obalix 24.11.06, 08:56 Może ma ktoś propozycję na hasło zachęcające do pójścia na wybory. Coś w rodzaju: "Bądź dziś jurny, idź do urny" albo "Uwolnij zwierzątko, uwolnij uczucia, ale najpierw uwolnij swój głos" ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
realista_112 Re: Ino nie zapomnijta ludziska w niedzielę zagło 24.11.06, 11:08 obalix napisał: > Może ma ktoś propozycję na hasło zachęcające do pójścia na wybory. Coś w > rodzaju: "Bądź dziś jurny, idź do urny" albo "Uwolnij zwierzątko, uwolnij > uczucia, ale najpierw uwolnij swój głos" ;) Z checią pojde oddac swoj głos na Pana berezowca zróbcie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Ino nie zapomnijta ludziska w niedzielę zagło 24.11.06, 11:11 Jesteś prowokoatorem, podszywasz się pod realistę112 Tylko ciekawe kto CIEBIE do tego skłania Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Re: Ino nie zapomnijta ludziska w niedzielę zagło 24.11.06, 11:19 Że niby ja się podszywam? Prędzej bym się zaszył niż się podszył;) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Ino nie zapomnijta ludziska w niedzielę zagło 24.11.06, 11:20 obalix napisał: > Że niby ja się podszywam? Prędzej bym się zaszył niż się podszył;) obalixie, czytaj posty po kolei, to bylo do kogo innego Odpowiedz Link Zgłoś
nowy332 Re: Ino nie zapomnijta ludziska w niedzielę zagło 24.11.06, 11:21 tez jestem za laskami Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Re: Ino nie zapomnijta ludziska w niedzielę zagło 24.11.06, 11:23 Rzeczywiście. Rozszywam się więc na nowo. Czuwaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Ino nie zapomnijta ludziska w niedzielę zagło 24.11.06, 11:15 Ja nie pójdę... Jest taki mało reprezentacyjny... Zagłosuję na kobietę Odpowiedz Link Zgłoś
nowy332 Re: Ino nie zapomnijta ludziska w niedzielę zagło 24.11.06, 11:22 ja pojde moze piwo bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
szarik-102 realista_112 jako skruszony grzeszmik? 24.11.06, 12:34 Dobre. Cóż, ten nick i treść to chyba najlepszy dowód, że tekst prawdziwego "realisty112" nie zawierał niczego więcej poza prawdą i istiną. Ależ brzydko SLD chwyta się brzytwy. Żebyście się nie pokleczyli towarzysze, wrrrrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
maslo2006 Na BErezowca!!!!!!!!!!!!!!!!!1 24.11.06, 12:46 ja zagłosuje na Gienka B Odpowiedz Link Zgłoś
szarik-102 dziwiłbym się, gdyby było inaczej 24.11.06, 12:53 Wystarczy poczytać twoje posty, żeby nie mieć wątpliwości, że to jest właśnie ten poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
szarik_102 Re: dziwiłbym się, gdyby było inaczej 24.11.06, 12:55 Ciekawe, ciekawe, my szariki powinniśmy głosować na załogę RUDEGO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: dziwiłbym się, gdyby było inaczej 25.11.06, 18:43 ja pójdę głosować 3 razy TAK Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf Re: Ino nie zapomnijta ludziska w niedzielę zagło 25.11.06, 21:52 to ja może zacytuję śpiewająco hasło buraka-cukrowego (ś.p.) : "jeśli jesteś zdrowy i nie bardzo chory , idź człowieku na wybory " myślę ,że dotyczy również kobiet ? co sądzi o tym Khaki ? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Ino nie zapomnijta ludziska w niedzielę zagło 25.11.06, 21:55 kristian_wolf napisał: > to ja może zacytuję śpiewająco hasło buraka-cukrowego (ś.p.) : > > "jeśli jesteś zdrowy i nie bardzo chory , > idź człowieku na wybory " === To ja pójdę, już o 4:30... Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf Re: Ino nie zapomnijta ludziska w niedzielę zagło 25.11.06, 21:59 bravo , znów będziesz całkował , liczył , kombinował dodawał , odejmował a może i logarytmy sobie przypomnisz ... Odpowiedz Link Zgłoś
mim39 Re: Ino nie zapomnijta ludziska w niedzielę zagło 24.11.06, 11:31 przecież wybory to nie mis piękności. Tu chodzi o rozwój naszego miasta i jego przyszłość. Berezowiec pokazał, że jest dobrym gospodarzem i przede wszystkim człowiekiem czynu a nie intrygantem. Odpowiedz Link Zgłoś
szarik-102 a przypomnieć intrygi? 24.11.06, 12:38 Jak S. wydłużał posiedzenie RM, bo Berezowiec akurat rozmawiał z Millerem? Zapytaj wszystkich wywalonych z roboty za damski ch. o te intrygi. I co minutę powtarzaj: "Berezowiec wielkim burmistrzem jest!" Powtarzaj tydzień, drugi, trzeci. Aż sam w to uwierzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Ino nie zapomnijta ludziska w niedzielę zagło 24.11.06, 13:43 a ja zagłosuje na niego :P www.youtube.com/watch?v=N5aPT8dYsb4 Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Ino nie zapomnijta ludziska w niedzielę zagło 24.11.06, 15:22 "dżej dżeju" widziałem już tego "typa" ... nie mów, że sympatyzujesz z "Gertychem", bo w to to ja nie uwierzę :P Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Ino nie zapomnijta ludziska w niedzielę zagło 25.11.06, 10:26 "Św. Strzelcu" spoko,luzk mi do takich sympatii zdecydowanie daleko...ale ta ekspresja w wyrazaniu swoich politycznych upodobań wprost mnie zafascynowała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Ino nie zapomnijta ludziska w niedzielę zagło 25.11.06, 19:31 ta, ta ... jasne ----> po prostu wyszedłeś z założenia, że tylko krowa nie zmienia poglądów i teraz Twoja sympatia z Leszka Bubla przeszła na Romka "Gertycha" :P Odpowiedz Link Zgłoś