stepby 27.03.06, 12:53 Wiem, że niewiele tego, ale obiecuję się poprawić już wkrótce !!!! fotki obejżycie klikając na ten odnośnik www.fotkistepa.prv.pl/pl/001/003/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlozsiul Re: Bielsk nocą 27.03.06, 13:16 Inspiracje masz ciekawe. I te ujęcia - Ogrodowa bez dziur, poezja. Aha, po Twoim kontrowersyjnym zdjęciu dedykowanym białostockiemu ratuszowi zmieniłem trasę spaceru z psem. Nie będę Ci dawał szansy, żebyś sobie pstryknął zza firanki i opatrzył Bóg wie, jakim komentarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Bielsk nocą 27.03.06, 14:02 Sliczne fotki:) Gdybym nie widziala Bielska za dnia i tych dziurawych ulic to bym pewnie sie zakochala w tym miescie. No ale idzie wiosna i bedziemy mieli coraz ladniejsze miasto:) Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Bielsk nocą 27.03.06, 14:54 Zwłaszcza ta Ogrodowa... codzienne wędrówki, wspomnień czar ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sis-sel Re: Bielsk nocą 27.03.06, 18:46 miasta, miasteczka - przeurocze właśnie nocą. i przeurocze zdjęcia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Bielsk nocą 27.03.06, 23:01 Ładneee.. A to niebo to chyba w tym GIMPie podkręcałeś, co? Czekam na jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul to mnie też zastanowiło 27.03.06, 23:59 Tyle razy usiłowałem "zdjąć" czerwoną łunę nad miastem i nic mi nie wyszło. Tyle, że ja jestem kompletny amator - nawet się nie będę równał do Ciebie, że o Stepie nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul ale czasem coś złapię "sytuacyjnie" 28.03.06, 00:19 Przesłałem Wam na pocztę w gazeta.pl Zdaje się, że nie przepadacie za PiSem - powinno się Wam spodobać. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: ale czasem coś złapię "sytuacyjnie" 28.03.06, 01:46 Też jestem kompletnym amatorem. Tyle, że od niedawna zacząłem się tym mocniej interesować. Charakteryzuję się zmiennością hobby, co nie jest wcale takie dobre, choć człowiek się dzięki temu nie nudzi i zawsze ma jakieś tam przyziemne cele. Odnośnie PiSu to nie to, że ich nie lubię. Nie lubię tych, u których, gdy patrzą na wschód, widać k..wiki w oczach i czarne podniebienie przy rozdziawianiu paszczy. Już taki wschodni ludek jestem. Widzę, że Twoje zwierzaki też się wypięły na takowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: ale czasem coś złapię "sytuacyjnie" 28.03.06, 06:08 z tym niebem ... Prawda jest taka, że niebo nad Bielskiem jednak jest czerwone. Aby uzyskać taki efekt należy w aparacie ustawić samowyzwalacz i czas B ( jeżeli takowy macie ) W cyfrówkach powinno nastąpić automatyczne otwarcie migawki co w efekcie wyniesie minimum ok 2-4 sec. Jak zauważycie każde światło koloryzuje inaczej. Stare LAmpy uliczne dają zielone cienie. NA skrzyżowaniach i na blokach świecą bardzo koloryzujace pomarańczowo-zielone światła. Pamiętajcie by zdjęć nocnych nie robić z ręki gdyż będą po prostu nieostre. Warto postawić aparat chociażby na krawężniku jak zrobiłem to właśnie ja . Pozdrawiam. Dożuciłem poranną fotkę Bielska - w poniedziałek w centrum jest strasznie brudno. A ktos z Was twierdził, że kosze są nie potrzebne w Naszym mieście - dziwne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: ale czasem coś złapię "sytuacyjnie" 28.03.06, 08:41 Z ta czerwonoscia nieba to potwierdzam:) mam akurattak fajnieokno umieszczone,ze widac jak ladnie niebo sie czerwieni:)Moze kiedys nawet uda mi sie kamerka albo cyfrowka zrobic jakas fotke. Choc do fotek Stepa duuuuuuuuuuzo by moim brakowalo:( Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Moje fotki 28.03.06, 08:53 Zamiast mówić ze duzo by Waszym fotkom do moich brakowało po prostu spróbujcie pocykać sami - zobaczycie, że w moich fotkach nie ma nic szczególnego. Ot po prostu kółko fotograficzne u pana Wiazowskiego w trójce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Moje fotki 28.03.06, 09:00 A przestan! Ja sie wstydziam! Choc juz sie wyspecjalizowalam w robieniu fotek dla mojej Koty:D mam chyba z 4 albumy:) A fotki wiosenne umieszcze jak tylko wiosne spotkam:) Ale kotem moge sie pochwalic zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
vorobiej Re: Moje fotki 28.03.06, 12:27 te fotki robilem rok temu img60.imageshack.us/my.php?image=dscf10452la.jpg img60.imageshack.us/my.php?image=dscf10546ui.jpg te sa z tego roku img60.imageshack.us/my.php?image=dscf80054hz.jpg img464.imageshack.us/my.php?image=dscf80094gf.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vorobiej Re: Moje fotki 28.03.06, 12:38 przepraszam ze odpopwiadam na wlasny post ale znalazlem kilka fajnych fotek wedlug mnie a w tym forum nie ma opcji edytowania wlasnych postow img238.imageshack.us/my.php?image=dscf74030qk.jpg img238.imageshack.us/my.php?image=dscf74142fn.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul niezłe 28.03.06, 16:06 Jest za to opcja odpowiadania na własne wpisy, spox - dzięki temu forum się rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
vorobiej Re: niezłe 28.03.06, 18:16 moze jakies alternatywne forum zalożyc cos w phpbb??? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Dzięki za rady 28.03.06, 16:15 Wzbogacony o nie za sześć godzin ruszam w miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul nie chcę Cię martwić... 28.03.06, 16:14 Łukaszenki słuchają z równym zainteresowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: nie chcę Cię martwić... 28.03.06, 16:40 W opty-języku Siwego można tak to nazwać. Mieć w dupie = być niezaangażowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Bielsk nocą 28.03.06, 11:02 To z butami moim skromnym zdaniem najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś