gq_1966 14.05.06, 00:39 Bo nie mam ostatnio zbyt wiele czasu aby to wszystko przeczytac. Bylby ktos tak zyczliwy iw kilku punktach Czy Khaki dalej sie jatrzy? A ser podlasia obraza? itd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burak-cukrowy oj y buraku , buraku cukrowy ... 14.05.06, 07:42 Wszystko w porządku możesz spokojnie spać < ! > Na naszym forum panuje zgoda , chociaż nie każdy rękę poda , Sewis ogłosił że-jego-tu-nie-ma , chociaż bez przerwy jakaś ściema ! Wywlekać wszystkie nie nasze brudy , potrawi także konfederata , złagodzić bóle i na psa budy ot nasza natura już taka ! Khaki spokojna, osoba miła potrafi newet już przystopować Inni kultura , pełną twarzą Ciekawe zdjęcia pokażą . Deszczyk pada, wietrzyk wieje tako to nasze dzieje . A ty giku weź się do roboty < ! > mówię obiecane zaległości "napraw" bo w dziub pstryczka ... Odpowiedz Link Zgłoś
gq_1966 Re: oj y buraku , buraku cukrowy ... 14.05.06, 08:33 Pieknie w kilku wersach napisane. Ale czy wszystko zostalo powiedziane? Najwazniejsze ze zgoda, tylko jak dlugo? Jak ktos powie Khaki ze brzydka, to go Wlozy w wersy i przesieje przez sito. A Ser chyba wczorajszy, juz nie to A ja do roboty wziac sie nie moge bo mam wiele na glowie, i pewnie nie dlugo zmoge. A o jakich zaleglosciach mowi? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 obiecanki .... 14.05.06, 09:00 obserwer 4 dni waczy z zatruciem ! dziaj juz odżył nieco Odpowiedz Link Zgłoś
adolf_20 Re: obiecanki .... 14.05.06, 09:33 > obserwer 4 dni waczy z zatruciem ! A co sraczki dostałes jak serwis nastraszył prokuraturą za przekrety w SM.Dobrze ci tak. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandernaumczyk Słuchaj Krzysztof K .. 14.05.06, 10:33 nie bądź bezczelny - niczego nie boję się , mawet śmierci ! Nie dostałem sraczki ze strachu , ponieważ jej nie mam. Mam ostry nieżyt jelit najprawdopodobniej wirusowy ! czego Ci nie życzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
adolf_20 Re: Słuchaj Krzysztof K .. 14.05.06, 11:42 zdrowiej szybciej i szykuj się na Florydę może cie zabiorą. a na razie ,,trzymaj się dzielnie popieraj spóldzielnie,, Odpowiedz Link Zgłoś
pkbial Re: Słuchaj Krzysztof K .. 14.05.06, 12:27 Nie wiem o co chodzi :) znaczycos tam wiem ale srednio mnie to wszystko obchodzi :) Ale jestem chodzacym dowodem na to ze Krzystof K nie jest Adolfem ;) Od jakis 2 godzin siedze u niego i nie pozwalam mu sie dobrac do komputera bo mam wlasna robote :))))))) Tyle w temacie tego wesolego forum w ktorym nie wiem o co chodzi choc pewnie cos wiem ale mnie to nie obchodzi :))) Ale wy sie wszystkim przejmujecie :))))) Serdecznie pozdrawiam Przemek Kunicki Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Jakoś ci i tak nie wierzę 14.05.06, 13:58 aleksandernaumczyk napisał: > nie bądź bezczelny - niczego nie boję się , mawet śmierci ! > Nie dostałem sraczki ze strachu , ponieważ jej nie mam. > Mam ostry nieżyt jelit najprawdopodobniej wirusowy ! > czego Ci nie życzę ! =============================== Poprosiłem ciebie przez skypa o sprostowanie twoich podejrzeń. Mam nadzieję, że się doczekam i wyjaśnień, że to niby ja wpisuję się jako "adolf20". Może to już obsesja. Ludzie zaczynają myśleć i dociekać pewnych spraw i to jest zdrowy objaw. Ja tobie też nigdy źle nie życzyłem. No może .... żebyś przejrzał na oczy w/s SM. Ale do tego trzeba dorosnąć i dojrzeć. Nie będę tłumaczył, że piątek spędziłem w Dobromilu, wczoraj grilowaliśmy u mnie, a dzisiaj gdyby przed południem nie wpadł do mnie P.K., to wcale bym tu nie zajrzał. ------------------------------- Coś z Dobromila Odpowiedz Link Zgłoś
adolf_20 Re: Jakoś ci i tak nie wierzę 14.05.06, 14:07 cieniutko,wporównaniu z SM to dziadostwo Odpowiedz Link Zgłoś
adolf_20 Re: Jakoś ci i tak nie wierzę 14.05.06, 14:14 A i laska na zdjęciu jakaś stara i brzydka w SM to ponoć modelki.Ta gruba to twoja Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Dobra Adolf... 14.05.06, 17:07 Nie wnikaj czyje kobiety są piękniejsze, a które najpiękniejsze. Ja dzisiaj wybywam z BiPi do jutra, więc proponuję żebyś za mocno nie wciskał kija w mrowisko, bo się mrowisko rozpadnie. A tak mówiąc szczerze, to jestem niesamowicie zaskoczony, że wszystkie poglądy i opinie niebędące w zgodzie z powszechnie obowiązującymi w Naszym Wesołym Miasteczku przypisuje się mojej skromnej osobie. Zaręczam, że wtajemniczonych po obydwu Stronach Mocy jest więcej, jednakowoż nie każdemu układy mafijno-rodzinne pozwalają na wypowiadanie swego zdania. No bo jak by to wyglądało, gdyby nauczyciele - tak dla przykładu - zaręczający przed sesją miejską, że będą przeciwni absolutorium burmistrzowskiemu raptownie zmienili decyzję? To się tyczy również innych siedlisk przedstawicieli Ciemnej Strony Mocy, gdzie kasa jest do podziału na kotlety najsmaczniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandernaumczyk Dobrze dopiero wylazłem z łoża ś.... 14.05.06, 20:00 Oświadczenie : Według zapewienia mnie przez skype ,że żle posłużyłem się Imieniem Pana Krzysztofa K. serdecznie ................................................................. przepraszam w imieniu własnym , obserwera 11 i buraka-cukrowego Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Słuchaj adolf_20 14.05.06, 18:52 To akurat Serwis przystopował akurat na trzy dni po swojej wyimaginowanej wizycie w prokuraturze. Nie przejmuj się jego mitomanią, nawet jeżeli przynależy tez Twemu nickowi. Odpowiedz Link Zgłoś
adolf_20 Re: Słuchaj adolf_20 14.05.06, 19:20 pawlozsiul napisał: > To akurat Serwis przystopował akurat na trzy dni po swojej wyimaginowanej > wizycie w prokuraturze. Nie przejmuj się jego mitomanią, nawet jeżeli > przynależy tez Twemu nickowi. Jeśli serwis był w prokuraturze,to albo gówno wie i tylko kłapie jęzorem, albo prok.nierobotny skoro ty jeszcze piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Co nowego w Bielsku? 14.05.06, 12:25 Uuuuuu gq juz ciebie wypuscili?No no szybiucko:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Witaj GieKu 14.05.06, 18:54 Nie przejmuj się, streścić się nie da. Zaczynaj lekturę od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 W skrócie: 14.05.06, 20:46 1. Serwispodlasia przelogował się na Mnie-tu-juz-nie-ma. 2. Khaki3 znalazła pracę i od tej pory rzadko bywa na forum. 3. Siwy przestał optywersetować. 4. Aeiou2 chce założyć w Bielsku grupę taneczną (funkową). 5. Romanpidlaszuk wziął urlop na jakiś czas, ale wrócił i wszystko wróciło do normy. 6. Legia została mistrzem Polski... Trafiło się ślepej kurze ziarnko... 7. Bielszczanin, Hansgrubber, Doktorpajchivo i paru innych przestało się odzywać. 8. Alutka czasem zna wyniki meczów, zanim się rozpoczną; 9. Forum nie doczekało się DJ-a, póki co. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul A Partizan... 14.05.06, 21:10 partizan79 napisał: > (...) Bielszczanin, Hansgrubber, Doktorpajchivo i paru innych przestało się > odzywać. (...) Bielszczanin się odzywa, reszta chyba wzięła wolne - nie zostali obrażeni. Gorzej z Hajdis (jeśli czytasz - przyjmij pozdrowienia). Jak w temacie - niezłym ziółkiem się okazałeś Partizan, wczoraj się właśnie dowiedziałem, że Twoje aluzje do "Parmy" nie sa przypadkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
gq_1966 Re: W skrócie: 15.05.06, 06:50 Dzieki Rebeliancie Ta grupa taneczna mi sie podoba, moze sie zapisze.......hmmm... A z Serem to tak jak przypuszczalem. Dobrze ze Khaki ma juz co robic, moze nie bedzie rozstawiac chopa po katach. ROMAN ODEZWIJ SIE A Jas aktualny, ale w B-stoku. Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma W skrócie - uzupełnienie: 15.05.06, 13:31 > 1. Serwispodlasia przelogował się na Mnie-tu-juz-nie-ma. > 2. Khaki3 znalazła pracę i od tej pory rzadko bywa na forum. > 3. Siwy przestał optywersetować. > 4. Aeiou2 chce założyć w Bielsku grupę taneczną (funkową). > 5. Romanpidlaszuk wziął urlop na jakiś czas, ale wrócił i wszystko wróciło do > normy. > 6. Legia została mistrzem Polski... Trafiło się ślepej kurze ziarnko... > 7. Bielszczanin, Hansgrubber, Doktorpajchivo i paru innych przestało się > odzywać. > 8. Alutka czasem zna wyniki meczów, zanim się rozpoczną; > 9. Forum nie doczekało się DJ-a, póki co. =============================== Ad. 9 - ale ktoś kasuje wpisy ------------------------------- 10. Pies nauczył się jeździć traktorem Odpowiedz Link Zgłoś
adolf_20 Re: W skrócie - uzupełnienie: 15.05.06, 17:16 > Ad. 9 - ale ktoś kasuje wpisy zapewne kasownik,zwiazany niechybnie z SM lub SB,zapewne komuch niewydarzony Odpowiedz Link Zgłoś