pawlozsiul 22.03.06, 10:59 Zwracam uwagę na "cofnięcie licznika" wpisów. Ktoś usunął z forum kilkadziesiąt wpisów. Moje raczej zostały. Sprawdźcie swoje, może razem odkryjemy, o czym zabrania się tu pisać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlozsiul chyba mam 22.03.06, 11:03 Zdaje się, że wątek Hajdis "Kolejny policjant usunięty z pracy" był dłuższy. Ale nie będę się upierał - przyznaję, że przerzuciłem go pobieżnie. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: chyba mam 22.03.06, 14:54 Tamten wątek miał conajmniej 136 wpisów. To pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Uwaga! cenzura na forum 22.03.06, 11:03 Moje raczej są bo Grzeczne są baaardzo ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul szkoda Partizana 22.03.06, 11:12 Tak się cieszył: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=38895589&a=38903145 Teraz pewnie plącze się gdzieś beztrosko z aparatem szukając prymul i hiacyntów, niczego nie przeczuwając. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Może zapytac o to brutusa007 ? 22.03.06, 11:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=38963240 Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Re: Może zapytac o to brutusa007 ? 22.03.06, 12:29 Nie zdziwiłbym sie gdyby jakowa cenzura wkroczyła na to zacne forum. Czytałem dziś o karze finansowej dla Polsatu za wypowiedź Szczuki (krytyka Kółka Różańcowego). Biedacy drugie tyle dostali za "Nieustraszonych". Radio TOK FM jest upominane przez KRRiTV za żartowanie sobie z sexu przedmałzeńskiego (lekceważący stosunek do nauki Kościoła oraz osób, które stanęły w jej obronie). Czepiają się też każdej krytyki pod adresem ciemnie nam panujacego prezydenta. Jego niska mosc pewnie nie widzi krytykując rządy Łukaszenki, że jest taki sam jak on. Więcej pisać nie będę bo nie lubię przynudzać, ale wielcem sie zbulwersował. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Może zapytac o to brutusa007 ? 22.03.06, 16:42 Zarty zartami ale sprawa jest powazna. Jak zwykle i po raz kolejny jestem przeciw cenzurze. Co wiecej - zrobił to jakis tchorz bo nawet nie ma odwagi sie przyznac i powiedziec dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Uwaga! cenzura na forum 22.03.06, 16:47 Na kazde pytanie zawsze znjadzie sie odpowiedz:) forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Ciekawe... 22.03.06, 20:20 Myślicie, że jakiś admin zaplątał się samoistnie na nasze forum, czy jest raczej wśród nas jakieś "ucho gunowe" by nie rzec "kapuś". Ciekawostka dla nie-prawników: "ustawa o policji" nazywa kapusi bardzo poetycko. Są to mianowicie "osoby zaufania Policji" (żaden tam Mickiewicz albo inny romantyk - suchy tekst ustawowy tak stanowi). Prawda, że pięknie? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Ciekawe... 22.03.06, 20:35 Nie doszukuj sie spiskow. Osoba,ktorej wpisy "zniknely" moga przeciez napisac na abuse. Otrzyma opowiedz i cala "tajemnica znikajacych postow" zostanie rozwiazana. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul to nie "spiski" 22.03.06, 20:43 Pragnę jedynie zgłębić "mechanizmy". Nie przypuszczałem nawet, że to pojęcia równoważne. Rozumiem też, że gdyby "ta osoba" dostała - tak "przy okazji" - bana, nie zdoła nas zaznajomić na forum z treścią odpowiedzi, jaką otrzymała od "abuse". Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: to nie "spiski" 22.03.06, 20:49 Oczywiscie, ale przeciez bana nie dostanie na cale zycie i o jeden dzien dluzej:) A odopowiedz moze zawsze zamiescic juz po banie. A tak przy okazji bana nie dostanie. Chyba wiesz o tym, ze banuje sie osobe, ktora lamie netykiete i pomimo upomnien czy uwag AESow dalej to robi. Roztrzasasz cos co nie do konca dotyczy Ciebie. przyznajesz, ze Twoje posty w stanie nienaruszonym sa. Wiec osobie, ktorej posty wywalono moze napisac na abuse dostanie odpowiedz dlaczego wywalono posty( najprawdopodobniej lamaly netykiete z innych powdow nie wywalaja) i cala sprawa sie wyjasni. Odpowiedz Link Zgłoś