Dodaj do ulubionych

Koniec Vectry w Żarach

29.06.12, 20:29
Co się dzieje z telewizją kablową Vectra w Żarach?
Ponoć żarski jej współudziałowiec rozwiązał z nimi umowę, a pracownicy dostali wypowiedzenia...
Obserwuj wątek
    • cameel.m Re: Koniec Vectry w Żarach 30.06.12, 11:16
      Wcale bym nie płakał, nie lubię Vectry za "parowanie" kart z dekoderami. Wskutek czego nie można użyć karty we własnym module CI i jest się skazanym na używanie tego tandetnego badziewia o nich.
    • timba-land Re: Koniec Vectry w Żarach 02.07.12, 23:36
      Też nie będę płakał po Vectrze. Przed Euro chciałem wykupić sobie u nich wyższy pakiet, z dekoderem HD, wszystko było wspaniale, ustalone warunki a przy podpisywaniu okazało się, że na mojej ulicy kanały HD nie pociągną. Nie ma takiej możliwości technicznej. I nie będzie w najbliższych latach. Więc założyłem satelitę.
      Swoją drogą co teraz? Powrót Tele-Żetu? Czy zupełne zaprzestanie działalności? Ciekawe ;)
      • p.e.k.o Re: Koniec Vectry w Żarach 08.07.12, 23:30
        timba-land napisał:

> Więc założyłem satelitę.

Ja założyłem N już "dawno". Ponad 30 kanałów HD - już się przyzwyczaiłem i polecam :)
    • croolick Re: Koniec Vectry w Żarach 08.07.12, 00:58
      Zauważyłem, że po Żarach jeżdżą ostatnio monterzy żagańskiego Wektora. To oni przejęli zlecenia na konserwację sieci kablowej Vectry?
      • debest3 Re: Koniec Vectry w Żarach 09.07.12, 10:47
        croolick napisał:

> Zauważyłem, że po Żarach jeżdżą ostatnio monterzy żagańskiego Wektora. To oni p
        > rzejęli zlecenia na konserwację sieci kablowej Vectry?

No nie wiem czy konserwację tylko bo podłączają też nowe kable.
    • szymon9904 Re: Koniec Vectry w Żarach 15.07.12, 17:33
      Po ostatniej modernizacji (od 25 kwietnia br.) jakość kanałów w Vectrze znacznie się pogorszyła. Ja u siebie mam Cyfrowy Polsat i właśnie Vectrę. Chyba trzeba od nich odejść (od Vectry i CP) i założyć n-kę. Moim zdaniem nie ma sensu psuć sobie oczu oglądając Vectrową kaszankę. Od początku modernizacji są ludzie (w tym z Żar też), którzy walczą z Vectrą o poprawę jakości. Jednak nic z tego, wg. przedstawiciela Vectry jest wszystko ok. Problem jest ogólnopolski.
      • gabrysia843 Re: Koniec Vectry w Żarach 18.09.12, 11:11
        Mało tego, jak przechodzisz u nich z pakietu wyższego na niższy płacisz 39,00 zł (kara), natomist jak chcesz mieć wyższy pakiet to tylko 1,oo (nagroda).
        • luzyczanin Re: Koniec Vectry w Żarach 19.09.12, 11:53
          Narzekacie że drogo przecież wg. Vectry pakiet złoty kosztuje 35 zł !

www.wirtualnemedia.pl/artykul/vectra-podnosi-ceny-pakietow-telewizyjnych
          tylko z tego co się orientuję w Żarach złoty kosztuje 56 z groszami czyli po podwyżce 61 z groszami ....

Taniej niż biedronce ...
          • lolokino Re: Koniec Vectry w Żarach 25.09.12, 17:53
            Każdy klient ma prawo do końca września rozwiązać z vectrą umowę bez żadnych opłat i kar ze względu na zmianę regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka