skiin 20.02.03, 21:41 I bardzo dobrze!!! pokażcie tym koszernym sprzedawczykom gdzie raki zimują!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mistyk Nie interesują mnie problemy... IP: *.gisz.pl 20.02.03, 22:44 Solidarności. Mam wystarczająco dużo swoich... A oni chcą mi jeszcze utrudniać życie. Odpowiedz Link Zgłoś
skiin Re: Nie interesują mnie problemy... 20.02.03, 22:47 Pewnie ciebie to nie obchodzi żydowski krwiopijcu że Polacy wylądują na bruku i bedą zdychać na dworcach lub w smietnikach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Ales dupek. Re: Nie interesują mnie problemy... IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 20.02.03, 22:50 skiin napisał(a): > Pewnie ciebie to nie obchodzi żydowski krwiopijcu że Polacy wylądują na bruku i > > bedą zdychać na dworcach lub w smietnikach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~misio Re: Nie interesują mnie problemy... IP: *.acn.waw.pl 21.02.03, 01:44 Gość portalu: Wojtek Ales dupek. napisał(a): > skiin napisał(a): > > > Pewnie ciebie to nie obchodzi żydowski krwiopijcu że Polacy > wylądują na bruku i > > > > bedą zdychać na dworcach lub w smietnikach głupi niech zdechną, będzie więcej miejsca dla mądrych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świder. Re: Nie interesują mnie problemy... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 12:03 skiin napisał(a): > Pewnie ciebie to nie obchodzi żydowski krwiopijcu że Polacy wylądują na bruku i > > bedą zdychać na dworcach lub w smietnikach >Matole,trzeba było o tym myśleć w 1981r.nanim zaczęliście kamieniami rozbijać sklepy i niszczyć dorobek całego społeczeństwa.Teraz zostaje wam już tylko modlitwa i pomoc kleru.Ciekawe,kto wam pomoże bardziej-Bóg,czy księża?. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Nie interesują mnie problemy... 20.02.03, 22:50 Gość portalu: Mistyk napisał(a): > Solidarności. Mam wystarczająco dużo swoich... Podziękuj rządowi. > A oni chcą mi > jeszcze utrudniać życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Stanac potrafi byle ch..,do wyborow trzeba IP: *.ipt.aol.com 20.02.03, 22:56 miec troche rozumu. Polacy slyna z zamilowania do burdelu. Nie potrafia niestety wybierac rzadzacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroc Nie cały tylko Górny IP: *.tvk.pl / 10.0.1.* 20.02.03, 23:52 a to jest różnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli Re: Nie cały tylko Górny IP: 212.106.142.* 21.02.03, 00:17 Zupełnie nie rozumiem zarówno takiej formy protestu jak i wszystkich tych infantylnych polityczno-ideologicznych komentarzy! (prócz może pierwszego). Grupa bankrutów politycznych i nieudaczników z "Solidarności" próbuje odreagować swe frustracje wciagając zdesperowanych i uczciwych ludzi w swe gierki polityczne. Cel - blokując drogi i koleje utrudnić, w imię swych politycznych i niezrealizowanych przez skrajną głupotę ambicji, innym spieszącym do pracy i szkół obywatelom życie. Największą farsą jest jednak fakt współdziałania resztek "Solidarności" w powyższym proteście z partią którą można śmiało nazwać: wielkim wstydem III Rzeczpospolitej - samoobroną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phat base Re: W piątek stanie cały Śląsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.03, 00:05 znowu bedzie zadyma i znowu w bogucicach beda korki aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli Re: W piątek stanie cały Śląsk IP: 212.106.142.* 21.02.03, 00:22 sprostowanie: zamiast pierwszego winno być drugiego komentarza - pierwszy jest oczywiście żałosny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLF "S" zaczyna okres karnawalowy-zycze dobrej zabawy IP: *.sympatico.ca 21.02.03, 01:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bserwator Widly i marchewka IP: *.lodz.mm.pl 21.02.03, 01:41 Rozumiem, ze czasami trzeba przeciwko czemus zaprotestowac, ale to co si teraz dzieje, to juz groteska. Zupelnie jak powstanie, tylko, ze wtedu walczono o wolnosc a teraz o cene swin sie bija, ale najgorsze to to ze pan Lepra (po łac, trąd) glupich chlopów "marchewka" omotal, ktorzy teraz mysla, ze widlami ministerstwa zdobeda. propuje, zeby Polske zmienic na wielki 40 nilionowy kolchoz.pzdrw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: W piątek stanie cały Śląsk IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.02.03, 05:22 Solidaruchy znowu pokazują, że tylko buntować i strajkować potrafią, ale pracować to nigdy! Dlaczego to związkowe bydło ze Śląska ma być utrzymywane z moich podatków? A wystrzelać tę swołocz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Czas tych ludzi juz minal. Narod ich nie popiera. IP: *.rdu.bellsouth.net 21.02.03, 05:55 Moga tylko pograzyc reszte w wiekszej biedzie. To zwiekszy nienawisc d strajkujacych. Gość portalu: Rysiek napisał(a): > Solidaruchy znowu pokazują, że tylko buntować i strajkować > potrafią, ale pracować to nigdy! > Dlaczego to związkowe bydło ze Śląska ma być utrzymywane z moich > podatków? A wystrzelać tę swołocz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janmac1 Re: W piątek stanie cały Śląsk IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 07:00 NARESZCIE ! CZAS NAJWYŻSZY ROZPIEPRZYĆ TEN CAŁY BAJZEL. MAM NADZIEJĘ , ŻE RESZTA POLSKI PRZYŁĄCZY SIĘ DO PROTESTU I WYNIKNIE Z TEGO STRAJK GENERALNY. POLACY - CZAS SIĘ OBUDZIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: W piątek stanie cały Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.03, 11:18 Gość portalu: janmac1 napisał(a): > NARESZCIE ! CZAS NAJWYŻSZY ROZPIEPRZYĆ TEN CAŁY BAJZEL. MAM > NADZIEJĘ , ŻE RESZTA POLSKI PRZYŁĄCZY SIĘ DO PROTESTU I WYNIKNIE > Z TEGO STRAJK GENERALNY. POLACY - CZAS SIĘ OBUDZIĆ. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ -rozwalić wszystko ! krzaklewski - prezydentem buzek - premierem lepper - ministrem skarbu maciarewicz - ministrem spraw wewnętrznych o rydzyk - ministrem propagandy janowski - ministrem rolnictwa itd ... i napewno będzie lepiej i jeszcze śmieszniej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyłkowy. Re: W piątek stanie cały Śląsk IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 11:58 A niech sobie stoi,jak lubi.Potem będa jeszcze bardziej labidzić.Nie mogą pogodzić się z faktem,że mają to co chcieli i na własne żądanie.Czasu cofnąć się nie da.Chcieli zmian o które z "narażeniem Zycia w bohaterski sposób walczyli z łańcuchami w ręcach" to mają.Pretensje do siebie i morda w kubeł,konsekwencje głupoty trzeba ponosić osobiście,a nie obarczać nią wszystkich.Każdy ma to na co zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyłowy. Re: W piątek stanie cały Śląsk IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 21:46 To straszne,ale jak stanie,na baczność?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Pyka Re: W piątek stanie cały Śląsk IP: *.kat.cdp.pl 23.02.03, 21:01 mają racje czeba walczyć o swoje prawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt. Ziobro Re: W piątek stanie cały Śląsk IP: *.chello.pl 23.02.03, 21:05 Gość portalu: Marek Pyka napisał(a): > mają racje czeba walczyć o swoje prawa Żle ludziskom w komunie beło - to se zmnienili. I majom co kcieli - KAPITALYZM ! Mojom religie w szkołach, paszporty w domach, pełne półki w sklepach ! NO TO CO KCOM ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyłkowy. Re: W piątek stanie cały Śląsk IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 00:02 Gość portalu: kpt. Ziobro napisał(a): > Gość portalu: Marek Pyka napisał(a): > > > mają racje czeba walczyć o swoje prawa > > Żle ludziskom w komunie beło - to se zmnienili. I majom co kcieli - > KAPITALYZM ! Mojom religie w szkołach, paszporty w domach, pełne półki w > sklepach ! > NO TO CO KCOM ?!!! >Ano w dupie jem sie przewróciło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: W piątek stanie cały Śląsk IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 00:23 Posłuchaj wachu. Czasy Gierka się skończyły. Bezpowrotnie. Speclane sklepy z towarem tylko dla górników itepe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksiądz. Re: W piątek stanie cały Śląsk IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 15:21 Hey "Narodzie Sląski",przywileje się skończyły i już nie wrócą.Niepomogą wrzaski strajki i protesty,mówiąc krótko -kaplica,trzeba będzie żyć jak wszyscy,biednie i skromnie.Trzeba będzie zakończyć kosztowne wyjazdy na drugi koniec Polski na ryby,bo to kosztowna przyjemność.Rybka,albo pipka.Chcieliście "wolnej Polski"-macie wolną Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś