konkubinka 22.11.06, 14:08 Witajcie Czy w Hajnówce jest jakis godny polecenia dentysta?I czy myslicie , ze leczenie zebow wyjdzie mnie taniej niz w Stolicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masha79 Re: stomatolog 22.11.06, 17:00 Leczyłam zęby u Pani Daniluk w Zespole Szkół z DBJN i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: stomatolog 22.11.06, 18:27 ja z kolei regularnie uczęszczałem do stomatologa na ul. Kaczej, Gęsiej czy jakiejś tam, w okolicach nowego szpitala (jakiś uliczka w lewo od Lipowej, jadąc do szpitala) nazwisko chyba Woroniecki, nie jestem pewien, trafić bym trafił facet miły, dokładny, tani i przede wszystkim profesjonalista - jestem bardzo zadowolony, polecam w stolicy zbankrutujesz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
konkubinka Re: stomatolog 23.11.06, 10:42 rozważam leczenie wszystkich zebów hurtem.Tylko najgorsze , że mam lęk przed tym bólem i chciałabym aby było to w narkozie.Myslicie , ze oferuja tez takie usługi? SIostra jezdzila w tym celu do Kielc, wyszło tanio i dobrze .Ja czesto bywam w Czeremsze i dlatego rozpatruje ten rejon. Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: stomatolog 23.11.06, 16:55 konkubinka napisała: > rozważam leczenie wszystkich zebów hurtem.Tylko najgorsze , że mam lęk przed > tym bólem i chciałabym aby było to w narkozie.Myslicie , ze oferuja tez takie > usługi? W Hajnówce nie ma takiego gabinetu, który spełniałby takie oczekiwania. Prywatnie uważam, że leczenie zębów nie powinno być wykonywane w narkozie, bo nie jest to obojętne dla zdrowia. Zwróć uwagę, że medycy poważniejsze zabiegi wykonują w znieczuleniu miejscowym. Robiąc tak, działają z myślą o zdrowiu pacjenta. Do podania narkozy trzeba zatrudniać anestezjologa, więc i z powodów ekonomicznych takie leczenie w Hajnówce nie było by opłacalne. Namawiam Cię do walki ze strachem i leczenie w świadomości i ze znieczuleniem miejscowym. Wizyta u hajnowskich stomatologów będzie przyjemna i skuteczna. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
konkubinka Re: stomatolog 23.11.06, 19:25 dzieki.Mój lek przed dentysta jest poprostu nie do opisania.Gdyby ni eon miałabym problem może z jednym zębem. No ale chyba kasa bedzie tu grała wieksza rolę.Gorzej jesli trzeba bedzie usunac osemki,tego chyba nie wytrzymam. A ty Mihaj kogo polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: stomatolog 23.11.06, 21:02 "STOMATOLOGIA" na ul. 3-go maja Pracujące tam dentystki są delikatne. Stosują nowoczesne metody i jest czynne od poniedziałku do soboty do godz. 20. Odpowiedz Link Zgłoś
masha79 Re: stomatolog 23.11.06, 22:27 Niestety ta delikatność przeszkodziła w wyrwaniu mi zęba. Niestety do tego trzeba siły, najlepiej wal do chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
w44w Re: stomatolog 24.11.06, 20:23 a taka Pani Ewa (nazwiska nie wspomnę bo to kryptoreklama!), która pracuje w budynku byłej hajnowianki? jak ją oceniacie? ma dobrą markę, a w moim wieku nalezy zwracać na to uwagę- mi w przeciwieństwie do was drugie po mleczach już nie wyrosną ;) Odpowiedz Link Zgłoś