skara 17.01.07, 22:32 No tak, trochę nas było. Panie nie dopisały. THE DARK CAKE był rewelacyjny. Generalnie zazdrośćcie ci, którzy nie byliście ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwer11 Re: Już po zlocie 17.01.07, 22:45 skara dzisiaj gwiazdą była Forum , ale gdyby Alutka mogła być >>>>>>>>>.????? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Już po zlocie 17.01.07, 22:55 obserwer11 napisał: > skara dzisiaj gwiazdą była Forum.... === To fakt!!! Gentelmeni kłaniali się w pas (nie mylić z manierami eL Paso`wców) www.kondrat.cees.pl/zlot_2007/img_0498a.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Już po zlocie 17.01.07, 22:58 No kłaniali się, kłaniali. I chcieli mnie zrobić kronikarką - protokolantką, ale się nie dałam :) Czekam na zdjęcia na priva :) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Już po zlocie 17.01.07, 23:03 ok. za moment :) PS. Jak wejdziesz na www.kondrat.cees.pl i klikniesz pierwszy utwór, to usłyszysz hiszpański ansambl PINK MARTINI - "No hay problema" - TO CACKO gra na okrągło w "czarnej perle"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 a tak przy okazji trzasnąłem 63 000 - HURA!!! 17.01.07, 23:20 to_ja8 napisał: > ok. za moment :) > > PS. Jak wejdziesz na www.kondrat.cees.pl > i klikniesz pierwszy utwór, to usłyszysz hiszpański ansambl PINK MARTINI - "No > hay problema" - TO CACKO gra na okrągło w "czarnej perle"!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Już po zlocie 17.01.07, 22:58 Do rana postaram się przygotowac materiał audiowizualny, abyśmy mieli co wnukom pokazywać.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Rozkręcają się te zloty :oD 17.01.07, 23:21 Super imprezka :o) Uczestnikom (i kilku osobom nieobecnym) przesyłam foty na priv. I cieszę się, że mamy ze Skarą podobne zdanie o "saracenach" ;oP Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Rozkręcają się te zloty :oD 17.01.07, 23:23 kaukonsky, a i owszem :) Huelva dołem, ale spodobało mi się Twoje podejście do świata :P Odpowiedz Link Zgłoś
skara Nie publikować bez autoryzacji! 17.01.07, 23:29 Matko, wyszłam okropnie. Niefotogeniczna i okropna jestem :) Plis, nie publikujcie tych gdzie ja jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Rozkręcają się te zloty :oD 17.01.07, 23:38 Heh, tu mnie zaskoczyłaś :oD Bardzo miło, oczywiście :oD To fakt, że potrzebuję ciepłych słów, jak kania dżdżu, (aż sie boję, czy się czasami nazbyt nachalnie ich nie domagam...) więc tym bardziej to mjut na moje serce ;oP Także na Twoją pocztę (oraz: Szpili, Obserwera, To_ja, Wentkasza, Mamby i Pruzky`ego) wędrują tabuny fotek mojej produkcji. Mam nadzieję, że się skutecznie dowloką. Zachęcam do obejrzenia! A Prezesa prosiłbym też o zarzucenie ich na forum. W końcu nic totalnie nieeleganckiego żeśmy tam nie prezentowali; chyba... :oP Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Rozkręcają się te zloty :oD 17.01.07, 23:50 Prezes, rozgrzewam już wszystkie serwery rozmieszczone na całym ziemskim padole i ... Bóg wie jeszcze gdzie, aby wszem i wobec oznajmić, że "duch partizana79" koloru białego marki WP, leżał na stole cały czas (i nawet dużo nie pił :)) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Rozkręcają się te zloty :oD 17.01.07, 23:32 kaukonsky napisał: > Super imprezka :o) === tym bardziej, że skara udzieliła przyspieszonego kursu języka hiszpańskiego, przy użyciu mapy... ... co widać na załączonym obrazku... www.kondrat.cees.pl/espania44.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Rozkręcają się te zloty :oD 17.01.07, 23:37 Prezes, ale trochę za dużo naładowałeś tych fotek w meile. Do mnie przechodzą pliki nawet kilkaset MB, ale do innych - to nie wiem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Foty 17.01.07, 23:40 Hm... Wysyłam - góra - po 5, 6 zdjęć... To nie powinno być takie olbrzymie... Odpowiedz Link Zgłoś
skara Spać idę... 17.01.07, 23:53 Dobranoc szanownym zlotowiczom. Śnijcie słodko o zaginionym pasie partizana :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Rozkręcają się te zloty :oD 18.01.07, 07:33 kaukonsky napisał: > Uczestnikom (i kilku osobom nieobecnym) przesyłam foty na priv. Z przyczyn ode mnie mało zaleznych nie mogłem uczestniczyć.Załapie sie na powitanie wiosny.Skrzynka moja pocztowa pusta,a bylem duchem z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: Już po zlocie 18.01.07, 07:10 NIe wszystkie mogli być - rabota w poli ... Ale za to byłem na premierze filmu Irka Prokopiuka "Okno na Wschód" Jeszcze dzisiaj postaram sie zapodać linka na wywiadzik z bohaterem wieczoru w białostockiej Famie Pozdrawiam bielskich forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Już po zlocie 18.01.07, 07:22 dodam tylko: ( bez mjodu, cytując kaukonskego) dobrze, że Bielsk Podlaski ma Stepaniuka ! -- Łukasza. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka :))) 18.01.07, 08:41 Po zzielenieniu z zazdrości ;)) wróciły mi normalne kolorki i jako, że duchem (jak ktoś napisał) byłam z wami, poproszę o kilka fotek tylko do mojej wiadomości :) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Alutko! Bodziu! 18.01.07, 12:02 Sprawdźcie pocztę, bo już sam nie pamiętam komu i co wysyłałem :o) A reszta w rękach Prezesa ;oP Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Dostałam całą kupę fotek 24.01.07, 23:54 Jedyny plus, że mnie nie było to to, że wam się fotki udały ;) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
bojar7 Re: Już po zlocie 18.01.07, 16:33 skara nie tylko ciasto było rewelacyjne, ty byłas rewelacją i godnie reprezentowałaś płeć niewieścia na zlocie, aż niektórym zabrakło...ozorka w buzi hehh, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Już po zlocie 18.01.07, 18:00 Dziękuję, rumienię się cała aż po włosów końce :P A co do ozorka to na pewno nie zabrakło go partizanowi - jeszcze trochę a kronikę mojej rodziny stworzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Już po zlocie 24.01.07, 10:00 1. Nie rumień się aż tak, bo się od tego końcówki rozdwajają. 2. O tak. I jeszcze nie zabrakło go na tylnym siedzeniu, gdy nas Arturo odwoził po zlocie:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Partizan Ty mi tu nie....sam wiesz co!! 25.01.07, 03:56 Skoro aż 3 razy napisałaś, nie wypada mi nic innego, jak tylko posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś