hansgrubber 17.08.06, 15:53 Internetu w Polsce. Co sie kupuje nastolatkowi? Chyba komputer, co? Jakies inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partizan79 Re: 15 urodziny 17.08.06, 16:30 Taa, komputer. Najlepiej Atari. Żeby dzieciak nie mógł oglądać nie niosących żadnej treści merytorycznej filmów takich jak np. "Szklana Pułapka". Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: 15 urodziny 17.08.06, 17:00 partizan79 napisał: > Taa, komputer. Najlepiej Atari. Żeby dzieciak nie mógł oglądać nie niosących > żadnej treści merytorycznej filmów takich jak np. "Szklana Pułapka". Z negatywnym bohaterem Hansem Gruberem granym przez Alana Rickmana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: 15 urodziny 17.08.06, 17:03 Ty to powiedziałeś. Jak jakieś pretensje, Hansie, to do Szpili:D Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: 15 urodziny 17.08.06, 17:08 partizan79 napisał: > Ty to powiedziałeś. Jak jakieś pretensje, Hansie, to do Szpili:D Cóż - każdy to może znaleźć na tej stronce: www.szklanapulapka.2q.pl/index.php ☺ ♫♫♫ Odpowiedz Link Zgłoś
john_mcclane Re: 15 urodziny 17.08.06, 17:13 szpila555 napisał: > partizan79 napisał: > > Ty to powiedziałeś. Jak jakieś pretensje, Hansie, to do Szpili:D > Cóż - każdy to może znaleźć na tej stronce: > www.szklanapulapka.2q.pl/index.php > ☺ ♫♫♫ xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Taaa, a o mnie to zapomnieliście? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: 15 urodziny 17.08.06, 17:19 U blaaaad'.. Zabulis'ia pro MakKlejna:(( Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 A propo`s komputerów 17.08.06, 17:30 hansgrubber napisał: > Internetu w Polsce. Co sie kupuje nastolatkowi? Chyba komputer, co? Jakies > inne propozycje? --- Mam do sprzedania cichutkiego Compaq`a pod Windowsa XP. Chciałem go stwiać na serwer, ale pozmieniały mi się plany. Jeżeli ktoś reflektuje na zgrabny komputeryk za niewielkie pieniązki z monitorem i resztą, to syn może przystąpić do negocjajcji: 0 514 514 614. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: A propo`s komputerów 17.08.06, 17:36 Nie będę. Nie będę! Nie będę się zgrywaaać! I dzwonić też nie będę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: A propo`s komputerów 17.08.06, 21:11 partizan79 napisał: > Nie będę. Nie będę! Nie będę się zgrywaaać! I dzwonić też nie będę. Pozdrawiam --- I tak do mnie się nie dodzwonisz Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: A propo`s komputerów 17.08.06, 21:18 Może piszmy na temat, bo Hans się wpieni. Ja bym nastolatkowi kupił wędkę. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Piszę na temat hansgrubbera... 17.08.06, 21:25 Dobrodziejstwo postępu technicznego ma wiele walorów, z których pozwolę sobie wymienić dwa: 1. Dyskopolowcy i wszelkiej maści miłośnicy zespołów dyskopologennych mogą nieskrempowanie wymieniać się najwyśmienitszymi utworami oraz komunikować się kiedy i w jakiej wiosce są występy ich idoli 2. www.smbp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Piszę na temat hansgrubbera... 17.08.06, 21:45 Brawo! Jeżeli to było do mnie (pod wpływem postu, którego gdzieś tam napisałem rano) to brawo! To jeszcze dam Ci parę tematów do pośmiania się z mojej skromnej osoby. Hmmm.. 1. Niedawno do kibelka wpadł mi portfel. 2. Kiedyś tak dostałem w tamburyn, że przez ponad miesiąc non stop bolała mnie głowa. 3. Idąc po deszczu, zbieram ślimaki z chodnika i wrzucam je w trawę. 4. Lubię czerwoną Warkę (tu akurat się nie pośmiejesz). Nie pamiętam, co jeszcze. Muszę spadać. Jutro poczytam, co tam namachasz na mnie:) Trymajsia. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Piszę na temat hansgrubbera... 18.08.06, 23:53 Gruber jest ok. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Nastolatka lub nastolatek 22.08.06, 00:07 MP3...kupiłam obu moim Nastolatkom:)) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Nastolatka lub nastolatek 22.08.06, 13:36 Trzeba było dla mnie powiedzieć, to bym Ci za darmo mp3 nagrał:P Odpowiedz Link Zgłoś