bolestat 07.11.06, 14:36 ... o ile chcecie żeby coś drgnęło w starych układach. T.B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlozsiul a co ma drgnąć? 07.11.06, 14:49 "Układ" ma dostać nowy impuls i rosnąć w siłę? By układ rósł w siłę a ludzie żyli dostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: a co ma drgnąć? 07.11.06, 14:56 może np.: zamiast płacić burmistrzowi 8000 PLN zatrudnić kilkanaście osób do prac interwencyjnych po 800 zł/głowę? Oczywiście na to konto :-} Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul nie świruj 07.11.06, 14:59 Burmistrzowie i wójtowie z PO należą akurat do najlepiej opłacanych. Znaleźć Ci dane z BIPu, czy sam przestaniesz piedolić głupoty? Polecam wszystkim zainteresowanym: wpiszcie w google`u "Stanisław Kracik" i nie dajcie sobie więcej robić wody z mózgu byle platfusom. Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: nie świruj 07.11.06, 15:07 co ty tu ściemniasz o jakimś Kraciku- Kreciku? Mówimy o Bielsku, Berezowiec chciał oddać "fumlom" SP5 za darmochę, jadł z ręki KCPZPR ... A ty mi mówisz o Kraciku? - żenada :-} Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul wskaż alternatywę dla Berezowca, he...? 07.11.06, 15:09 Nie stać was nawet na to, żeby ją przedstawić, buhahaha... No chyba, że jest nią Junior. To wiesz - ja już wolę Berezowca. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul mam pytanie 07.11.06, 15:12 Dlaczego PO nie kandyduje do miasta, a do powiatu - jedynego szczebla samorządu, który nie ma własnych dochodów i pozostaje w całości na "budżetowym garnuszku"? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Panie z Siul! 07.11.06, 20:09 Takie slowa!? I cytacik: "Lubię obserwować, kiedy "politycznie poprawni" wychodzą z nerw. Wtedy widać wyraźnie, że polityczna poprawność to mit, kominiarka narzucona progresistom przez aktualnie dominujące trendy i autorytety." Kto to powiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul pytanie zrozumiałem, odpowiadam 07.11.06, 20:20 Ja to powiedziałem. Jeszcze tylko zapytam: czy ja kiedykolwiek głosiłem pochwałę politycznej poprawności? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: pytanie zrozumiałem, odpowiadam 07.11.06, 20:30 Nie chodzi o poprawnosc a o kulture - bo to jedno i to samo - chyba ze wg Twoich standartow to slowa kulturalne. :) A i jeszcze o wychodzenie z nerw. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: pytanie zrozumiałem, odpowiadam 07.11.06, 20:34 Nie uważam się za osobę kulturalną. Czyżbym twierdził kiedyś coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: pytanie zrozumiałem, odpowiadam 07.11.06, 21:45 To juz nie mam pytan. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul pytanie do inteligentnych, reszcie podziękuję 07.11.06, 14:55 Tylko jedna partia rządząca Polską po roku 1990 proponowała dodruk pustych pieniędzy i ograniczenie praw obywatelskich na czas budowy gospodarki wolnorynkowej. Członkami tej partii byli: a) Borys Jelcyn i Aleksander Kwaśniewski; b) Józef Oleksy i Feliks Dzierżyński; c) Donald Tusk i Jan Krzysztof Bielecki; d) Waldemar Pawlak i Andrzej Lepper Prawidłowa odpowiedź: "c" Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: pytanie do inteligentnych, reszcie podziękuję 07.11.06, 15:00 hahaha - siedzisz w ziemiance i nie myślisz nawet aby z niej wyjść, dobrze tam bo ciepło i masz neta. Berezowiec czeka na twój głos!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Berezowiec czeka i się nie doczeka 07.11.06, 15:02 Platforma też nie dostanie mego głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
faudwa pawlo z siul 07.11.06, 15:21 zagadkowa jestes postacia (z mojego pktu widzenia)... generalnie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul dziękuję za pozdrowienia 07.11.06, 15:26 Jestem alterglobalistą. Występuję przeciw wszelkim liberalnym przegięciom, nie patrząc na etykiety. Dlatego m.in. stawiam znak równości między PO i SLD. "Nie słuchajcie, co mówią - patrzcie im na ręce". Odpowiedz Link Zgłoś
faudwa Re: dziękuję za pozdrowienia 07.11.06, 15:35 pawlozsiul napisał: > Jestem alterglobalistą. Występuję przeciw wszelkim liberalnym przegięciom, nie > patrząc na etykiety. Dlatego m.in. stawiam znak równości między PO i SLD. "Nie > słuchajcie, co mówią - patrzcie im na ręce". no wlasnie nie pasujesz mi do zadnej mojej szufladki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: Berezowiec czeka i się nie doczeka 07.11.06, 15:45 pewnie , już lepiej nie głosować na nikogo jeżeli oddać głos na łobuza Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Berezowiec czeka i się nie doczeka 07.11.06, 15:50 Czyzbyś sugerował, że inni kandydaci to łobuzy, albo, że wiesz, że niby ja nie będę głosować??? Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: Berezowiec czeka i się nie doczeka 07.11.06, 15:51 yyyy - nie wiem co masz na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Berezowiec czeka i się nie doczeka 07.11.06, 15:52 Nie wiesz, co Baam ma na myśli, bo nie wiesz, co sam miałeś na myśli, bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Berezowiec czeka i się nie doczeka 07.11.06, 15:58 To co jasno wynika z twego poprzedniego wpisu. Zadałam to pytanie, bo wierzyc mi się nie chce, że takie intencje miałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Berezowiec, czy również PO? 07.11.06, 15:45 Precyzyjniej Baam, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Berezowiec, czy również PO? 07.11.06, 15:49 Akutay Ty wiesz na kogo będę głosować :) A uważam, że forum nie jest miejscem na jakieś agitacje. Ludzie wiedzą kogo wybierać gdy znają osobe, jej czyny i wiedzą, że nadaje się tam gdzie się pcha. Dałam tu tylko wyraz opinii publicznej. Wiemy,że na forum dwie osoby nie głosują ani na B ani na R :) Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: Berezowiec, czy również PO? 07.11.06, 15:53 super - ważne jest również abyś poszła i zadecydowała, bo w innym razie inni zrobią to za Ciebie i może to być np E.G. Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: Berezowiec, czy również PO? 07.11.06, 16:02 Gienek - aktualny rozgrywający Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Eugeniusz Gienek? 07.11.06, 16:04 To musiałbym mieć ewentualnie dwa głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
faudwa Re: Berezowiec, czy również PO? 07.11.06, 16:01 baam1 napisała: > Wiemy,że na forum dwie osoby nie głosują ani na B ani na R :) ja jestem trzecia Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Mego też nie... 07.11.06, 15:46 Ja bede wybierał innych radnych, w sumie nawet nie wiem kogo. Ale na pewno nie oddam swego głosu na Kazia i Hanię... Jakiś mam uraz, chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad znaczy na Borowskiego 07.11.06, 15:56 No pewnie tak, bo cóż mi innego pozostało. *--*____*--* merry car :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul sam to przyznałeś... 07.11.06, 15:04 Polska Bieleckiego, Rokity i Tuska to Polska... ziemianek. Cenię Cię za złożoną samokrytykę. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Proffet, proszę - odezwij się! 07.11.06, 15:05 Tylko takich prymitywów macie w PO? Nie stać was na więcej? Dawaj, podyskutujemy merytorycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: Proffet, proszę - odezwij się! 07.11.06, 15:09 Przykro mi ale nie zamierzam rzucać błotem, bo to nie w moim stylu Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Tak właśnie podejrzewałem 07.11.06, 15:10 Podejrzewałem, że dla Ciebie "merytoryczna dyskusja" = "rzucanie błotem" Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: Tak właśnie podejrzewałem 07.11.06, 15:17 pawlozsiul napisał: > Podejrzewałem, że dla Ciebie "merytoryczna dyskusja" = "rzucanie błotem" Tak, tak ... pozdrawiam mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Ludzie; głosujcie na Platformę .... 07.11.06, 15:17 A to nie jest tak, że (przykładowo) głosując na Tomasza Bolestę głosować się będzie w rzeczywistości na pana Radkiewicza Jana? Nie sądzę, że ideowo akurat Platformie jest blisko do Jedności, z którą zblokowaliście się. No chyba, że bielskiej. Przykre Do waszej dyskusji się nie włączam bo sie tylko obrzucacie z Pawłem. (Pawloziusl, co tak nerwowo?) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Ludzie; głosujcie na Platformę .... 07.11.06, 15:19 bielszczanin napisał: > (Pawloziusl, co tak nerwowo?) Skoro podejmujesz się funkcji Arbitra Elegancji, mogę wyluzować. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: Ludzie; głosujcie na Platformę .... 07.11.06, 15:22 pawlozsiul napisał: > bielszczanin napisał: > > > (Pawloziusl, co tak nerwowo?) > > Skoro podejmujesz się funkcji Arbitra Elegancji, mogę wyluzować. ;) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: Ludzie; głosujcie na Platformę .... 07.11.06, 15:20 bielszczanin napisał: > A to nie jest tak, że (przykładowo) głosując na Tomasza Bolestę głosować się > będzie w rzeczywistości na pana Radkiewicza Jana? > > Nie sądzę, że ideowo akurat Platformie jest blisko do Jedności, z którą > zblokowaliście się. No chyba, że bielskiej. Przykre > > Do waszej dyskusji się nie włączam bo sie tylko obrzucacie z Pawłem. > > (Pawloziusl, co tak nerwowo?) Radkiewcza poznałem wczoraj we "współczesnej" - fajny gość; ale różnimy się znacząco :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Ludzie; głosujcie na Platformę .... 07.11.06, 15:22 1) poproszę o odpowiedź na moje pierwsze pytanie (głos na T.B. = głos na J.R.) 2) poproszę o definicję "fajności" Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Ludzie; głosujcie na Platformę .... 07.11.06, 15:27 > 1) poproszę o odpowiedź na moje pierwsze pytanie (głos na T.B. = głos na J.R.) Odpowiedz na to pytanie dal juz wczoraj niejaki stepby w watku zalozonym przeze mnie o nazwie "Pytanie wielce polityczne". forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=51609278&a=51611787 Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Ludzie; głosujcie na Platformę .... 07.11.06, 15:32 To jest jeszcze bardziej skomplikowane sebciuu PO zblokowała się z Jednoscią. To oznacza, że jeżeli PO nie przekroczy progu 5% (chyba w ramach całego powiatu) to wszystkie jej głosy przejdą na PSJ. A to oznacza głos na T.B. = głos na J.R. Jeżeli P.O. przekroczy 5% to musi to być wystarczająco dużo aby uzyskać mandat. Myślę, ze w B.P. (mieście) musi to być ok 700. O nastęnych okregach może PO zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: Ludzie; głosujcie na Platformę .... 07.11.06, 15:28 bielszczanin napisał: > 1) poproszę o odpowiedź na moje pierwsze pytanie (głos na T.B. = głos na J.R.) > 2) poproszę o definicję "fajności" ja nie startuję na burmistrza "it's first" a Radkiewicz jest o niebo lepszy od Berezowca Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul nie rżnij głupa 07.11.06, 15:30 Pytanie akurat dotyczyło startu Radkiewicza w wyborach do Rady Powiatu. Znależć link?! Jest czy nie jest lepszy - to akurat ocenią wyborcy. Myślę, że czwarte miejsce Radkiewicza jest pewne. bolestat napisał: > ja nie startuję na burmistrza "it's first" a Radkiewicz jest o niebo lepszy od > Berezowca > Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Ludzie; głosujcie na Platformę .... 07.11.06, 15:31 A w czy on lepszy? Jakiś turnir wygrał? Oni obydwa takie same darmozjady. Przed wyborami kiełbasa a po wyborach kaszanka. Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: Ludzie; głosujcie na Platformę .... 07.11.06, 15:37 pitzlad napisał: > A w czy on lepszy? Jakiś turnir wygrał? > Oni obydwa takie same darmozjady. > Przed wyborami kiełbasa a po wyborach kaszanka. > Ja osobiście nie jadam kaszanki i uważam to za grzech :-} Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Ludzie; głosujcie na Platformę .... 07.11.06, 15:38 To nie grzech, to czarna kiełbasa, lub też polski kawior... A co to ma do kiełbasy? Obiecanki cacanki... *--*____*--* merry car :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul kolejny fundamentalista 07.11.06, 15:39 Kaszanki nie jada, ja pie*dolę! Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: kolejny fundamentalista 07.11.06, 15:41 No ja też go nie rozumiem. Np. w Wawie dobra kaszanka jest w cenie... Nawet Morliny ją sprzedają jako rarytas po 9,50zł/kg. A na dodatek jak smakuje z rusztu, pychota... *--*____*--* merry car :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pkbial Re: Ludzie; głosujcie na Platformę .... 07.11.06, 15:33 > ... o ile chcecie żeby coś drgnęło w starych układach. T.B. Tomek :) Nie wiem czy warto rozmawiac ze starym ukladem :) Tutaj wiodaca sila sa naprawde mocno zaciekli zwolennicy "ukladu" Slowo powiesz i masz 20 odpowiedzi (po kilka razy tych samych osob:))))) ) zjezdzajace Cie do konca (malo wspolnego majace z rzeczywistoscia:) Kto mial mozliwosc, mogl, chcial to dawno z tego miasta wyjechal... Drodzy pawlosiule i inni :) Ludzie glosuja nogami ! Otworzcie oczy i zobaczcie jak malo nas zostalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul A Ty, jak słyszałem, ludzi zawrócisz? 07.11.06, 15:38 Wal się z tanią demagogią, Pkbial. Jesteśmy mniej więcej równolatkami, z obecnymi Twoimi kolegami partyjnymi działałem politycznie od początku lat dziewięćdziesiątych, więc zjedź mi tu z układem, bo się zaraz wqrwię. Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: A Ty, jak słyszałem, ludzi zawrócisz? 07.11.06, 15:41 pawlozsiul napisał: > Wal się z tanią demagogią, Pkbial. Jesteśmy mniej więcej równolatkami, z > obecnymi Twoimi kolegami partyjnymi działałem politycznie od początku lat > dziewięćdziesiątych, więc zjedź mi tu z układem, bo się zaraz wqrwię. BRAWO "PEŁNA KULTURA" !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: A Ty, jak słyszałem, ludzi zawrócisz? 07.11.06, 15:44 bolestat napisał: > BRAWO "PEŁNA KULTURA" !!!! To akurat przykład kultury typowo "reaktywnej" - mów tak, aby rozmówca Cię zrozumiał. Chyba uczyli Cie tego na kursach z "machania rękami"? Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: A Ty, jak słyszałem, ludzi zawrócisz? 07.11.06, 15:50 pawlozsiul - ty nie jesteś antyglobalista, ty jesteś Reakcjonista, musisz walczyć z burżuazją!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: A Ty, jak słyszałem, ludzi zawrócisz? 07.11.06, 15:53 Podaj definicję burżuazji, postępowcze, to Ci odpowiem. Rozumiem, że nie jest ona dla Ciebie synonimem klasy średniej? Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: A Ty, jak słyszałem, ludzi zawrócisz? 07.11.06, 15:55 a może by tak "sam" sięgnął do źródeł i "zapoznał" się z definicją Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: A Ty, jak słyszałem, ludzi zawrócisz? 07.11.06, 16:01 Znam definicję, a nawet kilka. Chciałbym tylko wiedzieć, w jakim zanzczeniu Ty tego słowa używasz, żeby wiedzieć, z czym polemizuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: A Ty, jak słyszałem, ludzi zawrócisz? 07.11.06, 16:05 pawlosiul - ty lepiej słomę z butów wyjmij a nie w polemiki się wdajesz Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Skoro nalegasz... 07.11.06, 16:11 To gdzie zostawiłeś swoje buty? Mogę Ci wyjąć, spolegliwy jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
herbowy1 oj panowie... 07.11.06, 16:48 Chłop może wyjść ze wsi,wieś z chłopa nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul puentator, masz mój głos 07.11.06, 16:50 Lepszego sołtysa niż Ty między Bugiem i Narwią nie uświadczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
nikandr Jedwabne onuce 07.11.06, 16:40 bolestat napisał: > pawlosiul - ty lepiej słomę z butów wyjmij a nie w polemiki się wdajesz jeśli zagłosujecie na PO , będziecie nosić jedwabne onuce , tak jak bolestat. Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: Ludzie; głosujcie na Platformę .... 07.11.06, 15:39 pkbial napisał: > > > ... o ile chcecie żeby coś drgnęło w starych układach. T.B. > > > Tomek :) Nie wiem czy warto rozmawiac ze starym ukladem :) Tutaj wiodaca sila > sa naprawde mocno zaciekli zwolennicy "ukladu" Slowo powiesz i masz 20 :-) chyba masz rację > odpowiedzi (po kilka razy tych samych osob:))))) ) zjezdzajace Cie do konca > (malo wspolnego majace z rzeczywistoscia:) > > Kto mial mozliwosc, mogl, chcial to dawno z tego miasta wyjechal... > > Drodzy pawlosiule i inni :) Ludzie glosuja nogami ! Otworzcie oczy i zobaczcie > jak malo nas zostalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Ludzie; głosujcie na Platformę .... 07.11.06, 15:52 Czyzby bielska Platforma miała monopol na wiedzę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: Ludzie; głosujcie na Platformę .... 07.11.06, 15:56 nie - tylko bielska SLD ma niniejszy monopol Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Ludzie; głosujcie na Platformę .... 07.11.06, 15:58 Szczerze mówiąc to coraz mniej zaczynam rozumieć, same trudne słowa: burżuazja, monopol... aczkolwiek jakieś jest? Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: Ludzie; głosujcie na Platformę .... 07.11.06, 16:01 sorry, pawlusiow chce uchodzić za "entelegenta" to tak z nim gadam Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Ludzie; głosujcie na Platformę .... 07.11.06, 17:11 A rozumiesz o czym godosz? *--*____*--* merry car :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Ludzie; głosujcie na Platformę .... 07.11.06, 15:59 bolestat napisał: > nie - tylko bielska SLD ma niniejszy monopol BIELSKI! SLD - Sojusz - rodzaj męski Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul PO ma taki monopol na każdym szczeblu 07.11.06, 15:58 To partia "pierwszego wyboru" - głosują na nią ludzie uczestniczący po raz pierwszy w wyborach i do tej pory nie uczestniczący w wyborach. Jak już się trichę polityką zainteresują, stwierdzają, że PO to w sumie nic innego niż zlepek kilku tanich haseł i w kolejnych wyborach się od niej odwracają. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: PO ma taki monopol na każdym szczeblu 07.11.06, 16:03 Nie mów ludzie mów "ja" najwyżej. Bo klika razy już wybory były. Fakty przeczą temu co prawisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: PO ma taki monopol na każdym szczeblu 07.11.06, 16:05 Raczej "nie wyczerpują" niż przeczą. Poobserwuj sobie przepływy elektoratu w poszczególnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: PO ma taki monopol na każdym szczeblu 07.11.06, 16:08 pawlozsiul napisał: > To partia "pierwszego wyboru" - głosują na nią ludzie uczestniczący po raz > pierwszy w wyborach i do tej pory nie uczestniczący w wyborach. Jak już się > trichę polityką zainteresują, stwierdzają, że PO to w sumie nic innego niż > zlepek kilku tanich haseł i w kolejnych wyborach się od niej odwracają. Da - "trichę" Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: PO ma taki monopol na każdym szczeblu 07.11.06, 16:09 bolestat napisał: > Da - "trichę" Proponujesz dyktando? Odpowiedz Link Zgłoś
bolestat Re: PO ma taki monopol na każdym szczeblu 07.11.06, 16:10 Mistrzu - nie nawet mi to do głowy nie przyszło Odpowiedz Link Zgłoś
konsum5 Re: Ludzie; głosujcie na NASZE PODLASIE... 07.11.06, 16:52 ...A TAKŻE NA WSZYSTKIE POZOSTAŁE. AMEN! Odpowiedz Link Zgłoś
herbowy1 Re: Ludzie; głosujcie na NASZE PODLASIE... 07.11.06, 16:55 Nic tak nie pomaga w złapaniu równowagi jak przyjacielski szturchaniec Odpowiedz Link Zgłoś
nikandr Na równowagę Herbowy 07.11.06, 17:01 herbowy1 napisał: > Nic tak nie pomaga w złapaniu równowagi jak przyjacielski szturchaniec Na równowagę Herbowy , to ...na drugą nogę ,czwartą , itd pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
konsum5 Re: Na równowagę Herbowy 07.11.06, 17:18 dla złapania równowagi proponuję teraz JEDNOŚĆ z wszystkimi innymi ugrupowaniami, partiami, stowarzyszeniami, związkami także z wierzącymi (tak lub inaczej), no i pkbial na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 -A partizan rzecze smutnie/ 07.11.06, 19:53 -Moi drodzy, po co kłótnie/ -Po co Wasze swary głupie/ -Wnet i tak "bardziej prawosławni" pójdą głosować na Koalicję, "mniej prawosławni" na SLD, "praktykujący katolicy" na formacje prawicowe, "mniej praktykujący katolicy" na SLD lub również formacje prawicowe, rodziny mieszane na SLD itd. itp. Tiaa:I To tak uogólniając. To ja już chyba sobie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś