27.03.06, 20:56
i z zimy przeszlismy besposrednio do jesieni, teraz czekać trzeba na pierwsze
mrozy.
a czółko z taką pogodą....
Obserwuj wątek
    • ja-alutka Pięknie... 27.03.06, 21:36
      Ależ jest pięknie!! Biało, ciepło, wszystko wisi w oczekiwaniu na Słońce, które
      jutro sie pojawi i rozświetli mgłę...A później juz tylko wiosna i wiosna i
      wiosna...☺
      • serwispodlasia Padł net, forum zablokowane 27.03.06, 22:18
        Normalnie jest taka mgła, że forum nie widać!
        Podobno u części bielszczan net padł!!!
        • khaki3 Re: Padł net, forum zablokowane 28.03.06, 08:43
          i dzisiaj znowu piekna mygla:) Lubie jakjest mgla, tak slicznie,bialo, i nic a
          nic nie widac:p A zaraz bedzie juz kwiecien, i bedzie coraz cieplej i cieplej i
          cieplej i bedzie lipiec:) I moje urodziny:D:D:D:D:D:D
          • m.a.t Re: Padł net, forum zablokowane 28.03.06, 09:38
            Autobusy się spóźniają jak jest mgła...
          • ja-alutka Farciara 28.03.06, 09:42
            Urodziny w lipcu ...!!Zawsze chciałam się urodzić latem, a nie w najzimniejszym
            z zimnych zimowym miesiącu...:( ☺
            • khaki3 Re: Farciara 28.03.06, 10:00
              hehe no widzisz jak to jest:) A ja zawsze sie cieszylam bo jak bylymoje urodziny
              to wszyscy mieli wakacje i mogli razem ze mna swietowac.a z biegiem czasu jest
              tylko lepiej:)Gdyby tylko Ukochany mial wakacje wtedy co ja:( No ale nie mozna
              miec wszystkiego:)
              • siwy62 Re: Farciara 28.03.06, 10:03
                Farciara, ja też chcę mieć urodziny w lipcu, a nie póżną jesienią. Ale w moim
                wieku urodzin się nie obchodzi, raczej...
                Optymistycznie mimo mgły czółko
                • edi9911 Re: Farciara 29.03.06, 12:16
                  A z którego wieku jesteś 19-go czy 20-go?
                  • pawlozsiul tak na oko... 29.03.06, 12:23
                    Jest ode mnie ze trzy lata starszy, czyli załapuje się już na 19-y. Pozdrawiam,
                    MŁODZIEŃCZE! Wkrótce też będziesz miał z górki, zobaczysz, jakie to uczucie!
                    • partizan79 Re: tak na oko... 29.03.06, 12:27
                      Ja tam jestem rocznik 1927.
                      • ja-alutka :))) 29.03.06, 12:55
                      • pawlozsiul to życie przed Tobą, dopiero 29.03.06, 12:58
                        • partizan79 Re: to życie przed Tobą, dopiero 29.03.06, 12:59
                          Podobno życie zaczyna się po 80tce.
                          • ja-alutka Re: to życie przed Tobą, dopiero 29.03.06, 13:12
                            A ja się biedna wciąż łudzę, że po 40 :((☺
                            • partizan79 Re: to życie przed Tobą, dopiero 29.03.06, 13:18
                              Przepraszam, że tak długo nie odpisywałem, ale wnuk poszedł dla mnie po piwo i
                              słomkę, a ja nie umiem się komputerem obsługiwać. Chłopaczyna zawsze za mnie
                              pisze. Alutko nie martw się, po 40tce też jest fajnie.
                            • edi9911 Re: to życie przed Tobą, dopiero 29.03.06, 14:14
                              Tak , dopiero po 40 żyje sie.Wszyscy nazywają BABA ,no może BABCIA
                              • siwy62 Re: to życie przed Tobą, dopiero 30.03.06, 00:10
                                a tak w ogóle- ciesz sie że nie szczekasz - taka była balanga...
                                ojo joj, chyba przesadziwszy, jeżeli urazę ktoś zywi, czoła chylę i przepraszam.
                                • partizan79 Re: to życie przed Tobą, dopiero 30.03.06, 00:12
                                  Ty to chyba masz to czoło jak kowadło, co?
                                  • siwy62 Re: to życie przed Tobą, dopiero 30.03.06, 08:07
                                    No i lufe na nim,,,
                                    a co...? myślicie że tylko czoło mam do obrony, czasami potrafie przyatakować i
                                    z lufy wypalić, he, he,.
                                    czółko partyzancie... (AK, AL, BCh, GL, WiN czy coś innego?)
                                    • pawlozsiul z pamiętnika Partyzanta... 30.03.06, 08:14
                                      pn: wyparliśmy Niemców z leśniczówki;
                                      wt: Niemcy wyparli nas z leśniczówki;
                                      śr: wyparliśmy Niemców z leśniczówki;
                                      cz: Niemcy wyparli nas z leśniczówki;
                                      pt: wyparliśmy Niemców z leśniczówki;
                                      sb: Niemcy wyparli nas z leśniczówki;
                                      NIEDZIELA: Przyszedł leśniczy i wygonił nas wszystkich z lasu.
                                      • siwy62 Re: z pamiętnika Partyzanta... 30.03.06, 08:24
                                        No to znaczy Partyzant - kombatant! Wow!
                                        bez czółka bo mi znów kowadłem przywali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka