to_ja8 10.12.06, 23:25 a wszystko, dlatego że pawlozsiul nieopatrznie wserfował się w jakieś babskie forum. Pawlozsiulu co się teraz schowałeś... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
11rewresbo Re: MIało być tak fajnie, a jest obrzydliwie!!! 10.12.06, 23:27 ja też ją wcześniej prosiłem ,aby dała się lubić ! dała się ale .... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: MIało być tak fajnie, a jest obrzydliwie!!! 10.12.06, 23:28 11rewresbo napisał: > ja też ją wcześniej prosiłem ,aby dała się lubić ! > dała się ale .... == ... jad spęczniał i rozsadza ją od wewnątrz Odpowiedz Link Zgłoś
abramsky Re: MIało być tak fajnie, a jest obrzydliwie!!! 10.12.06, 23:30 jak na moje zapatrywanie się w sferę duchową : - coś mi tu satanizmem pachnie , oj paskudnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: MIało być tak fajnie, a jest obrzydliwie!!! 10.12.06, 23:28 to_ja8 napisał: > a wszystko, dlatego że pawlozsiul nieopatrznie wserfował się w jakieś babskie > forum. > Pawlozsiulu co się teraz schowałeś... Jakie "babskie"? Był tam Browanx - skąd miałem wiedzieć, że też zniewieściały? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: MIało być tak fajnie, a jest obrzydliwie!!! 10.12.06, 23:31 hahahahaha Pawlozsiulu, czy głęboko ci wlazłem w dupę - jak twierdzi khaki. Przyznam się szczerze, że aż mnie za serce ścisnęło jak zobaczyłem - łoją skórę memu osobiście wyhodowanemu wrogowi, ruszyłem na odsiecz, ale od jutra możemy znowu zaczynać swoje jatki. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: MIało być tak fajnie, a jest obrzydliwie!!! 10.12.06, 23:35 nie bijcie się chłopaki, jakoś wolę was w jednej druzynie :) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: żeby Ci nie było przykro... 10.12.06, 23:39 wtedy to by mi dopiero było przykro :((( Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul też byłem zażenowany... 10.12.06, 23:36 Że niby Ty się mnie boisz... No qrwa, jakby ktoś powiedział, że jechałem rowerem i walec drogowy przede mną uciekł na pobocze. Jutro niezbyt, ale od wtorku jestem gotów. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Jak fajnie - wszystko wraca do normy!!! 10.12.06, 23:46 Co? ja ciebie się boję? A ty je... t... m..? Do wtorku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: to narazie! 11.12.06, 08:30 Jak się miło i sympatycznie zrobiło.. To chyba tak pod święta..:) --- Lubię bielskie klimaty! (za O11). Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: MIało być tak fajnie, a jest obrzydliwie!!! 10.12.06, 23:29 no nie placz, jeszcze tupnij nuzka, zacznij krzyczec i wymachiwac raczkami. moze to cos da:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Khaki... 10.12.06, 23:44 Z całym szacunkiem dla róznic jakie nas dzielą,kiedys obiecalismy sobie,ze nie bedziemy komentowac siebie nawzajem na forum ok.,ale z szacunku do Twojej siostry... weź opanuj sie.Przepraszam,moze Cie uraziłem,ale milczenie jest złotem.:D Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Marcinie to moze 10.12.06, 23:46 dasz mi wolny wybor czy chce cos komentowac czy tez nie chce? Moze poruszysz moderatora prosba jakze sympatyczna o opanowanie tego forum i wysprzatanie wszystkich obleg? Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Khaki to moze... 10.12.06, 23:49 wypij kawkę,ochłoń troche.Wiele osób moze czuc sie obrazonych przez Ciebie.Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Khaki to moze... 10.12.06, 23:52 A sadzisz,ze oni nie obrazili innych ludzi na AO???? Oni moga? a moderator gdzie? schowal sie w ciemnym kacie i nawet nie raczy reagowac na zgloszenia. to po jakiego on tu jest?zeby usuwac dla niego niewygodne posty? skoro wielce obrazeni moga obrazac innych ludzi to niech sie licza z tym samym! jak oni komus tak ja im. lepiej miec nie beda. Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge ale Khaki... 11.12.06, 00:00 zauwaz jedno,prawie wszyscy sie znamy,widzimy się codzinnie mijając się.Nie powiem ,ze stanę po Twojej czy wiekszosci forumowiczów stronie,ale tak nie mozna.Czy zastanawiałas sie czy przypadkiem mój imiennik nie czyta tego forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: ale Khaki... 11.12.06, 00:03 a czy sadzisz,ze wlasnie przez to,ze sie mijamy codziennie na ulicy ktos moze mnie obrazac? czy sadzisz,ze jest ok,ze moderator wywala moje wpisy choc nie lamia netykiety?czy nie sadzisz,ze brak konsekwencji to hipokryzja? nie sadzisz ze wyciaganie zycia prywatnego to juz lekka przesada? i nie sadzisz,ze forum to forum a zycie codzienne to kompletnie inna bajka? nie sadzisz,ze moderator odpowiedzialny za porzadek na forum powinien robic to co do niego nalezy? widzisz racja to subiektywny stan wiedzy o danej rzeczy. jesli pytasz czy moj chlopak nie czyta tego forum to odpowiadam: nie interesuj sie tym. a moralne gadki zostaw dzieciom swoim oczywiscie:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: ale Khaki... 11.12.06, 00:17 zgadzam sie z Toba ale...niezupełnie.Widzisz tylko swoje racje,pisze to patrząc oczywiscie z boku,ale...zreszta widze ,ze to nie ma najmniejszego sensu. :( Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: wiesz co?... 11.12.06, 00:29 Wybacz ,ze to co napisze moze obrazic Twoje uczucia,przekonania,ale gadki Twoich forumowych kolezanek w stylu..."Jesteśmy silne, razem silniejsze" czy ..."Różne, równe, solidarne" nie mają racji bytu.Moje kolezanki czytajac ta nowele (niektóre,kiedys zawziete feministki)mowia wprost..one nigdy nie zaznały smaku prawdziwego konia,czy cos takiego... :D Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: wiesz co?... 11.12.06, 00:37 marcingeorge napisał: > ...Moje kolezanki czytajac ta nowele (ni > ektóre,kiedys zawziete feministki)mowia wprost..one nigdy nie zaznały smaku pra > wdziwego konia,czy cos takiego... :D ---- cofam swoje zdanie. Teraz jest już b. fajnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: wiesz co?... 11.12.06, 00:43 Rzeczywiscie, bardzo smieszne. Poziom Łyzwinskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: wiesz co?... 11.12.06, 00:48 Hans...powtarzasz się,zamiast cos zrobić dla złagodzenia i tak napiętej juz sytuacji. :D Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: wiesz co?... 11.12.06, 09:43 Bardzo mi sie nie podoba to co napisala Khaki ale jej krytycy pisza w tej samej poetyce i - co jest najgorsze - admin jest stronniczy i tnie po uwazaniu. W tej ostatniej sprawie trudno o zlagodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: wiesz co?... 12.12.06, 16:21 hansgrubber napisał: > Bardzo mi sie nie podoba to co napisala Khaki ale jej krytycy pisza w tej samej > > poetyce i - co jest najgorsze - admin jest stronniczy i tnie po uwazaniu. W tej > > ostatniej sprawie trudno o zlagodzenie. ==== Hansie nie bądź taki szczwany lis Myślisz, że to taka wdzięczna robota, jak się ma takiego DOBREGO nastwiacza na miny jak Ty? Ja apelowałem o niekasowanie żadnych wątków i.... nawet apel zniknął. Pytałem naszego op-a "o co chodzi?" a on - To admin z wyższej półki. Funkcyjny ma przechlapane, bo go wyższa szarża też rozlicza! Ja przynajmniej nie lamentuję, że wczoraj nie nadążyłem odpowiadać na zaczepki "kwiatuszka forumowego", bo kasował jej i moje teksty. Reasumując: wiem, że ty i ja nie chcemy kasowania, a w/w chce cięć. To teraz odpowiedz, czy kasowałbyś czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: wiemy! 12.12.06, 15:37 nie lubicie Browarka:O?ćiemu:( i jeszcze z nim 3 osoby:-) Odpowiedz Link Zgłoś