hajnowkarules 25.11.06, 12:43 czy ktoś wie jaki obiekt jest wznoszony na terenie przy Białowieskiej (dawny poligon OWT). Czy to może jakiś supermarket? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w44w Re: nowy supermarket? 25.11.06, 17:01 znając zamiłowanie naszej starej-nowej władzy to może być supermrket. technika wznoszenia nawet by to potwierdzał. najpierw wznieśli fragmenty ścian z bloczków, podparli je kołkami, a późnie pewnie zaleją słupy. byle taniej! aż dziw bierze jak najlepsze tereny w mieście marnotrawi się w nieprzemyslany sposób. ale podobno ludzie w Hajnówce chcą supermarketu. Odpowiedz Link Zgłoś
konkubinka Re: nowy supermarket? 25.11.06, 20:55 najgorsze ze to taki rejon ze zima straszna i az strach o dach:) Odpowiedz Link Zgłoś
neon77 Re: nowy supermarket? 26.11.06, 15:59 Więc tak: powstaje tam pawilon handlowo-usługowy inwestorem jest torino develompet(chyba dobrze napisałem) Odpowiedz Link Zgłoś
w44w Re: nowy supermarket? 26.11.06, 16:17 czyli wszystko jasne. to pewnie jedna z tych sztandarowych iwestycji starego- nowego zarządu miasta. to ci dopiero zaszaleli. i popatrzcie jak zwlekali do końca wyborów! to się nazywa wyczucie chwili podparte doświadczeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
striks Re: nowy supermarket? 26.11.06, 22:42 Słyszałem,że będzie to szit o nazwie Lidl. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonac80 Re: nowy supermarket? 23.12.06, 13:00 Ja słyszałam ,że to ma być Leroy Merlin. Odpowiedz Link Zgłoś
romampidlaszuk Re: nowy supermarket? 23.12.06, 20:55 Co by to nie bylo, to jest to nastepny cios w mniejszosc ukrainska w Hajnowce! Zamiast sluchac radia w sobote albo czytac moje posty na forum ludzie beda chodzic na zakupy! Widze, ze do PAKP-u dolaczyli Niemcy i Francuzi!Juz ja Was tu obsmaruje! Odpowiedz Link Zgłoś
polished Re: nowy supermarket? -> budowlany 29.12.06, 13:29 wg moich informacji budowlany ale na pewno nie Leroy - oni nie wchodza do tak malych miasteczek. Moze Brico albo cos podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans Re: nowy supermarket? -> budowlany 29.12.06, 13:46 szukałem w sieci nazy podanego na forum developera, który buduje market, ale niestety nic nie znalazłem, cóż pozostają tylko domysły a może będzie do sklep tylko dla ludności pochodzenia ukraińskiego? pewnie tego by sobie życzył forumowy spamer romanpidlaszuk takie rzyczy, tylko w Erze he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
etip Re: nowy supermarket? -> budowlany 05.01.07, 01:43 Leroy Merlin buduje sklepy pod własnym szyldem powyżej 4000 m2. Mniejsze sklepy to Bricoman, ale wyboru tam nie będzie praktycznie zadnego. Tylko podstawowe artykuły. Wkrótce otwarcie pierwszego we Wrocku. www.leroymerlin.fora.pl tu można zadać pytania pracownikom Leroy Merlin. To ich niezalezne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
rornanpidlaszuk Re: nowy supermarket? -> budowlany 07.01.07, 09:48 jaki by nie powstał- to nic dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: nowy supermarket? -> budowlany 07.01.07, 11:29 rornanpidlaszuk napisał: > jaki by nie powstał- to nic dobrego! dalej kupuj u p. Jadzi za rogiem przapłacając 5-krotnie konkurencja, ot co Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowkarules Re: nowy supermarket? -> budowlany 07.01.07, 11:31 > dalej kupuj u p. Jadzi za rogiem przapłacając 5-krotnie > konkurencja, ot co > > wspiersz supermarkety? Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: nowy supermarket? -> budowlany 07.01.07, 11:36 hajnowkarules napisał: > > dalej kupuj u p. Jadzi za rogiem przapłacając 5-krotnie > > konkurencja, ot co > > > > > wspiersz supermarkety? robię zakupy w hipermarketach, bo: 1. jest większy wybór towaru; 2. są dłużej czynne; 3. są czynne w niedzielę (tylko wtedy mogę zrobić większe zakupy; 4. nie jestem narażony na humory p. Jadzi; 5. ceny są konkurencyjne; wspierać, nie wspieram, traktuję je jako dobrodziejstwo cywilizacji, jak np. telefonię komórkową czy internet Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: nowy supermarket? -> budowlany 07.01.07, 17:40 zgadzam sie u pani jadzi to kupuje tylko pomidory bo ma dobre nie takie gowno jak w markecie i czasem jakies drobne artykuly gdy nie mam czasu lub nie chce mi sie jechac do wiekszego tanszego sklepu serek almette czy jakos tak, u mnie w sklepiku na rogu 3.90, w markecie 2.80 - to znaczaca roznica, co? Odpowiedz Link Zgłoś