Dodaj do ulubionych

Restauracja Carska

05.08.06, 19:27
Mam pytanie, które nie do konca wiąże sie z Hajnówką ,ale pewnie bedziecie cos
wiedziec na ten temat. Czy polecilibyście restauracje Carską w Białowieży i
jakie sa tam ceny? Rzuccie przecietna cena za obiad. Wielkie dzieki.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
Obserwuj wątek
    • toovo Re: Restauracja Carska 05.08.06, 19:42
      300 PLN - we dwie osoby można zjesc dobry obiad. Fajne wnętrza, stylowe meble,
      portrety carów na ścianach. Mozna tez wypic piwo bezposrednio na nieużywanych
      torach kolejowych, pod parasolem.
      • tkowal69 Re: Restauracja Carska 05.08.06, 20:01
        No to chyba bede musial gdzie indziej kiszke zjesc :-)
        • toovo Re: Restauracja Carska 06.08.06, 07:06
          Można oczywiście znaleźć coś mniej kosztownego. Niektórzy mówią, iż cena
          obiadu, a w szczególności kolacji zależy od tego, z kim się ową kolację
          spożywa - z kobietą już zdobytą, czy dopiero zdobywaną....
          Z innych atrakcji Carskiej - podobno właściciel jest kropla w kroplę podobny do
          cara Mikołaja II. Mówię podobno, ponieważ nie miałem okazji widziec go na
          własne oczy.
          • miuk Re: Restauracja Carska 06.08.06, 12:04
            Przesada - za 100 od osoby można spokojnie zjeść obiad (no chyba, że się to
            zmieniło przez ostatni roku). Atmosfera i wnetrza są rewelacyjne, ale kuchnia
            (moim skromnym zdaniem) nie przystaje ani do klimatu ani do cen. Zamówiłam u
            nich grzybki (zdaje się borowiki)w chlebie, a dostałam coś tak słonego, że po
            prostu nie dało się tego jeść. Moi goście byli jednak zadowoleni, więc uznałam,
            ze miałam pecha. Osobiście wolę Żubrówkę.
    • 12b88 Re: Restauracja Carska 12.08.06, 14:37
      Restauracja Carska to pieklo na ziemi .Wszystkim radze trzymac sie z
      daleka.Szantazowano mnie tam o pieniadze 2 tygodnie przed slubem.Bylam na tyle
      glupia ze chcialam tam wziasc slub.Dano mi liste jedzenia ktorego nawet nie
      chcialam miec na slubie a na pytanie o cene potraw dostalam odpowiedz ze to nie
      moja sprawa.
      • szymon.konarski Re: Restauracja Carska 08.11.06, 13:58
        I jeszcze właściciele wieszająć portret bandyckiego cara zaborcy, który knutem
        i nahajką uczył m.in. Polaków i Białorusinów co myśli o ich poglądach.
        Ciekawe czy powieszą tam też niedługo portret Józefa Stalina?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka