partizan79 11.04.06, 19:05 Tutaj można porozmawiać o sprawach nie związanych z SM i SP. No więc, co tam słychać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konsum5 Re: Ogólny. 11.04.06, 19:08 partizan79 napisał: > Tutaj można porozmawiać o sprawach nie związanych z SM i SP. No więc, co tam > słychać? Słychać, że chyba Khaki sie obraziła. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Ogólny. 11.04.06, 19:09 Znajdziesz inną. Ona ma 5 komunikatorów. Nie masz szans. Odpowiedz Link Zgłoś
konsum5 Re: Ogólny. 11.04.06, 19:19 kurde, pięć komunikatorów=pięciu kochanków. Lipa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Re: Ogólny. 11.04.06, 19:10 Ni ciekawego partyzancie. ------------------------------- "Jeden tam tylko jest porządny człowiek: prokurator, ale i on, prawdę mówiąc, świnia." M.W.Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Re: Ogólny. 11.04.06, 19:18 mnie-tu-juz-nie-ma napisał: > > Ni ciekawego partyzancie. ------------------------------ Może dodam, że nie jak kulą w płot, ale grochem o ścianę!!! ------------------------------- "Jeden tam tylko jest porządny człowiek: prokurator, ale i on, prawdę mówiąc, świnia." M.W.Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Re: Ogólny. 11.04.06, 19:22 partizan79 napisał: > U mnie też nic ciekawego. =============================== No to standard!!! ------------------------------- "Jeden tam tylko jest porządny człowiek: prokurator, ale i on, prawdę mówiąc, świnia." M.W.Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Ogólny. 11.04.06, 19:24 Tak spokojnie w tym wątku, nic się nie dzieje... Fajnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Re: Ogólny. 11.04.06, 19:25 partizan79 napisał: > Tak spokojnie w tym wątku, nic się nie dzieje... Fajnie jest. =============================== MASZ RACJĘ!! Masz świętą rację! ------------------------------- "Jeden tam tylko jest porządny człowiek: prokurator, ale i on, prawdę mówiąc, świnia." M.W.Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
konsum5 Re: Ogólny. 11.04.06, 19:26 O pewnie, że fajnie, cicho i spokojnie. I pogadać można o wszystkim, ja na przykład zastanawiam się, czy nie wydzierżawić kina Znicz, oczywiście na kino. Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Re: Ogólny. 11.04.06, 19:27 konsum5 napisał: > O pewnie, że fajnie, cicho i spokojnie. I pogadać można o wszystkim, ja na > przykład zastanawiam się, czy nie wydzierżawić kina Znicz, oczywiście na kino. ============================== To że niby masz pomysł jak zrobić kino tam gdzie nikt nie chodzi do kina? ------------------------------- "Jeden tam tylko jest porządny człowiek: prokurator, ale i on, prawdę mówiąc, świnia." M.W.Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Ogólny. 11.04.06, 19:27 Aaaa dobrze slychac:)Jutro ide na zakupy wiec musze kupic: -dlugopisy -papier do faxu -nozyczki -dziurkacz -zszywacz+zszywki -olowek,gumka,linijka -teczki -segregatory -korektor -"koszulki" na dokumenty -karteczki samoprzylepne -mazaczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Re: Ogólny. 11.04.06, 19:29 Super słychać!!!! ------------------------------- "Jeden tam tylko jest porządny człowiek: prokurator, ale i on, prawdę mówiąc, świnia." M.W.Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Ogólny. 11.04.06, 21:54 To znaczy,ze jutro ciezki dzien przedemna i poszlam sie odswiezyc po jeszcze cieszym dniu :( No ale w koncu bede PRACOWAC :D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Jest faajnie... 11.04.06, 19:42 Kupiłam nowy płaszczyk i nowa bluzeczkę...Odmładza mnie o jakieś 3 miesiące ;) Właśnie wróciłam z mojego ulubionego kursu j. angielskiego i jem superrybkę z serem...Wysłałam dzieci na trochę do babci. Wieczór zapowiada się uroczy, więc Naprawdę Kompletnie nie mam na co narzekać co i Wam Kochani polecam !! :)) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: Jest faajnie... 11.04.06, 19:53 No to świetnie że jest fajnie, kolejny raz utwierdzam sie w przekonaniu, że jesteś mocno opty. I dobrze. Przynajmniej o płotach nie piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Płoty... 11.04.06, 20:02 Ja o płotach tylko w takim oto Kontekście "...Wysokie płoty tata grodził, wysokie płoty tata grodził... Żeby do Kasi, do Kasi zeby, żeby do Kasi Nikt nie chodził..." ♫ ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Re: Płoty... 12.04.06, 11:25 Alutko, jak ty robisz tę buźkę i nutki? I jak ty to robisz, że tak ładnie śpiewasz? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Jest faajnie... 12.04.06, 07:52 Ooo, widzę na zakupach Alutka była. Może w Inter Marche'u?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Nadal Faajnie 12.04.06, 08:09 A ja w Inter Marche'u nie byłem, tylko podejrzewam, że trzeba będzie tego bona upłynnić...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Nadal Faajnie 12.04.06, 08:11 Jesteś stanowczo za dobrze poinformowany!! Jak to faajnie mieszkać w małym mieście ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma pawlozsiul SAMOCHWAŁA!!!! 11.04.06, 22:40 pawlozsiul napisał: > Daję mu kopa wzwyż nad płotami. =============================== SAMOCHWAŁA!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=39907277&wv.x=2&v=2&s=0 ------------------------------- "Jeden tam tylko jest porządny człowiek: prokurator, ale i on, prawdę mówiąc, świnia." M.W.Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Kto tu jest SAMOCHWAŁA!!!!?? 12.04.06, 08:02 a u mnie ogólnie : BLUES Panie Janek , blues Panie Jurek , zupełnie fajnie , Fajnie wogóle . Nie patrz na całokształt krzywo , chodź zrobimy jakieś pi.. czy to jest z repertuaru Janka Kaczmarka ? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Fajnie, cisza, spokój... 12.04.06, 08:30 acn.waw.pl/pooh/tap/niebo.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Fajnie, cisza, spokój... 12.04.06, 08:43 i niektóre twarze jakby znajome... :) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Fajnie, cisza, spokój... 12.04.06, 09:09 Ten drugi z prawej to chyba właściciel płotu. Taki rozbrykany... Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Fajnie, cisza, spokój... 12.04.06, 10:12 Ja niekiedy czuję się tutaj jak pierwszy z prawej - Kłapouchy. Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Re: Fajnie, cisza, spokój... 13.04.06, 22:35 pawlozsiul napisał: > Ja niekiedy czuję się tutaj jak pierwszy z prawej - Kłapouchy. =============================== Ooooo! To czasami nie kłamiesz, Cezarze!!! Ta twoja szczerość jest rozbrajająca!!! Więcej takich subtelności na tym forum!!! ------------------------------- "Jeden tam tylko jest porządny człowiek: prokurator, ale i on, prawdę mówiąc, świnia." M.W.Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Przeczytaj lepiej, o czym jest wątek 14.04.06, 00:07 Skoro zacząłeś. Nie mogąc zasnąć poczytałem sobie ustawę o odpadach i - moim zdaniem - spółdzielnia nie odpowiada za wyrzucane z jej balkonów na Twoją posesję butelki. Byłaby zobowiązana np. do usunięcia "swoich" śmieci składowanych na Twoim gruncie ale nie odpowiada za incydentalne zanieczyszczenia, których dopuszczają sie jej członkowie. Pisząc, że się nie znam, bądź łaskaw swoje twierdzenie czymś podeprzeć (jakimś rozstrzygnięciem lub artykułem). Na marginesie - wasza prostacka rozgrywka z SM przestaje mnie fascynować. Jeszcze raz - wesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Re: Przeczytaj lepiej, o czym jest wątek 14.04.06, 18:14 pawlozsiul napisał: > Skoro zacząłeś. Nie mogąc zasnąć poczytałem sobie ustawę o odpadach i - moim > zdaniem - spółdzielnia nie odpowiada za wyrzucane z jej balkonów na Twoją > posesję butelki. Byłaby zobowiązana np. do usunięcia "swoich" śmieci > składowanych na Twoim gruncie ale nie odpowiada za incydentalne > zanieczyszczenia, których dopuszczają sie jej członkowie. Pisząc, że się nie > znam, bądź łaskaw swoje twierdzenie czymś podeprzeć (jakimś rozstrzygnięciem > lub artykułem). =============================== Znowu kłamiesz!!! Nikt nie mówił o ustawie, tylko o prawie lokalnym czyli uchwale RM BiPi o utrzymaniu czystości w gminie. A ty, jak to "kłapouchy", mylisz fakty. Bądź konsekwentny!!! Jak już przeczytałeś ustawę, to najwyższy czas, żebyś odezwał się w imieniu zarządu. A jeśli chodzi o pojmowanie tego co czytasz i czy to rozumiesz, wolę się nie wypowiadać. Jeżeli wiesz o czym mowa w ustawie, to zabłyśnij co wyczytałeś, bo na razie napisałeś tylko tyle, że twówj oponent nie ma racji. Logiczne jest, że nie wypada drugiej stronie przyznać racji, nawet jeżeli ją ma. Na razie tylko tyle na temat twojej błyskotliwości. Może niech spółdzielcy ocenią merytoryczną znajomość prawa lokalnego, bo jeżeli twierdzisz, że czytałeś pobieżnie, to kolejna żenująca sprawa dyskwalifikująca jakość prac zarządu. Aha słyszałem jeszcze, że zarząd wypowiedział posłuszeństwo radzie nadzorczej. Prawda to? ------------------------------- "Jeden tam tylko jest porządny człowiek: prokurator, ale i on, prawdę mówiąc, świnia." M.W.Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Też mam problem z SM 14.04.06, 18:39 Usiłowałem Ci pomóc, wierzę, że i Ty wspomożesz mnie dobrą radą. W sumie też chodzi o zanieczyszczenia. Moja "SM" to białostocka Straż Miejska. Mój pies był na tyle bezczelny, że się na ich oczach zesrał. Podbiegli w momencie - w liczbie dwóch funkcjonariuszy - z propozycją stuzłotowego mandatu. Moja linia obrony była z grubsza taka: "pies nie jest z Białegostoku, podatek od niego jest uiszczany w Bielsku, skąd mam wiedzieć, co stanowi białostockie prawo miejscowe - zwłaszcza, że odpowiednie informacje nie były wywieszone przed wejściem do parku?". Zamiast przyznać mi rację, uznali, że użyte przeze mnie określenie: "spadać człony" jest znieważeniem funkcjonariusza publicznego i - oprócz postępowania mandatowego złożyli też wniosek o ukaranie do sądu grodzkiego. Serwis, co ja mam robić, help me! Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Masz problem...!!! 14.04.06, 18:42 odp. To samo co pies!!! ------------------------------- "Jeden tam tylko jest porządny człowiek: prokurator, ale i on, prawdę mówiąc, świnia." M.W.Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Re: Fajnie, cisza, spokój... 12.04.06, 11:44 partizan79 napisał: > Ten drugi z prawej to chyba właściciel płotu. Taki rozbrykany... =============================== Partyzancie, z natury jestem spokojnym i opanowanym człowiekiem, ale nie lubię jak robi się mnie w balona, oszukując przy okazji kilkunaście tys. członków SM. Zauważ że po ostatnim moim wpisie demaskujacym w co sie bawi zarząd SM, zamilkli i pawlizsiul, i hansgrubber, a za chwilę pojawi się podróbka nicku SP. ------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
skara z powrotem w Bielsku 13.04.06, 00:15 Fajnie, kosmetyczka zaliczona, 2 pary dżinsów kupione, załatwionych kilka spraw. A przede wszystkim cieszę się rodziną, domem i kotami. I spokojem, tak odmiennym od chaosu w pracy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: z powrotem w Bielsku 13.04.06, 00:22 Nie musisz szukać wątku o śmierci Milosevića. Nic tam się później nie działo. Nikt nikogo nie zjechał. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Witaj 13.04.06, 00:55 Jakoś nie mam nastroju na kontynuowanie sporu. Ciesz się kotami i tradycyjną, ciężką kuchnią! Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: z powrotem w Bielsku 13.04.06, 00:56 A to szkoda... :) A gdzie Khaki zaczyna pracę? bo to jedyne co wyłapałam oprócz SM i jakichś płotów (ale nie mam pojęcia o co w tym chodzi - leniwa jestem, nie chce mi się wczytywać). Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka ☺ 13.04.06, 07:34 Witam pięknie...a Khaki pojawia się i znika i ...znów się pojawia ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: z powrotem w Bielsku 13.04.06, 22:18 Nie chce powiedzieć. Patrząc na Jej zakupy można pomyśleć, że będzie uczyć dzieci plastyki albo pracy-techniki. Ewentualnie, że będzie coś projektować, np. płot. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka OPTYWiosennie.... 14.04.06, 14:47 Popatrz na to z innej strny ... Kiedy przyjdzie ta wiosna przez Duuże "W" jaki piękny będzie świat i jak bardzo ją docenimy ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: OPTYWiosennie.... 15.04.06, 13:24 Kwiecień plecień, bo przeplata trochę zimy, trochę jesieni... Odpowiedz Link Zgłoś