pub.blues1 11.02.07, 23:23 z tego to miejsca, chciałbym podziękowac oficjalnie , za pomoc w dzisiejszej mojej przygodzie drogowej. Niech moc bedzie z Toba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwer11 Re: Szanowny ToJa8 11.02.07, 23:32 Fakt nasz to_ja8.1/XP2007 - dzisiaj był mocarzem. trzeba przyznać jemu tytuł człowieka taktu i konkretu ! ja_to mówię jarząbek w gwarze branżowej jarzeniówka * reasumując moja wypowiedź : co zrobilibyśmy bez naszego drogiego Arurro *** Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Szanowny Pubblues 11.02.07, 23:42 Nie ma sprawy, a jak byś jeszcze potrzebował pomocy, to na wyposażeniu "Czarnej Perły" jest jeszcze parę bardzo przydatnych urządzeń prócz kompresora: - GiePeeS – Laptop – Internet - telefon/fax - 4 poduszki (puchowe) - namiot - 2 śpiwory jednoosobowy - 1 śpiwór dwuosobowy - rozrusznik - matka (600A) - zgrzewka Heinekena + barek - 4 cygara (kubańskie) - para gumofilców (jeden trzeba zwulkanizować) Ps. Niech moc będzie z tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
dwaynehicks ToJa8 zalatuje gwarą... 12.02.07, 09:17 "2 śpiwory jednoosobowy" Czy to gwara podlaska? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: ToJa8 zalatuje gwarą... 13.02.07, 07:46 dwaynehicks napisał: > "2 śpiwory jednoosobowy" > Czy to gwara podlaska? === Nie! Błąd przy kopiowaniu tekstu 8) Odpowiedz Link Zgłoś
dwaynehicks Re: ToJa8 zalatuje gwarą... 13.02.07, 08:10 to_ja8 napisał: > Nie! Błąd przy kopiowaniu tekstu 8) Z Glogera kopiowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Szanowny Pubblues 12.02.07, 09:39 Tak szczegółowy wykaz elementów "czarnej Perły" ma być zachętą dla złodziejaszków,ze szczególnym uwzględnieniem zgrzewki i baryku ? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Szanowny "zmienionynicku" 13.02.07, 07:45 O "Czarną perłę" pod względem złodziejstwa wcale się nie martwię, bo jest ona pod stałą obserwacją pewnego człon(k)a. Po ostatnim wyjeździe ślizga się pasek klinowy i jek pisk jest sygnałem, że już czas ..... Bardziej martwi mnie wyżywanie się na jej karoserii. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Szanowny Pubblues 12.02.07, 09:43 Przewiduję,że z pubowego zeszedł duch.Mam podobny problem i ,2 razy użyłem kompresora. Po tych mrozach gumy namarznięte i powietrze schodzi z dwóch kół.Jade zaraz dać zarobić wulkanizatorom. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Kto mi gwożdzia podlożył ? 12.02.07, 11:58 Lekko dziurka się zrobiła w moim ukladzie jezdnym,ale i po tych mrozach po 1 atmosferze uciekło z pozostałych kół. Palnę żarta : pewien dyrektor sie śpieszył na imprezę,a tu auto złapało gwożdzia.Opieprza swego szofera,że nie zobaczył gwożdzia.nastepnym razem , szofer ostro przyhamował,dyrektor palnął łebem w szybę i opieprza szofera za łeb zsiniaczony.Szofer na to : - Gwózdż !!! - Gdzie ? - 100 metrów dalej . Odpowiedz Link Zgłoś