Dodaj do ulubionych

Kobiety biją Hansa!

12.01.07, 00:12
Hans ma kłopoty na analu:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=55360292&a=55360292
Do boju BKS!
Obserwuj wątek
    • szarik_102 Re: Kobiety biją Hansa! 12.01.07, 00:33
      Zaraz tam biją, nie panikuj. Skasowały mu wpis, więc walczy o wolność słowa
      przeciw cenzurze ;)
      • szarik-102 Ja kibicuję! 12.01.07, 01:03
        Nie mogę pomóc, bo mam tam bana. Sercem jestem z wami - fajna zadyma.
        • baam1 Re: Ja kibicuję! 12.01.07, 01:04
          jestem innego zdania
          • szarik-102 na jaki temat jesteś "innego zdania"? 12.01.07, 01:14
            • szarik_102 Re: na jaki temat jesteś "innego zdania"? 12.01.07, 01:16
              I tak prawdy nie usłyszysz, tylko przeczytasz literki ;P
              • hansgrubber Re: na jaki temat jesteś "innego zdania"? 12.01.07, 01:24
                Baam mnie nie lubi :(
                • szarik_102 Re: na jaki temat jesteś "innego zdania"? 12.01.07, 01:25
                  Cóż, każdy ma prawo kogoś nie lubić, jak zobaczę jak ktoś ma kota ... ;)
                • baam1 Re: na jaki temat jesteś "innego zdania"? 12.01.07, 01:27
                  właśnie, że lubi i stwierdza, że z tej pyskówki nic nie wynikło :)
                  • pawlozsiul a jak miało wyniknąć? 12.01.07, 01:34
                    baam1 napisała:

> właśnie, że lubi i stwierdza, że z tej pyskówki nic nie wynikło :)

Interlokutorki nie na temat mówiły. Nie zawracaj Wisły kijem - to nie Hans coś
                    wycinał, tylko jego wypowiedź wycięli.
                    • baam1 Re: a jak miało wyniknąć? 12.01.07, 01:37
                      nie było moim zamiarem krytykowanie hansa. Po prostu stwierdziłam, że zadyma
                      nie była fajna. Takie jest moje zdanie, wyjatkowo inne niż twoje. I zadnych
                      podtekstów w mojej wypowiedzi nie było.
                • pawlozsiul Chyba koniec zadymy 12.01.07, 01:33
                  Zamiast plątać się po świecie, siedź lepiej Hans spokojnie na d. Można i na
                  naszym forum założyć wątek o Sajmonie.
            • baam1 Re: na jaki temat jesteś "innego zdania"? 12.01.07, 01:23
              że zadyma fajna :)
              • szarik-102 a co niefajnego w tej zadymie? 12.01.07, 01:26
                • baam1 Re: a co niefajnego w tej zadymie? 12.01.07, 01:28
                  poziom taki sobie i przy okazji ktoś oberwał, co jestem pewna nie było celem
                  zadymiarzy i wcale nie wiem, czy zwróciliscie na to uwagę
                  • pawlozsiul nie, nie zwróciłem uwagi - nie było czasu. 12.01.07, 01:31
                    Mocno oberwał?
                    • baam1 Re: nie, nie zwróciłem uwagi - nie było czasu. 12.01.07, 01:36
                      Moim zdaniem tak, mnie by zabolało
                      • pawlozsiul na szczęście tam Cię nie było 12.01.07, 01:37
                        • baam1 Re: na szczęście tam Cię nie było 12.01.07, 01:38
                          Byłam :) Przeczytałam wszystko bardzo uwaznie :)
                • baam1 Re: a co niefajnego w tej zadymie? 12.01.07, 01:39
                  może nie to ze niefajnego, ale nic szczególnie fajnego. Zadyma jak zadyma :)
                  • pawlozsiul możesz sobie pointelektualizować 12.01.07, 01:45
                    Właśnie założyłem wątek. Dobranoc.
                    • baam1 Re: możesz sobie pointelektualizować 12.01.07, 01:45
                      to zbyt trudne dla mnie :) spij dobrze :)
                      • hansgrubber Re: możesz sobie pointelektualizować 12.01.07, 09:33
                        Nie dazylem do zadymy ale nie lubie jak mi wycinaja watki, o czym wiecie bo juz
                        raz tu w furie wpadlem, tym razem bylem bardziej dystyngowany. :) Z tego sporu
                        cos tam jednak wynikalo, choc jak watek ma wiecej niz 60 postow i kilku
                        dyskutantow to jest trudno.
    • mamba30 Ech, zupełnie jak dzieci 12.01.07, 09:39
      miałam z rana ekhm.... "ciekawą" lekturę....
      • hansgrubber Re: Ech, zupełnie jak dzieci 12.01.07, 09:46
        A wiesz o co poszlo?
        • mamba30 Re: Ech, zupełnie jak dzieci 12.01.07, 09:59
          Po "miłej" lekturze wnioskuję, że o wycicięcie Twojego posta do Pinka. Hans,
          takie zasady zostały ustalone przez WSZYTKICH uczestników na początku historii
          anala, że wątki personalne obrażające kogoś, będą kasowane z rozdzielnika. Te z
          bluzgami w tytule tez nie są mile widziane. Co do wyrażania innych poglądów, to
          jest wolność słowa. Chodziło nam wszystkim o wyeliminowanie cenzury panującej
          na innych forach. Co do treści powyższych nie zawsze się zgadzam, nie zawsze
          uważam za słuszne, czasami są żałosne, a czasami po prostu prostackie. Wg mnie
          świadczą li tylko o autorze. Każdy może się w takim watku dopisać i wyrazić
          swoje zdanie na temat treści, bądź osoby, byleby zachować umiar i takt w
          formułowaniu swoich opinii. Zrozum, po to kiedys zostały wspólnie (większością
          głosów) ustalone pewne zasady, żebyśmy ich przestrzegali. Uwierz mi, jeżeli ja
          bym na kogoś najechała personalnym wątkiem, też bym została wycięta, przez samą
          siebie chociażby.
          • pitzlad Re: Ech, zupełnie jak dzieci 12.01.07, 10:05
            Re: byle nie z tobą
            Autor: aasiula1 ☺
            Data: 12.01.07, 01:01
            "No i znowu się popisałeś. Na tym poziomie to se z własną matką dyskutuj.
            Ciekawe z kim ona się puszczała, ze takiego kundla na świat wydała"

A co powiesz o tym wpisie? Czy nie był atakiem personalnym, czy nie należało go
            wyciąć?
            Pozdrawiam
            • mamba30 Re: Ech, zupełnie jak dzieci 12.01.07, 10:09
              pitzlad napisał:

> Re: byle nie z tobą
              > Autor: aasiula1 ☺
              > Data: 12.01.07, 01:01
              > "No i znowu się popisałeś. Na tym poziomie to se z własną matką dyskutuj.
              > Ciekawe z kim ona się puszczała, ze takiego kundla na świat wydała"
              >
              > A co powiesz o tym wpisie? Czy nie był atakiem personalnym, czy nie należało
              go
              >
              > wyciąć?
              > Pozdrawiam
              >

czytałam i bardzo mi sie nie spodobał. Jak juz kiedys tu napisałam, nie lubię
              cytować i linkować, więc rzekne krótko - W kierunku AAsiuli tez poleciały
              podobnej treści zdania. Sami się prowokowaliście i sobie ubliżaliście. Jak
              widzisz nie zostały wycięte ani jednej, ani drugiej strony sposty. Szkoda, że
              dorośli ludzie nie potrafia konstruktywnie dyskutować, tylko wieszają psy na
              sobie. Anal ma taką a nie inną specyfikę i albo ktoś to zaakceptuje, albo nie -
              nikt nie zmusza do bycia uczestnikiem forum AO.
              • pitzlad Re: Ech, zupełnie jak dzieci 12.01.07, 10:17
                Ja tam nic nie pisałem. Wstąpiłem jedynie poczytać bo ktoś podał link do forum.
                I jeśli tam są ustalone zasady to jako "gość" dostosowałbym się do nich gdybym
                miał chęć wypowiadania się.
                Jeśli ktoś przychodzi do nas w gości i od progu mówi co mu się nie podoba to
                raczej nie będzie mile widziany.
                Pozdrawiam
                • mamba30 Re: Ech, zupełnie jak dzieci 12.01.07, 10:21
                  I dokładnie o to chodzi, pomijając już kwestię, że jest to forum prywatne i
                  zasady jego funkcjonowania nie zostały ustalone odgórnie. Dyskusje sa
                  oczywiście mile widzianw, ale niech maja jakis poziom. Jestem właścicielem tego
                  forum i wielokrotnie byłam stawiana między młotem a kowadłem. Nie jest to fajne
                  i budujące uczucie. Staram się nie wcinać w takich sytuacjach, bo trudno jest
                  tak naprawde opowiedziec sie po którejś ze stron, jeżeli obydwie maja w jakims
                  stopniu rację. Takie zasady bardzo ułatwiają mi współistnienie w takiej netowej
                  społeczności.
                  Równiez pozdrawiam.
          • hansgrubber Re: Ech, zupełnie jak dzieci 12.01.07, 10:11
            Dobra przyjalem to ale uwazam ze rownoczene tolerowanie rasistowskich i rownie
            lub bardziej obrazliwych tekstow nie trzyma sie kupy. I rzeby bylo jasne - ja
            jestem takze przeciw cenzurze, z naprawde nielicznymi wyjatkami.
            • mamba30 Re: Ech, zupełnie jak dzieci 12.01.07, 10:18
              Nie były tolerowane, po prostu z racji panujących zasad nie zostały usuniete.
              Pinkowi nieźle się oberwało w wątku, którego fragmenty cytowaliście w tamtej
              przepychance. Jak się uważnie przyjrzysz, to zobaczysz, że tak naprawde
              wiekszość osób go zjeb.ała na funty, dosadnie mówiąc.
      • pawlozsiul czy na Twoim forum? 12.01.07, 10:19
        Można rasistę nazwać "rasistą" czy też wskazane jest używanie form bardziej
        wysublimowanych, np. "tolerancyjny inaczej"?

Odnoszę wrażenie, że osoby moderujące to forum dość wybiórczo podchodzą do
        zasad, o których piszesz. Taki syndrom getta - stali uczestnicy forum mogą
        wyzywać i poprzeczka dla nich jest ustawiona wyżej, "nowi" mogą mniej. Ale mogę
        się mylić.
        • hansgrubber Re: czy na Twoim forum? 12.01.07, 10:21
          Tez sie nad tym zastanawialem. Ale nie mam dowodow. :)
        • mamba30 Re: czy na Twoim forum? 12.01.07, 10:31
          pawlozsiul napisał:

> Można rasistę nazwać "rasistą" czy też wskazane jest używanie form bardziej
          > wysublimowanych, np. "tolerancyjny inaczej"?
          >

Nie przesadzaj już Pawlo. Na moim forum mozna uzywać generalnie każdych słów,
          byleby nie w temacie wątków i byleby nie były to personalne ataki.

> Odnoszę wrażenie, że osoby moderujące to forum dość wybiórczo podchodzą do
          > zasad, o których piszesz. Taki syndrom getta - stali uczestnicy forum mogą
          > wyzywać i poprzeczka dla nich jest ustawiona wyżej, "nowi" mogą mniej. Ale
          mogę
          >
          > się mylić.

No cóż, możesz sie mylić i nie musisz. Nie jestem 24/dobę na forum, dlatego
          jest tam 4 adminów. Nie są oni dla usuwania wątków i cenzury, ale mamy
          regularne wizyty siura, któryz to z umiłowaniem zakłada 20 watków, w których
          bluzga, obraża i umieszcza oblesne zdjęcia zaatakowanych przez nie wiadomo co
          penisów. Takie wątki są głównie cięte przez szanowną admiralicję. Masz trochę
          racji z tą nazwę to inaczej "zżytą paczką ludzi", ponieważ jak się ktoś zna, to
          na więcej może sobie pozwolić. Wiele razy czytam posty, w których treść wyglada
          tak "spieprzaj" albo "weź, bo cie jebnę". Nie obraża to nikogo, tylko wyraża
          jakąs formę emocji, od razu zaznaczam, że nie złą. Dam Ci przykład - pisze, że
          znowu sie z menżowiem seksiłam, koleżanka, która tego nie zrobiła
          odpisuje "spieprzaj Mamba". Mam to ciąć??? W imię czego?? To sa przyjete formy
          wyrażania emocji wśród starej grupy forumowiczów. Jeżeli przychodzi ktoś nowy i
          zaczyna robić wojny podjazdowe, niekoniecznie przy tym będąc miłym, po prostu
          nie dyskutuje a rządą czegoś, to nie dziwne dla mnie, że wiekszość się włącza
          do dyskucji i ta osoba czuje się zaszczuta, osaczona przez klikę. Moje zdanie
          jest takie, że ta wczorajszo-dzisiejsza wymiana postów była całkowicie bez
          sensu. Spowodowała niepotrzebnie eskalację agresji, ale to juz Wasze
          przepychanki. Ja w takowych nie lubię brać udziału, bo mnie to nie podnieca :))

Mam nadzieję, że jasno napisałam. Nie zawsze potrafię ubrac w odpowiednie slowa
          to, co myslę. Poza tym jeszcze kawy nie piłam i mam oczyska na zapałki, a
          pogoda za oknem jest fatalna - szaro-bura maź na niebie.
          • hansgrubber Re: czy na Twoim forum? 12.01.07, 10:57
            Nie zgadzam sie ze dyskusja byla bez sensu bo jak mi sie zdaje wykazala wyrazna
            niekonsekwencje w stosowanych przez Was zasadach - widac to zreszta golym okiem
            mozna obrazac osoby byle spoza forum, mozna miec i wyrazac poglady
            rasistowakie, mozna nawet nazywac kogos matolkiem ale pod warunkiem ze autorem
            jest ktos zakorzeniony na forum - dzis taki post sie dzis pojawil i jest. :) Ja
            wiem ze pilnowanie takiego forum to nie aptekarska robota, a moj post byl
            zaczepny mial jednak znacznie mniejsza sile ognia niz niektore teksty pana
            matolka. :)
            • mamba30 Re: czy na Twoim forum? 12.01.07, 12:45
              jak dla mnie to zwykła przepychanka. Hans, już we wczesniejszych wpisach
              poruszyłam tę kwestię. Nie mam weny, żeby w jakis inny sposób to wytłumaczyć.
              Póki co, poddaję się :)
              • hansgrubber Re: czy na Twoim forum? 12.01.07, 13:02
                Ja tez.
                • i.madzia Re: sporo straciłam....przegapiłam zadymę 12.01.07, 16:31
                  Jaka szkoda:D
        • mmagi Re: czy na Twoim forum? 15.01.07, 10:46
          :)))
          eee chyba sie nie mylisz,jesli chodzi o mnie to ja tak szaleńczo nie tnę:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka