hansgrubber 29.09.06, 08:45 www.danonki.pl/index_place_zabaw.php?id=czc3bWs5NmJwMjMxMQ%3D%3D Glosy na plac zabaw przyrastaja ale slabo: 1667 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpila555 Re: Sluchajcie jest slabo 29.09.06, 08:48 hansgrubber napisał: www.danonki.pl/index_place_zabaw.php?id=czc3bWs5NmJwMjMxMQ%3D%3D > Glosy na plac zabaw przyrastaja ale slabo: 1667 Wiem ze obserwer11 wczoraj glosowal, ja zreszta tez. Mozna glosowac raz dziennie podajac emaila. Jesli ktos ma kilka e-maili, moze zaglosowac kilka razy w jednym dniu. Ziarko do ziarka ... Glosujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Jest trudniej... 29.09.06, 09:12 Nie dość, że kod to jeszcze po wpisaniu drugiego e-maila pojawia się informacja, że kod jest nieprawidłowy...trzeba wyjśc i wejśc ponownie...Czyżby się Danonowi kończyły fundusze na huśtawki i drabinki.../! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Jest trudniej... 29.09.06, 09:33 Co gorsza na stronie sa chyba nieprawdziwe informacje - czy komus otwiera sie lista zgloszonych placow? Odpowiedz Link Zgłoś
krecik69 Re: Sluchajcie jest slabo 29.09.06, 13:55 Nigdy mi się nie otwierało :P Jak klikam sobie w liste zgłoszonych placów, to wyskakuje loista NIEzatwierdzonych , a niżej można znów głosować:| ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mucha.p Re: Sluchajcie jest slabo 29.09.06, 15:06 Mi sie nie udaje zagłosowałam raz, na pocztę przyszedł mi mail, że mam kliknąć na link aby głos był ważny, ale link jest nie aktywny więc jak mam na niego kliknąc, a może trzeba go gdzies wpisać..pomocy!! chcę głosowac Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Sluchajcie jest slabo 29.09.06, 15:30 U mnie też nie był aktywny....nie wiem, może jest tak u wszyskich, ale poradziłam sobie poprostu wpisując go do okienka adresowego...(nie wiem jak to lepiej ująć) wtedy pojawiła się informacja, że mój głos został przyjęty ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
krecik69 Re: Sluchajcie jest slabo 30.09.06, 09:05 Skopiować ten adres i wkleić do paska adresów :) I entej :D Po enteju przejdziecie do tego linka i będzie cacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dwaynehicks Re: Sluchajcie jest slabo 30.09.06, 09:06 mucha.p napisała: > Mi sie nie udaje > zagłosowałam raz, na pocztę przyszedł mi mail, że mam kliknąć na link aby głos > był ważny, ale link jest nie aktywny więc jak mam na niego kliknąc, a może > trzeba go gdzies wpisać..pomocy!! chcę głosowac Jak pokaże się link, skopiuj go i wrzuć do wyszukiwarki w okienko "adres". odpalasz go i powinno działać... Odpowiedz Link Zgłoś