hansgrubber 13.12.06, 03:35 W zwizku z ostatnimi wydarzeniami na forum - i tymi wczesniejszymi takze - prosze nie wycinac jakichkolwiek wypowiedzi ktore sa atakiem personalnym na mnie, naruszaja moje dobre imie, obrazaja, szkaluja etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_ja8 buhahahahaha - Twoje dobre imię???!!!! 13.12.06, 09:23 hansgrubber napisał: > W zwizku z ostatnimi wydarzeniami na forum - i tymi wczesniejszymi takze - > prosze nie wycinac jakichkolwiek wypowiedzi ktore sa atakiem personalnym na > mnie, naruszaja moje dobre imie, obrazaja, szkaluja etc. === hansie!?? nie widziałem ciebie wczoraj na imprezie u Oooooo11. Chyba, że wtopiłeś się w prawie 200-osobowy Chór Aleksndrowa. A sprawiasz wrażenie niecałkiem trzeźwo myślącego. Chyba że twoje wczorajsze przebywanie na Anal Oral pozostawiło jakieś skutki uboczne. Zmień nick na "adofhitler", to może przestaniesz być obrażany. Zauważ, bo może sam tego nie widzisz, że na każdej konfliktem zajeżdżającej dyskusji robisz jakiś intratny interesik - wtrącając się dyskretnie podjudzasz. Też apeluję o nie wycinanie wypowiedzi, ale z zupełnie innej interpretacji. Ps. przypominam, że pierwozwór twego nicku - niemiecki terrorysta Hans Grubber, w filmie "Szklana pułapka" został pokonany przez Johna McLane (Bruce Willis) - pozytywnego bohatera. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Nasze dobre imię???!!!! 13.12.06, 09:31 Każdy z nas nosi pewne imię , które niewątpliwie ma swoje znaczenie. w większości imiona używane w Naszym Kraju są pochodzenia greckiego , hebrajskiego , niemieckiego , niektóre zostały zapożyczone z języka łacińskiego , starofncuskiego , najwięcej na Podlasiu jednak z rosyjskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Nasze dobre imię???!!!! 13.12.06, 09:54 A co z tradycyjnymi imionami słowiańskimi (w tym staropolskimi!)? Np (z męskich): Bartosz, Bogdan, Bogusław, Bolesław, Jarosław, Lech, Maciej, Mirosław, Sławomir, Radosław, Stanisław, Wojciech, Władysław, Zbigniew, Zdzisław. Mało?? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Nasze dobre imię???!!!! 13.12.06, 10:11 Alexandros gr. obrońca ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Obserwerze 13.12.06, 10:14 zaloguj się na moim Skype "Bielelek" ,bo nie mogę znależć. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Nasze dobre imię???!!!! 13.12.06, 10:18 Bartosz staropolska skrócona forma imienia Bartłomiej Lech – staropolskie imię męskie, uformowane od imienia Lestek/Leszek. Legendarny protoplasta Polaków i założyciel Gniezna. Brat Czecha i Rusa. Maciej, no tak... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Nasze dobre imię???!!!! 13.12.06, 23:33 Prosze ilu cenzorow sie zglosilo. I to 13 grudnia. Gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Taaa...... 13.12.06, 23:37 Jeszcze wpisz swój wizerunek w tarczę strzelniczą... Masz problem - linkuj, bo ja się przyznaję - "po łepkach" ostatnio to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul aktualnie chyba nie... 13.12.06, 23:55 Aktualnie chyba nie jestem w stanie zbudować zdania, ale pozwolę sobie odwołać się do Twej inteligencji, która - niezłomnie w to wierzę - pozwoli Ci znaleźć sens i w równoważniku. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: aktualnie chyba nie... 14.12.06, 00:05 O inteligencji porozmawiaj z Pidlaszczukiem. To Twoj kumpel :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul ale się musiałem nawalić 14.12.06, 00:13 hansgrubber napisał: > Pidlaszczukiem Jakbym nie czytał, "cz" mi wskakuje między "sz" i "u". Sorki Hans, idę spać, póki węże nie zaczęły wypełzać ze ścian. Jutro się zdąbędę na zdania orzecznikowe. Odpowiedz Link Zgłoś