Dodaj do ulubionych

ALUTKA PRIV PROSZĘ

09.11.06, 11:12
PROSZE ODCZYTAJ POCZTĘ
Obserwuj wątek
    • doktorpajchivo Re: ALUTKA PRIV PROSZĘ 09.11.06, 11:16
      Prosze nie nadużywać capsa :P
      • pub.blues1 Re: ALUTKA PRIV PROSZĘ 09.11.06, 11:47
        doktorpajchivo napisał:

> Prosze nie nadużywać capsa :P

nie żebym chciał się odegrać, ale 7.11 tytuł Twojego postu też zawiera wyrazy
        pisane z capsem. Czy naprawdę popełniłem jakiś netetykietowy błąd?
        • doktorpajchivo Re: ALUTKA PRIV PROSZĘ 09.11.06, 12:04
          e tam panie Arturro od razu jakiś błąd ... tak sobie zaczepiłem waćpana :D
          • pub.blues1 Ja i zaczepianie lubię, 09.11.06, 12:45
            a propos, doktorze boli mnie kręgosłup na odcinku piersiowym, także prawy staw
            barkowy, budzę się z lekko opuchnietymi dłońmi, puchną mi takze nogi, czy to
            znaczy, że się starzeję w tempie cokolwiek za szybkim?
            • doktorpajchivo Re: Ja i zaczepianie lubię, 09.11.06, 12:54
              Kurcze to jest poważna sprawa i nie będę sobie jaj z tego robił ... najlepiej
              udać się do lekarza rodzinnego i skonsultować to jak najszybciej proszę pana :)
              • pub.blues1 Re: Ja i zaczepianie lubię, 09.11.06, 13:02
                no tak! niestety "bez lipy" trzeba udać sie do lekarza, ale ciekawe, wkraczam w
                etap kiedy rozmawia się generalnie o chorobach i powoli o (niestety) zgonach.
                Kurde sam to kiedyś ganiłem wszem i wobec, a teraz sam ...
                cóż ja i tak sie z tym nie godzę, trzeba wyznaczać sobie coraz trudniejsze
                cele, żeby nie wejść w smugę cienia. Tylko intensywne życie pozwoli oszukać
                czas.
                • nikandr Stare przysłowie 09.11.06, 13:05
                  Stare przysłowie pszczół mówi , że jeśli rano się budzisz i nic nie boli , to
                  znaczy , że nie żyjesz . Trzeba do tego przywyknąć i się cieszyć , że coś boli.
                  • pub.blues1 Kto jak kto 09.11.06, 13:34
                    ale ja chyba temat bólu przerobiłem juz w swoim życiu ( moja choroba
                    nowotworowa ma tyle lat co Pub Blues, czyli w 2007 Jubileusz 15 lecia)
                    • partizan79 Re: Kto jak kto 09.11.06, 19:58
                      Kurcze, Artur... Nie wiem co powiedzieć...
                      • pub.blues1 Re: Kto jak kto 09.11.06, 22:02
                        Spoksik, ja się przyzwyczaiłem i nie boję sie o tym rozmawiać. Zapraszam
                        wszystkich, którzy mają lub mieli przygodę z nowotworem. Pogadać fajna rzecz.
                        Dodam jeszcze, że kilka miesięcy temu pekło mi płuco (odma samoistna) i
                        rozpoznane mam POChP (przewlekła obturacyjna choroba płuc) i jeszcze na dodatek
                        lekarze obecnie skłaniają sie ku astmie. No i jakaś tam dyskopatia, a jak byś
                        obejrzał moją morfologię, to ho, ho, ho! Dość tego, że jeden z lekarzy z
                        Instytutu Hematologii w Wawie doktoryzował sie na moim przypadku. Ot i cała
                        Historia.
                        Nie bójcie sie nowotworów, trzeba się z nimi zaprzyjażnić.
                        • khaki3 Re: Kto jak kto 09.11.06, 22:15
                          No to mi zaimponowales. Rozmawialam z wieloma ludzmi z nowotworami, wielu z nich
                          uzalao sie nad soba, wielu z nich mowillo,ze to tylko choroba, ale ZADEN nie
                          powiedzial,ze nowotwor moze byc czlwieka przyjacielem,ze trzeba do niego
                          podchodzic z dystansem,ale i z realistycznym spojrzeniem. Naprawde zaimponowales
                          mi a uwierz,ze poza Toba jest tylko 2 ludzi,ktorzy mi imponuja i do,ktorych mam
                          tyle szacunku i tyle samych pozytywnych odczuc. Chyle czola przed tak odwaznym i
                          tak pelnym optymizmu czlowiekiem.
                          • pub.blues1 Re: Kto jak kto 09.11.06, 22:23
                            Khakuniu droga, wiele cierpienia na ziemi, to wiele szczęścia w niebie. Czyż
                            nie po to żyjemy, aby tam doznać szczęśliwości wiecznej?
                            Nowotwór to taki stwór, z którym trzeba się zaprzyjażnić, albo go przestraszyć.
                            Ja najpierw powiedziałem: spadaj już cie nie ma, a potem,: no cóż jak już
                            jesteś - to bądż, tylko mi się w nic nie wpierdalaj.
                            Limphoma malignum T cellulare zum eozynofilia, chyba dobrze bapisałem - tak sie
                            nazywa - chloniak złośliwy T komórkowy.
                            Dzięki Khaki - miło mi że właśnie Ty tak mnie oceniasz. Pozdro (teraz wiesz
                            dlaczego GONG!)
                            • khaki3 Re: Kto jak kto 09.11.06, 22:33
                              Wiesz co takim podejsciem do zycia nastawilbys na optymistyczna droge wielu
                              chorych! Powinienes jezdzic po jakichs zakladach opieki terminalnej, rozmawiac z
                              nimi z ich rodzinami. Zobaczyliby,ze sa ludzie, ktorzy zyja i potrafia czerpac z
                              zycia duuzo radosci.
                              No i wiem dlaczego GONG :)
                              • pub.blues1 Re: Kto jak kto 09.11.06, 22:49
                                Fajnie tak usłyszeć tyle miłych słów o sobie. GONG pomógł dla wielu dzieci,
                                niestety troje zmarło. I chociaż możecie (czytający) mi teraz nie wierzyć, ale
                                nie raz łzy płynęły z oczu, nie raz gorący kartofel stał w gardle. Był taki
                                raz, kiedy przyjechał Piotruś z mamą do mnie - chyba matka coś rozliczała- i
                                tak bardzo spodobał mu sie mój samochód, że obwiozłem go po Bielsku. Trzymałem
                                go za rękę, była bardzo gorąca i wiedziałem..., niestety wiedziałem..., to było
                                straszne.
                                I możecie sobie mówić, ze kampanię sobie robię, mam to w dupie, tylko ja wiem
                                co przeżyłem i jak to wpłynęło na mnie.
                                Wiem tylko jedno, skoro jest tak pięknie, wszystko jest po Bożemu, TO DLACZEGO
                                ZATRACA SIĘ TAK BARDZO ZNACZENIE JEDNOSTKI W SPOŁECZEŃSTWIE.
                                Rodzinom, które otarły sie o smiertelną chorobę, potrzebna jest pomoc, nie
                                tylko materialna, a przede wszystkim (fachowcy powiedzą psychologa) - duchowa.
                                A mogę o tym pisać, ale to chyba nie miejsce.
                                • khaki3 Re: Kto jak kto 09.11.06, 22:53
                                  A no wlasnie. Wsparcie,rozmowa,zabawa potrzebuja ludzkiego serca, i ludzkiej
                                  pogawedki. A najczesciej otrzymuja wyrazy wspolczucia, a po co to? lepiej z nimi
                                  porozmawiac, wspierac, zartowac, zabierac do zycia i zabierac od samotnych i
                                  smutnych chwil. i mam wrazenie,ze wtedy cenniejsze jest dla nich takie wlasnie
                                  podejcie niz uzalanie sie nad kazdym ich krokiem i nad kazda minuta zycia.
    • khaki3 Sprawdz @ 09.11.06, 13:47

• doktorpajchivo Re: Sprawdz @ 09.11.06, 13:50
        Khaki co to za szyfr ?? :P
        • khaki3 Re: Sprawdz @ 09.11.06, 13:51
          @- e-mail, czasami @ jeszcze stosuje sie jako szyf okresu:) ale tu raczej chodzi
          o @ e-mail:)
          • doktorpajchivo Re: Sprawdz @ 09.11.06, 14:00
            <wow> <lol> itp itd :P
    • bodek1234 Re: ALUTKA PRIV PROSZĘ 09.11.06, 14:11
      widzisz ja miałem nosa i racie z 7,50 skoczyło do 24 i jednak mi się nie zdawało kiedy moglibyśmy pogadać i o której B
      • pub.blues1 Re: ALUTKA PRIV PROSZĘ 09.11.06, 14:14
        cze BODO, daj mi jakiś numer albo mnie łap po 17 na komórke , mam info takze i
        dla ciebie
    • bodek1234 Re: ALUTKA PRIV PROSZĘ 09.11.06, 14:20
      dobra nie ma sprawy
    • pub.blues1 KHAKI PRIV PROSZĘ 09.11.06, 14:31
      odebrać
    • ja-alutka Masz Odpowiedź ! 09.11.06, 14:41
      Pozdrawam ...odezwę się ☺
    • pub.blues1 DZIĘKI 09.11.06, 14:51
      Alutka, dzięki Khaki,
      pzdr AŻ
    • ja-alutka Artur odbierz pocztę! 10.11.06, 09:26
      • kaukonsky Re: Artur odbierz pocztę! 16.02.07, 22:48
        Pubie.blues! Odbierz pocztę!!
        :o)
    • kaukonsky Re: ALUTKA PRIV PROSZĘ 16.02.07, 23:01
      Ups, pomyłka... Sorry Alutko :o)
      • konfederata KAUŁKOŃSKI ulanie - masz na Poczcie spotkanie 17.02.07, 07:35
        sprawa wagi państwowej
        (Lubelska Fabryka Wag GG) - napewno odpowiedź zna pitzlad, zapytaj
        • pitzlad Re: KAUŁKOŃSKI ulanie - masz na Poczcie spotkani 19.02.07, 12:10
          konfederata napisał:

> sprawa wagi państwowej
          > (Lubelska Fabryka Wag GG) - napewno odpowiedź zna pitzlad, zapytaj

Hmmm, mowa o mnie a nie wiem o co chodzi?
          Może jakieś wyjaśnienie?
          • obserwer11 Re: KAUŁKOŃSKI ulanie - masz na Poczcie spotkani 19.02.07, 12:13
            ktoś do niego na gg
    • ja-alutka Arturze nie mam e-maila :( 18.02.07, 21:02
      Proszę odzywaj się na tel. :) ☺
      • pub.blues1 Re: Arturze nie mam e-maila :( 19.02.07, 17:22
        Droga Solenizantko!
        To prezes Kaukonsky w ten sposób szukał kontaktu do mnie i przez pomyłke
        wywołał Ciebie.
        Pozdrawiam, spózniono, urodzinowo ale serdecznie.
        • kaukonsky Biorę to na siebie. 20.02.07, 03:24
          To prawda. Biję się w wątłą klatę!
          PS. Jeszcze raz dzięki Artur za sobotnie posiedzenie!
          PPS. Miło mi, że mogłem chociaż poobserwować urodzinowy bal - Alutko :o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka