Dodaj do ulubionych

Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski

IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 10:02
Zapraszam wszystkich do częstych odwiedzin oficjalnej strony TURa. Zachęcam
wszystkich do rejstrowania sie na naszym portalu, bedzie wtedy mieli dostęp
do wszystkich informacji zawartych na stronie.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • p.wawi Re: Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski 30.10.02, 14:38
      Adres strony www.tur.v4.pl
    • p.suchy Re: Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski 01.11.02, 02:07
      Na stronie jest coraz więcej informacji.

www.tur.v4.pl

Zapraszam.

Pozdrawiam.
      • Gość: SS Re: Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 17:38
        Na razie niestety niewiele
        • p.suchy Re: Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski 02.11.02, 03:44
          Gość portalu: SS napisał(a):

> Na razie niestety niewiele

Do wszystkiego trzeba czasu.
          Z czasem bedzie coraz wiecej.
          ZAPRASZAM!!!
          Pozdrawiam!!!
          • Gość: SS Re: Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 08:49
            I juz mi sie nie podoba strona Tura. T A N D E T A ! ! ! ! ! !
            • p.wawi Re: Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski 04.11.02, 09:47

> I juz mi sie nie podoba strona Tura. T A N D E T A ! ! ! ! ! !

Witam
              Jak niechcesz to nie musisz odwiedzać naszej strony. Jeżeli jeszcze nie
              dojrzałeś do tego że niewszystko odrazu to trudno. To już twój problem.
              • Gość: SS Re: Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 10:55
                Po pierwsze
                Przeczytaj swojego newsa o meczu Tura z Piastem. Napisze tylko to ze sam jestes
                niedojrzaly i nie wiesz jaka jest pilka - szczegolnie w klasie okregowej. Nie
                bede zwracal uwagi na reszte... ale jest po prostu smieszna.

Po drugie
                W niedzielę (03/11/2002) TUR Bielsk Podlaski bedzie rozgrywał wyjazdowe
                spotkanie z Piastem Białystok czyli jednym z głównych kandytatów do awansu do
                IV ligi. Mecz odbedzie się o godzinie 12.00, opis meczu bedzie dostępny na
                naszym portalu kilka minut po zakończeniu spotkania. Zapraszam do lektury.

... kilka minut po zakonczeniu spotkania. Uwazasz ze 23.14 to jest kilka minut.
                Jezeli sie do czegos zobowiazujesz to zrob to. Czy stworzenie Twojego artykulu
                zajelo Ci tyle czasu??? Jesli tak to wspolczuje.

Sorki, nie chce negatywnie sie wypowiadac o stronie. Bardzo sie ciesze ze w
                Bielsku powstala taka inicjatywa. Jest grupka ludzi, ktora sie interesuje i cos
                chce zrobic dla Tura. Popieram Was.
                Ale jesli dzialacie jak ta strona, to ...

pozdrawiam

• Gość: AcidFucka Re: Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski IP: *.csk.pl 04.11.02, 12:35
                  ... faktem jest, ze z ta obietnica, ze opis meczu bedzie juz kilka minut po
                  meczu bylo cos nie tak ... nie zlicze ile razy wchodzilem na stronke zeby sie
                  dowiedziec jak tam poszlo naszym chlopakom ... no ale tak wyszlo ... zdarza
                  sie ... a stronka jak dla mnie jest naprawde w porzadku ... wyglada na
                  wykonana profesjonalnie ... tylko, ze z zamieszczonymi wiadomosciami jest
                  narazie nie bardzo ... chociaz wiadomo, ze wszystkiego nie da soie od razu
                  zrobic ... wierze, ze niedlugo bedzie juz tego wiecej i lepiej ... a co do
                  sprawozdania z meczu to bardzo mi sie opis podobal ... i nie zgodzilbym sie tu
                  z SS ze nie nalezy opisywac wpadek sedziow ... jezeli takie sedziowanie mozna
                  nazwac wpadka ... jezeli ewidentnie gwizdze sie na strone gospodarzy to cos
                  jest nie tak ... i moim zdaniem nalezalo o tym napisac ... bo chlopaki
                  przeciez sie starali ... a ze sedziowanie jest jakie jest ...
                  ... zycze dalszego rozwoju strony ... oby tak dalej ...
                  • kaukonsky Szkoda, że nie byłem... 04.11.02, 13:06
                    Aż żałuję, że tym razem nie mogłem się wybrać na mecz. Szkoda, wielka szkoda.
                    SS trochę za mocno zjechałeś stronę już na samym początku, poczekajmy z jej
                    oceną, powiedzmy rok. Jeśli za rok będzie funkcjonowała, to już będzie to powód
                    do dumy dla jej twórców. Robią to przecież dla przyjemności, a nie z obowiązku.
                    (Prezesowanie też jest społeczne, no nie Prezesie? Czy się mylę?)
                    Co do oceny ligi okręgowej, to bym się zgodził z SS (może byłeś na meczu? Ale,
                    że wiosną nie chciałeś ze mną pojechać na mecz oldbojów na Starosielcach, to
                    masz u mnie przechlapane, wrrr... ;-) Siejewicz przerasta Tura o trzy klasy i
                    jeśli faktycznie posędziował - jak twierdzicie - stronniczo, to raczej dlatego,
                    że tak chciał, a nie, że się mylił. Ale - jak mówi SS - to taka liga i każdy
                    działacz musi być tego świadom. Nas skręcą na wyjeździe, my skręcimy u siebie.
                    Nie ma co płakać. I tak jesteśmy liderem i liczy się to, byśmy nim byli na
                    koniec sezonu. A więc wystarczy nie gubić punktów z frajerami i u siebie
                    popchnąć, albo nawet zremisować z Piastem wiosną. I będzie git! Mi też zależy
                    na awansie, bo może bym się dorwał do pisania o IV lidze - zawsze parę groszy
                    by skapnęło.
                    A narzekanie na sędziów jest już nudne, a ja je słyszę z wszystkich stron od
                    nastu lat. Jak to q... jest, że sędziowie każdej drużynie przeszkadzają??? To
                    kto na tym korzysta??? Krasnoludki? Kali ukraść krowę to dobrze, a Kalemu to
                    grzech?
                    • p.wawi Krytyka 04.11.02, 18:59
                      Chciałem coś wyporostować. Faktycznie napisałem że opis meczu bedzie kilka
                      minut po końcowym gwizdku. Panowie naprawdę bym chciał żeby opis każdego meczu
                      był odrazu po gwizdku ale to jest niemożliwe. Szczególnie meczu wyjzdowego. Bo
                      przeciez musze wrócic do domu i coś wklepac na stronkę. To jednak trochę czasu
                      zajmuje. Jeżeli chodzi o ostatni mecz to tekst miałem gotowy w kompie ok.
                      16.00, ale jak to bywa na początku trochę system zawodzi i miałem problemy
                      techniczne. Cieszy mnie tak duże zainteresowanie naszą drużyną i naszym
                      portalem. Jestem winny przeprosiny i następnym razem opis bedzie w miare
                      możliwości szybko. Chciałbym zauwazyć że takie klubu naszego regionu jak Warmia
                      czy Jagiellonia też mają swoją strone i tam skolei opisy meczu też nie są
                      odrazu po gwizdku.
                      Jeżeli chodzi o opis meczu i krytka sędziego, to uważam że ty Krzychu i SS nie
                      macie kompletnie racji. Za przeproszeniem w dupie to mam że ten Siejewicz jest
                      sędzią drugiej ligi. Jezeli jest takim drukarzem i robi takie jaja na boisku to
                      dla mnie ten facet jest naprawdę nikim. I jeżeli macie inne zdanie na ten temat
                      to zapraszam Was na trening Tura i wytłumaczcie to piłkarzom. Że jak by nie
                      grali to i tak nie wygrają. To tak na marginiesie, po co trenowac po co jeździć
                      na mecze. Nie lepiej żeby Pan Siejewicz zadzwonił do klubu i powiedzial panowie
                      nie jedźcie bo i tak przegracie. To bysmy zaoszczędzili czas, nerwy, kasę.
                      Zgadzam się z wami że V liga to liga "kowbojska" ale bez przesady.
                      SS naprawdę nie rozumiem teraz juz twojej krytyki. My naprawde staramy się coś
                      tu zrobić a takie jak twoje wypowiedzi naprawde nie pomagaja. Przykro mi ze
                      Tobie i jak narazie tylko Tobie nasza strona się nie podoba. My ta strone
                      robimy dla prawdziwych kibiców TURa, takich kibiców jak AcidFoka, Tomi i inni.
                      Oni rozmumieją że początki wszystkiego są trudne. No nic mamy nadzieję że i
                      taki znawca futbolu ligi okręgowej jak ty kiedyś nas pochwali.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: SS Pochwala IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 21:06
                        Strona jest naprawde niezla. To ze nie ma w niej za wielu informacji to rybka.
                        Wszystko z czasem. Ale Twoj nius na temat tego meczu byl dla mnie smieszny.
                        Jest jak jest i tego nie zmienisz. Pierwszy raz w zyciu zostales oszukany przez
                        kogos???... Sedziowie w wyzszych ligach sa przekupni, a co mowic o okregowce.
                        Za skrzynke wodki potrafia wydrukowac mecz.

p r o p o z y c j a
                        Wg mnie lepiej by bylo gdyby na stronie byl opis meczu (z kazdym przekretem
                        jaki byl), ale bez calej reszty. Jakies pretensje ... Zostaw to dla nas :)

P.S. Czy ja nie jestem prawdziwym kibicem Tura??? Chyba bede plakal

Jak juz pisalem w poprzednim poscie popieram inicjatywe, ktora chce zrobic cos
                        dobrego dla Tura. Wawi chyba mnie nie zrozumiales. Zycze wam powodzenia i oby
                        to nie byl slomiany zapal.

Nie dziw sie, ze jestem nieufny co do Twoich dzialan, ale to chyba nie jest
                        takie dziwne. Nieprawdaz???

pozdrawiam
                        • p.wawi Re: Pochwala 04.11.02, 22:17
                          Witam
                          Teraz już niewiem wcześniej napisałeś
                          > I juz mi sie nie podoba strona Tura. T A N D E T A ! ! ! ! ! !
                          Od tamtej pory jak to napisałes to nic się na stronie nie zmieniło. Także
                          niewiem dlaczego że stronka jest niezła. No ale to już jest nieważne przecież
                          nie każdemu musi sie podobać, każdy ma swoje zdanie. Takie słowa krytki tez są
                          potrzebne. Bedziej to nas motywowało do daleszego działania.
                          Jedno mogę Cię zapewnić, to nie jest słomiany zapał. Także powinno byc oki.
                          Pozdrawiam
                          • Gość: SS Re: Pochwala IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 08:37
                            Zapomnialem napisac, niezla pod wzgledem technicznym. Czyli podoba "misie" od
                            strony wykonania, wygladu. Ale merytorycznie jest cienka (na razie). Nie ma
                            zadnych tresci. Piszac T A N D E T A mialem na mysli nie strone, a news
                            dotyczacy meczu.

I to chyba wszystko.
                            Wiec do dziela
                            TUR IV LIGA!!!!!!!!

pozdr.
    • p.suchy Wnioski!!! 05.11.02, 01:25
      Witam wszystkich.Ale się dzisiaj uśmiałem.Wawi jest dobrze ten cały "SS"
      polubił nasza stronke w ciagu 12 godzin i 17 minut.

Na początku pisał ze:
      Gość: SS 04-11-2002 08:49
      I juz mi sie nie podoba strona Tura. T A N D E T A ! ! ! ! ! !

Niestety trudno każdy ma swoje zdanie.
      ALE!!!!!!!!!!!!

Na końcu napisał:
      Gość: SS 04-11-2002 21:06
      Strona jest naprawde niezla.

WOW!!!!!!!!!!

Dał propozycje(do rozpatrzenia):
      Wg mnie lepiej by bylo gdyby na stronie byl opis meczu (z kazdym przekretem
      jaki byl), ale bez calej reszty. Jakies pretensje ... Zostaw to dla nas :)

A tak wogóle to słowa to dzisiejszego "głośnego" forumowicza:
      "Nie od razu Rzym wybudowano"

ON DALEJ SIE BUDUJE!!!

Strona Tura dopiero raczkuje jak dziecko.
      Dziecko dorasta i staje na nogi po jakimś tam czasie. Miej ukrytą nadzieje ze
      strona Tura stanie na nogi(Ja uważam ze JUŻ stoi twardo na nogach-pomimo
      młodego wieku)jak najszybciej.

A teraz kilka słów na temat meczu(na którym byłem):
      To co się działo na boisku to była paranoja.Piłkarze(TURA) byli pacynkami
      którymi dyrygował sędzia.Ale co tu dużo mówić.Bramki straciliśmy po
      ewidentnych błedach w obronie.Tyle że przy stanie 1:0 dla Piasta sędzia (tak
      jak pisał Wawi na stronie Tura) nie dyktuje karnego.Działacze z Piasta tylko
      sie głupio uśmiechneli.Byłoby 1:1.Jakby był karny i został wykorzystany
      (oczywiscie)!!!Do przerwy 1:0.
      Na drugą połoweę Piast wychodzi i broni wyniku.Tur atakuje.Kolejna akcja
      typu "jak chcę to gwizdnę".Pieczuński prowadzi piłkę w polu karnym.Zawodnik
      Piasta wchodzi mu w nogi a drugi wybija piłkę.Tyle ze Pieczyński utrzymuje się
      na nogach i nie pada.A ogłos wejscia(w piszczel) dla Pieczyńskiego było
      słychać na widowni.Trudno gramy dalej.I nagle sa trzy kolejne śmieszne
      sytuacje.Pierwsza to jest strzał na bramke Piasta bramkarz odbija przed siebie
      wprost pod nogi Pieczyńskiego a ten kieruje ją do siatki.I co??Sedzia liniowy
      podnosi chorągiewkę i pokazuje pozycje spaloną!!!Następnie są dwie ręki
      zawodników Piasta w polu karnym.Sędzia nie reaguje.Wiec statystyka -
      powinnismy wygrac 6:2.MÓWIĘ POWINNIŚMY!!!Ale wynik jest taki jaki jest czyli
      2:1 dla Piasta.Kto był na meczu to widział na własne oczy jak się "drukuje"
      mecze!Przynajmniej moje jest taki zdanie ze ten mecz był "wydrukowany".

Słowa "SS":
      ... Sedziowie w wyzszych ligach sa przekupni, a co mowic o okregowce.Za
      skrzynke wodki potrafia wydrukowac mecz.

To można uznać za świete słowa.
      Tylko chodzi o to że to był sedzia drugoligowy a po tym meczy nie powinien
      sędziowac nawet B Klasy.

Dlaczego nie było obserwatora??
      Dlaczego sędziowie byli z Białegostoku skoro gra Baiłostocka druzyna??
      Dlaczego u nas nie sedziuje Daniel Niemyjski??
      Dlaczego drugoligowy sedzia uzywa(na boisku) słowa ku..a jak przecinka??
      itd.

Pozdrawiam wszystkich.
      Trzymajcie sie cieplutko w tym zimnym okresie.
      Tak przy okazji to prosze o więcej opinii na temat strony,może kolejna osoba
      po dziennym("SS" zacząl pisać o 8.49 - skończył 21.06) pisaniu przekona sie do
      tego ze to wszystko co się wydaje tak proste naprawde takie nie jest - chodzi
      mi o stronę Tura i jej redagowanie.

POZDRAWIAM RAZ JESZCZE!!!

• Gość: SS Re: Wnioski!!! IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 08:49
        A wiec Suchy musze Cie dopiescic troche. Opowiem Ci pewna historie, ktora
        napewno Cie urzeknie :) Jak ja to kocham.

Kiedys na turnieju szkol srednich moja szkola grala z Twoja. Sedziowal
        Klimek!!! Ty wiesz jak on widzial mecz. Az plakac sie chcialo. A wiesz co wtedy
        mowiles. Sedzia kaze, trzeba grac. Zawsze ma racje. Wiec nie chce juz sluchac
        Twoich teorii. Bo uwazam ze smieszne. Jakby jakas dwulicowsc sie tu wkradala.

Troche namieszalem z ta strona. Nie dopisywalem co mi sie podoba, a co nie.
        Moj blad. Ale jesli chcesz lapac mnie za slowka, to lepiej poszukaj bledow u
        siebie lub na stronie :)
      • Gość: SS Re: Wnioski!!! IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 09:20
        Do strony sie nie przekonalem w ciagu tego czasu, choc tak to wyglada. Strona
        jest dobra i zła zalezy jak na nia patrzec. Jezeli ja bym robil strone
        obojetnie jaka, to nie podawalbym jej do wiadomosci jezeli nie bylaby ona
        skonczona. A tak masz ogladajcie pusta strone. Troche to glupie.
        Ale to tylko moje zdanie.

"Nie od razu Rzym wybudowano" - a co wy z tym Rzymem i dziecmi. Ze
        Sredniowiecza jestescie?? Jest gospodarka rynkowa, kapitalizm - a Ty chcesz
        zebym czekal :))
        • p.wawi Re: Wnioski!!! 05.11.02, 12:25
          Ja ciebie naprawde nie rozumiem. Ja na wstępie zapraszałem wszystkich chętnych
          do współpracy. Jeżeli masz tyle do powiedzenia i jesteś takim znawca futbolu no
          to zapraszam do pomocy w redagowaniu. I napewno portal by był dużo bogatszy i
          atrakcyjniejszy. Bo jak narazie z twojej strony tylko czytam same żale i wogóle
          jak to na stronie TURa jest tragicznie. Słuchaj może zróbmy tak jeżeli
          niechcesz pomagać to przynajmniej nie przeszkadzaj. Jeżli chcesz pomóc to
          naprawdę zapraszam i uwierz mi wszystkie twoje sygestie i innych uzytkowników
          bedą brane pod uwagę w dalszym tworzeniu portalu, a tak na wstępie powinieneś
          się zarejstrować na naszej stronce :)
          Pozdrawiam
          • Gość: AcidFucka Re: Wnioski!!! ... i male pytanie.... IP: *.csk.pl 05.11.02, 14:41
            ... dobra moze przestaniecie sie opier... na wzajem, ze ktos cos tam
            napisal ... to do niczego nie doprowadzi ...
            .... mam jedno pytanie w zwiazku ze strona ... jak mozna umieszczac tam
            wlasne komentarze do niusow ... bo chyba istnieje taka mozliwosc ... bo jakos
            nie moge do tego dojsc ... i mysle, ze inni tez moga miec z tym problem (
            chyba, ze sie myle) ... czekam na odpowiedz ... i pozdrawiam ... wiadomo moze
            kiedy beda umieszczone kolejne materialy na stronie??? ... jestem ciekaw jak
            bedzie wygladala galeria ... pozdrawiam raz jeszcze ....
          • Gość: SS Koniec IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 15:02
            Sam mnie atakujesz i obrazasz (znawca futbolu), wiec jestem troche ciety i
            odpowiadam. Ja tylko napisalem, ze za malo jest informacji na stronie.

Jeszcze raz powtarzam: ogolnie stronka jest fajna.
            Nie zamierzam udzielac sie w jej tworzeniu bo uwazam, ze sie zupelnie do tego
            nie nadaje. I jeszcze jedno. Czy moje wypowiedzi na innym forum tak bardzo
            przeszkadzaja w tworzeniu strony??? Jesli tak to sorki.

pozdrawiam

P.S. Juz sie zarejestrowalem

• kaukonsky Re: Konieczny Koniec Końca 05.11.02, 21:47
              Jak miło po całym dniu harówy zasiąść do kompa i popatrzeć jak się chłopy tną.
              Ha, prawie jak na zielonej murawie! I wślizgiem, i wślizgiem, i z kolanka, i z
              bańki... Wy to macie zdrowie!
              No i nie powstrzymam się, żeby nie wpieprzyć swoich trzystu groszy ;-)
              Po pierwsze: Siwy, trzymaj się! Ż-11 S&B Club zawsze z Tobą! ;-)
              A teraz merytorycznie...
              PRAWDZIWI KIBICE - pojawiło się tu takie określenie. SS zawsze był kibicem!
              Natomiast ja przyznaję się, że nie jestem i nigdy nie twierdziłem, że nim
              jestem. Jestem obserwatorem. Ale na punkcie Tura miałem pierdolca; trochę mi
              przeszło, ale nie do końca.
              KOMENTARZE - jak dopisać komentarz do niusa? - spytał AcidFucka. Też dziś na to
              zwracałem uwagę Prezesa. Mi się nie udało.
              RELACJE - SS sugeruje, by relacje z meczów były w miarę możliwości obiektywne i
              pozbawione emocji, a żale by były rolą kibicowskich komentarzy. Nie mam zdania.
              Pierwszy sposób byłby dziennikarskim i mam do niego sentyment, ale to ma być
              strona z założenia klubowa, więc może można dopuścić subiektywizm. Ale wtedy
              autorzy muszą przygotować się na ocenę nie tylko meczu, ale i zaprezentowanych
              przez siebie opinii!
              STATYSTYKA - Przy okazji relacji: fajnie by było, by z każdego meczu pojawiała
              się statystyka ze strzelcami bramek, sędzią, widzami, kartkami i składami
              obydwu drużyn (oczywiście z ustawieniem; tu było prawie dobrze, tylko czy Tur
              grał 4 w linii w obronie, a Lisek grał w środku, czy po lewej stronie? Trochę
              się przypierdalam, ale mam na tym punkcie jobla, zwłaszcza gdy widzę w
              gazetach, że Kola gra w Warmii w ataku...). No i by statystyka była z
              wynikiem ;-)
              NIEUFNOŚĆ i strach o słomiany ogień ma chyba większość kibiców, którzy
              obserwowali działania władz Tura w ostatniej dekadzie. Więc wcale się jej nie
              dziwię we wpisach SS. Dalej twierdzę - porozmawiamy za rok, dwa, zobaczymy co
              nowym Prezesom się udało. Na razie nie torpedujmy. Ale nie chwalmy też dnia
              przed zachodem, bo prawdziwego mężczyznę poznaje się...
              WOW - Cudowna zmiana SS-sceptyka w SS-entuzjastę - SS dokładnie wytłumaczył:
              skrytykował część merytoryczną strony, pochwalił techniczną. Może za wcześnie,
              ale miał prawo, po to jest internetowe forum. I szlus.
              OBSERWATOR - Nie dam głowy, ale obserwatora zamawia i opłaca gość! Jeśli Tur
              się nie postarał, to nie miał. Ale to sprawdźcie w POZPN. Zresztą, co by
              obserwator zmienił? Piast musiałby tylko dać więcej kaski...
              SĘDZIA - Wszędzie są przekręty i każdy człowiek, który piłką się interesuje,
              dobrze o tym wie. Zresztą nie tylko piłką, wszędzie jest korupcja. Czy z
              przekrętami w piłce trzeba walczyć? Serce mówi, że trzeba, ale rozum... Można
              więcej stracić, niż zyskać. Tego musiałyby chcieć władze PZPN, a przecież na
              każdym kroku udowadniają, że nie chcą... Walka z wiatrakami...
              BIAŁYSTOK - Sędzia z Białego w Białym? Bo taniej, bo ich tam najwięcej, bo
              najlepsi... Bo sędziował eksportowy arbiter! Aż wreszcie - bo przekręty to
              przywilej większego ośrodka prowadzącego rozgrywki (vide: batalie Jagi z
              warszawiakami o II ligę).
              GOŚCIE - Prezesie! Nie wyganiaj potencjalnych gości! Jeszcze się z SS
              dogadacie. Zresztą SS nie z tych, żeby się dali wygonić ;-)
              • p.wawi Instrukcja 05.11.02, 22:58
                Witam wszystkich
                Na poczatku chciałbym Wam napisać że zainteresowanie stroną przerosła nasze
                oczekiwania. To jest bardzo miłe i budujące.
                Jezeli chodzi o dodawania komentarzy to kilkacie na "komentarze" pod danym
                artykułem nastepnie bedziecie mieli napis "komentarz końcowy" klikacie na to i
                wtedy juz piszecie ile dusza zapragnie. Teraz już niepowinno być problemu. Jak
                coś bedzie nietak to służe pomocą.
                Codziennie pracujemy nad tym portalem. Codziennie staramy się zbierac materiały
                które bedzie można wykożystać na naszej stronce.
                I jezeli chodzi o nowe rzeczy to od jutra zaczynamy wklepywanie historii meczów
                TURa. Staram się zrobić ankietę na najlepszego piłkarza TURa rundy jesiennej,
                to myslę zaciekawi każdego bo każdy ma swój jakiś tam typ. Po ogłoszeniu wyniku
                ankiety najlepszy piłkarz wybrany przez Was dostanie pamiątkowy puchar. Tylko z
                tą ankieta to jest problem od strony technicznej i tego niemoge przebrnąć. Mam
                nadzeję że damy rade i z tym problemem.
                Od dziś działa forum, także zapraszam. Jak bedzie wyglądała galeria?? W galerii
                bedą znajdywac się zdjecia stadionu, piłkarzy (zastanawiamy się na zrobieniem
                dla każedego z osobna), zdjecia z meczy, zdjecia kibiców.
                Czekamy na Wasze sygestie podpowiedzi. Mam nadzieję że bedzie ich sporo bo to
                pomoże w dalszym rozwoju stronki.
                Pozdrawiam.
    • wentkasz Re: Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski 06.11.02, 09:24
      Kłaniam się nisko seniorom bielskiej piłki. Witryna jedynego w Bielsku klubu
      piłkarskiego to naprawdę wielka inicjatywa ale nie czas mi oceniać efekty pracy
      przed jej ukończeniem. Dwie - moim zdaniem - wady są już widoczne. Strona jest
      w pełni przejrzysta tylko w rozdzielczościach 1024 na 768 i wyższej - chyba, że
      komuś nie przeszkadza przewijanie na boki (osobiście preferuję 800/600).
      Drobiazg to jednak w porównaniu z szacunkiem do mowy naszej oj-czystej.
      Generalnie sama konstrukcja i możliwości opcjonalne witryny pozwalają mieć
      nadzieję na udane dzieło.
      ps. Jak się podgląda wpisy na forum? Czy forum w ogóle już działa?
      • p.wawi Re: Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski 06.11.02, 11:39
        Witam
        Na początku podziękowania za zarejestrowanie się na klubowej stronce. Wszystkie
        twoje sygestie zostały przekazane dla mislawa, który zajmuje się stroną
        techniczną. Jeżeli chodzi o forum to jest trochę bardziej skomplikowane.
        Postaram się jak najszybciej obulikowac opis do tej opcji.
        Cieszymy się że stronka Ci się podoba ale to dopiero początek, także bedzie
        jeszcze dużo dużo lepiej.
        Pozdrawiam
      • Gość: tomki Re: Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski IP: *.csk.pl 06.11.02, 16:48
        nom ja mam monitor 15 calli i ogladanie nie jest przyjemne

w kilku tabelkach na stronie jest <TD width="844"> czyli wiecej niz 800
        pikseli - powinno być 760 maximum, albo w % albo wogóle skasować width="844"

z tym, że dla czego to musze mówić chyba w miarę powaznej firmie która robi tą
        stronke
      • Gość: SS Re: Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 11:14
        Dla mnie rozdzielczosc jest ok. Nie lubie 800 na 600 bo za duzo trzeba
        przewijac. Ale to kto co woli.
    • Gość: AcidFucka Re: Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski IP: *.csk.pl 06.11.02, 15:06
      ... widze ze moje sugestie w zwiazku ze strona sa nawet uwzgledniane ;) ... a
      wiec mam kolejna ... nie wiem czy sluszna ... ale przynajmniej dla mnie
      przeszkadza jak sie przeglada komentarze do niusow ... sa one na samym dole
      strony i ciezko jest je znalezc ... proponowalbym zeby komentarze byly
      umieszczone zaraz pod niusem tak zeby nie bylo trzeba przewijac calej strony w
      dol ... takie moje zdanie ... i jeszcze jedno ... wiadomo moze mniej wiecej
      kiedy znajdzie sie ten plebiscyt na najlepszego pilkarza rundy??? ... zostalo
      juz napisane, ze sa z tym problemy techniczne ... ale tak mniej wiecej moze
      wiadomo??? na dniach ... za dwa tygodnie ... za miesiac??? ... pozdrawiam ...
      • p.wawi Re: Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski 06.11.02, 15:37
        Witam, wszystkie sensowne sugestie będą brane pod uwagę. Także ja masz jakiś
        pomysł to wal jak w dym. Ja proponuje żebyś wszystkie pytania jak bedziesz miał
        redaguj na forum strony TURa. Z tymi newsami to przekaże ta sygestię dla
        mislawa. I jak da się coś zrobić z tym to napewno zostanie to zrobione.
        Pozdrawiam.
        • kaukonsky Re: Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski 06.11.02, 20:35
          Zajekurczefajne zainteresowanie tematem strony na tym forum! Chociaż lepiej
          byłoby się przenieść na forum strony Tura.
          • Gość: AcidFucka Re: Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski IP: *.csk.pl 06.11.02, 21:32
            tylko ze z tym forum ... to dlaczego podawana jest liczba odwiedzin (w
            nawiasie) a dlaczego nie liczba komentarzy ... moim zdaniem liczba komentarzy
            jest istotniejsza niz liczba odwiedzin ... a wlasnie liczba odwiedzin rzuca
            sie bardziej w oczy ...
    • kaukonsky Wiesza mi się 12.11.02, 18:12
      Cichutko, spokojniutko, bez nerwów, myślałem, że mi przejdzie, minie, jak
      przyszło, tak pójdzie...
      Ale nie, w dalszym ciągu WIESZA MI SIĘ!
      Wiesza mi się forum na stronie Tura. To znaczy wiesza mi się Internet Explorer,
      gdy spaceruję po turowym forum. Nie chciałem piszczeć, bo mi wyskakuje, że to u
      mnie jakiś błąd wewnętrzny, ale na żadnej innej stronie nie mam takich komedii,
      a tam w ciągu tygodnia wieśną mi się ze dwadzieścia razy. PROTESTUJĘ!
      • Gość: wawi Re: Wiesza mi się IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 18:58
        Witam Krzychu. Przekażę twoje zażalenia dla naszego szefa ds. technicznych.
        Wcześniej nikt nie zgłaszał żadnych takich uwag. Dla mnie osobiście tez ani
        razu nic się nie zawiesiło. Damy Ci znać co może być przyczyną.
        Pozdrawiam
        • kaukonsky Re: Wiesza mi się 13.11.02, 16:15
          Dzięki!
          Pewnie to coś u mnie, ale wkurza...
    • Gość: SS Re: Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 11:41
      Coś się stało??? Juz prze ok tygodnia wyskakuje mi "przerwa techniczna". Jakis
      nokaut???
      • bielszczanin Re: Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski 06.12.02, 11:54
        może spowodowane jest to przerwą w rozgrywkach?
        :)
        • Gość: wawi Re: Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.12.02, 00:30
          Witam wszystkich. Strona powinna wktótce ruszyć. Admin poinformował mnie że cos
          się zmienia na serwrze czy coś w tym stylu. Wkrótce wszystko powinno byc oki.
          Pozdrawiam.
          • p.suchy Re: Strona internetowa TUR Bielsk Podlaski 13.12.02, 23:46
            Witam.
            Mam tylko jedno pytanie.

Kiedy??

Ze sportowym pozdrowieniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka