edi9911 09.12.06, 13:10 Dajmy szansę Mikołajowi.Jeśli czyta nasze forun to będzie wiedział co podłozyć. Jakie macie życzenia: 1) Nowe skarpety-mogą być do kół samo0chodowych 2) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.madzia Re: Prezenty pod choinkę. 09.12.06, 13:14 2)akt własności działki na Marsie :D Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Prezenty pod choinkę. 09.12.06, 13:20 Nikon D80 + trochę szkieł do niego. Ale czy na pewno jest mi potrzebny? Odpowiedz Link Zgłoś
rewelacjabp Re: Prezenty pod choinkę. 09.12.06, 15:17 A ja chcialabym bilet na Sylwestra w Paryzu, zawsze marzylam o tym miescie na sylwestra! Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Prezenty pod choinkę. 09.12.06, 16:14 kendal napisał: > 2 tyg na Madagaskarze... ------- To już Majorka nie wystarczy? :P Odpowiedz Link Zgłoś
kendal Re: Prezenty pod choinkę. 11.12.06, 12:57 Na Majorce już byłem, piękna wyspa! Ale od zawsze marzy mi się Madagaskar... Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Prezenty pod choinkę. 09.12.06, 17:10 Za to paryżanie (i cała reszta) pewnie by chcieli spędzić Sylwka w Bielsku, ale nie wiedzą, że takie coś jest. Odpowiedz Link Zgłoś
szarik_102 Re: Prezenty pod choinkę. 09.12.06, 17:41 A ja bym chciał mieć ciepłą budę na zimę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Prezenty pod choinkę. 09.12.06, 17:43 szarik_102 napisał: > A ja bym chciał mieć ciepłą budę na zimę ;) Bezbudny,czy co ? Tej zimy nie bedzie zimy. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Prezenty pod choinkę. 09.12.06, 17:52 A Ty to chyba Szpila jesteś, Szariku z kreseczką u dołu przed 102.. Tak mi jakoś pasują te minki Twoje.. Hmm.. Odpowiedz Link Zgłoś
szarik_102 Re: Prezenty pod choinkę. 09.12.06, 18:00 :-) - Uśmieszek "podstawowy" - forma wyściowa ;-) - Uśmieszek sarkastyczny lub flirciarski (przymrużone oko) :-( - Smutasek czyli odwrotność uśmieszka :-< - jest mi naprawdę smutno :-I - Minka pozbawiona emocji czyli "nie rusza mnie to" :-| - To było niesmaczne :-\ - Nie mogę się zdecydować... :-/ - ...i ja też :-> - Umieszek wyjątkowo sarkastyczny >:-> - Umieszek diabelsko sarkastyczny >;-> - Już chyba bardziej sarkastyczny być nie mogę <:-) - jestem niewinny :-e - Jestem niezadowolony :-B - Nie sliń się... :-? - ...i nie oblizuj :-7 - "To nie było zbyt smaczne sformułowanie..." :-* - CMOK! (-: - Uśmieszek "mańkuta" %-) - Za długo się siedzi przy monitorze, oj za długo :*) - Ciut za dużo tego piwa, nieprawdaż? [:] - Je-stem-ro-bo-tem 8-) - Moda na lato czyli okulary słoneczne B:-) - A jak nadejdzie chmurka... ::-) - "Cztery oczy" B-) - Modne okularki g-) - Binokle? 8:-) - Jestem tylko małą dziewczynką, nie bij mnie... :-)B - Jestem dziewczynką :-)-8 - Jestem DUŻĄ dziewczynką :-)) - Oj trochę za dużo tłuszczyku :-(=) - Trzeba się wybrać do ortodonty :-# - Po wizycie u ortodonty &:-) - Kręciołki na głowie (:-( - Miało się kiedy włosy, och miało... }:-( - ...ale mam teraz perukę... :- - ...ale powiał wiatr ) - Wąsacz :-#| - Zdecydowanie trzeba się ogolić :-} - Brodacz :-)= - Jak wyżej :-)X - W muszce :-)>== - W krawacie } - Uszminkowany :-+ - Za dużo szminki :-[ - Wampirek :-E - Trójzębny wampirek... :-F - ...ale jeden ząbek wybili :-)~ - Aż linka cieknie :-~) - Co innego cieknie - katar sienny? :'-( - Łezka się w oku zakręciła :'-) - Jak wyżej tylko ze szczęścia :^) - Kto mi przestawił nos... :v) - ...a mi w drugą stronę... :_) - ...a mi aż tak mocno... ._/ - ...i o ścianę... :/) - ...to przestaje być mieszne... ?-( - ...a mi podbili oko :<) - afro-amerykanin? :-() - jak wyżej :-& - Język mi się zapl?tał =:-) - Prodigy? -:-) - Sex pistols? -:-( - Punk nigdy się nie umiecha :=) - Błąd genetyczny 8 :-I - Specjalista od UNIX-a >[:^) - Oglądam za dużo telewizji :-$ - Skąpiec :-% - Bankowiec `:-) - Niechcący zgoliłem sobie brew... ,:-) - ...a ja drugą :) - Umieszek miniaturowy :] - Bardzo przyjazny karzełek =) - Równie przyjazny karzełek [] - Uściski |-I - Chrrrr... chrrr... |-O - Po przebudzeniu :-Q - Tego nie polecamy (palenie szkodzi zdrowiu) :-? - "A ja palę faję..." :-` - Wypluj tę gumę do żucia! O-) - Patrz poprzedni CYBER - str. 60-61 O :-) - Dawniej Roger Moore teraz Val Kilmer :-P - Nie pokazuj języka bo... :-r - I ty też nie pokazuj :-S - Oj, co mi się chyba pokręciło :-D - HA HA HA! :-X - Ja nic nie powiem! :-C - Skrajna depresja <|-) - coma suka naoku... <|-( - ...i tego typu kawały mi się nie podobaj? C=:-) - Kuchnia moim królestwem (:-... - Nie łam mi serca o luba! @= - Grzybek po wybuchu nuklearnym *<:-) - Święty Mikołaj :-o - Au! (8-o - Szok totalny *:o) - Cyrk przyjechał! 3:] - Uśmiech Gremlina 3:[ - Gremlin też się nie umiecha (jak punk - patrz wyżej) d8= - Bóbr w goglach i kasku budowlanym E-:-) - Krótkofalarz *8-I - Kujon *X-I - Nieżywy kujon :-9 - Mniam mniam (oblizuje się) %-6 - Przepaliło mi obwody mózgowe [:-) - Umph - tssss - umph - tssss (gra muzyka) (:I - Jajogłowy <:-i - ?! K:P - Kapelusz ze śmigiełkiem @:-) - Mahomet rulez :-V - Nie krzyczeć! :-0 - NIE KRZYCZEĆ! :-@ - POWTARZAM NIE KRZYCZEĆ! :-: - Mutant? - Niewidzialna ręka to także ty .-) - Jednooki bandyta ,-) - Jak wyżej ale mruga do ciebie P-) - Pirat! X-( - |.P. :-)} - Nabity w butelkę ||*( - Dawaj grabę ||*) - (powyższa oferta została przyjęta pozytywnie) I - Lech Wałęsa? +:-) - Kardynał Glemp +<:-) - Jan Paweł II :-=( - Adolf Hitler? =|:-)= - Wuj Sam 8(|-)B - Czerwony Kapturek? oO:)& - Babcia (z Czerwonego Kapturka) (Z(:^P - Napoleon 7:) - Ronald Reagan >:-I - Star Trek !-| - Popeye { - Alfred Hitchcock <:-)<<| - Jurij Gagarin 8 :-) - Mag Gandalf <*(:-? - Gandalf, któremu zadano niezręczne pytanie ...---... - S.O.S. (:>-< - ręce do góry! (-_-) - Uśmiech agenta 007 /\/:/\ - Mumia #:o\:o/:o\:o/:o|| - Totem `,`,`,`,`:| - Margie Simpson @-->-- Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Prezenty pod choinkę. 11.12.06, 13:58 hansgrubber napisał: > Nowy moderator. Taaak, i żeby jeszcze nie był cenzorem i żadnego postu nie kasował. To twoje marzenie pod choinke? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Prezenty pod choinkę. 11.12.06, 14:01 Tak. Zeby nie byl cenzorem. Widzisz jak sie ladnie przyznales? Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Prezenty pod choinkę. 11.12.06, 14:12 hansgrubber napisał: > Tak. Zeby nie byl cenzorem. Widzisz jak sie ladnie przyznales? Do czego Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Prezenty pod choinkę. 11.12.06, 14:03 Książki. Dużo. I najlepiej z tej dziedziny: www.medicon.pl/przemoc-patologia-spoleczna-resocjalizacja-psychologia-kryminalistyki/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Prezenty pod choinkę. 11.12.06, 14:22 Fajna kolekcja. Masz cos z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Prezenty pod choinkę. 11.12.06, 16:55 Trochę. Powoli uzupełniam kolekcję o co bardziej interesujące pozycje :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Prezenty pod choinkę. 11.12.06, 16:57 Prezent na serio : Flakonik oryginalnego Opium, na półserio: Nieprzybywania siwych włosów :( ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Prezenty pod choinkę. 11.12.06, 17:00 O, to ja też mniej serio... jakieś 10 kilogramów na minusie poproszę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Prezenty pod choinkę. 11.12.06, 17:01 A ja kilka lat mniej...;)) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Prezenty pod choinkę. 11.12.06, 17:03 to ja przebijam 11 kg mniej :P Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Prezenty pod choinkę. 11.12.06, 17:19 edi9911 napisał: > Dajmy szansę Mikołajowi.Jeśli czyta nasze forun to > będzie wiedział co podłozyć..... === To_ja proponuję nowy nick hansowi, bo ten obecny wyślizgał się już nieco i hipokryzją - na mój gust - zalatuje Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Prezenty pod choinkę. 11.12.06, 17:43 Ja to bym mial takie jedno zyczenie na serio: chcialbym juz nie czytac w polskiej prasie i na portalach o pobitych na smierc dzieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Prezenty pod choinkę. 11.12.06, 20:09 majtkogolf ciepły choć nie praktyczny Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 skąd wzięł się aniołek na choince? 13.12.06, 15:19 Pewnego Bozego Narodzenia, bardzo dawno temu, Swiety Mikolaj przygotowywal sie do swojej corocznej podrozy. Jednak wszedzie pietrzyly się problemy... Czterech z jego elfów zachorowalo, a zastepcy nie produkowali zabawek tak szybko jak elfy, wiec Mikolaj zaczal podejrzewac, ze moze nie zdazyc...Nastepnie pani Mikolajowa oswiadczyla mu, ze jej Mama ma zamiar wkrótce ich odwiedzic, co bardzo zdenerwowalo Mikolaja. Na domiar zlego, kiedy poszedl zaprzegac renifery, okazalo sie, ze trzy z nich sa w zaawansowanej ciazy, a dwa inne przeskoczyly przez plot i zwialy Bóg jeden wie dokad. Mikolaj zdenerwowal sie jeszcze bardziej ... Kiedy zaczal pakowac sanie, jedna z plóz zlamala sie. Worek runal na ziemie, a zabawki rozsypaly się dookola. Wkurzony Mikolaj postanowil wrócic do domu na kawe i szklaneczke whisky. Kiedy jednak otworzyl barek, okazalo sie, ze elfy ukryly caly alkohol i nic nie bylo do wypicia... Roztrzesiony Mikolaj upuscil dzbanek do kawy, który roztrzaskal sie na kawaleczki na podlodze w kuchni. Poszedl wiec po szczotke, ale okazalo sie, ze myszy zjadly wlosie, z którego była zrobiona... I wlasnie wtedy zadzwonil dzwonek do drzwi... Mikolaj poszedl otworzyc. Za drzwiami stal maly aniolek z piekna, wielka choinka. Aniolek radosnie zawolal: - Wesolych Swiat, Mikolaju! Czyz nie piekny mamy dzis dzien? Przynioslem dla Ciebie choinke. Prawda, ze jest wspaniala? Gdzie chcialbys, zebym ja wsadzil? ... I stad wziela sie tradycja aniolka na czubku choinki... Odpowiedz Link Zgłoś
bayrampasa Re: skąd wzięł się aniołek na choince? 14.12.06, 08:41 :) zdecydowanie bardziej podoba mi się wersja 'z fonią'... posiadam takową, ale obawiam się, że cenzura nie pozwoli mi umiejścić jej na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Wersja dźwiękowa ? 14.12.06, 09:26 mam pomysł , wynikający z obserwacji : Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo obserwerze11 14.12.06, 11:06 ... ciekawe obserwacje waść poczynił ... ps. udostępniłbym z miłą chęcią swą stronkę, ale takowej nie posiadam :P Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: obserwerze11 14.12.06, 11:09 ale to nie chodzi o szanownego doktorapajchiVo ale o doktorapajchiWo. Obserwer11 jako znany koneser nicków na pewno ma do takowego dostęp. :) _____________ obserwer11 napisał: "umieść tą wersję na stronie doktorapajchiwo *" Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Prezenty pod choinkę. 14.12.06, 07:56 wiadomosci.onet.pl/1450024,69,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo : Na dobry muchumorek ?? 14.12.06, 09:32 : enazrtusl eicibdo romuH img72.imageshack.us/img72/8464/muchomorav7.jpg moje życzenie do św.Mikołaja : 1. chciałbym jeszcze raz pojechać do Australii . Odpowiedz Link Zgłoś