vlukasz 02.12.06, 19:12 Coś cicho ostatnio na forum. nie wierzę!! pawlozsiul za karę chce wykonczyc forum bielskie? bo co? Jego marionetki nie dostały najlepszych stanowisk w powiecie? Za karę zabrał swoich braci, do własnego getta wu Orlej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_ja8 Re: Wellcome to Kacapland 02.12.06, 19:27 vlukasz napisał: > ...Za karę zabrał swoich braci, do własnego getta wu Orlej? === Chyba do skansenu, a nie do getta Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Wellcome to Kacapland 02.12.06, 20:12 I po co takie rzeczy pisac? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Wellcome to Kacapland 03.12.06, 07:43 Serwis, Ty to jesteś.. Masz tyle do powiedzenia na tematy typu: "Astronomia - deszcz meteorytów nad mom chatom", "Majsterkowanie - SM nie zrobi mi płotu. Co robić!?", "Mój czworonożny przyjaciel - Cfaniak pogryzł mi kapcia i zrobiła się dziura na dużym palcu. Czy ktoś przeżył podobny horror?" "Kulinaria - w grudniu na grilla najlepsza podwawelska!" .. a jednak zawsze wolisz wpaść na chwilkę, aby dosrać "ruskim". Czom to tak je, dorohieńki? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Wellcome to Kacapland 03.12.06, 18:52 to_ja8 napisał: > Chyba do skansenu, a nie do getta Wstęp do skansenu jest wolny. Zaglądaj, kiedy będziesz w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Wellcome to Kacapland 03.12.06, 20:36 pawlozsiul napisał: > ...Wstęp do skansenu jest wolny. Zaglądaj, kiedy będziesz w okolicy. === byłem dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul miło mi... 03.12.06, 23:09 to_ja8 napisał: > byłem dzisiaj Poznałem po tym serduszku przebitym strzałą. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-dekabrysta Re: Wellcome to Kacapland 02.12.06, 23:03 to najbardziej łagodna forma tego co myślę Odpowiedz Link Zgłoś
peem63 Re: Wellcome to Kacapland 02.12.06, 23:19 no tak. za sam tytuł można gościa ostro zje..ć Odpowiedz Link Zgłoś
ja-dekabrysta Re: Wellcome to Kacapland 02.12.06, 23:25 najgorsi są tacy co są bardziej Papiescy niż Papież Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Wellcome to Kacapland 02.12.06, 23:31 a co z siostrami??? bo czuję się dyskryminowana :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
pidlasze jak juz to 03.12.06, 00:01 Welcome... obce jezyki dobrze jest znac, ale jezyk ojcow - obowiazek! P.S. ten temat nie zasluguje na odpowiedz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Trudne pytanie 03.12.06, 00:22 pidlasze napisał: > Welcome... obce jezyki dobrze jest znac, ale jezyk ojcow - obowiazek! === Ale co, jeżeli ojcem biologicznym jest sąsiad - Białorusin, a potomek urodził się jako Ukrainiec? Nie stawiaj niewiernych matek w takim konflikcie wewnętrznym, bo będzie musiała dziecko do sąsiada po naukę jezyka ojca posyłać, a wtedy wszystko się wyda. ==== Odpowiedz Link Zgłoś
peem63 Re: Trudne pytanie 03.12.06, 00:27 a jeżeli potomek urodził się o ciemnej karnacji po naukę języka ojca dziecko do maroka wysyłać ? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Coś dla daltonistów-nacjonalistów 03.12.06, 00:34 peem63 napisał: > a jeżeli potomek urodził się o ciemnej karnacji > po naukę języka ojca dziecko do maroka wysyłać ? === Ten przykład jest bardzie kontrastowy. Nawet w skali szarości. I czytelny jest nawet dla daltonisty Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Ale czuję pewien niesmak ... 03.12.06, 00:38 ... bo traci trochę sens powiedzenie: "Nie ważne kto z kim śpi, grunt żeby dzieci zdrowe były" Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Homo Sapiens 03.12.06, 01:24 najstarszą czaszkę, znaleziono w Afryce - Adam i Ewa byli czarni. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Homo Sapiens 03.12.06, 01:26 możliwe , jest nawet czarna Madonna > Odpowiedz Link Zgłoś
klon555 Re: Wellcome to Kacapland 03.12.06, 07:58 img208.imageshack.us/img208/8568/fuckfuckhr0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Wellcome to Kacapland 03.12.06, 08:01 klon555 napisał: > img208.imageshack.us/img208/8568/fuckfuckhr0.jpg obserwerze, zapomniałeś się przelogować, wyszedł KLON z worka ha ha ha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ball7 vlukasz 03.12.06, 08:10 Jakiś księżowski wypierdek słusznie zauważył że nie jest jedynym mieszkancem tej ziemi i słusznie zauważył.Jest mu przykro.Ciekawe czy dzisiaj bedzie w spowiedzi za malo ekomuniczne postepki. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: A w mieście Bielsk Podlaski bez zmian? 03.12.06, 08:21 www.umwp-podlasie.pl/bip/bielsk_podl/index.asp?pid=rada_miasta Ktoś chyba zapomniał, że istnieje BIP !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-dekabrysta Re: vlukasz 03.12.06, 08:42 ball tylko małe ale,dotyczy to też twojego postu ,pomyśl czy z czystym sumieniem pójdziesz do spowiedzi.Ktoś strzelił sobie gola .pokój Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Jezyk ojcow 03.12.06, 13:15 "Welcome... obce jezyki dobrze jest znac, ale jezyk ojcow - obowiazek!" Wydawalo mi sie ze ojciec jest jeden, no ale moze u autora tej mysli jest inaczej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: vlukasz 03.12.06, 14:54 ja-dekabrysta napisał: > ball tylko małe ale,dotyczy to też twojego postu ,pomyśl czy z czystym > sumieniem pójdziesz do spowiedzi.Ktoś strzelił sobie gola .pokój === ball inaczej się spowiada. (to się chyba raport nazywa) Odpowiedz Link Zgłoś
klon555 Re: Wellcome to Kacapland 04.12.06, 06:17 szpila555 napisał: obserwerze, zapomniałeś się przelogować, wyszedł KLON z worka ha ha ha ;) sorki nie mieszaj w to obserwera11 on jest starszy ode mnie o 26 lat i co Ty na to komentatorze11 ? Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Wellcome to Kacapland 04.12.06, 23:05 klon555 napisał: > szpila555 napisał: > obserwerze, zapomniałeś się przelogować, wyszedł KLON z worka ha ha ha ;) > sorki nie mieszaj w to obserwera11 > on jest starszy ode mnie o 26 lat i co Ty na to komentatorze11 ? Przekaż to ojcu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Wellcome to Kacapland 03.12.06, 18:51 vlukasz napisał: > Jego marionetki nie dostały najlepszych stanowisk w > powiecie? Jasne, mam obiecane stanowisko opertaora dźwigu osobowego w Starostwie, czekam jedynie na instalację windy. > Za karę zabrał swoich braci, do własnego getta wu Orlej? To nie jest "getto" a raczej miejsce swobodnego wyrażania siebie - otwarte niezależnie od języka. Możesz tam pisać w jidysz i esperanto, jeśli znasz. Uczciwie zauważ, że w żaden sposób nie promuję tego forum na forum bielskim, ani też nikogo nie zachęcałem do porzucania jagiekolwiek forum na rzecz innego. Nie ukrywam, że miło mi kiedy ktoś tam zajrzy. Aha - "marionetek", tzn. osób, które dają sobą manipulować na tym forum nie zauważyłem, więc nie miałem kogo "zabierać". Najwyraźniej zbyt nisko oceniasz forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś