sebcioo 24.10.05, 08:53 www.prezydent2005.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/200500.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bielszczanin Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 08:58 Zdecydowanie nie zgadzam się z Twoim pojmowaniem słowa honor. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 10:00 Jest to Twoje wolne prawo w "wolnym" kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 10:15 Sebciu na szczescie slowo wolny ujales w cudzy slowie!Bo juz wolnym krajem nie jest!Wiwat mocherowe berety!!Bo cuz innego powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
obuszek Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 10:33 czeka nas druga Białoruś. Kaczyński od dawna zapowiadał powiększenie władzy prezydenckiej. Będzie wprowadzał dekrety i zabroni nam siedzenia w domu podczas mszy w kościołach. Cerkwie pewnie pozamyka bo tam ruscy chodzą a on ich nienawidzi Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_21 Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 11:11 Będzie wprowadzał dekrety i zabroni nam siedzenia w domu podczas > mszy w kościołach. Cerkwie pewnie pozamyka bo tam ruscy chodzą a on ich > nienawidzi nie wiem skąd w ludziach tyle nienawisci o podłożu religijnym :/ wstyd mi za takich ludzi, a tak na marginesie... to że katolik to jest zły prezydent a jak prawosławny to automatycznie dobry??? mi sie wydaje ze w naszym miescie i regionie, nie ważne czy przyszly prezydent bedzie dobrze sie zapowiadał czy nie bo i tak przewazy w wyborze jego wiara :/ ponizające (ja nikogo nie bronie tzn Kaczyńskiego no ale mnie razi taki rasizm religijny na niskim poziomie) Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 10:44 Ciesze sie ze kolejny juz raz mile cie zaskoczylem :) A co do wolnosci w tym kraju to moglbym przytaczac mnostwo roznych argumentow ze jej nie ma. Ale tu nie jest miejsca na dyskusje o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 11:05 Mam wrazenie ze Bialorus to pikus przy kaczynskim. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 11:15 Mam wrażenie że nie wiesz co mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 11:24 I na szczescie to tylko wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 11:36 khaki3 napisała: "Mam wrazenie ze Bialorus to pikus przy kaczynskim." Do tego Khaki3 następnie napisała: "I na szczescie to tylko wrazenie." Cieszę się, że tak szybko oceniłaś swoje absurdalne porównie. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 12:56 Az sie zdziwisz bo to byla odpowiedz na twoja zlosliwa uwage ze masz wrazenie ze nie wiem o czym pisze.Wiec odpisalam ze na szczescie to tylko wrazenie.Twoje wrazenie ze nie wiem o czym pisze :p Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 13:19 Prosze Cię, czytaj to co sama piszesz, przecież ja Cię tylko cytowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 13:22 Boe czlowieku wez sie w grasc!!!!Mieszasz watki!Sens watkow i wypowiedzi! Nadajesz sie do polityki bo masz zachowanie czysto polityczne!!!Ty sie zastanow nad sensem wypowiedzi poczytaj CHRONOLOGICZNIE wypowiedzi i zalapiesz.Albo i nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 13:30 Khaki to była ironia. To Ty napisałaś: "Mam wrazenie ze Bialorus to pikus przy kaczynskim." więc ja odpisałem czerpiąc z Twojej wypowiedzi, że "mam wrażenie" Otóż ja nie mam tak naprawdę wrażenia, Ty po prostu albo napisałaś to złośliwie, albo rzeczywiście nie wiesz co napisałaś. (a propos "Kaczyński" to nazwisko - stosuj wielką literę) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 13:41 A ja celowo stosuje mala litere.Mozesz domyslec sie dlaczego.Nie szanuje tego czlowieka bo on nie szanuje inncy.Wiec dlaczego mam szanowac kogos kto tlamsi innich ludzi?Domysl sie czy to byloz losliwe czy nie wiem co napisalam.Zapewne wybierzesz ta druga opcje.I propnuje sobie znalesc inny obiekt "atakow".Jak widzisz mnie one nie wzruszaja.Nie wzbudzaja najmniejszej "agresji" ( bo zazwyczaj takiej reakcji sie oczekuje) jakby to powiedziec prosto i dosc luzno zwisa mi to.A ja sie dobrze bawie takimi rozmowami.Jesli Tobie przeszkadza moj "styl" to trudno.Nie mam zamiaru go zmieniac z Twojego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 12:57 Jak czytac to ze zrozumieniem.Nieprawdaz?Kiedys mi wrecz wytykales brak zrozumienia w czytaniu.A teraz sam popelniasz takie bledy.Oj nie ladnie nie ladnie pouczac kogos i pozniej takie same bledy popelniac:) Odpowiedz Link Zgłoś
razdwaityle Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 25.10.05, 09:57 No proszę, ilu swiatłych, tolerancyjnych , proeuropejskich z całej duszy liberałow. A jeszcze dwa tygodnie wczesniej darli się :"Bal-ce-ro-wicz mu-si o- dejsc !!!" Przyczyna tego cudu ? Nienawiść. Do kogo ? Mieszkańcy regionu wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś