Gość: Jakub K. IP: 213.25.129.* 11.04.03, 04:08 Jestem z Krakowa, ale wszedłem na to forum, aby pozdrowić najsłynniejszego bielszczanina - Zenka Martyniuka - i zespół Akcent Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doktor_szrama Re: Zenek Martyniuk 11.04.03, 09:58 o kurcze nie wiedziałem -:0 hehehe :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wlap37 Re: Zenek Martyniuk 05.06.03, 12:28 Gość portalu: Jakub K. napisał(a): > Jestem z Krakowa, ale wszedłem na to forum, aby pozdrowić najsłynniejszego > bielszczanina - Zenka Martyniuka - i zespół Akcent Z tego co pamiętam Zenek jest z jakiejś wsi koło Czeremchy, czyż nie tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub K. Re: Zenek Martyniuk IP: 213.25.129.* 20.06.03, 15:27 wlap37 napisał: > > > Z tego co pamiętam Zenek jest z jakiejś wsi koło > Czeremchy, czyż nie tak ? > Na okładce kasety "Peron łez" jest napisane, że zespół jest z Bielska Podlaskiego. Ale rzeczywiście Zenek może konkretnie jest z jakiejś wsi. Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarna Re: Zenek Martyniuk IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 10:04 Gredele Wojtku Gredele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luglku Re: Zenek Martyniuk IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 09:25 ale z was buraki najbardziej znanym Bielszczaninem jest DJ Berezowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skate Re: Zenek Martyniuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 16:45 wiemy o tym mój drogi luglku:) już o tym nadawałem - vide wątek o skateparku!! elo elo barciuchy:P Ps. pozdrowienia dla DJ Berezowca - joł joł Odpowiedz Link Zgłoś