
                  zza granicy to musi się włamać do systemu !
                  coś w rodzaju działania na Hakera !
                  może wlap37 wyjaśni osobiście , czy tak może zza kanału La Manche ?
              • bielszczanin Re: znikające posty ... 07.10.05, 23:40
                Może tak ośla łączka to nie byłby zły pomysł?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka