Dodaj do ulubionych

Bielskie Forum Internetowe.

27.08.06, 19:30
Chciałbym wszystkich zaprosić na rozwijające się jeszcze Bielskie Forum, przy
którym powstaje Bielski Portal.
Portal narazie opiera się na gotowym skrypcie, ale z tego, co wiem nowy layout
już powstaje, a narazie chciałbym abyście odwiedzili forum i zaczeli nową
dyskusję, lub poudzielali się w już istniejących. :)

forum.e-bielsk.pl
Zapraszam,
Krecik.
Obserwuj wątek
    • to_ja8 Re: Bielskie Forum Internetowe. 27.08.06, 19:56
      Nie chcę być upierdliwy, ale wczoraj zalogowałem się na tym waszym forum, a
      dzisiaj nie mogę tam wejść.
      Czy przetrzymujecie tam jakieś tajne informacje, że potrzebny jest klucz
      aktywacyjny?.
      • krecik69 Re: Bielskie Forum Internetowe. 27.08.06, 19:57
        Hmm.. Prawde mówiąc nie wiem o jakim kluczu mówisz, do tej pory wszystko było
        ok, ale napisz konkretnie, a jeśli jest jakiś błąd, to da się go napewno naprawić.
        Właśnie czegoś takiego potrzeba, chociaż forum jest raczej sprawne.

Krecik.
        • to_ja8 Re: Bielskie Forum Internetowe. 27.08.06, 20:06
          "Twoje konto zostało utworzone. To Forum jednakże wymaga aktywacji kont,
          poprzez podanie klucza aktywującego, który otrzymasz w specjalnej wiadomości
          email. W niej też znajdziesz dalsze instrukcje postępowania.

Kliknij Tutaj aby powrócić do Strony Głównej"

===
          A to niby to co to jest?
          Cytat stronki, która wyświetliła mi się

Wiesz co!!!
          Robię portale na MSQL-u, (ostatnio też na PastNuke`u), ale takich pierdoł
          unikam.
          • krecik69 Re: Bielskie Forum Internetowe. 27.08.06, 20:11
            Rotfl.
            Bardzo fajnie, że robisz portale. Pewnie nawet jesteś w tym dobry.
            Myśmy ostatnio mieli nawał botów, które logowały się i reklamowały przeróżne
            strony, więc zrobiliśmy to tak, a nie inaczej.
            Po kilku modyfikacjach uporaliśmy się z tymi programami.
            Wydaje mi się z resztą, iż nie jest to jakieś przeogromne utrudnienie.

Kret.
            • ball7 Krecik 27.08.06, 20:48
              Krecik,zmień nika , bo mi się żle kojarzy.Po co masz pod nami dołki kopać ?!
              • krecik69 Re: Krecik 27.08.06, 23:33
                Eheh, wiesz, że o tym nie pomyślałem przy zakładaniu go? ;-)
                Ciekawa interpretacja. ;]
                BTW: To jest możliwośc zmiany nicka? Chyba nie-ee.
                • hansgrubber Re: Krecik 28.08.06, 00:55
                  A moze Krecik i do nas bedziesz zagladal? :)
                  • krecik69 Re: Krecik 28.08.06, 09:42
                    Będę, jasne, że będę. :)
                    Tylko nie czuję się komfortowo na tym forum. :)
                    Po pierwsze, primo, nie lubię GW.
                    Po drugie, secundo, jest inne i moim zdaniem bardziej problemowe w obsłudze,
                    choć pewnie można przywyknąć.

Acz, nie odchodząc zbyt daleko od tematu:
                    Ciągle chciałbym żebyście jednak zobaczyli jak to byłoby tam.
                    Nie można mówić, że coś nie wyjdzie, bo innym nie wyszło. Można się zalogować,
                    zacząć jedną, drugą dyskusję. Udzielić się w trzeciej, czwartej. To byłoby
                    Bielskie w Bielsku, a nie Bielskie w gąszczu innych. :) To takie IMO. :}
                    Nawet jeśli portal nie wypali, to samo forum może funkcjonować bez problemu. ;]

Pozdrawiam,
                    Krecik. ;]

• hansgrubber Re: Krecik 28.08.06, 09:48
                      Ale wlasnie zaleta tego forum jest to ze mamy tu gosci z calej Polski a czasem -
                      np. Romano :) - i z wielkiego swiata.
                      • krecik69 Re: Krecik 28.08.06, 10:20
                        Ha! Tam też byli goście z całej Polski chcący odwiedzić Bielsk :P
                        Bo oni zazwyczaj wrzucą google i szukają strony miasta przy której byłoby
                        własnie forum. :)
                        I tak facio z Gdańska pytał co można u nas obejrzeć;]

• ball7 Re: Krecik 28.08.06, 12:55
                          Zwierzątko podziemne pisało :
                          Koniec cytata.
                          Jak by kto pytał co u nas można obejrzeć,podpowiadam:
                          -Najwięcej obiektów sakralnych " na ryło",czyli przeciętnego mieszkańca,
                          -Najwięcej supermarkietów " na ryło",czyli przeciętnego mieszkańca,
                          -Rondo w budowie dla zgrozy przeciętnego mieszkańca,
                          -Latem ,najbliżej ,nieczynny zalew w Dubiczach i Siemianówce,
                          -Kupę śmieci w lasach okolicznych,
                          -Tyle.

Wracając do e-Bielsk . Ma to być portal ekumeniczny,czy narodowy ?
                          Tutaj to ważne !

• ball7 Nie widzę kretowego komentarza . 28.08.06, 19:51
                            Nie widzę kretowego komentarza .Może mi akurat tego komputr nie chce na obraz
                            przetwarzać? Powtórzę raz jeszcze mój wpis i poczekam :
                            Zwierzątko podziemne pisało :
                            Koniec cytata.
                            Jak by kto pytał co u nas można obejrzeć,podpowiadam:
                            -Najwięcej obiektów sakralnych " na ryło",czyli przeciętnego mieszkańca,
                            -Najwięcej supermarkietów " na ryło",czyli przeciętnego mieszkańca,
                            -Rondo w budowie dla zgrozy przeciętnego mieszkańca,
                            -Latem ,najbliżej ,nieczynny zalew w Dubiczach i Siemianówce,
                            -Kupę śmieci w lasach okolicznych,
                            -Tyle.

Wracając do e-Bielsk . Ma to być portal ekumeniczny,czy narodowy ?
                            Tutaj to ważne !

Nazbyt trudne do skomentowania dla tych co pod nami dołki kopią ?
                            • krecik69 Re: Nie widzę kretowego komentarza . 28.08.06, 22:01
                              ojej, ojej, jakież to agresywne i wyzywające.
                              Wyluzuj. :-]

Kret czasem odchodzi od kompa, a czasem bywa, że nie widzi czegoś, co powinien
                              skomentować.

Powiem tak:
                              Co obejrzysz jak pojedziesz do Krakowa, Częstochowy, Gdańska?
                              Zazwyczaj kościoły, cerkwie, stara architektura - Starówka.
                              Tak samo i my, w okolicy możemy pochwalić się kilkoma starymi - mniejszymi i
                              większymi - kaplicami, cerkiewkami i kościołami. I chociaż takiego marudka jak
                              Ty to w ogóle nie interesuje, bo tutaj mieszkasz, to koleś z Gdańska byl
                              zachwycony tym, co mógł tutaj obejrzeć. Ba! Podobały mu się nawet nasze parki! (
                              Poważnie ;P Tak napisał ;p ).
                              Mnie też nie kręci to, co jego fascynowało, ale on tu przyjechał na wakacje, a
                              nie wrócił z urlopu po 20 latach życia w tym miejscu.
                              Jeśli chcesz dokładnie wiedzieć co mu się podobało, to wejdź i przeczytaj, bo
                              mnie się nie chce logować tam i wklejać, a z pamięci nie potrafię.
                              Ba! Był na tyle bystry, że zauważył przebudowę kilku miejsc i zwrócił uwagę na
                              to, iż wykonuje te prace jedna firma. Czyli musiał się faktycznie rozglądać, bo
                              większośc Bielszczan nie jest świadoma faktu posiadania przez Maxbud monopolu
                              na terenie miasta.

Odnośnie portalu.. ma być dla ludzi. Takich, którzy interesują się Bielskiem, bo
                              chcą do niego zawitać, jak i takich, którzy w nim mieszkają i chcieliby o nim
                              wiedzieć więcej i na bieżąco. Taki jest ambitny plan, do spełnienia którego
                              potrzebni są ludzie. ;]
                              I ma on być dla ludzi obojętnie jakiego są wyznania i jakie mają poglądy.

To forum jest ekumeniczne czy narodowe?
                              Co, agresywna piłko?

Krecik.
                              • ball7 Nie skomentuję ! 29.08.06, 20:35
                                Pytanie : "To forum jest ekumeniczne czy narodowe? "
                                Odpowiedż: "Co, agresywna piłko? Krecik."
                            • to_ja8 Re: Nie widzę kretowego komentarza . 30.08.06, 01:29
                              ball7 napisał:

> .... Jak by kto pytał co u nas można obejrzeć,podpowiadam:
                              > -Najwięcej obiektów sakralnych " na ryło",czyli przeciętnego mieszkańca,
                              > -Najwięcej supermarkietów " na ryło",czyli przeciętnego mieszkańca,
                              > -Rondo w budowie dla zgrozy przeciętnego mieszkańca,
                              > -Latem ,najbliżej ,nieczynny zalew w Dubiczach i Siemianówce,
                              > -Kupę śmieci w lasach okolicznych...
                              ===

ZŁOCIUTKA!!!!, a dotąd to mnie nazywano zboczeńcem m.in. za to, że mówią
                              prawdę!!!
                              Normalnie jesteś FAJNA!!!
                              Teraz, jak taki popierdoleniec - jeden z drugim nazwą mnie zboczeńcem za
                              poglądy, to będę miał podstawy, aby stwierdzić: ODWROTNIE KOLEŚ!!! ŚWIAT
                              ZACZYNA NORMALNIEĆ!!!
                              Zboczeńcami to są ci, którym dotąd można było wszystko - kraść i z cudzej d...y
                              spaść!!! itd...
                              ball7 - otwieram Twój fanklub!!!
                              • partizan79 Re: Nie widzę kretowego komentarza . 30.08.06, 11:33
                                No to sobie nagrabiłeś, Ball7;)
                    • partizan79 Re: Krecik 28.08.06, 10:25
                      Też nie szaleję za GW, co nie przeszkadza mi w byciu robaczkiem, żywiącym się
                      tym jabłkiem od środka. Może trochę przesadziłem, ale niech tam.
                      A odnośnie zalet tego forum: m.in. może spełniać funkcję czatu.
          • partizan79 Re: Bielskie Forum Internetowe. 28.08.06, 10:15
            Serwis, pomyśl sobie, jakie masz tam pole do popisu! Tam przecież jeszcze
            nikomu nie opowiadałeś o płocie!
    • partizan79 Re: Bielskie Forum Internetowe. 28.08.06, 10:54
      Ja ne zdradnyk. Nigdzie się nie wybieram.
      • krecik69 Re: Bielskie Forum Internetowe. 28.08.06, 10:59
        Yhyh ;]
        imo głupie podejście, chociaż sam miewam takie pomysły. :)
        Zostane z przyzwyczajenia ew. na złość. ;]
        Więc co zdradzisz idąc gdziekolwiek indziej?

Kret.
        • partizan79 Re: Bielskie Forum Internetowe. 28.08.06, 11:07
          Ludzi.
        • partizan79 Re: Bielskie Forum Internetowe. 28.08.06, 11:12
          A powiedz mi jeszcze, co to znaczy "rotfl", bo wiem, co znaczy "imo"
          ew. "imho", jednak obycia mi na forach brakuje (wiem, co zaproponujesz:)) i nie
          wiem, co oznacza to "rotfl".
          • krecik69 Re: Bielskie Forum Internetowe. 28.08.06, 12:47
            Co miałbym zaproponować? ;-) Bo ja nie wiem.
            A rotfl to takie turlanie się ze śmiechu ;] ( eng. Rolling On The Floor Laughing
            ). Dodam jeszcze, że używany przezemnie nie koniecznie do turlania się na ziemi.
            ;P Lubie to i używam jak coś mnie bawi, nie koniecznie do takiego stopnia, jakim
            jest taczanie się.

Odnośnie ludzi to bardzo ambitne, ale moim zdaniem określenie troche na wyrost. ;)

Krecik.
            • partizan79 Re: Bielskie Forum Internetowe. 28.08.06, 12:53
              Np. żebym tam do Was zawitał i nabrał ogłady.
              Ad. "2" to może i na wyrost. Pewnie chętnie by się mnie pozbyli, żule jedne.
              • krecik69 Re: Bielskie Forum Internetowe. 28.08.06, 12:59
                partizan79 napisał:

> Np. żebym tam do Was zawitał i nabrał ogłady.

Troszke za szybko starasz się mnie ocenić. Nie Ty jeden.

> Ad. "2" to może i na wyrost. Pewnie chętnie by się mnie pozbyli, żule jedne.

Sami swoi, podejrzewam. ;p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka