konfederata 20.02.07, 20:45 do takiej Hali sportowej potrzeba min. czworo drzwi ; nad zalewem należy wykonać kilkadziesiąt z kasami! ech, cóż ja plotę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikzmienilem Re: Wszystko rozchodzi się w BiPi o ilość drzwi ! 20.02.07, 20:56 Znalazłem już kilka listew na konstrukcję żaglówki,a tu znowu nic. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Wszystko rozchodzi się w BiPi o ilość drzwi ! 20.02.07, 20:57 No właśnie, trochę jaśniej proszę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Wszystko rozchodzi się ... 20.02.07, 21:16 Zanim zalew by powstał,może bym jakąś żaglowkę skonstruował, a tu nic znowu nie wyszło.Listwy pójdą zamiast na wregi , na ocieplenie ,globalne. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Wszystko rozchodzi się ... 20.02.07, 21:25 kupiłem tylko balię w celu popływania, ale znów nic z tego ! będę poił z niej kozy i Krowy - koni podobno nie można***UE Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Wszystko rozchodzi się ... 20.02.07, 21:26 Póki co nikt budowy Zalewu nie wyrzucił z budżetu, radni w uchwale jedynie o połowę zmniejszyli środki na dokumentację projektową, przeznaczając je na co innego (m.in. na budowe ulicy Glogera). Nie musi, ale może to zaskutkować unieważnieniem przetargu na wykonanie dokumentacji projektowej, jesli oferty na jej wykonanie będą znacząco wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi-dubi Re: Wszystko rozchodzi się ... 21.02.07, 15:42 hau, administratorze ale powiedz czy znaczy to że preferencje większe będą na budowę hali? Ja osobiście wolę sie wyłachać wokół zalewu niż w śmierdzących ludzkim potem murach, hau., a jak by mnie zabrał zmienny nickowiec na wielki spływ, łodzi bym pilnował za frajer(no za miskę kaszy z wołowiną) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Wszystko rozchodzi się ... 21.02.07, 17:07 Poczytaj wpisy na forum "skubańcu dubańcu" oraz protokół z sesji styczniowej Rady Miasta: www.umwp-podlasie.pl/bip/bielsk_podl/download.asp?id=1531 Budowa hali nic nie ma do budowy Zalewu. Ewentualne dotacje są niezależne od siebie i są przyznawane z innych funduszy. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
skubi-dubi Re: Wszystko rozchodzi się ... 21.02.07, 17:26 Nie uważam, że nie jestem skubańcem - dubańcem i czuję się nieco upokorzony PANA określeniem. Zastanawiam się nad dalszą drogą.........hmm, pogryść po łydkach czy nie? OJ opiekunie forum, nie ładnie tak obrażać spokojnego pieska. Szrik! pomóż! Odpowiedz Link Zgłoś