wswmir 09.12.06, 18:21 zapraszamy na nowe forum miasta Bielsk Podlaski + ogłoszenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wswmir Re: To już było. 09.12.06, 22:18 mam nadzieje ze oprócz Ciebie jest ktoś jeszcze...wziąłeś to pod uwagę?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: To już było. 09.12.06, 22:19 wswmir napisał: > mam nadzieje ze oprócz Ciebie jest ktoś jeszcze...wziąłeś to pod uwagę?? > pozdrawiam Podaj adres tego forum i sprawdzimy to razem Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: nowe forum i ogłoszenia!!! 09.12.06, 18:55 A jaki los forum Bielska,na które nas kiedyś zapraszali ? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 to_ja mam już jedno głoszenie... 09.12.06, 20:27 Drogi wswmir, Proszę o zamieszczenie na Waszym forum ogłoszenia o następującej treści: "PILNE!!! Potrzebne na Sylwestra dwie studentki (18-25 lat) - na gwałt. Gratyfikacja zgodnie z taryfikatorem agencyjnym + badania DNA - 9 m-cy po imprezie. Zainteresowane studentki proszę o kontakt na e-mail: to_ja8@gazeta.pl " Odpowiedz Link Zgłoś
wswmir Re: to_ja mam już jedno głoszenie... 09.12.06, 22:14 sorry ale u nas takiego ogłoszenia nie ma!!! przed chwila sprawdzilem..u nas nie ma miejsca dla oszołomów i kretynów.. kierujemy to do ludzi normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: to_ja mam już jedno głoszenie... 09.12.06, 22:17 wswmir napisał: > sorry ale u nas takiego ogłoszenia nie ma!!! przed chwila sprawdzilem..u nas > nie ma miejsca dla oszołomów i kretynów.. kierujemy to do ludzi normalnych. === A to jeszcze tacy są???? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: to_ja mam już jedno głoszenie... 09.12.06, 22:35 wswmir napisał: > sorry ale u nas takiego ogłoszenia nie ma!!! przed chwila sprawdzilem..u nas > nie ma miejsca dla oszołomów i kretynów.. kierujemy to do ludzi normalnych. === Już jest: img329.imageshack.us/img329/2310/schowekuq5.jpg a`propos kretynów: sam ze sobą dyskutujesz na tym forum więc zrobiłem coś żeby nie wyglądało, że jest tylko jeden kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś