patsy.stone 18.01.07, 12:53 Czy można się przyłączyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patsy.stone Re: Puk, Puk 18.01.07, 13:14 Hmmm na to pytanie jak sądzę bedziędziesz mógł sam odpowiedzieć za jakiś czas poznając mnie dzięki moim wpisom:) Niestety moja wrodzona kobieca skromność nie pozwala mi na udzielenie odpowiedzi na Twoje pytanie:) Jednak pozostawiam Tobie ( i innym forumowiczom oczywiście ) ocene tego czy jestem absolutnie fantastyczna:) I cieszę się, że znalazła się osoba, która ten serial zna:) Pozdrawiam ciepło:) Pats Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Puk, Puk 18.01.07, 13:26 Też cieszę sie że jest osoba która ten serial zna Odpowiedz Link Zgłoś
patsy.stone Re: Puk, Puk 18.01.07, 13:35 Po moim nick'u można to nazwać ab-fab-obsesją :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Nie cierpię cierpieć seriali 18.01.07, 15:31 oprócz Smerfów i Puchatka. Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Nie cierpię cierpieć seriali 18.01.07, 16:43 ktoś się zatrzymał w rozwoju , a seriale zdarzają się interesujące Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Miło mi Cię poznać... i spytać 18.01.07, 17:48 Czy bardzo wydam się Wam....no wiecie - zacofana - jeśli zapytam: Co to za serial?:D Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Miło mi Cię poznać... i spytać 18.01.07, 20:04 Streszczenie byłoby chyba przydługie ale proponuję dziśiaj o godzinie 22.00 na BBC Prime obejrzeć. Choć warto by więcej odcinków aby wyrobić sobie opinię Tytuł serialu "Absolutnie fantastyczne". Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Nie cierpię cierpieć seriali 18.01.07, 17:51 proffet napisał: > ktoś się zatrzymał w rozwoju , a seriale zdarzają się interesujące Niech i tak będzie,ale lubię Smerfy i Puchatka. Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy A propos seriali..... 18.01.07, 23:30 Słyszałem,że kręcą ponoć pełnometrażową wersję "Mody na sukces", ktoś wie coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
krecik69 Re: A propos seriali..... 19.01.07, 00:26 napchafte_chochoncy napisał: > Słyszałem,że kręcą ponoć pełnometrażową wersję "Mody na sukces", ktoś wie coś > więcej? > Domyślam się, iż będą ją oglądały całe pokolenia.. i to bez przerwy. Nowe będą się w czasie jej trwania rodziły, stare umierały... Tak ciągle. Przed telewizorem. ;-) BTW: To się ciekawych rzeczy nadowiadywałem czytając kiedyś z nudów strone fanów MnS ;) Odpowiedz Link Zgłoś