agroturystyczny 18.10.05, 22:24 a MOŻE PRZEPROWADZIC REFERENDUM W CAŁYM POWIECIE NA TEMAT SZKOŁY NR 5. Niech w końcu wszyscy wypowiedzą się na ten temat a zwłaszcza na zachowanie pewnej grupki anrchistów, którzy igrają sobie z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burak-cukrowy Re: Referendum w powiecie 18.10.05, 22:28 agroturystyczny napisał: > a MOŻE PRZEPROWADZIC REFERENDUM W CAŁYM POWIECIE NA TEMAT SZKOŁY NR 5. Niech > w końcu wszyscy wypowiedzą się na ten temat a zwłaszcza na zachowanie pewnej > grupki anrchistów, którzy igrają sobie z prawem. oby nie było tylko błędów formalnych . Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: Referendum w powiecie 18.10.05, 22:40 a MOŻE PRZEPROWADZIC REFERENDUM W CAŁYM POWIECIE NA TEMAT naszego forum czy ma istniec czy nie?co ma piernik do wiatraka?Pozdrawiam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
agroturystyczny Re: Referendum w powiecie 18.10.05, 22:44 A sporo. Dlaczego tylko na temat tej szkoły mają wypowiadać się sami rodzice. Może całe miasto jest zainteresowane tą szopką. Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: Referendum w powiecie 18.10.05, 23:26 za bardzo emocjonalnie podchodzisz do tej sprawy.Pozdrawiam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Referendum w powiecie 18.10.05, 23:50 Można by się, Macininiedżordżu, też zapytać co ma fakt "emocjonalnego podejścia" do zasadności argumentu. Nic. A co ma na celu taka wypowiedź? Cóż to za argument? Padł pomysł, myślę że ciekawy. Ma też swoje swoje minusy. Ja bym był za zatrudnieniem jakiegoś neutralnego negocjatora. Jest konflikt interesów. Są strony konfliktu mające "swoje racje". Trzeba by było znaleźć rozwiązanie zadowalajace obie strony. Jestem przekonany, że udałoby się je znaleźć. Trochę dobrej woli! Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: Referendum w powiecie 19.10.05, 00:04 nie jestem za nikim,ale jak mnie pamięć nie myli to rodzice nie wychodzili z sesji.Przy okazji wyszło na jaw jak radni pobierają diety,bo niby jest,a go nie ma i dietę bierze darmozjad jeden z drugim.Kto za to płaci?My!Skoro startował na stołek radnego to trzeba było się liczyć ze wszytkim.Nikt przeciez nie bedzie ich cały czas głaskać.Czasami trzeba wygarnąć miedzy oczy co ślina na język przyniesie.Mam rację?Pozdrawiam.:) Odpowiedz Link Zgłoś