Dodaj do ulubionych

Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia

24.10.05, 08:53
www.prezydent2005.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/200500.htm
Obserwuj wątek
    • bielszczanin Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 08:58
      Zdecydowanie nie zgadzam się z Twoim pojmowaniem słowa honor.
      • sebcioo Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 10:00
        Jest to Twoje wolne prawo w "wolnym" kraju.
    • khaki3 Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 10:15
      Sebciu na szczescie slowo wolny ujales w cudzy slowie!Bo juz wolnym krajem nie
      jest!Wiwat mocherowe berety!!Bo cuz innego powiedziec...
      • obuszek Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 10:33
        czeka nas druga Białoruś. Kaczyński od dawna zapowiadał powiększenie władzy
        prezydenckiej. Będzie wprowadzał dekrety i zabroni nam siedzenia w domu podczas
        mszy w kościołach. Cerkwie pewnie pozamyka bo tam ruscy chodzą a on ich
        nienawidzi
        • diabel_21 Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 11:11
          Będzie wprowadzał dekrety i zabroni nam siedzenia w domu podczas
          > mszy w kościołach. Cerkwie pewnie pozamyka bo tam ruscy chodzą a on ich
          > nienawidzi

nie wiem skąd w ludziach tyle nienawisci o podłożu religijnym :/ wstyd mi za
          takich ludzi, a tak na marginesie... to że katolik to jest zły prezydent a jak
          prawosławny to automatycznie dobry??? mi sie wydaje ze w naszym miescie i
          regionie, nie ważne czy przyszly prezydent bedzie dobrze sie zapowiadał czy nie
          bo i tak przewazy w wyborze jego wiara :/ ponizające (ja nikogo nie bronie tzn
          Kaczyńskiego no ale mnie razi taki rasizm religijny na niskim poziomie)
      • sebcioo Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 10:44
        Ciesze sie ze kolejny juz raz mile cie zaskoczylem :)
        A co do wolnosci w tym kraju to moglbym przytaczac mnostwo roznych argumentow ze
        jej nie ma. Ale tu nie jest miejsca na dyskusje o tym.
    • khaki3 Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 11:05
      Mam wrazenie ze Bialorus to pikus przy kaczynskim.
      • bielszczanin Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 11:15
        Mam wrażenie że nie wiesz co mówisz.
        • khaki3 Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 11:24
          I na szczescie to tylko wrazenie.
      • bielszczanin Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 11:36
        khaki3 napisała:
        "Mam wrazenie ze Bialorus to pikus przy kaczynskim."

Do tego Khaki3 następnie napisała:
        "I na szczescie to tylko wrazenie."

Cieszę się, że tak szybko oceniłaś swoje absurdalne porównie.
        • khaki3 Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 12:56
          Az sie zdziwisz bo to byla odpowiedz na twoja zlosliwa uwage ze masz wrazenie
          ze nie wiem o czym pisze.Wiec odpisalam ze na szczescie to tylko wrazenie.Twoje
          wrazenie ze nie wiem o czym pisze :p
          • bielszczanin Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 13:19
            Prosze Cię, czytaj to co sama piszesz, przecież ja Cię tylko cytowałem.
            • khaki3 Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 13:22
              Boe czlowieku wez sie w grasc!!!!Mieszasz watki!Sens watkow i wypowiedzi!
              Nadajesz sie do polityki bo masz zachowanie czysto polityczne!!!Ty sie zastanow
              nad sensem wypowiedzi poczytaj CHRONOLOGICZNIE wypowiedzi i zalapiesz.Albo i
              nie!!
              • bielszczanin Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 13:30
                Khaki to była ironia.

To Ty napisałaś:

"Mam wrazenie ze Bialorus to pikus przy kaczynskim."
                więc ja odpisałem czerpiąc z Twojej wypowiedzi, że "mam wrażenie"

Otóż ja nie mam tak naprawdę wrażenia,
                Ty po prostu albo napisałaś to złośliwie, albo rzeczywiście nie wiesz co
                napisałaś.

(a propos "Kaczyński" to nazwisko - stosuj wielką literę)
                • khaki3 Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 13:41
                  A ja celowo stosuje mala litere.Mozesz domyslec sie dlaczego.Nie szanuje tego
                  czlowieka bo on nie szanuje inncy.Wiec dlaczego mam szanowac kogos kto tlamsi
                  innich ludzi?Domysl sie czy to byloz losliwe czy nie wiem co napisalam.Zapewne
                  wybierzesz ta druga opcje.I propnuje sobie znalesc inny obiekt "atakow".Jak
                  widzisz mnie one nie wzruszaja.Nie wzbudzaja najmniejszej "agresji" ( bo
                  zazwyczaj takiej reakcji sie oczekuje) jakby to powiedziec prosto i dosc luzno
                  zwisa mi to.A ja sie dobrze bawie takimi rozmowami.Jesli Tobie przeszkadza
                  moj "styl" to trudno.Nie mam zamiaru go zmieniac z Twojego powodu.
        • khaki3 Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 24.10.05, 12:57
          Jak czytac to ze zrozumieniem.Nieprawdaz?Kiedys mi wrecz wytykales brak
          zrozumienia w czytaniu.A teraz sam popelniasz takie bledy.Oj nie ladnie nie
          ladnie pouczac kogos i pozniej takie same bledy popelniac:)
    • razdwaityle Re: Powiat hajnowski uratowal honor Podlasia 25.10.05, 09:57
      No proszę, ilu swiatłych, tolerancyjnych , proeuropejskich z całej duszy
      liberałow. A jeszcze dwa tygodnie wczesniej darli się :"Bal-ce-ro-wicz mu-si o-
      dejsc !!!" Przyczyna tego cudu ? Nienawiść. Do kogo ? Mieszkańcy regionu wiedzą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka