za_cccp 12.01.07, 00:12 Hans ma kłopoty na analu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=55360292&a=55360292 Do boju BKS! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarik_102 Re: Kobiety biją Hansa! 12.01.07, 00:33 Zaraz tam biją, nie panikuj. Skasowały mu wpis, więc walczy o wolność słowa przeciw cenzurze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarik-102 Ja kibicuję! 12.01.07, 01:03 Nie mogę pomóc, bo mam tam bana. Sercem jestem z wami - fajna zadyma. Odpowiedz Link Zgłoś
szarik_102 Re: na jaki temat jesteś "innego zdania"? 12.01.07, 01:16 I tak prawdy nie usłyszysz, tylko przeczytasz literki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: na jaki temat jesteś "innego zdania"? 12.01.07, 01:24 Baam mnie nie lubi :( Odpowiedz Link Zgłoś
szarik_102 Re: na jaki temat jesteś "innego zdania"? 12.01.07, 01:25 Cóż, każdy ma prawo kogoś nie lubić, jak zobaczę jak ktoś ma kota ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: na jaki temat jesteś "innego zdania"? 12.01.07, 01:27 właśnie, że lubi i stwierdza, że z tej pyskówki nic nie wynikło :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul a jak miało wyniknąć? 12.01.07, 01:34 baam1 napisała: > właśnie, że lubi i stwierdza, że z tej pyskówki nic nie wynikło :) Interlokutorki nie na temat mówiły. Nie zawracaj Wisły kijem - to nie Hans coś wycinał, tylko jego wypowiedź wycięli. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: a jak miało wyniknąć? 12.01.07, 01:37 nie było moim zamiarem krytykowanie hansa. Po prostu stwierdziłam, że zadyma nie była fajna. Takie jest moje zdanie, wyjatkowo inne niż twoje. I zadnych podtekstów w mojej wypowiedzi nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Chyba koniec zadymy 12.01.07, 01:33 Zamiast plątać się po świecie, siedź lepiej Hans spokojnie na d. Można i na naszym forum założyć wątek o Sajmonie. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: na jaki temat jesteś "innego zdania"? 12.01.07, 01:23 że zadyma fajna :) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: a co niefajnego w tej zadymie? 12.01.07, 01:28 poziom taki sobie i przy okazji ktoś oberwał, co jestem pewna nie było celem zadymiarzy i wcale nie wiem, czy zwróciliscie na to uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul nie, nie zwróciłem uwagi - nie było czasu. 12.01.07, 01:31 Mocno oberwał? Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: nie, nie zwróciłem uwagi - nie było czasu. 12.01.07, 01:36 Moim zdaniem tak, mnie by zabolało Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: na szczęście tam Cię nie było 12.01.07, 01:38 Byłam :) Przeczytałam wszystko bardzo uwaznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: a co niefajnego w tej zadymie? 12.01.07, 01:39 może nie to ze niefajnego, ale nic szczególnie fajnego. Zadyma jak zadyma :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul możesz sobie pointelektualizować 12.01.07, 01:45 Właśnie założyłem wątek. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: możesz sobie pointelektualizować 12.01.07, 01:45 to zbyt trudne dla mnie :) spij dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: możesz sobie pointelektualizować 12.01.07, 09:33 Nie dazylem do zadymy ale nie lubie jak mi wycinaja watki, o czym wiecie bo juz raz tu w furie wpadlem, tym razem bylem bardziej dystyngowany. :) Z tego sporu cos tam jednak wynikalo, choc jak watek ma wiecej niz 60 postow i kilku dyskutantow to jest trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Ech, zupełnie jak dzieci 12.01.07, 09:39 miałam z rana ekhm.... "ciekawą" lekturę.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ech, zupełnie jak dzieci 12.01.07, 09:59 Po "miłej" lekturze wnioskuję, że o wycicięcie Twojego posta do Pinka. Hans, takie zasady zostały ustalone przez WSZYTKICH uczestników na początku historii anala, że wątki personalne obrażające kogoś, będą kasowane z rozdzielnika. Te z bluzgami w tytule tez nie są mile widziane. Co do wyrażania innych poglądów, to jest wolność słowa. Chodziło nam wszystkim o wyeliminowanie cenzury panującej na innych forach. Co do treści powyższych nie zawsze się zgadzam, nie zawsze uważam za słuszne, czasami są żałosne, a czasami po prostu prostackie. Wg mnie świadczą li tylko o autorze. Każdy może się w takim watku dopisać i wyrazić swoje zdanie na temat treści, bądź osoby, byleby zachować umiar i takt w formułowaniu swoich opinii. Zrozum, po to kiedys zostały wspólnie (większością głosów) ustalone pewne zasady, żebyśmy ich przestrzegali. Uwierz mi, jeżeli ja bym na kogoś najechała personalnym wątkiem, też bym została wycięta, przez samą siebie chociażby. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Ech, zupełnie jak dzieci 12.01.07, 10:05 Re: byle nie z tobą Autor: aasiula1 ☺ Data: 12.01.07, 01:01 "No i znowu się popisałeś. Na tym poziomie to se z własną matką dyskutuj. Ciekawe z kim ona się puszczała, ze takiego kundla na świat wydała" A co powiesz o tym wpisie? Czy nie był atakiem personalnym, czy nie należało go wyciąć? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ech, zupełnie jak dzieci 12.01.07, 10:09 pitzlad napisał: > Re: byle nie z tobą > Autor: aasiula1 ☺ > Data: 12.01.07, 01:01 > "No i znowu się popisałeś. Na tym poziomie to se z własną matką dyskutuj. > Ciekawe z kim ona się puszczała, ze takiego kundla na świat wydała" > > A co powiesz o tym wpisie? Czy nie był atakiem personalnym, czy nie należało go > > wyciąć? > Pozdrawiam > czytałam i bardzo mi sie nie spodobał. Jak juz kiedys tu napisałam, nie lubię cytować i linkować, więc rzekne krótko - W kierunku AAsiuli tez poleciały podobnej treści zdania. Sami się prowokowaliście i sobie ubliżaliście. Jak widzisz nie zostały wycięte ani jednej, ani drugiej strony sposty. Szkoda, że dorośli ludzie nie potrafia konstruktywnie dyskutować, tylko wieszają psy na sobie. Anal ma taką a nie inną specyfikę i albo ktoś to zaakceptuje, albo nie - nikt nie zmusza do bycia uczestnikiem forum AO. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Ech, zupełnie jak dzieci 12.01.07, 10:17 Ja tam nic nie pisałem. Wstąpiłem jedynie poczytać bo ktoś podał link do forum. I jeśli tam są ustalone zasady to jako "gość" dostosowałbym się do nich gdybym miał chęć wypowiadania się. Jeśli ktoś przychodzi do nas w gości i od progu mówi co mu się nie podoba to raczej nie będzie mile widziany. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ech, zupełnie jak dzieci 12.01.07, 10:21 I dokładnie o to chodzi, pomijając już kwestię, że jest to forum prywatne i zasady jego funkcjonowania nie zostały ustalone odgórnie. Dyskusje sa oczywiście mile widzianw, ale niech maja jakis poziom. Jestem właścicielem tego forum i wielokrotnie byłam stawiana między młotem a kowadłem. Nie jest to fajne i budujące uczucie. Staram się nie wcinać w takich sytuacjach, bo trudno jest tak naprawde opowiedziec sie po którejś ze stron, jeżeli obydwie maja w jakims stopniu rację. Takie zasady bardzo ułatwiają mi współistnienie w takiej netowej społeczności. Równiez pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ech, zupełnie jak dzieci 12.01.07, 10:11 Dobra przyjalem to ale uwazam ze rownoczene tolerowanie rasistowskich i rownie lub bardziej obrazliwych tekstow nie trzyma sie kupy. I rzeby bylo jasne - ja jestem takze przeciw cenzurze, z naprawde nielicznymi wyjatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ech, zupełnie jak dzieci 12.01.07, 10:18 Nie były tolerowane, po prostu z racji panujących zasad nie zostały usuniete. Pinkowi nieźle się oberwało w wątku, którego fragmenty cytowaliście w tamtej przepychance. Jak się uważnie przyjrzysz, to zobaczysz, że tak naprawde wiekszość osób go zjeb.ała na funty, dosadnie mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul czy na Twoim forum? 12.01.07, 10:19 Można rasistę nazwać "rasistą" czy też wskazane jest używanie form bardziej wysublimowanych, np. "tolerancyjny inaczej"? Odnoszę wrażenie, że osoby moderujące to forum dość wybiórczo podchodzą do zasad, o których piszesz. Taki syndrom getta - stali uczestnicy forum mogą wyzywać i poprzeczka dla nich jest ustawiona wyżej, "nowi" mogą mniej. Ale mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: czy na Twoim forum? 12.01.07, 10:21 Tez sie nad tym zastanawialem. Ale nie mam dowodow. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: czy na Twoim forum? 12.01.07, 10:31 pawlozsiul napisał: > Można rasistę nazwać "rasistą" czy też wskazane jest używanie form bardziej > wysublimowanych, np. "tolerancyjny inaczej"? > Nie przesadzaj już Pawlo. Na moim forum mozna uzywać generalnie każdych słów, byleby nie w temacie wątków i byleby nie były to personalne ataki. > Odnoszę wrażenie, że osoby moderujące to forum dość wybiórczo podchodzą do > zasad, o których piszesz. Taki syndrom getta - stali uczestnicy forum mogą > wyzywać i poprzeczka dla nich jest ustawiona wyżej, "nowi" mogą mniej. Ale mogę > > się mylić. No cóż, możesz sie mylić i nie musisz. Nie jestem 24/dobę na forum, dlatego jest tam 4 adminów. Nie są oni dla usuwania wątków i cenzury, ale mamy regularne wizyty siura, któryz to z umiłowaniem zakłada 20 watków, w których bluzga, obraża i umieszcza oblesne zdjęcia zaatakowanych przez nie wiadomo co penisów. Takie wątki są głównie cięte przez szanowną admiralicję. Masz trochę racji z tą nazwę to inaczej "zżytą paczką ludzi", ponieważ jak się ktoś zna, to na więcej może sobie pozwolić. Wiele razy czytam posty, w których treść wyglada tak "spieprzaj" albo "weź, bo cie jebnę". Nie obraża to nikogo, tylko wyraża jakąs formę emocji, od razu zaznaczam, że nie złą. Dam Ci przykład - pisze, że znowu sie z menżowiem seksiłam, koleżanka, która tego nie zrobiła odpisuje "spieprzaj Mamba". Mam to ciąć??? W imię czego?? To sa przyjete formy wyrażania emocji wśród starej grupy forumowiczów. Jeżeli przychodzi ktoś nowy i zaczyna robić wojny podjazdowe, niekoniecznie przy tym będąc miłym, po prostu nie dyskutuje a rządą czegoś, to nie dziwne dla mnie, że wiekszość się włącza do dyskucji i ta osoba czuje się zaszczuta, osaczona przez klikę. Moje zdanie jest takie, że ta wczorajszo-dzisiejsza wymiana postów była całkowicie bez sensu. Spowodowała niepotrzebnie eskalację agresji, ale to juz Wasze przepychanki. Ja w takowych nie lubię brać udziału, bo mnie to nie podnieca :)) Mam nadzieję, że jasno napisałam. Nie zawsze potrafię ubrac w odpowiednie slowa to, co myslę. Poza tym jeszcze kawy nie piłam i mam oczyska na zapałki, a pogoda za oknem jest fatalna - szaro-bura maź na niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: czy na Twoim forum? 12.01.07, 10:57 Nie zgadzam sie ze dyskusja byla bez sensu bo jak mi sie zdaje wykazala wyrazna niekonsekwencje w stosowanych przez Was zasadach - widac to zreszta golym okiem mozna obrazac osoby byle spoza forum, mozna miec i wyrazac poglady rasistowakie, mozna nawet nazywac kogos matolkiem ale pod warunkiem ze autorem jest ktos zakorzeniony na forum - dzis taki post sie dzis pojawil i jest. :) Ja wiem ze pilnowanie takiego forum to nie aptekarska robota, a moj post byl zaczepny mial jednak znacznie mniejsza sile ognia niz niektore teksty pana matolka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: czy na Twoim forum? 12.01.07, 12:45 jak dla mnie to zwykła przepychanka. Hans, już we wczesniejszych wpisach poruszyłam tę kwestię. Nie mam weny, żeby w jakis inny sposób to wytłumaczyć. Póki co, poddaję się :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: sporo straciłam....przegapiłam zadymę 12.01.07, 16:31 Jaka szkoda:D Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: czy na Twoim forum? 15.01.07, 10:46 :))) eee chyba sie nie mylisz,jesli chodzi o mnie to ja tak szaleńczo nie tnę:D Odpowiedz Link Zgłoś