hans_kloss_hans 26.06.06, 22:39 jak w tytule i co widzę ? jak zwykle, romanpidlaszuk bleeeeeeeeeeee, żygam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mihaj Re: Dawno tu nie byłem 26.06.06, 22:43 Oj to chyba nie obejrzałeś wszystkiego, bo oprócz tego "gościa" coś się znajdzie. Witaj ponownie i zostań. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans Re: Dawno tu nie byłem 26.06.06, 22:52 bracie witaj, po co mam zostawać, jak widzę tech pseudo narodowe kłótnie to chce mi się wymiotować nie jestem nacjonalistą, ale nie podoba mi się gloryfikowanie narodu ukraińskiego z jednoczesną pogardą innych nacji nie mam nic do Ukraińców ale chciałbym przypomnieć, że jaest to forum na portalu gazeta.pl, podkreślam .pl pisanie łacińskimi znakami słowa które brzmią jak j. ukraiński przyprawia mnie o spazmatyczny śmiech pidlaszuk na siłe w USA chce być Ukraińcem, dobrze niech będzie ale dlaczego grasuje tu na forum niech popisze sobie na forach na portalach ukraińskich, tam znajdzie rozmuwców, którzy nadają na podobnej częstotliwości co i on a poza tym pozdrawiam hajnowian mihaj napisał: > Oj to chyba nie obejrzałeś wszystkiego, bo oprócz tego "gościa" coś się znajdzi > e. > Witaj ponownie i zostań. > Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans Re: Dawno tu nie byłem 26.06.06, 22:44 romanpidlaszuk uprawia CYBERTERROR, tak, tak, to terrorysta zza wielkiej wody atakuje spokojną społeczność hajnowską uważajcie !!! niech nigdy nie powtorzy się atak na WTC hmmm, w Hajnówce w co mógłby uderzyć? hans_kloss_hans napisał: > jak w tytule i co widzę ? > jak zwykle, romanpidlaszuk > bleeeeeeeeeeee, żygam Odpowiedz Link Zgłoś
observatore_romano Re: Dawno tu nie byłem 27.06.06, 18:23 hans_kloss_hans napisał: > romanpidlaszuk uprawia CYBERTERROR, > niech nigdy nie powtorzy się atak na WTC > hmmm, w Hajnówce w co mógłby uderzyć? Mógłby uderzyć w dzwon :) Bim bam bom Roman won Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans Re: Dawno tu nie byłem 29.06.06, 08:56 observatore_romano napisał: > hans_kloss_hans napisał: > > > romanpidlaszuk uprawia CYBERTERROR, > > niech nigdy nie powtorzy się atak na WTC > > hmmm, w Hajnówce w co mógłby uderzyć? > > Mógłby uderzyć w dzwon :) > > Bim bam bom Roman won w kościele dzwonów nie ma pozostaje r. wybrać inną świątynie na której są dzwony i przydzwonić aż miło będzie posłuchać Odpowiedz Link Zgłoś