pawlozsiul 22.09.06, 10:34 Obchodzicie? Ja wczoraj tak dałem w palnik, że dzisiaj obchodzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlozsiul rondo - okiem pieszego 22.09.06, 10:37 To jest dopiero koszmar... MAKABRA!!! Taki mały tor przeszkód, którego osoby starsze nie pokonają. Młodsi mogą zapomnieć o tym, żeby do szkoły, czy do roboty dojść w czystych butach. No a wózki muszą jechać rondem między TIRami. Ciekawe, ile osób niepełnosprawnych traci resztki lata w domach przez tę inwestycję? Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Re: rondo - okiem pieszego 22.09.06, 10:46 Oj, Pawlo..nie nerwuj się. Przecież nie bedą budować do końca świata;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka A kiedy był ten dzień ? 22.09.06, 10:58 Bo jeśli wczoraj to Obchodziłam!! Niechcący!! :)))) Spacerowałam z pracy do domu!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: rondo - okiem pieszego 22.09.06, 11:23 Ty Obalix do wszystkiego podchodzisz z takim optymizmem... W sumie wiem - przed Wielkanocą skończą... Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Re: rondo - okiem pieszego 22.09.06, 12:23 A co mi zostało...tylko optymista być. Ale se ponarzekam jeszcze, tak specjalnie dla ciebie Pawlo. Wiem że to dzień bez samochodu, ale nie cierpie roweżystów. Ni to zajmuje pas ruchu ni to nie. Jedna ze sztuczek rowerzystów to ustawić sie obok samochodu gdy sie ten zatrzyma na skrzyzowaniu albo na rondzie. No żesz...czy tam są dwa pasy? Nie... wiec czego podjeżdza miedzy mnie a krawęznik. Ostatnio babki na rondzie ledwo nie zepchnałem z drogi bo mi cichaczem podjechała. To narazie tyle, z dedykacja;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul mnie też wkurzają 22.09.06, 12:43 Ale w sumie to współczuję rowerzystom. Całe życie jeździli rowerami i teraz co? Po chodnikach mają jeździć? Odnoszę wrażenie, że policja rowerów nie zatrzymuje. Może powinna zacząć? Nie mówię, żeby zaraz karać mandatami, ale pouczyć by można - również dla ich dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: mnie też wkurzają 22.09.06, 12:45 Zatrzymuja rowerzystwo,zatrzymuja.Nie boj sie;) A kiedy ten dzien bez auta? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Burmistrz jak Złota Rybka 22.09.06, 20:35 pawlozsiul napisał: > To jest dopiero koszmar... MAKABRA!!! ... No a wózki muszą jechać rondem między TIRami. > Ciekawe, ile osób niepełnosprawnych traci resztki lata w domach przez tę > inwestycję? === To jest ostatnia szansa zwrócić się do władzy z trzema życzeniami. Burmistrz pod koniec kadencji jest jak złowiona Złota Rybka - spełnia wszystkie zachcianki. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Dzień bez Samochodu 22.09.06, 20:20 A nie zaparkowałeś przypadkiem auta na tym parkingu co ja kiedyś? Tak się pytam, ze zwykłej troski, żebyś uważał na "obszczekującego samochody"!!! Acha i dziękuję SM, że specjalnie dla mnie postawiła na swoim parkingu znak z dopiskiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Dzień bez Samochodu 03.10.06, 23:18 :))) 22.09... Tzn. że ja też musiałem obchodzic (kurde, c z kreseczką mi się nie pisze..). Odpowiedz Link Zgłoś