Dodaj do ulubionych

Czego nie ma w Bielsku Podlaskim???

21.09.06, 13:20
Jestem ciekaw waszej opinii, czego nie ma w naszym mieście? Może knajpy z
prawdziwego zdarzenia? kina? a może siłowni z fitnessklubem? a może tęsknicie
za zalewem, który miał już być 20 lat temu??? piszcie, a może znajdzie się
ktoś, kto postanowi te "dziury" załatać:-)może mu te wypowiedzi w czymś
pomogą...pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • krecik69 Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 21.09.06, 14:02
      Kampania. :D

Nie ma tych wszystkich rzeczy, które wymieniłeś. :D
      • alkatras_2005 Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 21.09.06, 22:35
        NORMALNYCH LUDZI , KRTÓRZY BY SIĘ ZGRALI I POSTANOWILI COŚ Z TYM BIELSKIEM
        ZROBIĆ A NIE TYLKO TCHÓRZE ZA GRANICE UCIEKAJĄĄ>....
    • napchafte_chochoncy Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 21.09.06, 14:34
      zbigniewmalinowski1975 napisał:

> Jestem ciekaw waszej opinii, czego nie ma w naszym mieście? Może knajpy z
      > prawdziwego zdarzenia? kina? a może siłowni z fitnessklubem? a może tęsknicie
      > za zalewem, który miał już być 20 lat temu??? piszcie, a może znajdzie się
      > ktoś, kto postanowi te "dziury" załatać:-)może mu te wypowiedzi w czymś
      > pomogą...pozdrawiam

Człowieku, poczytaj sobie nasze forum to się wszystkiego dowiesz, nie ma sensu
      po raz enty pisać o tym samym.
    • sebcioo Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 21.09.06, 14:36
      Zaluje ze nie ma:
      - Pilsudskiego jako dwupasmowki
      - drzew wycietych pod Orlen przy Pilsudksiego
      - swiatel kolo Statoila
      - poludzkiego przejazdu przez tory

Zaluje ze jest:
      - rondo
      - dworzec-straszydlo PKP
      - nagminne palenie gumy i rajdy po Bielsku
      - wszedzie z Bielska daleko
      • stepby Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? RADIA 21.09.06, 15:18
        Bielskiego. Naszego !!!
      • diabel_21 Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 21.09.06, 15:25
        sebcioo napisał:

> Zaluje ze nie ma:
        > - Pilsudskiego jako dwupasmowki
        > - drzew wycietych pod Orlen przy Pilsudksiego
        > - swiatel kolo Statoila
        > - poludzkiego przejazdu przez tory
        >
        > Zaluje ze jest:
        > - rondo
        > - dworzec-straszydlo PKP
        > - nagminne palenie gumy i rajdy po Bielsku
        > - wszedzie z Bielska daleko

ja bym dodal jeszcze ze zal mi tej trawki pod ratuszem ktora jednak dawala uroku
        i przede wszytskim drzewek... czyli zal mi ze jest pusty jak pustak plac pod
        ratuszem :/ to tak narazie zanim mi sie cos jeszcze przypomni :)
        • sebcioo Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 21.09.06, 15:39
          Przypomnialo mi sie cos: nie ma GOSPODARZA, nie kogos kto zajal by sie
          Bielskiem. Mam na mysli osobe ktora np nie pozwolilaby by polamane drzewka przy
          ratuszu staly 2 czy 3 miesiace (a bylo tak). Jak rowniez nie pozwolilaby na
          koncerty w centum miasta (tzn na placu tez pod ratuszem)
          • stepby Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 21.09.06, 15:42
            nie rozumiem dlaczego nie miałoby byc koncertów pod ratuszem ???
            • sebcioo Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 22.09.06, 09:58
              > nie rozumiem dlaczego nie miałoby byc koncertów pod ratuszem ???
              Bo sa ludzie ktorzy chcieliby ciszy, a wszelkie wycie im to uniemozliwia.
              • aququ2 Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 22.09.06, 11:39
                sebcioo napisał:

> > nie rozumiem dlaczego nie miałoby byc koncertów pod ratuszem ???
                > Bo sa ludzie ktorzy chcieliby ciszy, a wszelkie wycie im to uniemozliwia.

Za przeproszeniem, brzmi to jak odpowiedź starej baby. Że niby co? W centrum miasta ludzie chcą ciszy? Lekka przesada. Zresztą, jak na razie to koncert pod ratuszem jest 2 razy w roku, więc nie ma o czym gadać.
                • sebcioo Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 22.09.06, 12:32
                  > Za przeproszeniem, brzmi to jak odpowiedź starej baby. Że niby co? W centrum mi
                  > asta ludzie chcą ciszy? Lekka przesada.
                  Za przeproszeniem, brzmi to jak odpowiedz chama. Ze nuby co? W centrum miasta
                  ludzie chca halasu? Lekka przesada.

> Zresztą, jak na razie to koncert pod ra
                  > tuszem jest 2 razy w roku, więc nie ma o czym gadać.
                  Jak koncert pod ratuszem jest 2 razy w roku to nalezy wszystkich miec w dupie i
                  kazac sie zamknac bo to tylko 2 razy w roku jest? Pewnie w domu tez robisz impry
                  do 5 rano a sasiadom kazesz sie zamknac bo to tylko 2 razy w roku?

Dodatkowo kilkaset metro dalej jest miejsce gdzie zwykle koncerty sie odbywaly i
                  tam zdecydowanie mniej ludzi mieszka w okolo i jest zmuszonych na sluchanie. W
                  sumie nadal mozna zrobic koncert na muszli tylko te 2 razy w roku nie mozna. Bo
                  jakies wielkie kulturalne panstwo musi koniecznie koncertowac pod ratuszem.
                  • aququ2 Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 22.09.06, 12:59
                    Zatem, Panie zbigniewmalinowski1975, w Bielsku Podlaskim nie ma ciszy. Co na to poradzić?
                    • stepby Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 25.09.06, 12:50
                      Według mnie organizatorzy powinni w jakis sposób dogadywac asię z mieszkańcami.
                      Z tego co wiem w Białymstoku tak robia. Wtedy jset w miare OK.
                sebcioo napisał:

Za przeproszeniem, brzmi to jak odpowiedź starej baby. Że niby co? W centrum miasta ludzie chcą ciszy? Lekka przesada. Zresztą, jak na razie to koncert pod ratuszem jest 2 razy w roku, więc nie ma o czym gadać.
                sebcioo napisał:

sebcioo napisał:

sebcioo napisał:

sebcioo napisał:

• aququ2 Przepraszam za te powtórzenia. 22.09.06, 11:46
                  Coś te forum słabowato dziś działa. Przy wysyłaniu odpowiedzi otrzymywałem komunikat, że nie ma połączenia z serwerem, a jak już zatwierdziło moją odp., to okazało się, że jest ich aż tyle. Jeszcze raz przepraszam.
                  • pawlozsiul Pobiłeś rekord Romana, gratuluję! 22.09.06, 11:49
                    Roman wysyła potrójnie, ale on się posługuje szajsowatą amerykańską telefonią.
          • to_ja8 Jasne, że BiPi nie ma Gospodarza !!! 21.09.06, 17:58
            Szczególnie daję się we znaki brak sensownej organizacji ruchu w Centrum.
            Za każdym razem, gdy muszę kręcić się wokół ratusza przeklinam elektorat, który
            wybrał obecnie rządzących. Za co? Za nainwność!!!
            • diabel_21 Re: Jasne, że BiPi nie ma Gospodarza !!! 21.09.06, 18:05
              a poza tym bielsk ostatnio wyglada jak jeden wielki plac budowy co dodatkowo
              wprowadza zamęt i problemy w komunikacji!!! organizowane sa objazdy drogami
              ktore same wymagalyby objazdow!!! nie mozna skonczyc jednego zeby zaczac drugie??
              • to_ja8 Re: Jasne, że BiPi nie ma Gospodarza !!! 21.09.06, 18:13
                diabel_21 napisał:

> a poza tym bielsk ostatnio wyglada jak jeden wielki plac budowy co dodatkowo
                > wprowadza zamęt i problemy w komunikacji!!! organizowane sa objazdy drogami
                > ktore same wymagalyby objazdow!!! nie mozna skonczyc jednego zeby zaczac
                drugie
                > ??

===

Robi się tak celowo, żeby pokazać ile to inwestycji przeprowadzają włodarze.
                • diabel_21 Re: Jasne, że BiPi nie ma Gospodarza !!! 21.09.06, 22:05
                  > Robi się tak celowo, żeby pokazać ile to inwestycji przeprowadzają włodarze.

zgadzam sie z tym... ale to dowodzi bezmyslnosci ludzi ktorzy to zarzadzili...
                  wystarczy posluchac opinii kierowcow co mysla o ludziach ktorzy stworzyli ta
                  cala sytuacje... zgadzam sie z kierowcami... owszem niektore inwestycje sa
                  potrzebne dla naszego miasta ale mozna bylo je zaplanowac w wiekszej rozpietosci
                  czasu tak aby ludzie odczuwali jak najmniej niewygodnosci z ich powodu. chcieli
                  sie pokazac... w moich oczach jeszcze nizej spadli... o ile sie jeszcze da nizej
                  :) no ale to tylko moje skromne zdanie na ten temat :)
    • walker-007 Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 21.09.06, 20:32
      Potrzebna
      drużyna piłki nożnej w rozgrywkach na szczeblu centralnym ( III ligi )
      Promocja miasta poprzez sport to dobra promocja

Niepotrzebny
      kolejny ansambl podrabiany na ludowy - typu"Wasiloczki"
    • dwaynehicks Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 21.09.06, 21:26
      ...wszystkiego, co wymieniali wyżej forumowicze. Ja bym także dodał, że nie ma
      życzliwości, troski o innych, radości życia, uśmiechów, spokoju i jakiejś
      refleksji nad życiem. A jesli to wszystko jest - to jest w głębokim
      niedostatku...
      • burak-cukrowy Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 21.09.06, 21:43
        a po co mi ten kaktus ?
        "chłopaki nie płaczą"
        jak brzmiało to w oryginale ???
        • dwaynehicks Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 21.09.06, 21:59
          burak-cukrowy napisał:

> a po co mi ten kaktus ?
          > "chłopaki nie płaczą"
          > jak brzmiało to w oryginale ???

...a pomarudzić se nie można?
          • walker-007 Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 21.09.06, 22:07
            Pomarudzić można, a jak kto żonaty to nawet trzeba
            • diabel_21 Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 21.09.06, 22:11
              zapomnielismy dodac ze brakuje nam tez placu zabaw na bialowieskiej :P
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=47468027
              • hansgrubber Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 21.09.06, 22:20
                A jak jest z poziomem bezpieczenstwa i z oferta edukacyjno-kulturalna dla
                mlodziezy?
    • bielszczanin Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 21.09.06, 22:35
      Nie ma dużo wartościowych ludzi, którzy uciekli na Zachód (albo Wschód)
    • aququ2 Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 21.09.06, 23:17
      W Bielsku Podlaskim nie ma się czego wstydzić.
    • aququ2 Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 21.09.06, 23:17
      W Bielsku Podlaskim nie ma się czym przejmować.
    • arsen-lupin Przechowalnia 21.09.06, 23:28
      W naszym mieście nie ma izby wytrzeźwień
      • to_ja8 Re: Przechowalnia 22.09.06, 07:39
        arsen-lupin napisał:

> W naszym mieście nie ma izby wytrzeźwień

===

Ale za to jest Misjka Komisja Rozwiązywania Problemów Alkoholowych, gdzie za
        każde posiedzenie jej członkowie otrzymują po od 150 do 250 Złotych PLN-ów.
    • ja-alutka ok 22.09.06, 08:33
      W Bielsku bardzo by sie przydał całodobowy dom opieki dla starych,
      niedołężnych , niepełnosprawnych, niezdolnych do samodzielnego życia, którymi
      nie może opiekowac się rodzina. Przydałby się choć jeden plac zabaw z
      prawdziwego zdarzenia , a nie piaskownice 10/10 m, przydałoby sie też więcej
      scieżek rowerowych, przydałoby sie - prozaicznie, więcej Koszy na śmieci na
      ulicach. Jaks obie rpzypomnę to dopiszę...chociaż to pewnie i tak niestety
      lista naszych pobożnych życzeń, która za jakiś czas odejdzie do lamusa...☺
    • gsx1100g Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 22.09.06, 08:44
      Właśnie-park mamy jaki mamy-cześć parku jest łada, druga-straszy swoją
      ciemnością.....Mi opsobiście w Bielsku nie brakuje jakis elementów
      infrastruktury w miescie. Mamy Ratusz , ale na placu mogłyby powstać ogródki
      piwne, bo i FOnTANMNA.
      Tego, czego naprawde barkuje w BIelsku to porządek i dyscyplina...dzieciarnia-
      menelska- z nożami w dresach i workowatych sposniach klnie na ulicach, wybijają
      szyby, niszczą auta, łamią znaki, lampy i kosze na śmieci, niszczą budki
      telefoniczne, zrtywają flagi , bezczeszczą miejsca klutu...i moglbym mnozyc
      inne przypadki.

BARKUJE BEZPIECZENSTWA i patroli na ulicach...

gsx-art
    • khaki3 Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 22.09.06, 12:50
      A mi brakuje stolowki dla ubogich, i brakuje mi jakiegos osrodka gdzie mozna by
      bylo znalesc jakies zajecie na wolny czas, brakuje mi schroniska, brakuje mi
      normalnych ludzi,ktorzy robia cos dla innych nie tylko dla siebie.brakuje mi
      zwyjlej zyczliwosci, brakuje mi normalnego forum gdzie ludzie nie beda sie
      atakowc bo tak trzeba.bo jest z innej strony polityki, brakuje mi optymizmu i
      brakuje mi mojego Ukochanego jak idzie na weekend do pracy.

A tak na boku to pachnie mi to polityka,wybory ida wiec trzeba pozbierac
      wiadomosci a pozniej z grubej rury wywalic co to pan X czy pan Y nam nie zapewni
      bo przeciez nam tego brakuje.
    • faudwa Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 22.09.06, 15:20
      porzadnego polaczenia kolejowego ze swiatem - ale to chyba malo lapie sie pod
      samorzad bielski
      • hansgrubber Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 22.09.06, 22:00
        Pod bielski malo. Ale pod wojewodzki owszem. Khaki wystartuj co?
        • khaki3 Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 22.09.06, 22:18
          Myslisz,ze sie nadaje?
          • hansgrubber Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 23.09.06, 03:04
            Pomysly masz. I temperament. Mysle ze tak.
            • i.madzia Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 23.09.06, 11:51
              Nie ma przestępczości przez duże pe. W tym rankingu, Bielsk jest białą plamą na
              mapie Polski.
              Cieszy mnie fakt, że mieszkam "U Pana Boga za piecem"
            • khaki3 Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 23.09.06, 12:23
              POmysly i temperament to nie wszystko;) Trzeba miec twarda glowe,zeby sobie nie
              dac na nia wejsc:)
              • konsum5 Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 26.09.06, 08:12
                khaki3 napisała:

> POmysly i temperament to nie wszystko;) Trzeba miec twarda glowe,zeby sobie
                nie
                > dac na nia wejsc:)

Cześć Khakuniu, oj temperament to ty masz - startuj !!! Głosować będę
    • sebcioo Panie ZBIGNIEWMALINOWSKI !!!! do pana pisze !!! 30.09.06, 14:26
      Widzial pan co sie dzisiaj dzialo w miescie, na rondzie, na przejezdzie itp?
      I co pan na to? Cos pan z tym zrobi? Czy zapomni pan?
    • amaselko Re: Czego nie ma w Bielsku Podlaskim??? 30.09.06, 19:57
      Kina,bo nam zamknęli.Jak ktoś wcześniej napisał drużyny piłkarskiej
      przynajmniej w trzeciej lidze,chociaż na więcej to i tak nas nie
      stać.Porządnego parku,w którym można byłoby odpocząć i co najważniejsze
      normalnej władzy,bo ta jest do kitu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka