Dodaj do ulubionych

MIało być tak fajnie, a jest obrzydliwie!!!

10.12.06, 23:25
a wszystko, dlatego że pawlozsiul nieopatrznie wserfował się w jakieś babskie
forum.
Pawlozsiulu co się teraz schowałeś...
Obserwuj wątek
    • 11rewresbo Re: MIało być tak fajnie, a jest obrzydliwie!!! 10.12.06, 23:27
      ja też ją wcześniej prosiłem ,aby dała się lubić !
      dała się ale ....
      • to_ja8 Re: MIało być tak fajnie, a jest obrzydliwie!!! 10.12.06, 23:28
        11rewresbo napisał:

> ja też ją wcześniej prosiłem ,aby dała się lubić !
        > dała się ale ....

==
        ... jad spęczniał i rozsadza ją od wewnątrz
        • abramsky Re: MIało być tak fajnie, a jest obrzydliwie!!! 10.12.06, 23:30
          jak na moje zapatrywanie się w sferę duchową :
          - coś mi tu satanizmem pachnie , oj paskudnie ...
    • pawlozsiul Re: MIało być tak fajnie, a jest obrzydliwie!!! 10.12.06, 23:28
      to_ja8 napisał:

> a wszystko, dlatego że pawlozsiul nieopatrznie wserfował się w jakieś babskie
      > forum.
      > Pawlozsiulu co się teraz schowałeś...

Jakie "babskie"? Był tam Browanx - skąd miałem wiedzieć, że też zniewieściały?
      • to_ja8 Re: MIało być tak fajnie, a jest obrzydliwie!!! 10.12.06, 23:31
        hahahahaha
        Pawlozsiulu, czy głęboko ci wlazłem w dupę - jak twierdzi khaki.
        Przyznam się szczerze, że aż mnie za serce ścisnęło jak zobaczyłem - łoją skórę
        memu osobiście wyhodowanemu wrogowi, ruszyłem na odsiecz, ale od jutra możemy
        znowu zaczynać swoje jatki.
        • baam1 Re: MIało być tak fajnie, a jest obrzydliwie!!! 10.12.06, 23:35
          nie bijcie się chłopaki, jakoś wolę was w jednej druzynie :)
          • pawlozsiul żeby Ci nie było przykro... 10.12.06, 23:37
            O Ciebie się pobijemy.
            • baam1 Re: żeby Ci nie było przykro... 10.12.06, 23:39
              wtedy to by mi dopiero było przykro :(((
        • pawlozsiul też byłem zażenowany... 10.12.06, 23:36
          Że niby Ty się mnie boisz... No qrwa, jakby ktoś powiedział, że jechałem
          rowerem i walec drogowy przede mną uciekł na pobocze. Jutro niezbyt, ale od
          wtorku jestem gotów.
          • to_ja8 Jak fajnie - wszystko wraca do normy!!! 10.12.06, 23:46
            Co? ja ciebie się boję? A ty je... t... m..?
            Do wtorku!!!
            • pawlozsiul to narazie! 10.12.06, 23:48
              • partizan79 Re: to narazie! 11.12.06, 08:30
                Jak się miło i sympatycznie zrobiło.. To chyba tak pod święta..:)

---
                Lubię bielskie klimaty! (za O11).
    • khaki3 Re: MIało być tak fajnie, a jest obrzydliwie!!! 10.12.06, 23:29
      no nie placz, jeszcze tupnij nuzka, zacznij krzyczec i wymachiwac raczkami. moze
      to cos da:)))))))))))
      • marcingeorge Khaki... 10.12.06, 23:44
        Z całym szacunkiem dla róznic jakie nas dzielą,kiedys obiecalismy sobie,ze nie bedziemy komentowac siebie nawzajem na forum ok.,ale z szacunku do Twojej siostry... weź opanuj sie.Przepraszam,moze Cie uraziłem,ale milczenie jest złotem.:D
        • khaki3 Marcinie to moze 10.12.06, 23:46
          dasz mi wolny wybor czy chce cos komentowac czy tez nie chce? Moze poruszysz
          moderatora prosba jakze sympatyczna o opanowanie tego forum i wysprzatanie
          wszystkich obleg?
          • marcingeorge Khaki to moze... 10.12.06, 23:49
            wypij kawkę,ochłoń troche.Wiele osób moze czuc sie obrazonych przez Ciebie.Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.
            • khaki3 Re: Khaki to moze... 10.12.06, 23:52
              A sadzisz,ze oni nie obrazili innych ludzi na AO???? Oni moga? a moderator
              gdzie? schowal sie w ciemnym kacie i nawet nie raczy reagowac na zgloszenia. to
              po jakiego on tu jest?zeby usuwac dla niego niewygodne posty? skoro wielce
              obrazeni moga obrazac innych ludzi to niech sie licza z tym samym! jak oni komus
              tak ja im. lepiej miec nie beda.
              • marcingeorge ale Khaki... 11.12.06, 00:00
                zauwaz jedno,prawie wszyscy sie znamy,widzimy się codzinnie mijając się.Nie powiem ,ze stanę po Twojej czy wiekszosci forumowiczów stronie,ale tak nie mozna.Czy zastanawiałas sie czy przypadkiem mój imiennik nie czyta tego forum ?
                • khaki3 Re: ale Khaki... 11.12.06, 00:03
                  a czy sadzisz,ze wlasnie przez to,ze sie mijamy codziennie na ulicy ktos moze
                  mnie obrazac? czy sadzisz,ze jest ok,ze moderator wywala moje wpisy choc nie
                  lamia netykiety?czy nie sadzisz,ze brak konsekwencji to hipokryzja? nie sadzisz
                  ze wyciaganie zycia prywatnego to juz lekka przesada? i nie sadzisz,ze forum to
                  forum a zycie codzienne to kompletnie inna bajka? nie sadzisz,ze moderator
                  odpowiedzialny za porzadek na forum powinien robic to co do niego nalezy?
                  widzisz racja to subiektywny stan wiedzy o danej rzeczy. jesli pytasz czy moj
                  chlopak nie czyta tego forum to odpowiadam: nie interesuj sie tym. a moralne
                  gadki zostaw dzieciom swoim oczywiscie:)
                  • marcingeorge Re: ale Khaki... 11.12.06, 00:17
                    zgadzam sie z Toba ale...niezupełnie.Widzisz tylko swoje racje,pisze to patrząc oczywiscie z boku,ale...zreszta widze ,ze to nie ma najmniejszego sensu. :(
                    • marcingeorge wiesz co?... 11.12.06, 00:19
                      • marcingeorge Re: wiesz co?... 11.12.06, 00:29
                        Wybacz ,ze to co napisze moze obrazic Twoje uczucia,przekonania,ale gadki Twoich forumowych kolezanek w stylu..."Jesteśmy silne, razem silniejsze" czy ..."Różne, równe, solidarne" nie mają racji bytu.Moje kolezanki czytajac ta nowele (niektóre,kiedys zawziete feministki)mowia wprost..one nigdy nie zaznały smaku prawdziwego konia,czy cos takiego... :D
                        • 11rewresbo koń 11.12.06, 00:32
                          img186.imageshack.us/img186/9831/kogx3.jpg
                        • to_ja8 Re: wiesz co?... 11.12.06, 00:37
                          marcingeorge napisał:

> ...Moje kolezanki czytajac ta nowele (ni
                          > ektóre,kiedys zawziete feministki)mowia wprost..one nigdy nie zaznały smaku
                          pra
                          > wdziwego konia,czy cos takiego... :D

----

cofam swoje zdanie.
                          Teraz jest już b. fajnie!!!
                          • hansgrubber Re: wiesz co?... 11.12.06, 00:43
                            Rzeczywiscie, bardzo smieszne. Poziom Łyzwinskiego.
                            • marcingeorge Re: wiesz co?... 11.12.06, 00:48
                              Hans...powtarzasz się,zamiast cos zrobić dla złagodzenia i tak napiętej juz sytuacji. :D
                              • hansgrubber Re: wiesz co?... 11.12.06, 09:43
                                Bardzo mi sie nie podoba to co napisala Khaki ale jej krytycy pisza w tej samej
                                poetyce i - co jest najgorsze - admin jest stronniczy i tnie po uwazaniu. W tej
                                ostatniej sprawie trudno o zlagodzenie.
                                • to_ja8 Re: wiesz co?... 12.12.06, 16:21
                                  hansgrubber napisał:

> Bardzo mi sie nie podoba to co napisala Khaki ale jej krytycy pisza w tej
                                  samej
                                  >
                                  > poetyce i - co jest najgorsze - admin jest stronniczy i tnie po uwazaniu. W
                                  tej
                                  >
                                  > ostatniej sprawie trudno o zlagodzenie.
                                  ====
                                  Hansie nie bądź taki szczwany lis
                                  Myślisz, że to taka wdzięczna robota, jak się ma takiego DOBREGO nastwiacza na
                                  miny jak Ty?
                                  Ja apelowałem o niekasowanie żadnych wątków i....
                                  nawet apel zniknął.
                                  Pytałem naszego op-a "o co chodzi?"
                                  a on - To admin z wyższej półki.
                                  Funkcyjny ma przechlapane, bo go wyższa szarża też rozlicza!
                                  Ja przynajmniej nie lamentuję, że wczoraj nie nadążyłem odpowiadać na
                                  zaczepki "kwiatuszka forumowego", bo kasował jej i moje teksty.
                                  Reasumując: wiem, że ty i ja nie chcemy kasowania, a w/w chce cięć.
                                  To teraz odpowiedz, czy kasowałbyś czy nie?
    • mmagi anal wcale nie jest babskim forum,wiesz!!:P 12.12.06, 15:33

• pawlozsiul wiemy! 12.12.06, 15:35
        Browanx robi za "przyzwoitkę".
        • mmagi Re: wiemy! 12.12.06, 15:37
          nie lubicie Browarka:O?ćiemu:(
          i jeszcze z nim 3 osoby:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka