Dodaj do ulubionych

Stepby - jak tam wyszły zdjęcia...

04.08.06, 16:04
... jadących samochodów?

img483.imageshack.us/my.php?image=p1100183sb8.jpg
... rzeczki?

img463.imageshack.us/my.php?image=p1100186ex8.jpg
img463.imageshack.us/my.php?image=p1100189rb6.jpg
... krzyża?

img400.imageshack.us/my.php?image=p1100195qe7.jpg
Jakbyś chciał więcej lub w większych wymiarach, to się odezwij. Pozdr.

Obserwuj wątek
    • partizan79 Pitzlad 04.08.06, 16:06
      Sprawdź pocztę. Wiem, że cenisz sobie anonimowość..
      • stepby Re: Pitzlad 07.08.06, 09:42
        hehe- ale żeś mnie wyczaił. Czyzbys pracował dla CBŚ lub coś w tym stylu. Jak
        wyszły fotki - jeszcze nie wiem, ale wkrótce je tu umieszczę. Ten krzyż to
        miejsce rozstrzelania mego pradziadka.
        • jaszal Re: Pitzlad 07.08.06, 11:04
          Gdzie jest ten krzyż?Znasz historię rozstrzelania?
          • partizan79 Re: Pitzlad 07.08.06, 17:39
            Słyszałem tę historię, ale niech lepiej Step opowie, bo mogę coś przeinaczyć.
            • partizan79 Zdjęcie krzyża: 07.08.06, 17:50
              img387.imageshack.us/my.php?image=kryzhho4.jpg
              • romanpidlaszuk Partizan, co ty wyprawiasz? 07.08.06, 18:56
                Upubliczniles wizerunek forumowicza jak rozumiem bez jego zgody, jego nazwisko,
                tragiczna historie z jego rodziny.

Co ty wyprawiasz kolego?
                Albo ja tu czegos nie rozumiem albo popelniles co najmniej wielka gafe
                wobec "stepby" i wogole wszystkich forumowiczow.
                • i.madzia Re: Partizan, co ty wyprawiasz? 07.08.06, 20:08
                  Od dzisiaj będę, "uważać", czy ktoś nie robi mi fotki z "partyzanta"
                  • stepby spokojnie 08.08.06, 09:41
                    I tak jestem osobą publiczną. Pokazuje mnie TV - udzielam sie w stacjach
                    radiowych jako Step. Nie róbmy więc jaj. Partyzancie ja sie nie gniewam ;)
                    Oto pierwsze moje zdjęcie :
                    img161.imageshack.us/my.php?image=001lasydubiazynskieta3.jpg
                    drugie:
                    img207.imageshack.us/my.php?image=002bialkaat3.jpg
                    i trzecie:
                    img233.imageshack.us/my.php?image=003krzyzxe7.jpg
                    (myślełem, że ten krzyż tylko mi poleciał tak na lewo) - historia mego
                    pradziadka jest do końca nie jasna. Wracał z wojny - zabił go ktos z wioski.
                    Ponoć ludzie wiedzą kto, ale mi sie nie udało tego ustalić. Zresztą chodza
                    plotki, że UPA maczało w tym palce - ale to chyba tylko plotki.
                    • partizan79 Re: spokojnie 08.08.06, 12:22
                      Jak chcesz, mogę Ci jeszcze ze dwa wysłać, ale już na pocztę, bo widać Cię jak
                      na dłoni, a i obok stoją inne osoby:D
                  • partizan79 Re: Partizan, co ty wyprawiasz? 08.08.06, 12:17
                    A może już za późno.. Może trzeba było wcześniej uważać..;
                • partizan79 Re: Partizan, co ty wyprawiasz? 08.08.06, 11:40
                  Roman, daj spokój. Przecież Stepby sam nieraz pokazywał zdjęcia własnej osoby,
                  dawał linki na związane ze sobą stronki, gdzie widniało Jego imię i nazwisko..
                  Tragicznej historii żadnej nie opisałem i nie zamierzam tego robić, więc nie
                  wypisuj durnot. Poza tym na zdjęciach tak widać Stepa, że prędzej odgadnie się
                  miejsce niż osobę. Nigdy bym nie umieścił zdjęcia kogoś, kto tego unika. To
                  samo z danymi personalnymi. A żeby coś udowodnić, wysyłam Ci, Romanie,
                  króciutkiego maila. Przypomnij sobie, czy kiedykolwiek coś napisałem, albo w
                  ogóle napomknąłem..
                  • romanpidlaszuk Spoko chlopci ! 08.08.06, 16:39
                    Roman, daj spokój. Przecież Stepby sam nieraz pokazywał zdjęcia własnej osoby,
                    dawał linki na związane ze sobą stronki, gdzie widniało Jego imię i nazwisko..
                    Tragicznej historii żadnej nie opisałem i nie zamierzam tego robić, więc nie
                    wypisuj durnot. Poza tym na zdjęciach tak widać Stepa, że prędzej odgadnie się
                    miejsce niż osobę. Nigdy bym nie umieścił zdjęcia kogoś, kto tego unika. To
                    samo z danymi personalnymi. A żeby coś udowodnić, wysyłam Ci, Romanie,
                    króciutkiego maila. Przypomnij sobie, czy kiedykolwiek coś napisałem, albo w
                    ogóle napomknąłem..

-----------------------------------------

Spoko, po przeczytaniu wszystkich wpisow tego watku ciesze sie ,ze sprawa nie
                    wyglada tak ostro jak mi sie na poczatku wydawalo, ze "stepowi" nie zalezy na
                    anonimowosci i ze nie ma do ciebie zadnych pretensji o te fotki.

Pozdorowlaju Partizana i Stepa !
                    Dawajte jak najbilsze fotohrafii z naszoho Pidlasza na forum ! :)

Pozdrawiam Patrizana i Stepa,dawajcie jaknajwiecej fotografii z naszego
                    Podlasia na Forum !
                    • szpila555 Re: Spoko chlopci ! 08.08.06, 17:32
                      romanpidlaszuk napisał:
                      > Spoko, po przeczytaniu wszystkich wpisow tego watku ciesze sie ,ze sprawa nie
                      > wyglada tak ostro jak mi sie na poczatku wydawalo, ze "stepowi" nie zalezy na
                      > anonimowosci i ze nie ma do ciebie zadnych pretensji o te fotki.
                      ----------------------------

Hm, po kim jak po kim, ale po romaniepidlaszuku, kto by się spodziewał zapędów
                      cenzorskich ;)

• pitzlad Re: Pitzlad 08.08.06, 12:14
        Dzieki serdeczne :-)
        • partizan79 Re: Pitzlad 08.08.06, 12:14
          A nie ma za co;)
          • ja-alutka Re: Pitzlad 10.08.06, 22:13
            • ja-alutka A tutaj bez zmian ... 10.08.06, 22:14
              ...To pocieszające i miłe!!
              Ps. Baam dziękuję Kochana za...wiesz co!! ☺
              • baam1 Re: A tutaj bez zmian ... 10.08.06, 23:25
                Mam nadzieję, że nigdy wiecej nie będzie tego trzeba :) Trzymaj się cieplutko :)
                • ja-alutka Będzie dobrze! 10.08.06, 23:33
                  Wiesz Kochana jest tak ... jaki opis mam na Gg ... :)) ☺ Tak juz jest!!
                  • baam1 Re: Będzie dobrze! 10.08.06, 23:38
                    Pewnie, ze bedzie :) Musi być, a ztym opisem, to tak do konca sie nie zgadzam.
                    Wszystko jest wazne :) Przynajmniej ja tak mysle :)
                    • partizan79 Cóż za opis... 11.08.06, 14:04
                      Też się nie zgadzam, że "w życiu ważny jest tylko sex, drugs & rock n'roll"..
                      • pawlozsiul i wyszło na nasze... 11.08.06, 15:25
                        Więc tak jak ostatnio mówiliśmy. Choć moim zdaniem dziewczyny jeszcze nie
                        wiedzą o... (pamiętasz - ten człowiek przy sąsiednim stoliku to miał). Ale
                        generalnie tak. Choć skądinąd nie uważam, by stan nieświadomości był pożądanym
                        optimum. To moja opinia, mogę się mylić.
            • partizan79 Re: Pitzlad 11.08.06, 13:29
              Chciałem odpowiedzieć cytując, ale się nie da;
              • burak-cukrowy A może tak , Stepy 13.08.06, 12:27
                Akermańskie :
                www.smog.pl/wideo/627/halama_-_pan_juzek_-_stepy_akermanskie/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka