nikzmienilem 05.02.07, 17:09 Może ktoś ma ochotę na streszczenia wpisów ? Nie jestem na bieżąco i internat mi marnie idzie .Przydałoby się takie coś: Podsumowanie ,np.5 lutego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikzmienilem Re: Streszczenia 06.02.07, 18:16 Nie ma nikt ochoty na podsumowania,a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Słabo czytam ostatnio 06.02.07, 18:42 Ale coś tam czytałem: 1. TAK PYTAM Z CZYSTEJ CIEKAWOŚCI Odwieczny spór o to, czy etniczna Ukraina sięga tylko do Bielska, czy również do Chicago. Wyjątkowo bez udziału Romka, za to z nadaktywnym Szpilą - przyczaja się już o piątej i wycina pierwsze posty. Możesz sobie odpuścić. 2. I ON TYM SEKATOREM: CIACH, CIACH! Wątek o tematyce ekologicznej - rozważania na temat sensowności umieszczania toalet przenośnych na polanach i zasadności pozyskiwania poroza z dzikożyjących partyzantów. Poza tym kilka rad praktycznych, np. jak transportować alkohol. Szpila tego nie czyta, więc nawet ciekawy. 3. NIECHLUJSTWO W "NAD BUHOM I NARWOJU"? Chyba Romek chce wrócic z emigracji i zaczepić się w redakcji a to taki rodzaj jego cv. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 A tak własciwie o co walczycie ? 06.02.07, 21:54 Na terytorium Polski wszystko jest polskie , w Rosji rosyjskie, we Włoszech Rzymskie, w Niebie niebieskie (nawet migdały, w Afryce w większości czarne nie sensu Wam udowadnisć , że białe jest białe a czarne jest czarne. -- Odpowiedz Link Zgłoś