sebcioo 16.02.06, 09:38 miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,3165757.html Znowu pisza o bohaterskim Baniaku (bo to chyba o niego chodzi). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konsument5 Re: Znowu Bielsk w prasie i w sądzie (bielski glu 16.02.06, 10:07 sebcioo napisał: > miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,3165757.html > Znowu pisza o bohaterskim Baniaku (bo to chyba o niego chodzi). Wymiar sprawiedliwośći , wiadomo co... a może teraz ...????? po zmianach w resorcie... Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Znowu Bielsk w prasie i w sądzie (bielski glu 16.02.06, 10:32 A mi sie wydaje ze rodzice tej dziewczyny chca za wszelka cene moze cos udowodnic, moze sie zemscic. Bo ze sprawiedliwoscia to jakos mi sie nie kojarzy ich dzialanie. Wyrok za wypadek ich nie zadowala, oni chca koniecznie by to bylo zabojstwo. Maja kase wiec sie procesuja. Odpowiedz Link Zgłoś
gq_1966 Re: Znowu Bielsk w prasie i w sądzie (bielski glu 16.02.06, 10:40 Nie znam sprawcy i nie chcę znać. Ale byc może będzie chciał sie zemscic jeszcze na rodzinie zamordowanej, więc chca go zapuszkowac na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Znowu Bielsk w prasie i w sądzie (bielski glu 16.02.06, 11:47 Te "zamordowanie" wygladalo tak ze oni oboje (ten gosciu z gosciowa co zginela) jechali jego bryka, jechali szybko i celowo sie wpiepszyli pod tira. To tak dla scislosci, ze on nie sprzedal jej kosy albo nie puknal w glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
bzik132 Re: Znowu Bielsk w prasie i w sądzie (bielski glu 16.02.06, 15:01 słuchaj sebbcio ten baniak to chyba twój koleś bo się tak za nim upomonasz .ludzie przecież to debil on ma w dupie policje sądy i sprawiedliwośc .a sam słyszałem jak prawie pluł w twarz jednemu z bielskich policjantów a ten podkulił kite. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Znowu Bielsk w prasie i w sądzie (bielski glu 16.02.06, 15:45 Czy uwazniej przeczytales temat mojego postu? Czy uwazasz ze slowo "glupek" to komplement? Czy znajdujesz chociaz odrobine ironii w stwierdzeniu "bohaterski Baniak"? Odpowiedz Link Zgłoś
kurczakowyschizol Re: Znowu Bielsk w prasie i w sądzie (bielski glu 16.02.06, 15:07 nie potępiajmy tego o czym nie mamy pojecia,zabił? ok zapłaci za to!!!! jak nie w tym zyciu to napewno w tym drugim!!!! zaręczam Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Znowu Bielsk w prasie i w sądzie (bielski glu 16.02.06, 15:15 Wybacz ale zabil dziewczyne i maja go sadzic za wypadek?A jak ja wywioze 40 ludzi na ulice, i spowoduje wypadek to za co mnie beda sadzic? Za malutka krakse?!?!?! Wsadzic glaba do pierdla! I zeby dluuugo sobie tam posiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczakowyschizol Re: Znowu Bielsk w prasie i w sądzie (bielski glu 16.02.06, 15:18 nie życz drugiemu co tobie nie miłe jak mawiał mój prapraprapradziadek Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Znowu Bielsk w prasie i w sądzie (bielski glu 16.02.06, 15:24 A czy ja cos komu zycze? Stwierdzam fakt. Zabil dziewczyne, i to nie byl przypadek ,ze sobie jezdzil z prawego na lewy i znowu na prawy pas. Wiec nie zabil jej przypadkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
kurczakowyschizol Re: Znowu Bielsk w prasie i w sądzie (bielski glu 16.02.06, 15:44 dobrze że my mamy więcej rozumów w naszych łebkach i jeździmy rozważnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_21 Re: Znowu Bielsk w prasie i w sądzie (bielski glu 16.02.06, 17:31 dokladnie khaki3... znam tego kolesia z opowiadan roznych ludzi i wierze w to ze byl do tego zdolny... slyszalem o jeździe "samochodu widma", kiedy przy duzych predkosciach na nieoswietlonych drogach wylaczal swiatla a w czasie mijania sie z autami wlaczal... zle nikt nikomu nie zyczy ale za zlo musi byc kara!!! a za jego glupote to 6 lat za malo zdecydowanie... lepiej niech siedzi w pudle niz ma jeszcze komus zycie zabrac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Znowu Bielsk w prasie i w sądzie (bielski glu 16.02.06, 17:38 Nie sadze, zeby byl zdolny do popelnienia czegos takiego jeszcze raz. jednak nie jestem ani psychologiem ani psychiatra wiec ocenic tego fachowo nie moge. jednak kara za spowodowanie wypadku jest smieszna! nikt przeciez mi nie wmowi, ze niechcacy jezdzilz pasa na pas! i to jeszcze przed autem dostawczym! Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Znowu Bielsk w prasie i w sądzie (bielski glu 16.02.06, 22:29 Jezeli o te sprawę chodzi to wydaje mi sie ze nikt prawdy nie zna, oprucz oskarżonego a drugie z kolei uchylenie wyroku przez Sad Apelacyjny swiadczy o tym, ze toczy sie pewna gra. Apelacyjny uchyla wyrok Okregowego to Okregowy podwyzsza, ale Apelacyjnemu jest mało, to znowu uchyla i ciekawe co zrobi teraz Okregowy Sąd....? podwyższy wyrok jeszcze troszeczke, czy może zmieni jednak kwalfikacje prawna czynu, na taka jak chce prokuratura i oskarzyciele. oto jest pytanie? Czy jezeli przez dwa lata nikt mu nie potrafił udowodnić że to było zabójstwo, to teraz raptem na podstawie tych samych dowodów i zeznań sąd okręgowy wydedukuje zupełnie co innego? a moze zostaną powołani nowi biegli sądowi, tylko czy jeżeli tym razem stwierdza ze to nie był wypadek to będą mieli rację? dla mnie dziwne jest tylko to, że wypadek zdarzył się na pasie drogowym, którym powinien jechać kierowca subaru (czyli oskarżony). I teraz sami sobie odpowiedzcie na pytanie: Czy gdyby kierowca samochodu cieżarowego zjechał na pobocze, a nie na lewy pas, a kierowca Subaru na swój pas prawy to doszłoby do zdeżenia? bo oczywiste jest ze kierowca Subaru był juz na swoim pasie gdy doszło do zdeżenia, czyli w ostatniej chwili chciał jednak zjechać na swój pas. Jasne jest jedno, ze był to wypadek drogowy ze skutkiem śmiertelnym a zeznania swiadków, którzy twierdza, ze był o nia zazdrosny, zaborczy, źle ja traktował itp. nie są dowodami, ze ją zamordował, tym bardziej, ze sam tez mógł zginąć. Teraz jednak chodzi z kolegami na piwo, pracuje, niewatpliwie załuje tego co się stało i jak sam mówi chce odpowiedziec za swoje czyny, ale tylko za to co zrobił w rzeczywistosci. A tytuły artykułów w brukowcach typu "Zwyrodnialec", czy "..bił, maltretowal, topił, az zabil" i opowiastki ludzi, którzy człowieka nie znają a słyszeli sa ogromnym nieporozumieniem w tym wypadku. Bo jak widać sprawa sie nie skończyła,ani Sąd ani nikt inny nie wie co naprawde sie zdarzyło, wiecnie mówmy zabójca jezeli nie mamy o tym zielonego pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiako11 Re: Znowu Bielsk w prasie i w sądzie (bielski glu 17.02.06, 15:03 było chyba trochę inaczej-osobowy zjechał na lewy pas wówczas ciężarowy zjechał na pobocze wtedy osobowy również na pobocze dopiero wtedy ciężarowy zjechał na lewy pas a osobowy za nim-trochę robi dużą różnicę Odpowiedz Link Zgłoś
wosiek3 Re: che che 16.02.06, 22:59 .. jak to? zrobił to przypadkiem.. ? czy może bawił sie w kto kogo.. byłó na tyle swiadomy by zjechać z powrotem na swój pas.. koszmar.. a teraz chodzi z kieszeniami pieniędzy po knajpach (białostockich) i sie śmieje.. (z tej sprawy.. sam widziałem) .. więc nie mówcie, że jest biednym chłoptasiem.. to bogaty dupek. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzus1 Re: Znowu Bielsk w prasie i w sądzie (bielski glu 24.02.06, 20:14 To nie był zwykły wypadek. Wchodzac do domu Anety przez okno uważasz że Baniak miał dobre zamiery??? W domu wybił szybę w łazience, zdemomował mieszkanie. Może zabił ją już w domu i wiózł martwą i celowo spowodował wypadek??? Każdy wie że jej groził. Odpowiedz Link Zgłoś