hansgrubber Re: Kasować hansgrubbera za antypolskie teksty 09.09.06, 13:07 Jakie laluniu? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 A ja proponuje za prywate 09.09.06, 13:08 i za atak personalny wywalic to. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: A ja proponuje za prywate 09.09.06, 13:11 khaki zgłaszaj kolejne swoje teksty moderatorowi do wywalenia. Uważam, że gumofilc hansgrubber przegiął cholewki nazywając Polskę "prostytutka" to dla przykładu. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: A ja proponuje za prywate 09.09.06, 13:12 Znasz slowo cytat? Pewnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: A ja proponuje za prywate 09.09.06, 13:14 brzydzę się cytowaniem ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: A ja proponuje za prywate 09.09.06, 13:13 Proponuje cale watek wywalic.Zaraz znowu bedzie sie wyzywac co juz zreszta nastapilo.I jest to w 100% prywata i atak personalny.I oczywiscie napisze na abuse i do moderatora.Niech oni to orzstrzygna.Zawsze przeciez sie moge mylic. I tak na marginesie czy nie mozecie normalnie ze soba dyskutowac?Musicie sie spierac i obrazac wzajemnie? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: A ja proponuje za prywate 09.09.06, 13:16 khaki3 napisała: > Proponuje cale watek wywalic.Zaraz znowu bedzie sie wyzywac co juz zreszta > nastapilo.I jest to w 100% prywata i atak personalny.I oczywiscie napisze na > abuse i do moderatora.Niech oni to orzstrzygna.Zawsze przeciez sie moge mylic. ==== Hansgrubber obraził wilokrotniew mnie - Polaka, i moją Ojczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: A ja proponuje za prywate 09.09.06, 13:17 A mnie obraza kaczynski.czy z tego powodu mam tez prosic zeby go wykasowano z forum?czy aby go nie pokazywano w tv? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: A ja proponuje za prywate 09.09.06, 13:20 khaki3 napisała: > A mnie obraza kaczynski.czy z tego powodu mam tez prosic zeby go wykasowano z > forum?czy aby go nie pokazywano w tv? === Kaczyński na tym forum nie pisze, a na TV nie patrz na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: A ja proponuje za prywate 09.09.06, 13:21 a w jaki sposób obraził cię kaczyński - nazwał np. Polskę prostytutką? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: A ja proponuje za prywate 09.09.06, 13:21 Hans pisze na tym forum,jesli czujesz sie obrazony pisz na abuse i do moderatora z prosba o wywalenie watkow,wktorych cie obraza. i po klopocie.nie spamuj,nie badz trollem, nie wyzywaj, nie zamieszczaj postow o charakterze prywatnym i nie uprawiaj atakow personalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: A ja proponuje za prywate 09.09.06, 13:23 Dałem tylko wskazówkę adminowi bielskiego forum, żeby zwracał uwagę na teksty antypolskie. - Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: A ja proponuje za prywate 09.09.06, 13:24 Proponuje stosowac sie do zasad przyjetych na gazeta.pl i dawac takie wskazowki zaposrednictwem e-maila. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Pawiem narodow bylas i papugą - to o Polsce! 09.09.06, 13:26 Tak tak. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: A ja proponuje za prywate 09.09.06, 13:27 No to teraz wiesz dlaczego admin wyciął teksty hansgrubbera. I po co on tak lamentuje? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: A ja proponuje za prywate 09.09.06, 13:28 Moze lubi?Moze ma taka chec?Zapytaj go! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Khaki nic nie mow! 09.09.06, 13:30 A co Ci sie w pawiu nie podoba? No szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Khaki nic nie mow! 09.09.06, 13:32 Skup sie sprobuj na temat. Podoba ci sie co napisalem? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Khaki nic nie mow! 09.09.06, 13:32 W jakim pawiu?Hansie mnie dnia dzisiejszego trzeba wszystko DUZYMI literami tlumaczyc.40 stopni robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Khaki nic nie mow! 09.09.06, 13:37 Gruchajcie sobie, a ja idę myć samochód bo ja_krzysztofowi się nie podoba jak brudny. CeeSć Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Khaki nic nie mow! 09.09.06, 13:43 No i uciekł. Ale lekcja jest dobra: Pawiem narodow bylas i papugą - to o Polsce! hansgrubber 09.09.06, 13:26 + odpowiedz Tak tak. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Kasować hansgrubbera za antypolskie teksty 09.09.06, 13:12 zaraz pewnie zleci się więcej kolesi-biesiadników z "Dobromila" Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Prośba do To_ja8 09.09.06, 16:02 Toja8, wydaje mi się,że Hans nie pisze antypolskich tekstów. Poprostu trzeba odróżnić, kiedy tekst jest rzeczywiście wrogi, a kiedy jest tylko zjadliwą ironią, podyktowaną zdrowym rozsądkiem. Granica jest cienka, i dla kogoś "zacietrzewionego" prawie niewidoczna. Rozumiem, że Ty bezkrytycznie przyjmujesz to, co robi obecna władza więc przypomnij sobie, że w naszym kraju zawsze więcej mądrości można było znaleźć w kabaretowym skeczu niż na sejmowej sali. Każdy natychmiast to dostrzega. Nie bronię Hansa, z osobistego powodu, bo nie wiem kim jest i nie zależy mi, aby wiedzieć. Być może Ty i Szpila, trafiliście na coś, co karze wam się domyślać jego tożsamości i stąd się wzięła ta nagła wrogość. Coś, co wcześnie brane było za trafne spostrzeżenie, nagle staje się wrogie w zestawieniu z osobą. Uff, w całym swoim życiu, tyle naraz chyba nie powiedziałam. Kończę, co złego to nie ja..... tylko...eeh, nie powiem. dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Prośba do To_ja8 09.09.06, 16:29 Zwlaszcza ze inkryminowany tekst to tekst Łukaszenki. :) A w sprawie tożsamości też cos mam: cytat z moderatora: "Trudno, nie każdego się lubi, tym bardziej za nick terrorysty ze "Szkalnej pułapki" Złota myśl w ramce. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Prośba do To_ja8 09.09.06, 23:52 Ale to ty nazwałeś Polskę prostytutką. Normalny Polak post zatytułowałby: np: "Car Aleksandr nazwał Polskę prostytutką" albo "Na Białorusi nazywa się Polskę prostytutką" Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Prośba do To_ja8 10.09.06, 07:45 Spisz kodeks co powinin "normalny Polak". Jesli "normalny Polak" ma miec taka umyslowosc jak ty to lepiej byc obywatelem Bantustanu. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Kasować hansgrubbera 11.09.06, 08:27 jabbur napisał: > Powtarzanie treści to spam, i powinno być kasowane. Proszę, nie piszcie > kilka razy tego samego - utrudniacie innym korzystanie z forum i zaśmiecacie > nasze serwery. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 hansgrubber - obywatelem Bantustanu 11.09.06, 08:35 hansgrubber napisał: > Spisz kodeks co powinin "normalny Polak". Jesli "normalny Polak" ma miec taka > umyslowosc jak ty to lepiej byc obywatelem Bantustanu. === Dlatego nie będę tobie - obywatelowi Bantustanu - tłumaczył co powinien "normalny Polak". Czytając twoje teksty mam wrażenie, że i tak nie zrozumiesz. A tak apropos, co zrobiłeś w życiu dla Polski, oprócz srania (przepraszam za zwrot) we własne gniazdo? Jeśli dobrze pamiętam to chwaliłeś tutaj Cimoszewicza. Mi rządy komuchów nie odpowiadały, ale nie obrażałem ich. Nie ze strachu, ale dlatego, że pewnych rzeczy nie wypada robić. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: hansgrubber - obywatelem Bantustanu 11.09.06, 09:55 Nie ten własne gniazdo kala, co je kala ale ten co mu kalać nie pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Manipulacje słowne hansgrubbera 11.09.06, 10:11 Czy ten ptak kala gniazdo, co je kala... C. K. Norwid Czy ten ptak kala gniazdo, co je kala Czy ten , co mówić o tym nie pozwala? Czy ten żył za mnie, co nie zna mej winy, Czy ów, co nawet zna owej przyczyny? Jaka roznieca miedzy oskarżeniem, Zniesieniem, klątwa, albo przewinieniem? - I jak te rzeczy do siebie się maja, I czy sądzący, ucząc się jej, zna ja? I czy sumienie może jąć się za nic, Bezorganicznym będąc, bo bez granic, Czymś, co jak magnes odpycha lub styka?... A cnoty treść - co? - galwanoplastyka?... A jaw co wtedy będzie - a praktyka Czym?.. tu - odpowiedz - w pukaniu stolika!! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Manipulacje słowne hansgrubbera 11.09.06, 10:31 No wlasnie teraz to przeczytaj. Na zrozumienie moze pozniej przyjdzie czas. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: hansgrubber - obywatelem Bantustanu 11.09.06, 10:56 to_ja8 napisał: "Dlatego nie będę tobie - obywatelowi Bantustanu - tłumaczył co > powinien "normalny Polak" to_ja8! Czyli jednak zakłdasz, że istnieje taki twór myślowy jak "normalny Polak". I co, dzięki takiej definicji przesiejemy ziarna od plew? Mógłbyś zapodać? Może być przydatne. Do samodoskonalenia się. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: hansgrubber - obywatelem Bantustanu 11.09.06, 10:57 Ohooo no to jak juz jest ten "normalny Polak" i trzeba bedzie przesiewac ziarna od plew to ja chyba zostane tym plewem:/ Przeciez ja norm na "Normalnego Polaka" nie spelniam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: hansgrubber - obywatelem Bantustanu 11.09.06, 15:04 Ja też nie. :(( Szkoda,ze w jego domu nie ma kamer.Ciekaw jestem jak wygląda zycie ,,normalnego Polaka'',co je,ogląda,czyta,czym sie zajmuje?Ja tez chce byc normalnym Polakiem!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: hansgrubber - obywatelem Bantustanu 11.09.06, 15:07 Myslisz,ze "normalny Polak" oglada tv?Albo chodzi na spacery?A moze nawet robi zakupy????????? Uuuuuuuuuuuuuu ja to bym chciala wiedziec,co robi taki "Normalny Polak" Odpowiedz Link Zgłoś
ball7 Własne gniazdo. 11.09.06, 11:10 to ja_8 napisał : "A tak apropos, co zrobiłeś w życiu dla Polski, oprócz srania (przepraszam za zwrot) we własne gniazdo?" A tak apropos, co Kaczyńsscy z własnym gniazdem robią ? Kompletna izolacja w świecie , a jeszcze niedługo rządzą. Gospodarka tylko rozbiegiem się toczy.Inflacja rośnie. Wszystko co niekatolickie podlega likwidacji. To własne gniazdo w które ... Odpowiedz Link Zgłoś
serwizpodlasia Prośba do MPO 11.09.06, 16:46 to ja_8 napisał : > "A tak apropos, co zrobiłeś w życiu oprócz srania (przepraszam za zwrot) Błagam, opróżnijcie toy-toja bo mu się gówno(przepraszam za zwrot),przez dekiel przelewa. Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: Prośba do MPO 11.09.06, 23:30 Jeszcze trwa transfer tzn. sie przelewa? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Kasować hansgrubbera za antypolskie teksty 14.09.06, 01:11 A kto ma oceniać "antypolskość" tekstów? Jeżeli Ty, to najprościej będzie chyba zbanować wszystkich dla przykładu. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Kasować hansgrubbera za antypolskie teksty 14.09.06, 01:49 A mnie cieszy to, że od czasu Okrągłego stołu, gdy politykom-marionetkom dano odrobinę władzy, a dawni politycy zajęli się biznesem (np. sprzedażą majątku narodowego za 10 proc. wartości), wreszcie ktoś rozliczy np: WSI, za krzywdy wyrządzone POLSCE i POLAKOM. Przyjdzie też czas na rozliczenie lokalnych mafii politycznych. Posłuchaj kiedyś jak będziesz miał czas piosenki "Aby Polska była Polską" Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Kasować hansgrubbera za antypolskie teksty 14.09.06, 22:48 Teraz nie jest Polska a IV RP. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Dzis prawdziwych wariatow juz nie ma... 17.10.06, 21:39 :) tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
abramsky Re: Dzis prawdziwych chrześcijan ??? 18.10.06, 07:09 Apeluję o Pokój między Braćmi mieszkającymi w Polsce niech Wybory będą w końcu DEMOKRATYCZNE ! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Dopiero przeczytałam.. 18.10.06, 15:30 Niestety ostro przeginasz !! Szkoda, że tego nie widzisz!! Zastanawiam się co Ciebie tak zaślepia...Nienawiść do Wszytskiego co nie takie jakie Ty sobie wymyślasz, Magalomania, nacjonalizm posunięty do szowinizmu...Sama nie wiem ale (pisałam juz raz) Monopolu na Prawdę nikt nie ma!! ...Sorry jestem obiektywna i myślę, że o tym wiesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Dotyczy to_ja 18.10.06, 21:03 Tez sie zirytowalem. Ale teraz sie smieje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka To nawet nie jest Irytacja!! 18.10.06, 21:06 W takich sytuacjach aż mnie Nosi!!!! ... To tak jakby ktoś nie przyswajał wiadomości którw w jakikolwiek sposób mu nie pasują!! To bez sensu!! ...Ok dość!! Ani słowa o tym już!! Generalnie nie życzę mu źle...ale...☺ Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: To nawet nie jest Irytacja!! 18.10.06, 21:09 Dzieki Alutlo - kobiey to najlepsza czesc tego forum. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Wy też nie jesteście tacy najgorsi ;) 18.10.06, 21:11 A nas macie od hmm..łagodzenia obyczajów ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
serwizpodlasia Re: Dotyczy to_ja 18.10.06, 21:11 hansgrubber napisał: > Tez sie zirytowalem. Ale teraz sie smieje. :) Nie smiać sie z toya,wel kondon w gazecie, sorki konto w klozecie.Jak zostanie prawą ręką burmistrza, to sie z wami policzy,bedzie jeszcze lepszy niż Kurski z Gosiem razem wzięci.Nie dostaniecie ani emerytury,ani renty krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Dotyczy to_ja 18.10.06, 21:30 Nie lubie takiej techniki sporu - czyli obelg - napisz cos niemilego na jego temat ale opartego na faktach. Jesli kandyduje to na forum bedzie mial antykampanie. Mysle ze skuteczna. Ale nie tak, nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś