Dodaj do ulubionych

stomatolog

22.11.06, 14:08
Witajcie
Czy w Hajnówce jest jakis godny polecenia dentysta?I czy myslicie , ze
leczenie zebow wyjdzie mnie taniej niz w Stolicy?
Obserwuj wątek
    • masha79 Re: stomatolog 22.11.06, 17:00
      Leczyłam zęby u Pani Daniluk w Zespole Szkół z DBJN i jestem zadowolona
      • kuna00 Re: stomatolog 22.11.06, 18:27
        ja z kolei regularnie uczęszczałem do stomatologa na ul. Kaczej, Gęsiej czy
        jakiejś tam, w okolicach nowego szpitala (jakiś uliczka w lewo od Lipowej, jadąc
        do szpitala)
        nazwisko chyba Woroniecki, nie jestem pewien, trafić bym trafił
        facet miły, dokładny, tani i przede wszystkim profesjonalista - jestem bardzo
        zadowolony, polecam
        w stolicy zbankrutujesz !!!
        • konkubinka Re: stomatolog 23.11.06, 10:42
          rozważam leczenie wszystkich zebów hurtem.Tylko najgorsze , że mam lęk przed
          tym bólem i chciałabym aby było to w narkozie.Myslicie , ze oferuja tez takie
          usługi?

SIostra jezdzila w tym celu do Kielc, wyszło tanio i dobrze .Ja czesto bywam w
          Czeremsze i dlatego rozpatruje ten rejon.
          • mihaj Re: stomatolog 23.11.06, 16:55
            konkubinka napisała:

> rozważam leczenie wszystkich zebów hurtem.Tylko najgorsze , że mam lęk przed
            > tym bólem i chciałabym aby było to w narkozie.Myslicie , ze oferuja tez takie
            > usługi?

W Hajnówce nie ma takiego gabinetu, który spełniałby takie oczekiwania.
            Prywatnie uważam, że leczenie zębów nie powinno być wykonywane w narkozie, bo
            nie jest to obojętne dla zdrowia.
            Zwróć uwagę, że medycy poważniejsze zabiegi wykonują w znieczuleniu miejscowym.
            Robiąc tak, działają z myślą o zdrowiu pacjenta.
            Do podania narkozy trzeba zatrudniać anestezjologa, więc i z powodów
            ekonomicznych takie leczenie w Hajnówce nie było by opłacalne.
            Namawiam Cię do walki ze strachem i leczenie w świadomości i ze znieczuleniem
            miejscowym. Wizyta u hajnowskich stomatologów będzie przyjemna i skuteczna.

Pozdrawiam M
            • konkubinka Re: stomatolog 23.11.06, 19:25
              dzieki.Mój lek przed dentysta jest poprostu nie do opisania.Gdyby ni eon
              miałabym problem może z jednym zębem.
              No ale chyba kasa bedzie tu grała wieksza rolę.Gorzej jesli trzeba bedzie
              usunac osemki,tego chyba nie wytrzymam.
              A ty Mihaj kogo polecasz?
              • mihaj Re: stomatolog 23.11.06, 21:02
                "STOMATOLOGIA" na ul. 3-go maja
                Pracujące tam dentystki są delikatne. Stosują nowoczesne metody i jest czynne od
                poniedziałku do soboty do godz. 20.
                • masha79 Re: stomatolog 23.11.06, 22:27
                  Niestety ta delikatność przeszkodziła w wyrwaniu mi zęba. Niestety do tego
                  trzeba siły, najlepiej wal do chłopa.
    • w44w Re: stomatolog 24.11.06, 20:23
      a taka Pani Ewa (nazwiska nie wspomnę bo to kryptoreklama!), która pracuje w
      budynku byłej hajnowianki? jak ją oceniacie? ma dobrą markę, a w moim wieku
      nalezy zwracać na to uwagę- mi w przeciwieństwie do was drugie po mleczach już
      nie wyrosną ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka