Dodaj do ulubionych

Portal miasta! Swój!

14.01.07, 11:31
Witam,
Chciałbym zaprosić wszystkich użytkowników do przeglądania nowopowstałego portalu miasta. Każdy pewnie pamięta stary portal e-bielsk. Teraz jest nowy z innymi założeniami i planami na przyszłość. Chcemy, abyście to właśnie Wy pomogli nam w rozwoju. Zapraszam! www.e-bielsk.pl
Bo przecież miasto tworzą ludzie!
Obserwuj wątek
    • kosmopolakk Re: Portal miasta! Swój! 14.01.07, 13:28
      Brawo, profesjonalnie zrobione, aczkolwiek brakuje jeszcze sporo informacji
      szczgółowych o mieście, mieszkancach etc. ... Myślę jednak, że jest to jedynie
      kwestia czasu i juz wkrótce redakcja to uzupełni.
    • nikzmienilem Re: Portal miasta! Swój! 14.01.07, 18:09
      Nie należy ważnych rzeczy robić w podwójne swieta,a tam data 07 stycznia była.
      Cytat:
      "Po krótkiej przerwie związanej z niedobraniem redakcji portal miasta e-Bielsk
      postanowił ponownie ukazać się na łamach internetu.
      Tym razem w jeszcze nowszej odsłonie pragniemy zachęcić mieszkańców miasta do
      odwiedzania i brania aktywnego udziału w internetowym życiu Bielska
      Podlaskiego."
      Z mego punktu widzenia,jakby mało gramatycznie,szczególnie to "niedobraniem".
      Z "łamami internetu" też się nie udało.
    • aququ2 Re: Portal miasta! Swój! 14.01.07, 20:03
      W sumie wygląda OK, ale nie wiem czy nie lepsze byłoby wyśrodkowanie
      wszystkiego? Zdjęcie z Białegostoku jest ni w pięć, ni w dziesięć. Życzę
      powodzenia ze stronką.
    • cdsmarcin Re: Portal miasta! Swój! 25.01.07, 23:26
      Podoba sie?
      • partizan79 Re: Portal miasta! Swój! 26.01.07, 08:18
        Taki sobie, muszę przyznać..
        • partizan79 Re: Portal miasta! Swój! 26.01.07, 08:20
          Zero zdjęć (oprócz jednego - Piotrka), żółtych oczojebnych tytułów nie potrafię
          rozczytać.. itd.......
    • pitzlad eeeee 26.01.07, 09:33
      Szczerze mówiąc, słaby.
      • partizan79 Re: eeeee 26.01.07, 09:36
        Maczkiem wszystko napisane..
        • pitzlad Re: eeeee 26.01.07, 09:38
          Nić tam ciekawego sie nie dowiedziałem, nic nie zobaczyłem, nie uśmiałem się,
          więc jeśli to się nie poprawi to więcej tam nie pójdę, obiecuję
          • ja-alutka Re: eeeee 26.01.07, 09:41
            A u mnie się nawet nie otwiera! :( ☺
            • partizan79 Re: eeeee 26.01.07, 09:46
              Bo trzeba znać PIN.
              • ja-alutka Ok Wygrałeś!! 26.01.07, 10:03
                Podaj składniki, zrobię od razu litr!! ☺
    • ja-alutka Udało mi sie otworzyć stronę! 26.01.07, 13:38
      Jak na początek jest dobrze, a Ci malkontenci po prostu się "czepiają" - tacy
      już są! Trzymam kciuki za CDN. ☺
      • pitzlad Re: Udało mi sie otworzyć stronę! 26.01.07, 14:05
        malkontenci... czepiają... kciuki...
        • cdsmarcin Re: Udało mi sie otworzyć stronę! 26.01.07, 17:29
          Właśnie dlatego chcemy, abyście nam pomogli, powiedzieli co należałoby zmienić.

Zdjęcia są ;-) Zarejestrujesz się a zobaczysz pełen urok ;-)

Miłoby się zrobiło jakbyście pomagali go tworzyć na lepsze, bo takim gadaniem chyba nic się w bielsku dobrego nie zrobi. :)
          • nikzmienilem Co to ma być ? 26.01.07, 19:26
            Macie jakieś założenia,co to ma być? Przedsięwzięcie komercyjne,czy tylko
            hobbystyczne ? Obie wersje oparte są na złotówce .Dziwnym jest też skład
            redakcji:
            Henryk Zalewski - właściciel oraz redaktor naczelny
            Marcin Kietliński - redaktor naczelny
            Toż to szok ! Jeśli jest dwóch,jeden musi być kierownikiem.Armia skazana jest
            na stratę,jak jest dwóch dowódców,a co dopiero "naczelnych".

• cdsmarcin Re: Co to ma być ? 26.01.07, 21:36
              Ważne jest stanowisko osób redakcji czy plan działania?

Można powiedzieć, że Marcin Kietliński to z-ca naczelnego, głównie to on wprowadza modyfikacje na portalu, które są rozpatrzane przez kolege z wyższym stanowiskiem. Czy to jest złe?

Spodziewałem się czego innego, większość z Was stawia na to, aby nic w Bielsku się nie działo. Zamiast pomagać mówicie z boku że to jest złe itd. Skoro tak uważacie to dlaczego nie pomożecie? Zapraszamy w grono redakcji.

Dziękuje tym, którzy życzą sukcesów.
          • szpila555 Re: Byłem 26.01.07, 19:49
            Myślę że potrzebujecie ciekawych tematów do portalu. Jeśli będą świeże, przed
            publikacją w prasie, lub "pocztą pantoflową" to może i zdobędziecie popularność
            wśród bielszczan, jak swego czasu to_ja8 ze swoim "wirtualnym" Serwisem
            Podlasia.
            Wszystko zalezy od waszej inwencjii, aktywności waszych współpracowników i
            czasu jaki możecie poświęcić.
            Życze sukcesów w prowadzeniu portalu. Mam nadzieję, że jest i będzie niezależny
            oraz obiektywny.
            • cdsmarcin Re: Byłem 26.01.07, 21:41
              szpila555 napisał:

> Myślę że potrzebujecie ciekawych tematów do portalu. Jeśli będą świeże, przed
              > publikacją w prasie, lub "pocztą pantoflową" to może i zdobędziecie popularność

Ciągle się staramy, ale wiadomo jak to jest. Żeby znaleźli się redaktorzy byłoby inaczej, więc przypominam, że ciągle ich poszukujemy.

• pitzlad Re: Udało mi sie otworzyć stronę! 30.01.07, 12:32
            cdsmarcin napisał:

> Zdjęcia są ;-) Zarejestrujesz się a zobaczysz pełen urok ;-)

Zarejestrowałem się i zauroczył mnie brak zdjęć. Powiedz mi panie Naczelny
            gdzie one są ukryte?
            • cdsmarcin Re: Udało mi sie otworzyć stronę! 31.01.07, 14:18
              yyy... nie wiem dlaczego ich nie widzisz. Po zarejestrowaniu się u góry strony powinien pokazać się przycisk "Galeria". Wchodzisz i masz.
              Może nie jest tam dużo zdjęć bo 12, ale pewien chłopak podjął się zadania wykonania zdjęć zimowych i niebawem będą na stronie.
    • nikzmienilem e-Bielsk 29.01.07, 10:39
      Coś tam się pojawia z interesujących rzeczy,np.obietnica ocieplenia w Bielsku.
      Mam pytanie: Po co z prawej strony strony pusta przestrzeń do niczego.Mam
      ustawioną rozdzielczość 1024x728 . Po prawej stronie ekranu w 1/3 pustka. Ma to
      być czymś zapełnione w przyszłości,czy tak ma być?
      • cdsmarcin Re: e-Bielsk 29.01.07, 11:44
        To miejsce jest przewidziane na boczny bilboard reklamowy. Też mam rozdzielczość 1024x768 i mi nie przeszkadza :)
        • nikzmienilem Re: e-Bielsk 29.01.07, 11:51
          Oczekujecie uwag,to je wyrażamy.Odnoszę wrażenie,że niezbyt przyjażnie jednak
          uwagi przyjmujecie.
          • cdsmarcin Re: e-Bielsk 29.01.07, 13:55
            Dlaczego tak uważasz? Twoją uwagę przyjelem bardzo przyjaźnie. Planujemy to zmienić, bo raczej takich reklam nie bedziemy mieć w najbliższym czasie.
            Ogólnie na dzień dzisiejszy planujemy dodać i zmienić kilka opcji, m.in. dzięki Waszym uwagom :)
            • nikzmienilem Re: e-Bielsk 29.01.07, 14:02
              Toteż nie powinniście zauważać w jakichkolwiek uwagach tylko złych intencji.Nie
              mam pomysłu,niczego nie sugeruje.Będę miał,coś podrzucę,a każda uwaga,nawet
              złośliwa , winna być twórczą.
              • nikzmienilem Re: e-Bielsk 29.01.07, 14:11
                Zauważam,że już wykorzystaliście moje określenie chorego radaru z zaklejonym
                okiem.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=55405197
                Praw autorskich nie zastrzegłem przecież.Dobrze by było,jakby forumowicze
                podrzucali Wam jakieś tematy.Ja z prowincji i spokojnie tu u mnie.Nic się nie
                dzieje,co by się nadawalo do portalu.
                • cdsmarcin Re: e-Bielsk 29.01.07, 16:20
                  Dobrze by było... Jedni są odrzucająco nastawieni, drugim sie nie chce. Staramy się czerpać wiedzę o wydarzeniach z bielska z każdego źródła, bo przecież wszystkiego nie wiemy.
                  • kaukonsky WSD...ziennikarska ;) 29.01.07, 16:42
                    Hej! Rozmawiałem jesienią o waszym portalu z Karolem "Lolkiem". Mówił mi o nim w samych superlatywach. Ale jeśli chcecie informacji, to nie oczekujcie cudów. Same do Was nie przyjdą. Parę godzin dziennie musicie nad tym zasuwać.
                    Przede wszystkim - jak by tego nie ukrywać - teksty dziennikarskie trzeba kreować. Zwłaszcza w tak małym ośrodku, jakim jest Bielsk. Nie - wymyślać fakty, ale wymyślać - jak sprzedać fakty, do których się dotrze. I wymyślać też - do jakich faktów warto i chce się dotrzeć. I docierać - być, obserwować, notować, nagrywać, fotografować, dzwonić, dobijać się, włazić oknem, gdy drzwiami wyrzucają, itd... A to trudne...
                    Rozumiem, że zaczynacie od zera? Też tak zaczynałem. W 1999. Mordęga. Dostałem biurko, telefon, komputer, cyfrówkę i polecenie: zapier... A gdzie nie zaszedłem, to pierwsze pytanie było takie: - A kto cię nasłał? Dziś jest już trochę normalniej, choć też nielekko. Zwłaszcza debiutanci na pewno będą mieli pod górkę. Moi współpracownicy korzystali i korzystają z moich kontataktów. Narzekają, ale nie wiedzą o ile mają łatwiej... Nichbym im - wystarczy - zabrał pudełko z pięcioma zestawami wizytówek i spisów telefonów...
                    A jeśli chcecie fachowych porad w sprawie portalu, to zachęcam do rozmowy z To_ja8. Chyba nikt w Bielsku nie ma takich doświadczeń, jak On. ;o)
                    • to_ja8 Re: WSD...ziennikarska ;) 31.01.07, 03:51
                      kaukonsky napisał:

> ... A jeśli chcecie fachowych porad w sprawie portalu, to zachęcam do rozmowy
                      z To_
                      > ja8. Chyba nikt w Bielsku nie ma takich doświadczeń, jak On. ;o)

===

Dzięki Prezes za słowa uznania 8).
                      Kilka słów do chłopaków...
                      Nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę na co się porywacie.
                      Tak, jak kaukonsky już napisał, chcąc, aby Wasz portal wyglądał na - w miarę -
                      profesjonalny i miał czytelników, trzeba naginać dzień w dzień przez 7 dni w
                      tygodniu. Przynajmniej ja tak robiłem przez... uuuuuuuuuuuuuuuu... długo. Mój
                      portal osiągnął (chyba po roku) oglądalność kilkuset wejść dziennie. Co uważam
                      za największy sukces.
                      Czy Wam to się uda?
                      Życzę sukcesów!
                      Osobiście mam satysfakcję, że ktoś dostrzegł moje zaangażowanie w promocję
                      Bielska. Bynajmniej nie były to władze samorządowe.
                      Dzisiaj biorę udział w o wiele większym projekcie - prowadzę ogólnopolskie
                      portale branżowe, ale pierwsze kroki stawiałem właśnie tu, gdzie Wy teraz.
                      A osobiście mam do Was "pretensję", że nie zwróciliście się do mnie z prośbą "o
                      pomoc". Stąd takie teksty, jak mapa za "5 tys. zł". Ja nad takimi sprawami
                      pracowałem dniami i nocami. Mogę wam przekazać do wykorzystania wiele innych
                      moich pomysłów, tylko trzeba wypowiedzieć magiczne słowo "proszę"...
                      Jeżeli tego nie umiecie, to chłopaki naginajcie...
                      Myślę - znając kaukonsky`ego - że też Wam pomoże...
                      Co nie prezes?
                      * * *
                      Nie pij Piotrek w piątek...
                      • cdsmarcin Re: WSD...ziennikarska ;) 31.01.07, 14:15
                        Nie wiedzieliśmy, że ktoś w Bielsku takiego działania już się podejmował.
                        Jesli możecie to proszę o jakiś kontakt, bo na forum chyba nie będziemy pisać?
                      • kaukonsky To poroniona branża... 31.01.07, 15:17
                        Bośmy są, Prezes - "profesjonalysty" :P
                        Dwa tysiące na rękę miesięcznie i każdemu "zrobimy dobrze" - w pijarze oczywiście ;)
                        [Tylko mnie obowiązuje trzymiesieczny okres wypowiedzenia; a z obecnym pracodawcą mam podpisaną "lojalkę" - żadnej roboty "na boku", nawet dla spec-służb! (Poważnie, to też mam zapisane...)]
                        • cdsmarcin Re: To poroniona branża... 02.02.07, 16:31
                          To dostane jakiś kontakt chłopaki? ;>
                    • to_ja8 Re: WSD...ziennikarska ;) 05.03.07, 13:50
                      Prezes!!!
                      zapraszam na

www.kondrat.cees.pl
                      Nie jest to Serwis Podlasia u szczytu swojej sławy, ale zawsze jak mam kilka
                      chwil i ochotę na "wycięcie jakiegoś numeru", to coś tam zamieszczę...
                      e-bielsk jest - moim skromnym zdaniem - "bez jaj". Niby chłopaki coś tam
                      produkują, ale... nie ma tam żadnego wyrazu. A przedruki z innych mediów, gdy
                      wokół jest tyle tematów do zainteresowania czytelnika, to już szczyty. Ja bym
                      sobie na cos takiego nie pozwolił 8)
      • pitzlad Re: e-Bielsk 30.01.07, 12:43
        U mnie przy rozdzielczości 1600x1200 puste jest 22cm monitora czyli nawet
        więcej niż połowa. Ale to pewnie będzie z czasem zapełnione, jeśli portal się
        rozwinie.
        • cdsmarcin Re: e-Bielsk 31.01.07, 01:15
          I po co taka duża? :D heheh na telewizorze przegladasz stronki? ;>
          • pitzlad Re: e-Bielsk 31.01.07, 08:02
            To nie telewizor, zwykły monitor Samsung SyncMaster 214T
    • nikzmienilem Bielsk w internecie. 29.01.07, 18:15
      W porównaniu z miastami regionu , Bielsk chudzieńko w mierze informatyzacji
      wygląda
      www.hajnowka.pl
      www.hajnowka.pl/mapa
      www.siemiatycze-um.com.pl
      Na oficjalnych stronach UM ,jesli coś się pojawia,to po miesiącu,albo na
      odczepnego.
      • cdsmarcin Re: Bielsk w internecie. 29.01.07, 23:19
        Spokojnie, my zaczynamy. Zbieramy ludzi...
    • nikzmienilem Ustawiłem 07.02.07, 15:03
      w przeglądarce "Ulubine" e-Bielsk i zaglądać będe codziennie.Życzę
      sukcesów.Pomóc nie mogę,bo jak? uwagi będę podrzucać i nie traktujcie tego jako
      złośliwość,a jako tworcze.
    • nikzmienilem Re: Portal miasta! Swój! 07.02.07, 15:11
      Klikam na "Pożar przy ... itd" i pojawiają się bliżej niezindentyfikowane
      strony,albo menu.
      Czasami na komputerze przy opracowywaniu strony jest wszystko ok,ale trzeba
      sparwdzić ,jak strona się zachowuje po wrzuceniu na serwer.
      Raz jeszcze powtarzam,moje uwagi są wyłacznie tworcze,żadnych
      złośliwośći.Chętnie służe pomocą w takiej mierze,na ile potrafię.
    • cdsmarcin Re: Portal miasta! Swój! 02.03.07, 21:55
      Po kilkugodzinnej przerwie związanej z uaktualnianiem portalu, strona internetowa ponownie w pełni działa. Zapraszamy.
      • partizan79 Re: Portal miasta! Swój! 03.03.07, 08:30
        A zdjęcia? Gdzie są zdjęcia? Nie mogę znaleźć..
        • cdsmarcin Re: Portal miasta! Swój! 03.03.07, 11:51
          Zdjęcia chwilowo usuneliśmy, bo tworzymy nowy zbiór. Potrzebujemy fotografów.
          • nikzmienilem Re: Portal miasta! Swój! 03.03.07, 13:55
            Jeszcze dokładnie nie przeglądałem,ale jakby bardziej przyjazny i czytelny.
            • cdsmarcin Re: Portal miasta! Swój! 03.03.07, 13:56
              nikzmienilem napisał:

> Jeszcze dokładnie nie przeglądałem,ale jakby bardziej przyjazny i czytelny.

Chodzi Ci o nowy wygląd? Jeśli tak to powiem Ci, że pracujemy nad takim w 100% czytelnym i zbędną grafikę ograniczymy do minimum.
              • nikzmienilem Jest lepiej. 03.03.07, 14:18
                Wydaje mi się to być bardziej przejrzystym . Nalezy uważać tylko na kolory
                czcionki i tła,bo nie we wszystkich przeglądarkach tekst może być dostatecznie
                kontrastowy . W ktorymś tam artukule,szare tło i biała czcionka . Wzrok już nie
                ten i się męczy.
                • cdsmarcin Re: Jest lepiej. 03.03.07, 14:25
                  DZięki że zgłosiłeś... postaram sie to zmienic
          • partizan79 Re: Portal miasta! Swój! 04.03.07, 12:13
            Wpisz w wyszukiwarce na plfoto: Piotrzon, Adam Falkowski, Jedu_jedu, Łukasz
            Stepaniuk, Sztefanek, Jacek Placek, Olo_999, Oxyoxy, Capitan_Sky, Szpila555,
            Krzykartoon, Olaf Gawryluk. To są ludzie z Bielska lub chociaż pochodzący z
            Bielska. Pozdr.
            • szpila555 Re: Portal miasta! Swój! 04.03.07, 12:20
              Mnie to mógłbyś darować partizanie ;)
              • bielszczanin Re: Portal miasta! Swój! 04.03.07, 12:31
                ojej, pstrykaj więcej i wrzucaj do plfoto.
                • szpila555 Re: Portal miasta! Swój! 04.03.07, 12:35
                  Brakuje czasu na wrzucanie. Jeszcze jak od czasu do czasu partizana zobaczę to
                  i wszystko ;)
              • szpila555 Re: Portal miasta! Swój! 04.03.07, 12:56
                piotrswiderski.republika.pl/
              • partizan79 Re: Portal miasta! Swój! 04.03.07, 13:01
                Skromniś:P
                • szpila555 Re: Portal miasta! Swój! 04.03.07, 13:04
                  Ale wiesz ... przyszedł mi do głowy szatański pomysł by zamieścić na plfoto
                  pewne ciekawe ujęcie pt. "partizan79 w akcji" ;P
                  • partizan79 Re: Portal miasta! Swój! 05.03.07, 05:30
                    Oj, to miałbyś ciężko, bo zdjęcie jakościowo i tematycznie do bani.
            • cdsmarcin Re: Portal miasta! Swój! 04.03.07, 12:29
              Dziękuje partizanie :)
    • nikzmienilem Re: Portal miasta! Swój! 03.03.07, 20:02
      Kilka cytatów e-bielsk :
      Aby dołączyć do redakcji należy spełniać poniższe wymagania:
      Korzyści:
      - skrzynka pocztowa w domenie nazwa[at]e-bielsk.pl
      Tymczasem : redaktorzy podpadnięci ?
      e-mail: ewikola@o2.pl
      e-mail: krzysiekg@turbielsk.pl
      e-mail: megbp@o2.pl
      ---------------
      Znowu wrócili do ...

• ewikola Re: Portal miasta! Swój! 03.03.07, 20:16
        Jeszcze nie zasłużyliśmy na pocztę w domenie e-bielsk:D

A tak poważnie: jeśli chodzi o mnie, to chciałam pozostać przy starym adresie poczty.
        Przyzwycziłam się:):)
        • cdsmarcin Re: Portal miasta! Swój! 03.03.07, 21:11
          Dokładnie jak powiedziała ewikola. Jeśli ktoś z redakcji chce, może mieć ten mail bez problemu, jednak jeśli nie to nie nalegamy.
          Prawdopodobnie w najbliższym czasie wprowadzimy przekierowania :)
          • cdsmarcin Re: Portal miasta! Swój! 05.03.07, 15:05
            Można już oglądać ostateczną na nadchodzący czas odsłonę portalu. www.e-bielsk.pl - zapraszam
    • ball7 Re: Portal miasta! Swój! 06.03.07, 08:35
      O kim ten cytat ?

W Bielsku Podlaskim pojawił się niedawno nowy portal/-/.
      Widać tu spory chaos, zauroczenie nowoczesnymi technikami; jest mruganie,
      pulsowanie, czyli wszechobecne dziś flesze, jednak pojawiają się tu o dziwo -
      nieobecne w portalach białostockich - informacje własne, aktualności. Stronka -
      choć infantylna i stworzona przez amatorów - żyje swoim własnym życiem,
      przyciąga i dostarcza podstawowych informacji.
      • szpila555 Re: Portal miasta! Swój! 06.03.07, 09:04
        Widzę że nawet to_ja8 został korespondentem terenowym tego portalu i zdjęcie
        zamieścił :P
        • ball7 Dla e-Bielsk 06.03.07, 09:46
          Podpucha.To nie było o Waszym potralu.
          www.szukamypolski.pl/rzeznia.php?id=41
        • to_ja8 Milisz się szpilo!!! 06.03.07, 09:54
          szpila555 napisał:

> Widzę że nawet to_ja8 został korespondentem terenowym tego portalu i zdjęcie
          > zamieścił :P

===

Nie jestem korespondentem i sam jestem zdziwiony jakim prawem bez wiedzy, zgody
          zamieszcza się na tym portalu cudzą własność objętoą z prawami autorskimi.
          Nigdy nie wyrażałem zgody na podpisywanie moim imieniem i nazwiskiem zdjęć,
          które znajdują się na moim serwerze.
          Na szczęście nie dorwali się chłopaki do znajdujących się tam kiikuset fotek
          mego kolegi - korespondenta wojennego z Zakaukazia - które są na serwerze.
          Ciekawostka!!!! zdjęcia te kupili Japończycy.
          A wracając do e-bielsk, to na najbliższym zlocie FBi w Plutyczach zaproponuję
          kwestę na aparat cyfrowy dla redakcji, żeby mogli sami robić fotki, a nie
          podkradać.
          • baam1 Re: Milisz się szpilo!!! 06.03.07, 09:59
            Szkoda, miałam nadzieję, że pomagasz Marcinowi. Mam nadzieję, że nie
            odmówiłbyś, gdyby się do Ciebie zwrócił :) A swoją drogą, to mam nadzieję też,
            że nie będziesz robił z tego afery, a Marcin też będzie wiedział jak się
            zachować :) Pozdrawiam :)
            • szpila555 Re: Milisz się szpilo!!! 06.03.07, 10:04
              Jakby co, to ja mogę być pośrednikiem.
              Jakoś ich pogodzę ;)
            • to_ja8 Re: Milisz się szpilo!!! 06.03.07, 10:07
              baam1 napisała:

> Szkoda, miałam nadzieję, że pomagasz Marcinowi. Mam nadzieję, że nie
              > odmówiłbyś, gdyby się do Ciebie zwrócił :) A swoją drogą, to mam nadzieję
              też,
              > że nie będziesz robił z tego afery, a Marcin też będzie wiedział jak się
              > zachować :) Pozdrawiam :)

===

Nie robię afery!!!
              Nawet sam wczoraj zaproponowałem współpracę swoją i grupy przyjaciół
              z "wielkich mediów" oraz udostępniłem ZAZNACZAM!!! UDOSTĘPNIŁEM materiały na
              potrzeby portalu.
              • baam1 Re: Milisz się szpilo!!! 06.03.07, 10:10
                Super :) Albo się zmieniasz, albo źle Cię wczesniej oceniłam :) Jeżeli tak, to
                przepraszam :)
                • ewikola najwyższy czas:):) 06.03.07, 10:27
                  też się cieszę:):)
                  Myślę, że bielszczanie powinni współpracować i pomagać sobie wzajemnie, a sprawy portalu są nazymi wspólnymi sprawami:D
                  • baam1 ot co :) 06.03.07, 10:28
                    • nikzmienilem Mapa satelitarna 06.03.07, 10:33
                      Macie nieaktualną mapę.Podaję nowy link:
                      wikimapia.org/#y=52774213&x=23193169&z=15&l=0&m=a&v=2
                  • to_ja8 Re: najwyższy czas:):) 06.03.07, 10:48
                    ewikola napisała:

> też się cieszę:):)
                    > Myślę, że bielszczanie powinni współpracować i pomagać sobie wzajemnie, a
                    spraw
                    > y portalu są nazymi wspólnymi sprawami:D

===
                    Widzę, że koleżanka jest skrajną optymistką a utopia i idealizm tryska z niej a
                    nawet w razi po oczach w ekranie mego nowiutkiego laptopa.
                    Szybciej ci eLPasowcy nogi połamią, życie zwichną, patologię przypiszą, niż
                    pomocną dłoń podadzą.
                    • to_ja8 Przejęzyczyłem się!!! 06.03.07, 11:16
                      to_ja8 napisał:

> Szybciej ci eLPasowcy nogi połamią, życie zwichną, patologię przypiszą, niż
                      > pomocną dłoń podadzą.

===

Nie o nogi chodziło, tylko o płot 8)
                      • ewikola no i po ptakach:/ 06.03.07, 14:28
                        Tym sposobem sprowadziłeś mnie na ziemię.
                        Na optymistyczną wizję padł cień realizmu to_ja8
                    • szpila555 Re: najwyższy czas:):) 07.03.07, 17:29
                      to_ja8 napisał:
                      > Szybciej ci eLPasowcy nogi połamią, życie zwichną, patologię przypiszą, niż
                      > pomocną dłoń podadzą.

Jak zwykle wykrakałeś to_ja8 - "mitomanie" ;P
                      • to_ja8 Re: najwyższy czas:):) 07.03.07, 17:43
                        szpila555 napisał:

> to_ja8 napisał:
                        > > Szybciej ci eLPasowcy nogi połamią, życie zwichną, patologię przypiszą, n
                        > iż
                        > > pomocną dłoń podadzą.
                        >
                        > Jak zwykle wykrakałeś to_ja8 - "mitomanie" ;P

====

Już chyba prostowałem, że o płot chodzi. Jak nie załapałeś to w środowym
                        b.k.porabanym dam ogłoszenie!!!
              • cdsmarcin Re: Milisz się szpilo!!! 06.03.07, 14:10

> Nie robię afery!!!
                > Nawet sam wczoraj zaproponowałem współpracę swoją i grupy przyjaciół
                > z "wielkich mediów" oraz udostępniłem ZAZNACZAM!!! UDOSTĘPNIŁEM materiały na
                > potrzeby portalu.
                >
                >

Już dawno pisałem do Ciebie maila, nie otrzymałem odpowiedzi, więc o czym teraz mówisz? :)
                Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
                • to_ja8 Re: Milisz się szpilo!!! 06.03.07, 14:51
                  cdsmarcin napisał:

> Już dawno pisałem do Ciebie maila, nie otrzymałem odpowiedzi, więc o czym
                  teraz
                  > mówisz? :)

====

a wiesz przynajmniej jak się ze mną skontaktować?

* * *
                  Nie pij Piotrek w piątek...
                  • cdsmarcin Re: Milisz się szpilo!!! 06.03.07, 14:56
                    to_ja8 napisał:

> cdsmarcin napisał:
                    >
                    > > Już dawno pisałem do Ciebie maila, nie otrzymałem odpowiedzi, więc o czym
                    >
                    > teraz
                    > > mówisz? :)
                    >
                    > ====
                    >
                    > a wiesz przynajmniej jak się ze mną skontaktować?
                    >
                    > * * *
                    > Nie pij Piotrek w piątek...

Popatrz na posty w tym temacie... Napisałem na mail w gazeta.pl i nic. :)
                    • to_ja8 Re: Milisz się szpilo!!! 06.03.07, 16:01
                      Nie używam i nie odbieram tego emaila
                      Próbuj dalej!!!
          • cdsmarcin Re: Milisz się szpilo!!! 06.03.07, 14:08
            > zamieszcza się na tym portalu cudzą własność objętoą z prawami autorskimi.
            > Nigdy nie wyrażałem zgody na podpisywanie moim imieniem i nazwiskiem zdjęć,
            > które znajdują się na moim serwerze.
            > Na szczęście nie dorwali się chłopaki do znajdujących się tam kiikuset fotek
            > mego kolegi - korespondenta wojennego z Zakaukazia - które są na serwerze.
            > Ciekawostka!!!! zdjęcia te kupili Japończycy.
            > A wracając do e-bielsk, to na najbliższym zlocie FBi w Plutyczach zaproponuję
            > kwestę na aparat cyfrowy dla redakcji, żeby mogli sami robić fotki, a nie
            > podkradać.

Sprawdź mail, wysłałem prośbę.
            Ludzie znacznie chętniej oglądają zdjęcia ludzi bardziej profesjonalnie zajmujących się fotografią. W naszym gronie był jeden, lecz teraz nie jest w stanie wykonywać zdjęć Bielska. Poza tym specjalnie do tego stworzyliśmy dział "Znalezione w sieci", zdjęcia braliśmy jak narazie z plfoto, oczywiście autor jest podany w naszym portalu, więc gdzie tutaj jest naruszenie praw?
            • obserwer11 a to co ? 07.03.07, 07:42
              CRITICAL_ERROR:
              Line : generic, class2.php

Error reported as: [6]: Unable to form a valid connection to mySQL. Please
              check that your e107_config.php contains the correct information.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka